עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadaw,

תודה חברים!! 1. האם אפשר פשוט ל"זרוק" שירים לכונן של הנגן? ללא תוכנה.. 2. איך ניתן להבדיל בין הגירסה האמריקאית לארופאית? מה להגיד להם בחנות? 3. תמונות נגיד של 3 מ"פ.. איך הן נראות על המסך? מעוותות? רזולוציה שונה? תודה!! (אולי תהינה עוד שאלות..) ****עדכון**** בתגובה אחרונה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asaf20,

היי.. אני חדש באתר גם הממ.. אני מעונין לקנות נגן MP3 ואני רציני בזה הבעיה היא שהתחלה לא הבנתי בזה כלום והכל היה פשוט.. שענין הקניה ניהיה יותר רציני התחלתי לבדוק ואז.. יצאתי מסובך רצח ראיתי המון נגנים,חברות,סוגים,מחירים,אתרים,המון המון תגובות של אנשים מכל הסוגים עם כל האפשרויות שאפשר.. ודוגרי יצאתי הפוך פה אני צריך את עזרתכם קצת.. ותעשו טובה אני מבקש ממני שמבין בזה קצת ולא לזרוק לי סתם הממ.. "אחי לך רק על ה-IPOD" וכדו' קצת הסבר,דעה אישית,ניסיון לא יזיק וכו' לפי מה שהבנתי ה-IPOD זה יותר שם,ואיך שראיתי שהרבה רואים לו "מותג אופנה ולא נגן" וה- Iriver הוא קצת פחות במחיר אבל נותן הרבה יותר אפשרויות מה-IPOD אבל בכל זאת יש שם ממש חזק ל-IPOD ויש משהו שמושך אליו למרות ש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אם כן-כמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין להזמין אוזניות מארה"ב עד 100$, מביאים לי את האוזניות משם כך שדמי משלוח הם לא רלוונטים. אני די נוטה להזמין את ATH-AD700 של Audio-Technica. יש למישהו המלצה נוספת? כמו כן אני ישמח להמלצה על אתר אמין שאפשר להזמין ממנו שלא גובה דמי משלוח בתוך ארה"ב. האוזניות יחוברו למחשב לכרטיס Onboard וישמשו בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה (בסדר הזה). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

הכל בכותרת..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי מערכת של 5.1 בחדר ואני רוצה לדעת איך אני באמת אמור למקם רמקולים של 5.1 בחדר שלי. אני אסביר, לחדר שלי יש צורה מלבנית (כמו בתמונה) ומהמקום שאני יושב הצלחתי לסדר שהרמקולים הקדמיים והסנטר ישבו מולי כמו שניראה לי שצריך אבל לגבי האחוריים אני בבעיה... אני אמור למקם אותם רחוק ממני כמה שאפשר? או לקרב אותם יותר אלי? ז"א, איזה רמקול אחורי אמור ליישר קו עם מי? (כמו בתמונה) או שבכלל כל המערך הזה לא טוב? כי אני באמת שומע מהרמקול האחורי שמאלי יותר חזק מהרמקול שמימינו אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה אם לא תאמרו לו ואני אתקן אה דבר נוסף, אין לי אפשרות למקם את השולחן מחשב במקום אחר או להרחיק אותו כי מאחורי השולחן של המחשב יש מיטה זוגית גדולה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by j,

שיקרא את כל הפורמטים, יתמוך בכתוביות.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kinggil,

שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nondos,

שלום אני מעונין ברכישת מערכת רמקולים 5.1 כולל סאב שתשמש אותי למוסיקה וסרטים. קנייתי כבר רייסבר Marantz SR-4400 לא משנה לי אם הרמקולים יהיו כחבילה אחת של 5 + סאב או לקנות כל חלק בנפרד - סנטר, קדמים, אחוריים התקציב הוא בין 1500 ל 3000 ש"ח לרמקולים אני גם מעונין בהמלצה על חנויות טובות באזור נתניה בהן אני יכול לשמוע את המערכת

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. השאלה בכותרת תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TicTacToe,

האוזניות שיש לי כרגע גוססות ואני מעוניין להשתדרג. איה אוזניות לגיימינג עם 5.1 יש כאן בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cfirc,

שלום לכולכם , יש לי כרטיס מסך LEADTEK GeForce GTX460 768MB GDDR5 לוח אם - H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI ביציאת כרטיס המסך ישנה יציאה mini HDMI אותה חיברתי ל- "TV SHARP 32 עם כבל HDMI (10 מטר - אולי זה קשור) + מתאם HMDI (קטן לרגיל) אני מקבל תמונה אך הקול עובר דרך הרמקולים של המחשב (המחוברים לכרטיס קול שעל לוח האם) ה- realtek audio manager מזהה את המסך וכאשר אני בוחר את יציאת ברירת המחדל דרך ה-TV (כפתור ימני+audio device) עדיין לא מתקבל סאונד דרך ה-TV . ניסיתי לעדכן את הDRIVERים של הכרטיס מסך - לא עזר אשמח לעזרתכם . כפיר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by german103,

שמתי עין על Microlab Solo 4c. לדעתי 6c יהיו אוברקיל לחדר 4X3 הז'אנר הוא אלקטרונית - טראנס, אמביאנט. עריכה: Microlab FC330 - יתכן ועדיפה? למרות שזולה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by genia,

שלום לחכמי הקולנוע הביתי, נפל דבר והוחלט להזמין מקל אנדוראיד עם חיבור HDMI לTV.. השאלה היא מה להזמין? האם יש משהו טוב יותר\משתלם יותר מה UG802 ? חשוב שתהיה תמיכה בפלאש ולכן אני נמנע מאנדרואיד 4.1..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בזמן האחרון שמתי לב שיוצא רעש סטטי מהרמקולים, אוזניות ובעצם בכל רכיב אודיו שאני מחבר למחשב. בדקתי, וזה לא מגעים. זה קורה גם כשאני מנגן באיכות של FLAC. ע"מ לוודא, חיברתי את האוזניות שבד"כ מחוברות למחשב (AD700) לנגן. אותו השיר בדיוק ניגן ללא רעש סטטי בנגן, בניגוד למחשב. אציין כי זה אפילו אותו הקובץ הספציפי - כלומר העברתי את השיר מהמחשב לנגן, במחשב היה רעש סטטי מכל מקור אודיו ובנגן לא היה. אין לי שום סוג של כרטיס קול חיצוני, רק המובנה על הלוח. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ran07,

אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את מערכת הקול שלי, שכרגע מרוכבת מכרטיס קול "און בורד" ומערכת שמחוברת אליו ,ת'אמת כל עוד שומעים מוסיקה זה נחמד מאוד, אבל ברגע שמשחקים במשחקים זה כבר לא זה, לכן החלטתי להתקדם קצת. התקציב שלי הוא משהו כמו 900 ש"ח. השימוש הוא למשחקים ולסרטים, גם שירים אבל לא בשביל זה אני מתכוון להוציא כ"כ הרבה כסף. נתחיל בכרטיסי קול. אני לא ממש צריך את הכרטיסי קול המשוכללים עם מיליון יציאות. אני רק צריך כרטיס לחבר אילו את הרמקולים, שמתוכננים להיום 5.1 או 4.1. לא צריך שום יציאה אופטית וכאלה, אלא אם כן תשכנעו אותי שכדאי לי ושאני צריך, נכון לעכשיו אני לא רואה שום צורך בזה. אז גלשתי לי קצת והנה כמה כרטיסים שעלו על הפרק: 244 ש"ח - Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD 29…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Tomerico,

מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אחותי קנתה לאחיינית שלי נגן MP3 אצבע ג'נרי כזה... ביום הראשון הכל עבד טוב, העתקנו שירים לנגן, חיברנו את הנגן כמה פעמים למחשב והכל עובד... אבל יום אחרי צצה בעיה קטנה... כשנכנסים לאפשרות הנגינה בנגן צצה ההודעה "אין קבצים!" , אז אמרתי לעצמי כמובן משהו מוזר... חיברתי את הנגן למחשב וראיתי שהוא מזוהה... וכתוב לי נפח וכמה בשימוש.. אבל אני לא רואה את השירים ואני גם לא יכול להעתיק, למחוק ובקיצור שום פעולה, כאילו שהופעלה הגנה כלשהי, מה עושים? יש לכם דרך לפתור את הבעיה? אוא שפשוט נחזיר לחנות? יש תעודת אחריות...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אנשים קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי. אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה. זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם. תודה מראש גיא

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. דגם Divx-1133 חיפשתי בנרות ולא מצאתי ... :-\

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zilkanir,

יש כבל מיוחד של חיבור 5.1? או כבלים עם 6 יציאות וכניסות מכל צד או שפשוט אפשר לחבר עם 3 כבלים 2rca ? (דיוידי Xoro hsd415) תודה וסליחה על השאלה של טירון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lipa,

לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי לפני שבוע iAudio X5 20GB, והתאכזבתי מאוד. כשעוברים מעל ווליום 20 (בדיוק באמצע) מתחילים להיות רעשים ממש חזקים בשירים עם באסים חזקים והבאסים פשוט נחתכים וזה נשמע נורא. ניסיתי את המכשיר עם האוזניות שבאו איתו, sennheiser mx500, audiotechnica ATH-A500 וכולם השמיעו פחות או יותר אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, דני

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים