עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נחמד שכל כרטיסי הקול המובנים תומכים ב7.1 , אולם מדוע אין אף לוח אם עם יציאת קול HDMI שמאפשרת לחבר אותו לרסיבר שיש לו כניסה כזו? אומנם יש אפשרות לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI , אבל מה אמור לעשות אותו אחד שלא מעוניין לשדרג במחשב ישן יחסית כרטיס מסך אך ורק בשביל עניין הקול. כמובן שבאופן תאורטי ניתן לקנות רסיבר עם 7.1 כניסות אנלוגיות ,אולם הבעייה שאין כמעט רסיברים חדשים עם 7.1 כניסות כאלו ..... דוגמא : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR608&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש גם סטים של מערכות רמקולים למחשב ,אולם הסטים הללו ,תומכים במקסימום של 5.1 ערוצים. רעיונות איך יוצאים מהמבוי הסתום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אחרי שקראתי את הביקורת של עמרי עמוס התלהבתי נורא מהנגן הזה IRIVER H-120, ואני חושב לקנות אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום וגם לפי מה שראיתי זה 20 GB ואני מחפש 40 GB. אבל נראה לי שאין בו חסרונות (כמעט) ושווה לקנות אותו במקום הIPOD. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו אבל אם אפשר לא דרך האנטרנט. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לוח האם הוא של ג'יגה בייט 965. לסרטים\משחקים\מוזיקה האם צריך כרטיס קול? ואם כן באיזה תקציב אפשר משהו מינימלי?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות למחשב שלי ואשמח לקבל המלצה בנושא. השימוש שלהם יהיה בעיקר למשחקים, תוכנות למיניהם כמו סקייפ וטים ספיק, ומוזיקה פה ושם. חשוב לי שיהיו אלחוטיות עם מיקרופון (יש לי אוזניות חוטיות טובות), כאשר התקציב הוא סביבות ה400 ש"ח, ניתן לחרוג במידה וישנם אוזניות באמת איכותיות במחיר קצת גבוה יותר. אשמח אם הם יהיו של חברת סינהייזר, אבל גם חברות ממולצות אחרות אין לי בעיה לבדוק. תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ace_low,

אני רוצה לחבר מחשב ישן למערכת הסטריאו בסלון למטרות השמעת MP3. א. איזה כרטיסים מומלצים למטרה זאת? האם יש להם יציאות RCA לרסיבר או שצריך לקנות מתאמים נפרדים במיוחד? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום... בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מינידיסק של סוני... התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח... אני צריך רק לנסיעות, כלומר לא צריך מיקרופון או משהו כזה, וכמובן שתהיה בו netMD... חשבתי על sony mzn-707, הוא טוב? כמו כן מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל העקרוני בין סדרות 5,7 ו-9 של סוני(חוץ מהשלטים והמיקרופון)? תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by brk2k,

מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by evy,

צריך עזרה בשתי בעיות: 1)כאשר אני מחבר מקרופון למחשב,יש עיכוב של כחצי שניה בן מה שאני אומר למה שמושמע ברמקולים,איך אני מוריד או מקטין את העיכוב הזה? 2)בחיבור המיקרופון לקריוקי די וי די של pioneer dv-2022k ,קיימים רעשי רקע כאלה מעצבנים,ניתן אולי לבטל אותם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yariv1234,

היי אני מתכוון לשפץ את הסלון ולהביא מערכת קולנוע ביתית. התכנון הוא שכל העסק יהיה שקוע בתוך הקיר (גם הטלויזיה וגם הרמקולים) רכשתי טלויזיה "42 של טושיבה ואני לא בטוח שכדאי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולצפות אותה בקיר גבס כי אמרו לי שזה יחנוק אותה. מחכה לתגובות .. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב לבאי הפורום, אשמח לקבל המלצה למסך. יחובר בלעדית למחשב (HDMI ויש גם אופציה לDP אם זה בכלל רלוונטי) ישמש כאמצעי תצוגה משני, אני מתכנן לתלות אותו מעל המסך הראשי שלי (DELL 2408) ולהדליק אותו רק עבור צפיה בתכני ווידאו או משחקים. כלומר, מיועד לתליה על קיר בנקודה יחסית גבוהה לא יחובר לממיר או כל מקור SD אחר. לא חשוב עניין הסאונד, כל זמן שהמחשב עובד גם המגבר עובד. מרחק הצפייה הינו קצת פחות מ3.5 מטר (שזו מידת החדר מקיר לקיר כאשר הספא צמודה לקיר הנגדי). החדר יחסית חשוך, לא חושב שיהיה אור שמש ישיר באיזור המויעד למסך, ניתן להחשכה כמעט מלאה בקלות יחסית ובכך אופן, המסך מיועד לשימוש בעיקר בשעות הערב והלילה. המחשב מספיק חזק לטפל בתכני HD ללא בעיה. חשבתי בכיוון של LCD (רגיל, לא LE…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הי, יש לי שירים שעשיתי להם ריפ לFLAC מדיסק מכיוון שהדיסקים התחיל להשרט, בזמן האחרון אני שומע כמעט רק אותם ולא את שאר השירים שלי בMP3 320 בנגן וזה טוחן לי את הסוללה. אני צריך תוכנה שתמיר לי את כולם לMP3 320 במכה אחת, (מדובר בלמעלה מ50 שירים ואני לא הולך לעשות את זה אחד אחד). מישהו מכיר תוכנה כזאת שלא תאפס לי את הID TAG? רצוי חינמית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by i.k,

תגידו לי איפה אני יכול לימצוא house של הזמר ppk ו infected ואתרים של כול מיני טראנסים והאוסים..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kouliben,

בשביל המרות וידיאו, כלומר קליטה ב-LINE IN ל- LINE OUT, האם יש הבדל אם אני קונה כרטיס קול נפרד מהלוח? האם הצלילים יהיו נקיים יותר? או שהכל אותו דבר. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע מחפש אוזניות לגיימינג/משחקים ונתקלתי באוזניות הבאות: http://www.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html מישהו מכיר אותן? האם שווה להזמין במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dominic16,

שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740695&p1000GoogleAdWordId=900006111011250000&gclid=CJSx_cGJgagCFQgjfAod_EDztA המחיר נוח, והכול נראה סבבה. לאחד שלא מבין הרבה, יש פה איזה פגם או חיסרון שאני יכול להתקל בו בהפתעה? המטרה היא לחבר אותו לרסיבר, לממיר יס, ולמחשב, לראות קבצים בלוריי 1080 בין היתר. אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על משהו אחר בסגנון. (32 אינץ) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by elad1_2,

שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Mitzi,

היי...קניתי רמקולים של Logitech X-530 5.1 חיברתי והכל פעל בסדר, אבל ששומעים מוזיקה שומעים רק מה2 הקדמיים, מהסנטר וסאב. אמרו לי שבגלל שזה מוזיקה אז שומעים סטריאו...מה הקטע שעשו את זה? אין דרך לשמוע מכל הרמקולים? אמרו לי גם לנסות לראות בDVD...ניסיתי ועדיין שומעים רק מהקדמיים, הסנטר והסאב.. גם אמרו לי שבמשחקים אמורים לשמוע מכל הרמקולים..ומשום מה שנכנסתי לCSS (Counter Strike Source) והגדרתי שיש לי 5.1, עשיתי טסט ולא שומעים מהאחוריים. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה יש לישתי יציאות במארז של המחשב של מיקרופון ואווזניות אחרי שחיברתי 1000 פעם את החיבור של היציאות ללוח אם למקום המתאים לאחר בדיקה הוא לא מזהה אותם בוינדוס תצלום מסך: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BONO,

יש לי סרט שמקודד ב XVID ואני לא שומע סאונד בסרט מה הבעיה? התקנתי AC-3 לרות שלא נראה לי שזה הקידוד של הסרט והתקנתי מקודד אחרון של XVID מה עוד יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Whitus,

שלום לכולם! קיבלתי במתנה אוזניות JVC HA-RX300 אבל לא אהבתי אותן. הקול שלהן בסי מדי והצלילים הנמוכים משתיקים את הצלילים הגבוהים. הן מתאימות מאוד לשמיעת מוזיקה עם הרבה בס - כמו מטאל או דאבסטפ. אבל לדברים אחרים הן פשוט נוראיות. אם רואים סרט אז לא שומעים אותם מדברים, אם מקשיבים למוזיקת פופ אז הקול של הזמרת נאבד אי שם. מוזיקה קלאסית בכלל אי אפשר לשמוע בהן. והכי חשוב - הן נורא חלשות, שמתי הכל על פול ולמרות זאת הרגשתי שזה חלש מדי (לא יחסית למקסימום שאפשר לצפות מאוזניות - אלא לשימוש רגיל!). לזכותם יאמר שהן ממש ממש נוחות והאיזולציה טובה גם. אני רוצה להחליף אותן ואשמח אם מישהו יציע לי אוזניות באותו מחיר וסגנון. השימושים שלי הם כלליים - סרטים וסדרות, משחקים, מוזיקה מכל הז'אנרים. עכש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 1nstall,

שלום לכולם, בהמשך לתראד מאתמול, עכשיו שמתי לב שהמחשב לא מוציא אות אחר מאשר PCM לרסיבר. אפשרתי DTS\DOLBY בהגדרות, הגדרתי את יציאת הSPDIF לראשית - אך עדיין כלום. על מנת לשלול אופציות אחרות - החלפתי כבל, בדקתי כמה קבצי סאונד שונים. ובדקתי שהרסיבר יודע לקבל DTS ממקור אחר. יש לציין שבמחשב הקודם (win7) זה עבד פיקס עם הכרטיס הנוכחי. למישהו יש רעיון איפה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, ייטב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.