אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הנגן שלי הוא SANDISK SANSA E200(עם ROCKBOX) יש לי כרגע AKG K309 אבל הפלאג נדפק ולכן אני רוצה להחליף. אני שומע בעיקר רוק אבל יש לי פה ושם שירים שהם לא. חשבתי על AKG K324P ועל CREATIVE EP-630 וגם על AKG IP2 צריך מגבר אוזניות בשביל אחת מהזוגות הללו? אני לא רוצה את הCX300 כי אני שונא את הכבל האסימטרי האידיוטי הזה. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אשמח לדעת איך הסטרימר עובד ומהם תנאים אופטימלים? האם יש לו כונן HD? או שאפשר פשוט לחבר אליו כונן נייד\DOK? יש המלצה לדגם מסויים? וחנות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מערכת אודיו שתיהיה ניידת ועוצמתית. חשוב לי שתיהיה קלה דיו על מנת שאדם אחד יוכל לסחוב אותה. חשוב שתיהיה עוצמתית מספיק כדי לספק מוזיקה בעוצמה יפה למרחב פתוח ברדיוס של כ 10 מ'. חשוב שתוכל לעבוד על בטריות או סוללה של 12V DC (סוללה של מכשיר קשר צבאי). וחשוב שתוכל להתחבר למכשיר MP3. אשמח לעזרתכם במציאת מכשיר תואם ככל האפשר או רעיון יצירתי אחר. בתודה מראש, יועד
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז אחרי שבדקתי איך הפלאג אין הזה עובד על VMC , ניסיתי ב mce2005 רץ על vpc 2007 הוא אכן נוסף לMC, אבל שאתה בוחר בו ,לא קורה כלום ,חוץ מצליל של בחירה ,הוא לא תומך ב 2005? או שאני פספסתי משהוא ? למי שלא מכיר ,זה בעצם תוסף ל MC, שיש לו גישה ל FDD show ,מה שהוא מאפשר בעצם זה להחליף נגיד פס קול של סרט ,לבטל כתביות וכו' ,ישר ממשק הMC, ויש לו עוד כמה דבריפ נחמדים ,עם אין שום דרך אז יצרך לנסות את VMC ,עם כי המערכת שעליה זה יותר לא חזקה במיוחד ..
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא: 1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם? 2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות? 3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים? 4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מער…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אוקי אז קודם כל החומרה שיש ברשותי, AMD של 1800, 768MB DDR400 ו כרטיס מסך gf4 עם VGA וחיבור מיוחד שלהם שנראה כמו סוג של SVIDEO רק עם יותר חיבורים. השאלות: 1. באיזה דרך הכי כדי לחבר כדי לקבל איכות הכי טובה? בטלויזיה יש קומפוננט, יש SVIDEO ויש RGB. כבר יצה לי לחבר עם קומפוסיט דרך מתאם ,איזה מחשב שהרכבתי למישהוא לא מזמן (משהוא ישן), ראיתי כמה סרטי DVD בדרך הזאת והאמת די בסדר, רק שהתצוגה לא הכי ישרה וכו'. 2. העם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לשחק הגאומטריה של המסך ? כמו שיש בCRT למחשבים הכוונה (רק שם זה מובנה) 3. אני כננרה ירצה להתקין עליו XP, ואני רואה צורך גדול ב תוכנה למדיה סנטר ,כי ככה זה סיוט לעבוד עם זה, איך נראה MC של XP על טלויזיות CRT? 4. איזה רזולוציה מומלץ להגדיר ?…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קיבלתי מתנה של סט רמקולים TAC H-222 FW , אבל בלי מגבר . היתי רוצה לקנות מגבר ולהנות ממערכת שלמה, כמובן שבעתיד אני ארצה להחליף את הרמקולים למה שהוא יותר טוב אבל להשער עים אותו מגבר . אני רוצה לסיים את הסט בסלון . אני סטונדט ואין לי הרבה כסף לבזבז אז המגבלה היא עד 1K (עים יש משהוא טוב במחיר הזה ,עים לא תמליצו מה שאתם חושבים לנכון ואני כבר עשה את שיכולים שלי). תודה לכול מי שעזר
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאילו מהממירים של יס יש אופציה לטיוי לינק? כרגע יש לי בסלון ADB 6642 שמחובר בסלון אבל הוא גדול יחסית, יש עוד ממירים התומכים בטיוי לינק? או שזה היחיד? ובכלל, ללא קשר לטיוי לינק, איזה ממיר הכי מומלץ מבחינת חיבור לLCD FULLHD? (חיפשתי ולא מצאתי שירשור עם סקירה על כל סוגי הממירים, החיבורים והפיצרים בהם. אם התרשלתי בחיפוש סליחה, אם לא - מאוד כדאי שיהיה) תודות
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן יש לי מגבר של פיוניר וסאב של של JBL כשאני מדליק את הסאב יש רעש סטטי מאוד מעצבן שיוצא מהסאב האם ישנה דרך לפתור את הבעיה הזאת? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר ONKYO 606 שמחובר למחשב באמצעות כבל אופטי רמקולים 5.1 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT כאשר אני שומע סאונד רגיל של המחשב אין לי בעיית סאונד אך כאשר אני רואה סרטים באמצעות VLC הסאונד הוא לא DD או DTS הרסיבר לא ננעל לי עליהם וגם כאשר הוא ננעל הוא מנגן את הסאונד יש "בריחת נעילה" ואיבוד סאונד לא יודע מה לעשות .... הדרייברים מעודכנים .. הסאונד במחשב יוצא דרך REALTEK HD אנא את עזרתכם ...
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב. אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו. ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך. הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי. גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים. יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים? אולי אפילו פלאפון מוזיק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של אלטק לנסינג 4212 ואני רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני יכול לקנות בשביל לנצל אותם עד הסוף רוב השימוש הוא מוזיקה בעיקר, משחקים לא פחות וגם סרטים לא מעט. יש לי כרגע כרטיס XFI גיימר רגיל ואני מרגיש שהרמקולים יכולים לתת עוד אבל מוגבלים יחסית. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני עכישו במזרח (סין,טיוואן,קוריאה) ואני רוצה לקנות אוזניות In ear. ראיתי שיש בהמון חנויות דגמים של shure (לא מזוייפים למי שתהה). יש למישהו המלצה על דגם מסויים? אם לא שלהם אז של חברה אחרת? התקציב הוא בערך 500-600 שקל (במחירים של הארץ, פה בטח יעלה משהו כמו 25% פחות)... אם יש דגם שהוא קצת מעל התקציב אז גם בסדר!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין ה- Z2300 ל- SOLO 7... הרמקולים הולכים להיות מחוברים לנגן MP3, בעיקר למוזיקת רוק \ רגאיי \ קלאסית... חוץ משני אלה, יש המלצות עדיפות מבחינת עלות \ תועלת?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מעוניין לדעת האם הם מספקים תמורה טובה לכסף שהם עולים. אני מעוניין באיכות טובה ועוצמה סבירה לא ממש חזקה. אני מחבר אותם למחשב נייד גיגהבייט 576V (http://www.7pc.co.il/Product.aspx?ProductID=3426) האם יש אם זה בעיה או בכללי חיבור של רמקולים למחשב נייד? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5507
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לאחרונה מעוניין ברכישה של מחשב נייד דל ווסטרו 3300. המחשב ממש תפור עלי מבחינת הנתונים, הבעיה שהוא ללא HDMI. האם ישנו תוסף ב USB או איזשהי דרך לאפשר למחשב להוציא למסך חיצוני תמונה באיכות יותר גבוהה מ VGA..? אשמח לשמוע. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ex58-ud4p עם כרטיס קול מובנה של Realtek ALC889A. עד עכשיו השתמשתי מתוך הרגל בAUDIGY 2 שלי ורציתי לדעת האם אשמע הבדל כלשהו בין 2 הכרטיסים. המחשב מחובר לATP3 קדמיים ולמערכת סטריאו רצינית כרמקולים אחוריים סה"כ התצורה היא קוואדרופונית + סאב. חשוב לי שהאחוריים יקבלו סאונד נורמלי, בזמנו עם כרטיס קול מובנה של P4P800 DELUXE היציאה האחורית לא היתה שווה כלום.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הוא בדיוק עושה? רק את הבומים האלו או גם צלילים וטווחים אחרים חוץ מזה? כי אם רק את הבומים, אני במילא לא מת על זה ואולי עדיף לי כבר 2 רמקולים לבד בלי סאב, במקום 2.1 וככה אולי הרמקולים בלי סאב באותו טווח מחיר יהיו יותר איכותיים מאלו שעם הסאב (כי אני לא משלם על הסאב אז בעצם הכסף הולך על רמקולים יותר איכותיים) או שזה לא עובד ככה... אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. האם מגבר של מערכת סטריאו איכותי באותה רמה כמו מגבר של רסיבר? (נניח שמדובר על מערכת לא זולה ועל מגבר ברמת כניסה, כמו הימהאה הזולים ב-1200 ש"ח) 2. מדדתי 57V RMS בווליום מקסימלי לערוץ במערכת סטריאו כלשהי, כאשר ספק הכוח שלה מוצהר כ-220W. חישוב פשוט יראה לנו שכאשר נחבר רמקול של 8 אוהם נקבל הספק של כ-400W לערוץ, איך זה ייתכן? האם המתח יורד כאשר מחובר עומס? (רמקול)
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-