עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bakke,

יש לי את הרמקולים הנהדרים האלה כבר שלושה ימים. ממש שווה את המחיר. הבעיה היחידה שהשלט שבק חיים ובלי השלט הרמקולים לא עובדים... קניתי את הרמקולים ב קוברה פי סי. צילצלתי אליהם והם רוצים שאני יבוא אליהם לחולון עם השלט והרמקולים.... למה לעזעזל אני צריך לבוא עם הרמקולים?? האם אין ליבואן של מיקרולב דרך לבדוק עם השלט עובד ללא הרמקולים שלי?.. איך אני לוקח שני רמקולים ששוקלים טונה לחולון כשאני גר בתל אביב ואין לי רכב. אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו אופציה אחרת? וכן ניסיתי להחליף בטריה וזה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yuvalm2,

התנתקתי מהכבלים, והבנתי שיש אלטרנטיבה לווינית שאינה כוללת תשלום קבוע, ותאפשר לי לקלוט (בין השאר) את הערוצים 11, 10, 22. איזה חברות מציעות שירות כזה, וכמה דבר כזה עשוי לעלות לי? בנוסף, האם יש בעיות בתקשורת עם הלווין במקרה של מזג אוויר גרוע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה יותר כדי ליקנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום..(כמה שנים לא התחברתי פהה!!!) אממ אז ככה: -צריך שיהיה בו 1 גיגה ומעלה -קורא mp3 wma (כמו כל נגן..) -אם אפשר גם תמונות.. ואם הבעיה שלנו פה- 500 שח'! אפשר להתגמש בכמה שקלים פה ושם.. תודה רבה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nadavt26,

שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by pMor,

הבנתי שהפסיקו את ייבואו לארץ, הייתי רוצה לדעת אם יש מקום שעוד מוכר אותם? במידה והפסיקו את ייצורו, (הבנתי שזאת גם אפשרות) אז יש לי מספר שאלות בנוגע לZen Touch בנפח של 20 ג'יגה: 1) צריך להתקין דרייבר או תוכנה בשביל להשתמש בו? כלומר, אני יכול פשוט לבוא לחבר ולחבר את זה ולהעביר כמה דברים על זה? 2) יש בו רדיו FM? זה לא היה ממש ברור על האתר.. 3) יש אפשרות להקליט ישירות דרך Line In או משהו דומה?. (RCA אולי) תודה מראש, pMor

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by שגיא_לוי,

למישהו יש את Metz LC26TL? :] איך לדעתכם היא? שווה לרכישה? אני צריך אותה בשביל קונסולה ולצפות בממיר. יש לה יחס ניגודית: 1:1000 עד כמה זה חשוב? יש פה עוד פרטים: http://www.metz.tv/product_info.php?product=96 תודה:]]]!

11. Started by roi503,

אוקיי אז ככה יש לי שאלה ממש פשוטה יש לי נגן MP3 בסיסי ביותר ומגבר שמחוברים לרמקולים ולדי וי די שיש לי אין חיבור USB כלומר לזיכרון נייד השאלה שלי פשוטה האם ניתן לחבר את הMP3 למגבר ע"י כבל של אוזניות שבקטע אחד יש חיבור לאוזניות שאליו אני החבר את ה-MP3 לחיבור של האוזניות ובקצה השני שני בננות שיחוברו לחיבור האחורי של המגבר שני בננות אחד אדום ואחד שחור ללא נזק כלשהו לנגן או למגבר? או שכדי לעשות זאת צריך די וי די שיספק עוצמה? לי אישית אין מושג פניתי אלילכם מכוון שניראלי התשובות שלכם יהיו מיקצועיות יותר מכל פורום אחר תודה, והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Roshos,

לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?

14. Started by raiman1,

אהלן! אני מחפש נגן מוזיקה ואוזניות לריצה. אני ממש לא מבין בנושא אז אשמח להמלצות... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Coca Cola,

אז שלום לכולם אוטוטו מגיעה קניה של המחשב החדש =] כדי לא לבזבז זמן אני כבר רוצה לדעת איזה אוזניות +מיקרופון (לא הדסט.. שיהיה בנפרד כי אני רוצה להאזין גם למוזיקה איתן) הכי טוב עד 400 ש"ח (אם יש טוב יותר ולא בהרבה יותר יקר שמשתלם יותר תודיעו בבקשה ) אהבתי את הזלמן,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 קראתי ביקורות ונראה שהן די טובות, יש עוד במחירים האלה? משהו טוב? ד"א רצוי מאוד אוזניות שיהיה ניתן איתן גם לשמוע מוזיקה כמו שצריך תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום לכולם חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות לחבר PS2 למסך מחשב... אמרתי לו שבטח יש ממיר של היצאות AV ל-DVI אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר משהו? יש בכלל ממיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני רוצה להקליד הרצאה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Fungus Funk,

הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה, אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב. יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI .. כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVI אך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMI מהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב? והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים לי ואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד? *יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כאשר אני מחבר אוזניות ליציאה של הכרטיס הקול אני בקושי מצליח לשמוע משהו מכיוון שהעוצמה מאוד חלשה. יש לציין כי ניסיתי עם מספר אוזניות. את האוזניות אני מחבר אל היציאה של הרמקולים הקדמיים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avi2014,

אלחוטיים. קיים דבר כזה? שימושים עיקריים, מוזיקה בעיקר, פה ושם סרטים ומשחקים מידי פעם.. בעיקרון הייתי נעול על ה5500 אבל בגלל מצוקת מקום בחדר אני מחפש משהו יותר נקי(אלחוטי)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tzahi16,

שלום חברים, במחשב הנייד שלי נשבר לי המחבר של האודיו ולתקן אותו לא כזה משתלם לי אז קניתי את הכרטיס קול Gold Touch USB 2.0 Sound Adapter and Microphone. כאשר אני מחבר אותו לאוזניות שומעים נהדר אבל כאני מחבר לרמקולים שלי שומעים ממש חרא. חשוב לציין שלפני שנשבר לי המחבר הייתי שומע מצויין עם הרמקולים. בשביל לנסות לבודד את הבעיה חיברתי את ה-Smartphone שלי לרמקולים ושומעים מצויין כך שאין בעיה ברמקולים/כבל. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במחשב ושום דבר לא עזר, אגב יש לי במחשב Windows 7. אשמח לשמוע רעיונות. שיהיה לכם המשך שבוע מצויין. צחי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. עד שה ONKYO יגיע, לבינתיים המסך משמש אותי לצרכי האזנה ויש איתו בעיה די מתסכלת - בכל פעם שאני מריץ Bluray או כל תוכן אחר עם אודיו סטרים של 5.1, הדיאלוגים אינם הדומיננטיים. כבר ביצעתי אילוץ ל PCM ב Output גם ב PS3 וגם במקס טוטל של יס. לא נראה שזה עושה משהו. בתפריטי הסאונד של הטלויזיה אין שום אופציה שרלוונטית ל DOWNMIX או כל פונקציית "בא לי בטוב 2.1" שהיא (שיהיה אפילו מונו, מבחינתי). אז לפני שאני עובר לקומפוננט + חיבור אנלוגי לסאונד, מה עוד אפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ככה זה רעיון חדש שלי שפה יהיה את כל הנגנים המומלצים לחצי שנה הזאת זה יהיה מחולק ל-2: נגני מולטימדיה נגני MP3 בתוך כל אחד מהם יהיה חלוקה לתקציבים: 100-300 300-700 700-1100 1100-1500 1500-2000 2000-2500 בנגני מולטימדיה יתקבלו גם הנגנים ב300 ש"ח שיש להם יכולת לנגן סירטונים אני כל הזמן יעדכן את זה לטבלה הזאת נגני MP3 100-300 300-700 700-1100 iaudio 6 sandisk sansa e250 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 1100-1500 sandisk sansa e260 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410695 1500-2000 sandisk sansa e270 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410702 2000-2500 IPod 30GB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=81&ser=1 CREATIVE ZEN VISION:M http://www.bug.co.il/nconfigou…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות להקלטות ביתיות \ שמיעת מוזיקה... שמעתי על דגם שיש ברשת באג של חברת AKG. אני מאד לא מנוסה בעיניין האוזניות כך שהדעה שלכם תהיה ההחלטה שלי. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.