אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עם לא, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה. (בדיוטיפרי בכמה הוא יותר זול?)
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי mp3 ודגם הchip הוא atj2085 ואני לא מצליח למצוא לו עדכון עם השפה העברית אם מישהו מכיר אני ישמח לקבל לינק ???
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מהיום זה התחיל כל פעם שאני מפעיל סרט אני רואה אותו בצבעים בהירים ובאיכות ירודה ואני יודע שזה איך שהוא קשור לקואדק של הוידאו כי שיחקתי עם זה היום והורדתי כל מיני קואדקים של וידאו אבל זה לא הועיל מה עוד ניתן לעשות ? ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי. יש לי אוזניות בלוטוס (+Plantronics Backbeat 903) שיש להן שני פרופילים, כמו לכל אוזניית בלוטוס אחרת אני מניח. יש פרופיל שיחה ופרופיל מדיה. בפרופיל מדיה איכות הסאונד הרבה יותר טובה מבפרופיל שיחה. באנדרואיד קוראים לזה "אודיו של טלפון" ו "אודיו של מדיה". הטלפון שלי מצליח להשתמש בפרופיל מדיה גם בזמן שיחות, וכך איכות הסאונד מעולה. לעומת זאת כאשר האוזניות מחוברות למחשב ואני עושה שיחה בסקייפ, שימוש בפרופיל המדיה לא נותן לי להשתמש במיקרופון, לכן אני צריך להשתמש בפרופיל שיחה שאיכות הסאונד בו גרועה מאוד, יש הרבה רעשי רקע, וגם הטווח של האוזניות (עד שמתחילים רעשים) נמוך יותר. האם יש דרך להשתמש בפרופיל מדיה לשיחות גם דרך המחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, כי כבר פתחתי כאן ט'רד בעבר ולא הצליחו לעזור לי ממש... אוקי אז הבעיה העיקרית היא שאני רוצה לעשות EXTEND ולא מצליח, יש לי וינ7 , מסך מחשב 22" ומסך טלויזיה 32 שניהם מחוברים לכרטיס מסך, זה כבר עבד לי בעבר כשהיה לי XP לא שיניתי כלום. אם אני מחליף חיבורים, זה לא משנה את הבעיה רק כשהמחשב נדלק רואים את כל השיט של הלוח אם וזה במסך שמחובר לDVI הימני... אחרי שהוא נדלק ומגיע לWELCOME זה על CLONE 1680-1050 (בטלויזיה רואים טוב רק שהקצוות קצת לא בתמונה, יענו חסרים איזה 2-3 סנטימטרים) המסך של המחשב מוגדר דיפולט כאילו על 2, והטלויזיה על 1.. בחלון של השינוי רזולוציה (גם של הוינדואוס וגם של נוידיה, ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נוידיה) אם אני אומר לו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את האוזניות לחיבור של הורוד והירוק האלו, אני שומע מה שצריך לשמוע אבל עם הד מטורף, איך אפשר לתקן את זה? חיברתי אוזניות שהם USB... והם עובדות בלי ההד (הייתי משתמש בו אבל רק בצד אחד שומעים) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים רמקולים חדשים, Altec Lansing VS2421. האחריות היא כנראה לא של קראט והמוצר נקנה באחת מהרשתות הגדולות למחשבים... וזה לא הרשת שמתחילה באות א. שוב אני כנראה אוכל אותה כשאני קונה אצלם, מה שבא קצת יותר בזול, משלמים עליו הרבה יותר. הבעיה היא לא קשורה למחשב, גכי ם כשמנתקים את הכבל אודיו מהמחשב, יש את אותו הרעש, שהוא יחסית מאוד חזק. אני מחר-מחרתיים אעביר את הרמקולים לחדר אחר, לוודא שבמקום מרוחק הם עדיין עושים את הרחש הנוראי הזה שנובע מהרמקולים הקטנים. גם בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=691670יש אזהרות של אנשים שמדברים על רחש סטטי. רק שהייתי תמים וחשבתי שזה תוקן. כנראה שקיבלתי מוצר מסדרה ישנה עם הבעיה הזאת. ביום הראשון הם לא עשו רעש כ…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קניתי אוזניות AKG 518 התחלתי להתעניין קצת יותר במוסיקה, אבל כשחיברתי אותם חוץ מהסאונד אני שומע רעש סטטי מציק, חשבתי בעיה באוזניות אבל כשבדקתי במחשב אחר הם עובדות מצוין, יש לי כרטיס קול מובנה, ניסיתי לנקות את הכניסות, עדכון דריברים -- אבל שום דבר לא פועל. מה נשאר לי לעשות ? איך אני יכול לפתור את זה ? תודה לכל מי שיעזור. ד"א, כל פעם שאני פותח תיקיה או כל פעולה אפילו הזזת העכבר הרעש משתנה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח P5K-E והכרטיס קול המובנה הוא sound max עכשיו או שזה לא מזההה את זה או שאני לא יודע איך להגדיר את העניין הורדתי את הדרייברים הכי חדשים זה לא פתר כלום יש לי וינדוס ויסטה ומעערכת 5.1 של לוג'יטק ה-x-530
-
- 40 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לעומת זאת כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית הכל תקין ושומעים בשני הצדדים. מה אפשר לעשות? הדרייבר הוא AC'97 SoundMAX
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי שני כרטיסי קולת אחד אונבורד סתם כזה 5.1 ואחד GTXP, יש לי רסיבר קנווד KRF-V4070D פשוט כזה וארבע רמקולים די מעפנים כשאני מחבר את הרסיבר לGTXP ביציאה דיגיטלית הוא פשוט משמיע סאונד בכל הערוצים, בלי סטריאו בלי כלום, השאלה שלי היא... האם אפשרי לחבר איכשהו את המחשב (אפילו עם הכרטיס האונבורד) לרסיבר ולשמוע בכל הרמקולים בסטריאו? יעני המגבר נותן לשמוע בכולם רק ב Pro logic או ב DolbyDigital או DTS וכו', אז אם יש אפשרות שהוא ישמיע פשוט בכל הרמקולים סטריאו? או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ערב טוב . אז ככה , בחיבור האוזניות לFRONT PANEL של המארז שומעים סאונד בצורה מעוותת מאוד ( שומעים, אבל מעוות ). החלפתי את המיקום של הכרטיס קול החיצוני ( ASUS XONAR D1 ) ל- PCI אחר, החלפתי את את הדרייברים של הכרטיס קול, וידאתי שהכרטיס קול המובנה מובטל בלוח אם - לא עזר . הבעיה צצה לאחרונה ולפני כן המצב היה מעולה , למישהו יש רעיון ? ???
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב את החיבור מאחורה של האודיו, ויש לי במארז גם מקדימה, ליד הUSB, חיבור ירוק וורוד. אני מנסה לחבר את הרמקולים לחיבור הירוק הקדמי(בגלל שהכרטיס קול האחורי עושה לי בעיות) וזה פשוט לא עובד, זה לא משמיע סאונד. איך אני מפעיל את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-