אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם! אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר. הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר. לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם. אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעבי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הATP3 לJBL. מה לבחור ולמה? תקציב: 400 גג. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לוודא שהרמקולים אכן מנגנים DTS ו- DD 5.1 ?? הורדתי איזה דיסק ניסוי ל- THX DD5.1 ו DTS אני אינני יודע מה אני בדיוק אמור לשמוע .... המערכת שברשותי : Z5500 וכרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC מחובר על ANALOG
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC. בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר. מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יוצא לי כמעט הרבה לשמוע מוזיקה מהמחשב, מאידך, כשאני משחק, זה בעיקר עם אזניות רציתי לדעת- האם הוספת כרטיס קול תשפר את איכות הסאונד ביחס לכרטיס קול onboard? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי DVD של LG. הדגם הוא: LLH-CX245W כאשר אני צופה בסרטי DIVX ומנסה לצפות בתרגומים מקבצי SRT אני מקבל ג'יבריש על המסך. הבנתי שאפשר להריד דרייוורים כדי לעדכן את ה-DVD. מאיפה אני יכול להשיג דרייוור לדגם שלי (חיפשתי גם באתר החברה ולא מצאתי) ואיך בדיוק מתבצע העידכון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי את הדרייבר לכרטיס :Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 ] תודה למי שיוכל לעזור לי זה חשוב מאוד!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט.. אז מה הבעיה פה? שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard אבל הוא 5.1
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש נגן מוזיקה ואוזניות לריצה. אני ממש לא מבין בנושא אז אשמח להמלצות... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש 3 אופציות COAX חיבורי MINI PL שעם מתאם אני מחבר אותם ב RCA למערכת קולנוע ו S/PIDF מה ההבדל באיכות הסאונד בינהם ? המערכת קולנוע היא רסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 וסט רמקולים (לא סטייליטים ) של JAMO ועוד סהב וואפר של פיוניר מה עדיף COAX או שלושה כבלים של MINI PL ל שני RCA (ברסיבר מוגדר כ 6CH DIRECT) במצב COAX כמו במצב HDMI והחיבור S/PIDF יש כול מיני אופציות ... לוגיק 7 (וכמה תתי מצבים) דולבאי סאראונד ( וכמה תתי מצבים כמו פרו וכאלה ) ו DTS NEO 6 (וכמה תתי מצבים) מה הכי טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מערכת JBL Creature II כאשר הרמקולים הלווייניים נשמעים צורמים והגיע הזמן להחליפם, אם אני לא טועה יש מגבר בסאבוופר שעדיין מתפקד וניתן לחבר עליו גם רמקולים לא מתוגברים. במחשב יש מקום לחיבור 5.1 אך אשאר עם 2.1 בגלל עניין הכבלים. השימושים הם בעיקר סרטים ומשחקים והתקציב עומד על 400 ש"ח, אין בעיה גם להזמין מחו"ל במקרה ויוצא כלכלי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. CX 300-II 2. CX-380 3. CX 400 II מה ההבדלים בניהן?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV לצורך הקלטה בלבד של משחקי כדורגל מממיר HD של HOT. שיתמוך לפחות ב-480p, חובה שיהיה של חברה מוכרת ואשמח שיהיה כמה שיותר זול- תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, נודה לכם מאוד על עצה טובה יש לנו DVD PROSOUND 9000PS ואנחנו רוצים לראות דרך מסך המחשב קנינו חוט שמחבר ב-2 יציאות מה DVD ויציאה אחת למחשב (איפה שהרמקולים) מה עוד צריך לעשות בשביל שהמחשב יזהה אותו? תודה מראש תזכו למצוות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2822 ואני מתכוון לחבר אותה למחשב בלבד..האם אני צריך בשביל זה כבל HDMI ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מינידיסק של סוני... התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח... אני צריך רק לנסיעות, כלומר לא צריך מיקרופון או משהו כזה, וכמובן שתהיה בו netMD... חשבתי על sony mzn-707, הוא טוב? כמו כן מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל העקרוני בין סדרות 5,7 ו-9 של סוני(חוץ מהשלטים והמיקרופון)? תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, סוף סוף חיברתי את כל הכבלים לרסיבר האימתני הזה, אבל בהגדרות OSD, אין לי את התצורה הקיימת שלי ואני לא יודע איך להגדיר אותה. בתמצות: יש לי שני רמקולים אחוריים (על מדף), שני רמקולים קדמיים גדולים (על ספייקים על הרצפה מצידי קונסולת הטלוויזיה), רמקול סנטר לצד הרסיבר בקונסולה, סאבוופר קטן מתחת לקונסולה, ושני רמקולי גובה מותקנים בערך מעל הרמקולים האחוריים (קצת יותר קדימה), מהתקרה. אבל אני לא מוצא תצורה שתאפשר לי להגדיר בדיוק את הרמקולים ככה. איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נדבקתי לדגמים הללו עם דגש לFC-330 http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/330_new.htm http://www.eacan.com.cn/en_products_e510.htm http://www.eacan.com.cn/en_products_a600.htm ההשקעה שלי היא מקסימום 400ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , כבר די הרבה זמן אני מתלבט בין נגנים שונים , אבל כעת כבר די ברור לי שאני הולך לקנות את הX5. יש עוד כמה עיניינים לא סגורים שרציתי לשאול ולהתעייץ איתכם: 1)מהו משך זמן המעבר בין שיר לשיר? אני לא יכול לסבול שלוקח לנגן כמה שניות עד שהוא קולט מה לנגן. 2)האם הנגן עמיד מפני נפילות ? אני שומר די טוב על הדברים שלי אבל די יבאס אותי אם המכשיר ישבר אחרי נפילה מ10ס"מ -מה עוד שהוא בא בלי כיסוי\נרתיק . מה שמביא אותי לשאלה הבאה 3)האם הוא נשרט בקלות? עד כמה רגיש המסך שלו? טוב , למרות שכתבתי שכבר די ברור לי שאני הולך לקנות את המכשיר הזה , אני עדיין בהתלבטות קלה , זאת אומרת , זה ללא ספק המכשיר שהכי מתאים לי , אבל המחיר שלו הורג אותי . זאת אומרת , הIPod Video שאותו אני ממש לא הולך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , קניתי את הרמקולים השבוע ושמתי לב לבעיה איך שחיברתי אותם לחשמל ... כאשר הרמקולים רק מחוברים לחשמל , לא למחשב ולא כלום , שומעים צפצוף מעצבן מהטוויטר חלש אבל מעצבן(משתי הרמקולים) , מישהו יודע למה זה קורה? יכול להיות שצריך להחליף את הרמקולים? ניסית להחליף בין החוטים וכאלה לא עוזר... מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-