עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות מערכת טובה אבל כמה שיותר זולה (לא יותר מ 1300 שקל) יש כאלה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by voyager,

יש לי dvd מקליט של LG כשאני מקליט איתו על דיסק dvd-r/dvd-rw התוכניות המוקלטות לא נראות כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן במחשב ניסיתי להשתמש בתוכנות ריפ אבל לא עוזר מפני שהקבצים לא ניראים במחשב. יש למישהו רעיון איך להעביר למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לא מעוניין במקלדת ועכבר, אלא הפעלה דרך שלט (קיים של הטלויזיה או לרכוש שלט מתאים), אבל חשוב שהשלט לא יהיה IR אלא RF, האם מישהו יכול לצרף קישור לשלט מתאים לרכישה בארץ? אגב, ה Pie יהיה מחובר בכבל רשת לרשת הבייתית, לכן גם אין לו רכיב WiFi, האם אפשר להשתמש בשלט WiFi? (אם כן, אשמח לקבל לינק גם למוצר כזה, בנוסף ל RF). תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Stasik,

ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, היום מערכת הסטריאו שלי הלכה לעולמה אחרי 5 שנים היא פשוט מסרבת להידלק. הרמקולים שלה עדיין תקינים ויוצאים מהם שני חוטים אדום ושחור. אני צריך לחבר את הרמקולים לסוג של רסיבר כדי שאוכל לשמוע מוזיקה במחשב. לא משהו יקר ואיכותי יותר מידי עד סכום של 200 שקל. נראה לי מיותר לקנות מערכת חדשה או להשקיע ברמקולים חדשים. מישהו מכיר פתרון זול לבעיה הזאת? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. כמה משמעותית תכונת progressive scan? האם שווה לא לוותר עליה? אם נכנסת בתקציב או קרוב לו אנא המליצו. תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. Started by brose,

איזה רמקולים הייתם ממליצים לשדך לקריאטיב אודיגי 2 בתקציב של עד 1000 ש"ח תודה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by לאה ש.,

שלום רב, אודה לעזרתכם. יש לי רסיבר קולנוע ביתי ישן av, ללא בלוטוס. אני מעוניינת להוסיף לו יכולת בלוטוס. האם ניתן? ככל שניתן , אודה על המלצה על הרכיב הנדרש בעלות של עד 200 ש"ח. תודה מראש.

9. יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים. הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם. יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים? ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי תודה רבה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לפני שבוע קניתי מחשב חדש, חסכתי קצת על הכרטיס שבא אונבורד על nf7-s2g. בניסיונותי הכושלים לחבר אותו למערכת סטריאו, הצלחתי לקצר את הכרטיס שעל הבורד המחשב משמש המון לצורכי מוזיקה וממש חשובה לי האיכות משום שיש לי אוסף די גדול של מוזיקה על המחשב. השאלה שלי היא כזאת: א. האם יש הבדל מהותי בין כרטיס קול בינוני (Creative live 5.1) לכרטיס טוב יותר (maya audiotrak 5.1) מבחינת הסטריאו? (אני עובד עם רמקולים של מערכת סטריאו) ב. האם שווה כרטיס קול טוב בא עם הגברה בסיסית טובה יותר? (מה שיחסוך ממני את הצורך לחבר אותו למערכת, למרות שכבר הבנתי איך) ג. האם כרטיס קול טוב יותר יוכל לתת דגש טוב יותר מבחינת הריאליזם של הסאונד או שזה תלוי בעיקר ברמקולים? לדוגמא, דרך מערכת סטריאו שומעים אומנ…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Mindwild,

מקווה שאני בפורום הנכון, לאחר שחיפשתי אוזניות אלחוטיות למחשב (עדיף בחיבור USB) ולא מצאתי משהו איכותי החלטתי לחפש אופציות אחרות. הבעיה העיקרית שלי היא 2 חתולים ממזרים שאוהבים לנשנש כבלים ולאחר שהרסו לי אוזניות סנהייזר מעולות עברתי דגמים שונים של אוזניות אלחוטיות כאשר האחרונות היו Logitech G930. האיכות סאונד הייתה טובה אבל איכות הבניה ירודה ביותר. פלסטיקה נשברת אחרי שנה - שנה וחצי, העור גם מתחיל להקרע. האופציה שראיתי היא אוזניות עם כבל שניתן לנתק ומכאן הגעתי ל Steelseries 7H Fnatic לינק: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h-fnatic-edition האם למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? באתר זה מוצע באיזור ה 120$ ובעיקבות החוק החדש אני לא אצטרך לשלם מס כי הן פחות מ 30…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by Spider - Mike,

חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by shaharo,

לאחר שחרשתי את כל הפורום בחיפושים הגעתי לכמה מסקנות שכרטיס למוזיקה זה לא צריך להיות של creative הועלו פה כל מיני כרטיסים שונים אבקש שתמליצו לי על האחד הנכון בשביל הצרכים שלי. ESI Julia E-MU 0404 M-AUDIO 2496 M-AUDIO Revolution 7.1 Audiotrak Maya 7.1 Audiotrak Prodigy 7.1 איזה כדאי? יש לציין שאני קונה את הכרטיס מארה"ב ומישהו מביא לי אותו לפה, לכן אם אפשר תנו לי אתרים שמוכרים אותם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dorlevy,

אני רוצה לקנות נגן MP3 FLASH שיהיה בגודל של ג'יגה ושלא יעלה יותר מ-1200, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. למישהו יש המלצות, חשוב שהוא יהיה FLASH. למישהו יש גם חוות דעת על ה-StormBlue? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&=

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  16. הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by 111111,

קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.

18. Started by matessim,

shalom, shmi matan sliha my hebrew is not working i need a TV card for my computer, for watching TV from Yes i want to connect it from the mamir, i suppose it wont be an issue my max is like 400,but would really like for it to be cheaper if it can.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by BloodFist,

לפני כמה זמן המליצו לי על U3 או G3 או U2 בכל מקרה הסתכלתי עליהם קצת ולפי מה שראיתי כתוב שם כל הזמן משהו על חיי סוללה או משהו כזה שזה 50 שעות, זה אומר שאחרי כמה זמן הלכה הסוללה וזהו? אי אפשר לעשות יותר כלום על המכשיר?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by ycltdycltd,

מישהו יודע אם הזרמה של סאונד דרך bluetooth מורידה את האיכות? כלומר, אם יש לי רסיבר כמו זה http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=508754 ואני מחבר אליו אוזניות, הסאונד יהיה פחות טוב? עוד שאלה שהתלבטתי בה: יש לי פלאפון עם יציאת PL נוראית, אם בהזרמה דרך bloutooth האותות הם דיגטליים(?), זה אומר שאין שום השפעה של חומרת הפלאפון האנלוגית על איכות הצליל, ולכן בחיבור רסיבר אלחוטי איכותי אני אקבל סאונד הרבה יותר טוב מאשר יציאת ה-3.5mm המפוקפקת. האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shaul,

המועמדים העיקרים שלי הם: CARBON, H10, ZEN MICRO MINI IPOD אם נעזוב לרגע את ההיבט הכלכלי(אני יודע הH10 יקר משמעותית מהשאר) מה מהם הכי משתלם?(מבחינת איכות שמע, איכות אוזניות, זמן בטריה) ולא הייתי מתנגד לליריקס(שהH10 הוא היחיד שתומך בו נכון?)

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Nemesis,

האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by vl2,

יש לי שאלה האים CREATIVE SBS 330 הרמקולים האלו טובים תודה למי שיענה ;D

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by ZeppeliN,

היי פורום חביב, אני כבר איזה 8-9 שנים (מגיל 8 ) מחובר למערכת סטריאו ALL IN ONE כזאת של AIWA. היא בסדר אבל כבר לא מספקת אותי. אני רוצה להתפנק על מערכת סטריאו אמיתית שאני אוכל לשמוע מוזיקה בכיף. הסוגי מוזיקה שאני שומע בעיקר הם רוק קלאסי, פולק ואינדי. המגבלה היחידה שיש לי היא שאין לי מקום לרמקולים רצפתיים ולכן אני אצטרך זוג רמקולים מדפיים יחסית קטנים. על השולחן יש לי מקום וגם יש לא מעט מדפים כך שלרסיבר יש מקום. המקור שלי הוא כ"ק מובנה שיכול להיות יוחלף בקרוב (אני מתכנן גם על אוזניות). התקציב שלי הוא בסביבות ה-1500 שקל נראה לי. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה להגיד לכם. אני מוכן ליד שנייה, אבל אני בכל זאת רוצה שתגידו לי דגמים ספציפיים. תודה רבה מראש! זפלין =]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.