עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lost Spirit,

שלום חברים, ברשותי HD555 אשר לפני כשנתיים הכלב שלי אכל לי את הכבל ומאז לא השתמשתי באוזניות בשל חוסר זמן, חוסר ידע וחוסר כסף :-\ האוזניות עצמן נהדרות ומאוד נהניתי איתן והייתי רוצה להחזיר לעצמי את חווית השימוש באוזניות מדהימות אלה. כל שאני צריך הוא בסך הכל להחליף את הכבל, ואם כבר על הדרך הייתי רוצה לעשות סליבינג איכותי לאוזניות במעמד שכזה. האם יש מישהו שיכול לעשות זאת בתמורה לתשלום כמובן? כמו כן, האחריות על האוזניות מזמן פגה, האם זה משהו שעדיין ניתן לעשות דרך היבואן (מהלב) בתמורה לתשלום? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן חברים, מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל? תודה, ניר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ag43,

כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lev-27,

רכשתי לפני שבוע אוזניות Grado S80 עקב הביקורות המצויינות ברשת. התרשמתי לטובה מאיכות הצליל, אבל אוזניות פשוט התפרקו! פחות משבוע! בהתחלה התחילו רשרושים באוזניה השמאלית בזמן באסים, משהו שלא היה ואני ממש לא שומע בווליום גבוה. לפני מספר דקות האוזניה הימנית פשוט נפלה. סתם ככה. בלי שום סיבה. ואם זה לא מספיק הכבלים הדקים שהולכים לאוזניות (לא העבה) התעוותו כבר ביום השני ונראים כאילו עוד חודש נקרעים. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אם אנסה לממש אחריות החנות תוכל להאשים אותי בנזק פיזי. מה אפשר לעשות? יש לי אוזניות סאנהייזר HD555 כבר ארבע שנים ואין עליהן אפילו בלאי קטן. מדהים איזה פערים אדירים באיכות החומרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עד שה ONKYO יגיע, לבינתיים המסך משמש אותי לצרכי האזנה ויש איתו בעיה די מתסכלת - בכל פעם שאני מריץ Bluray או כל תוכן אחר עם אודיו סטרים של 5.1, הדיאלוגים אינם הדומיננטיים. כבר ביצעתי אילוץ ל PCM ב Output גם ב PS3 וגם במקס טוטל של יס. לא נראה שזה עושה משהו. בתפריטי הסאונד של הטלויזיה אין שום אופציה שרלוונטית ל DOWNMIX או כל פונקציית "בא לי בטוב 2.1" שהיא (שיהיה אפילו מונו, מבחינתי). אז לפני שאני עובר לקומפוננט + חיבור אנלוגי לסאונד, מה עוד אפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by roi503,

אוקיי אז ככה יש לי שאלה ממש פשוטה יש לי נגן MP3 בסיסי ביותר ומגבר שמחוברים לרמקולים ולדי וי די שיש לי אין חיבור USB כלומר לזיכרון נייד השאלה שלי פשוטה האם ניתן לחבר את הMP3 למגבר ע"י כבל של אוזניות שבקטע אחד יש חיבור לאוזניות שאליו אני החבר את ה-MP3 לחיבור של האוזניות ובקצה השני שני בננות שיחוברו לחיבור האחורי של המגבר שני בננות אחד אדום ואחד שחור ללא נזק כלשהו לנגן או למגבר? או שכדי לעשות זאת צריך די וי די שיספק עוצמה? לי אישית אין מושג פניתי אלילכם מכוון שניראלי התשובות שלכם יהיו מיקצועיות יותר מכל פורום אחר תודה, והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. נחמד שכל כרטיסי הקול המובנים תומכים ב7.1 , אולם מדוע אין אף לוח אם עם יציאת קול HDMI שמאפשרת לחבר אותו לרסיבר שיש לו כניסה כזו? אומנם יש אפשרות לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI , אבל מה אמור לעשות אותו אחד שלא מעוניין לשדרג במחשב ישן יחסית כרטיס מסך אך ורק בשביל עניין הקול. כמובן שבאופן תאורטי ניתן לקנות רסיבר עם 7.1 כניסות אנלוגיות ,אולם הבעייה שאין כמעט רסיברים חדשים עם 7.1 כניסות כאלו ..... דוגמא : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR608&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש גם סטים של מערכות רמקולים למחשב ,אולם הסטים הללו ,תומכים במקסימום של 5.1 ערוצים. רעיונות איך יוצאים מהמבוי הסתום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by NiMo1771,

אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג (בעיקר למשחקי יריות, אבל גם מירוצים) עד 400 שקל בערך, עדיף פחות אני לא צריך אוזניות ברמה גבוהה אלא כאלה שיהיו מספיקות בשביל לשמוע צלילים שאי אפשר לשמוע ברמקולים שלי (למשל צעדים של אוייבים שמתקרבים בCOD) ראיתי שיש הרבה המלצות על SteelSeries Siberia v2, השאלה האם שווה להשקיע סכום כזה למישהו שלא מחפש איכות גבוהה מדי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אוקי אז ככה, כרגע יש לי מערכת Creative 7900 וכרטיס קול audigy 2 value.. + מגבר ישן 2.1 של פיוניר ו2 רמקולים של פיוניר מטורפים לגמרי [הבניין רועד] עכשיו הכל מחובר לי בקומבינה שעשיתי עם מפצלים ושטויות... בקיצור יש לי כמה שאלות. מהקריאטיב אני לא ממש מסופק.. לא מספיק עוצמתיים.. ואני רוצה להחליף אותם בלוג'יטק Z-5500.. ולהחליף ת'כרטיס קול ב AUDIOTRAK Prodigy 7.1/ 1- החלפת הכרטיס קול ממש נחוצה? אני ירגיש הבדל? 2- אני יוכל לחבר את הלוג'יטק לכרטיס קול.. + תמגבר עם 2 הרמקולים של הפיוניר ללא שום קומבינה.. יעני שהם יהיו הרמקולים LEFT ו RIGHT? תודה רבה. אם יש לכם עיסקה יותר טובה תשתפו אותי בשמחה.. אגב אם זה חשוב..אני משתמש במערכת רק לשמיעת מוזיקה והרבה., בעיקר מטאל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. השאלתי מחבר אוזניות SENNHEISER HD 457 עלה לו בערך 280ש"ח. ציפיתי שהאוזניות האלו יהיו הרבה יותר נקיות ואיכותיות מהאוזניות הפשוטות שלי שעלו לי בערך 40ש"ח (Panasonic RP-HT21) שני האוזניות נבדקו כשהם מחוברים לרסיבר JVC שמחובר לכרטיס קול Live! בצורה דיגיטלית. יש לציין מספר דברים חשובים: 1. בדקתי עם שירים רבים ומכל מיני סוגים וכמובן שבדקתי בעיקר שירים עם Bitrate גבוה יחסית. 2. אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי ששומעים יותר נקי כשמחברים את האוזניות לרסיבר מאשר חיבורו ישירות לכרטיס קול (וזה כמובן בגלל שהרסיבר מחובר בצורה דיגיטלית לכרטיס קול והיציאה של הרסיבר נקיה יותר מאשר היציאה של הכרטיס קול) 3. יש לציין שהHD457 נשמע יותר נעים לאוזן בצלילים הגבוהים כששומעים בווליום גבוה, כששומעים שירים …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ace_low,

אני רוצה לחבר מחשב ישן למערכת הסטריאו בסלון למטרות השמעת MP3. א. איזה כרטיסים מומלצים למטרה זאת? האם יש להם יציאות RCA לרסיבר או שצריך לקנות מתאמים נפרדים במיוחד? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה לדעת פרטים והשוואה בין הנגנים הבאים: 1. מה טוב יותר מבחינת שמע ? 2. מה טוב יותר מבחינת מהירות העברת נתונים למחשב ולהפך ? 3. איזה נגן מהיר יותר בהעברה משיר לשיר ? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=dell-dj-20new&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bakke,

יש לי את הרמקולים הנהדרים האלה כבר שלושה ימים. ממש שווה את המחיר. הבעיה היחידה שהשלט שבק חיים ובלי השלט הרמקולים לא עובדים... קניתי את הרמקולים ב קוברה פי סי. צילצלתי אליהם והם רוצים שאני יבוא אליהם לחולון עם השלט והרמקולים.... למה לעזעזל אני צריך לבוא עם הרמקולים?? האם אין ליבואן של מיקרולב דרך לבדוק עם השלט עובד ללא הרמקולים שלי?.. איך אני לוקח שני רמקולים ששוקלים טונה לחולון כשאני גר בתל אביב ואין לי רכב. אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו אופציה אחרת? וכן ניסיתי להחליף בטריה וזה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mc_elad,

חשבתי אל אוזניות מסוג in ear ,היעוד שלהם בעיקר רוק ומטאל... **דגם שאפשר להסיג בארץ יש לי גם שאלה - אני יוצא לטיול בקרוב ואני לא יודע אם אוזניות מסוג IN EAR יחזיקו שעות ארוכות בלי ליפול כי בטיול הזה יהיו מסעות של כמה ימים באוהלים ..? אם לדעתכם IN EAR לא מתאימים אז דגמים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נתתי לבן דוד שלי לשמוע באוזניות שלי שהם הdt880 עם המגבר שלי והוא אומר לי שהוא לא מרגיש שום הבדל בין האוזניות שלו.. יש לו אוזניות ב50 שקל של איזה חברה לא מוכרת באופיס דיפו, כאלה שברגע ששמתי אותם לא יכולתי להשאר איתם יותר מחצי דקה הם נשמעות מזעזע ,מה גם שננתי לו לפני לשמוע עם עוד אוזניות איכותיות ועדיין אמר שהוא לא מבחין בשום הבדל.. האם רק אנשים מסוימיים מסוגלים להעריך סאונד טוב? כאילו אני לא מבין איך אפשר להגיד שזה נשמע אותו דבר .. רותם

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by liho,

רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי השלט של zen touch יגיע לארץ הקודש.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי כבר שאלתי בתראד אחר אבל לא ענו לי.... קראתי בסקירה הזאתי זאמור לצאת שלט חדש תואם לH320, השלט אמור לצאת עם מסך LCD צבעוני....מתי השלט הזה אמור לצאת??? ואם אני קונה את המכשיר בצרפת, יהיה לו תמיכה באנגלית? תודה מראש install

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dj_Infernal,

אם זה הכרטיס הכי טוב . ןכמה הוא עולה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את האייפוד וידאו 60 ג'יגה. שמעתי שיש בעיה עם החלוקה לתיקיות? האם זה נכון? מישהו יודע על עוד בעיות ? האם יש סיבה להעדיף את ה I AUDIO 60 ג'יגה על פניו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Jack_g,

אז ככה מציאים לי לקנות את הרסיבר הזה הוא משומש אבל לא הרבה בערך שנה וקצת וגם לא קראו אותו עובד מעולה יש לו תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות כולל PROLOGIC 2.0 רק מה הוא 5.1 ולא 6.1 אבל בכל מקרה אין לי עוד סנטר וגם שמעתי מערכת עם סנטר אחורי וזה ממש לא משהוא אפילו דיי מעצבן ככה שאני לא מתכוון לקנות סנטר אחורי. השאלה שלי היא האם כדי לקנות אותו ב 1000שקל ? המגבר ברמה ממש גבוה לפני שנה וחצי הוא עלה כ 3000+ שקלים ועכשיו הדגם המחליף שולה באמת עולה כך וההבדל זה שהוא 6.1 וקצת בעוצמה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואני לא יודע אם שווה לי לקנות לוח אם עם הSound Storm או להשקיע על הAudigy 2? אין לי צורך בלוח אם אבל עדיין ישארו לי 100 שקל בכיס אם אני אלך על הNf7-Sl השאלה היא אם שווה לי אני בנתיים אשתמש בכרטיס קול לשמוע באוזניות עד שחודש הבא אני מתכוון להזמין 5.1. יהיה הרבה הבדל באיכות Sound בין הAudigy 2 לSound Storm שממש שווה לקנות את הAudigy 2. תודה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מחפש טלוויזיה שתשמש אותי לקולנוע ביתי בעיקר. הכי חשוב לי: איכות תמונה מצויינת! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by proevo4ever,

42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by barakaaron,

שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Jonnyboy,

אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים