אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים .. לאחרונה רכשתי טלויזיה FHD 37 אינץ ועכשיו אני רוצה לקנות גם נגן סרטים טוב שיאפשר לי לראות ריפים 1080P בצורה חלקה ובלי בעיות... לפי מה שראיתי בזאפ רק 3 דגמים מתאימים לתקציב שלי .. POPCORN A200 XTREAMER ונגן של WD ... לפי מה שקראתי באינטרנט חשבתי לקנות את ה POPCORN ... מה דעתכם בנושא?? מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן היה לי GMINI 120 מכשיר חביב מאד... נגנב ע"י זבל כאשר הייתי בשמירה!!! תמות זבל!!!! עכשיו אני צריך המלצה לנגן של כ 10-20GB בתקציב של כ 200 דולר... כמובן שניתן קצת לשחק עם הנפח והמחיר תודה
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
תקציב באיזור ה1000 לשימוש בסיסי - 4 רמקולים ללא סאב ללא מגבר וללא צ'יינג'ר. חשוב שיהיה איכותי ויקרא גם דיסקים שבמצב לא הכי טוב וכמובן יוציא צלילים איכותיים, כניסת כרטיס זיכרון ושלט האם יש מערכות שתומכות בשמות שירים בעברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עוד מעט אני טס לחו"ל . קיצר ראיתי באתר של הדיוטי פרי את הרמקולים האלה http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31325 ב200$ שזה 920 שקל בערך בארץ מחירם עומד על 1845 כלומר פי 2 מהדיוטי פרי מישהו מכיר את הרמקולים האלה איך הם?? ולמה הם כ"כ יקרים יחסים ל2+1. דרך אגב כרגע יש לי את אלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה להחליף את ה4.1 ב2.1????
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
denon 3805/3806 vs yamaha 2500/2600 vs pioneer 54tx/72txv אני מתלבט בין שלושת הרסיברים האלו. המערכת תשמש אך ורק לקולנוע בייתי. הרסיבר יתחבר לרמקולים של acoustic energy (שיוחלפו בעתיד הקרוב רחוק). עיינתי קצת בביקורות והבנתי שאין על ה dsp של yamaha והם מוסיפים הרבה לסאונד בסרטים, מה שמקנה להם יתרון על המתחרים. אבל האם באמת הרסיבר הזה יותר טוב מהשאר? מה denon הבנתי פחות או יותר שהוא רסיבר all around שעושה הכל בצורה טובה מאוד שלא בהכרח נופל מה yamaha. לגבי ה pioneer לא מצאתי ביקורות שמספרות עליו הרבה, אבל אני הבנתי שיש הבדלים גדולים בין ה 54tx לבין 72txv, החל מהמנוע עיבוד שלו, עד לפיצ'רים מתקדמים. ע"פ המפרט, ה 72txv אמור להיות יותר טוב (או שני טועה) אבל למרות זאת ה 54tx עולה…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת: ג'יניוס עם 6(!) רמקולים (SW- 5.1) או אלטק עם 5 (AVS500) הג'יניוס מעט זול יותר (בערך 50 שקלים)
-
מה לדעתכם הגורם? פנטיום 4, 3 ג'יגה-הרץ 256 מגה-בייט זיכרון כרטיס מסך FX5200 יש לציין כי סרט אחד של 720P רץ חלק ללא שום בעיית סנכרון אבל כל השאר גם 1080P וגם 720P יוצאים מסנכרון ברוב זמן הניגון. אני לא רואה תיקון ידני כאופציה משום שהפרש הזמן בין הוידאו לאודיו כל הזמן משתנה thanks in advance נ.ב. נעשה שימוש ב-BSPlayer, עם ערכת מקודדים K-Lite Mega (הכי גדולה).. שכוללת בה את CoreAVC ששמעתי המלצות על המקודד ל-HD במערכות חלשות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הוא בדיוק עושה? רק את הבומים האלו או גם צלילים וטווחים אחרים חוץ מזה? כי אם רק את הבומים, אני במילא לא מת על זה ואולי עדיף לי כבר 2 רמקולים לבד בלי סאב, במקום 2.1 וככה אולי הרמקולים בלי סאב באותו טווח מחיר יהיו יותר איכותיים מאלו שעם הסאב (כי אני לא משלם על הסאב אז בעצם הכסף הולך על רמקולים יותר איכותיים) או שזה לא עובד ככה... אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עומדים להביא לי בקרוב את ה H320 מגרמניה. האם אני צריך לדאוג שמא התפריטים והממשק יהיו בגרמנית? תודה
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר כרגע בארה"ב אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה קבצית טראנס האוס, חשוב לי באס נקי גם בווליום גבוהה. על איזה אוזניות כדאי ללכת? היום יש לי את BOSE Around Earו - http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=aroundear&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE התאכזבתי מהם, הם לא מסוגלים לתת ווליום גבוהה מספיק, בווליום סביר הן נותנות איכות מטורפת בהחלט. על מה ממליצים לי ללכת? שמעתי על סינטיסיזר? בבקשה תגובות מהירות על מנת שאספיק לומר לחבר לקנות לי תודה רבה והמשך שבוע טוב.. אביתר
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב אני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואו אני דיי חובב סאונד ואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציני אני מדבר על אוזניות IN EAR אני רואה פה המלצות על הדגמים: AKG K324P CX300 CX400-II אני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים עדיפות ל-4.1, נסתפק גם ב- 2.1 שאלה- הלוחות אם החדשים באים עם כרטיס טוב O\B או שעדיף כבר להשקיע בכרטיס טוב יותר? (למשל הלוחות החדשים של epox nforce2) שווה לי לקחת ב- 1250 ש"ח audigy 2 + creative 5200?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ידוע לי כי APPLE תצא עם הודעה בשנה הבאה בנוגע לעברית ב-iPod שלה. האם קיימים כיום נגני MP3 בתומכים בשפה העברית? ואם לא כרגע, האם ישנה הערכה מתי יעודכנו המערכות בחברות השונות ויזנקו את שפתנו אל המאה ה-21? תודה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום...בזמן האחרון התפנה לי קצת זמן והחלטתי להשקיע קצת במחשב..... שיפצתי קצת את המחשב ולהלן החידושים: * 2.5 ג'יגה ראם * ג'יפורס 8600 512 מ"ב אבל עוד לא סיימתי.... היום הזמנתי כרטיס לכידת וידאו M785 של חב' AverMedia הייתי רוצה לישמוע אולי חוות דעת עליו מאנשים פה בפורום... ושנית...אני רוצה להתקין למחשב שלי כרטיס קול...כי הסאונד שיוצא ממנו פשוט זוועתי...ואני בנאדם שמעריך סאונד טוב..... אז לא משהו יותר מידי מפואר...פשוט שיהייה יותר טוב מהמובנה שיש לי בלוח אם.... עד 250 שקל בערך.... ושאלה אחרונה....האם צריך דרישות מיוחדות במחשב במחינת לוח אם וספק כח כדי להריץ את כל השלושה ביחד???..יכול להיות מצב שהמחשה שלי לא מספיק חזק???.... על הספק כל שלי כתוב ac 230v.....זה יספיק?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מיני ואני רוצה להפטר ממנה. אבל להשתמש ברמקולים. הרמקולים מחוברים בחיבור רגיל של רמקולים כשלכל רמקול יש כבר שחור ואדום. יש דרך לעשות איזה התאמה ולחבר את הרמקולים לכרטיס קול שלי? תודה
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז מקסימום תעבירו לפורום הנכון. אני חדש כאן וחבר הפנה אותי ואמר שפה אני אוכל לקבל עזרה בבעיה שלי. יש לי מחשב נייד קומפק מיני, שאני רוצה לחבר אותו לטלוויזית הCRT הישנה שלי. למחשב יש רק יציאת VGA, לכן קניתי מתאם מVGA לSVIDEO כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260520060128&ssPageName=STRK:MEWNX:IT כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה, התמונה מרצדת כל הזמן ובקושי אפשר לראות משהו. ניסיתי לשחק עם קצב הרענון של המסך, ניסיתי את כל האופציות מ60HZ עד 120HZ ועדיין התמונה לא התייצבה... אני מודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תאריך לעדכון שבו יהיה אפשר להשתמש בכתוביות בעיברית ? ואם אין מישהו יכול לתת לי מזרים מדיה טוב באזור המחיר שלו ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו. ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה. אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי! לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים. היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית. תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי. 90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-