עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה להקליד הרצאה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. CX 300-II 2. CX-380 3. CX 400 II מה ההבדלים בניהן?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים לבית ואינני בקיא כל כך בנושא, אשמח לעזרתכם. השימוש העיקרי הוא רמקולים לטלוויזיה בעיקר לסרטים וסדרות, אך גם למוסיקה לעיתים. דיי התאהבתי ברמקולים של MONSTER מדגם Clarity HD one, שמעתי אותם בתצוגה בחנות באג והם היו מדהימים בלשון המעטה... וביקורות ברשת דיי משבחות אותם על פשטות וסאונד מעולה עד כמה שראיתי. שאלתי היא, האם למישהו יש ניסיון עם הרמקולים האלו ויכול לחוות דעתו ? האם העובדה שהם מוגדרים "רמקול מוגבר" יכולה להיות יתרון לאדם כמוני שלא כל כך מבין בחיבורים, מגברים ועניינים אחרים ורוצה רק להתקין את הרמקול ב 5 דקות ולשמוע מוזיקה? המחיר שלהם ירד מאוד בשבועות האחרונים, גם בחנויות בעולם וגם במקרה (או לא) בבאג, מ 4000 ל 2490.... מה דעתכם ? אשמח ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי פירמוט למחשב ואני צריך שירים למחשב. אני רוצה טראנסים ומשהו בסגנון של היפ הופ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. רציתי להתייעץ בקשר לקניית טלוויזיה 40 אינץ'.. השימושים שלי הם פלייסטיישן (בעיקר) וסרטי FHD מהמחשב. ערוצי טלוויזיה לא ממש מעניינים אותי. תלת מימד יכול להיות נחמד עם המשחקים (האם עדיף פסיבי או אקטיבי? הבנתי שאקטיבי יותר טוב אך מציק) לגבי SmartTV זה מיותר כי זה סתם מייקר את הטלוויזיה וזה לא ממש שווה אם אני ירצה בעתיד אני יקנה דונגל אנדרואיד שיהפוך את העניין להרבה יותר יעיל. לגבי תדר תצוגה הבנתי שלמשחקים 100Hz ומעלה יכול להועיל לקטעי הפעולה והאקשן.. האם זה נכון ונחוץ? והאם אני חייב להשתמש במנגנון הזה (במידה ויש בטלוויזיה כמובן) או שזה נתון לבחירתי? מצאתי למשל את הטלוויזיה הזאת שנראית לי אופציה מאוד טובה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831740 בעיקרון התקציב שלי הוא 3-…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

התחלתי לעבוד לפני שבועיים, וחשבתי שיהיה נחמד לקנות במשכורת הראשונה שלי נגן MP3 (מה שרציתי מזמן!). אני לא מעוניין בנגן בשביל פעילות גופנית! אני רוצה נגן עם איכות שמיעה מעולה, כנ"ל לגביי אוזניות, ואחד שיהיה הכי מתאים לניגון סגנון מטאל (אם זה משנה בכלל!). עכשיו אני לא בטוח אם להסתפק פשוט ב-5GB או ביותר :-\, אומנם יש לי אוסף מוסיקה של כמה GB, אבל אני לא יודע אם משתלם לי לבזבז שני שליש מהמשכורת על נגן MP3 עם כונן קשיח של 30GB :-X. אז בבקשה תציעו לי את הנגן הכי טוב בנפח של 5GB או בסביבה ואחד הכי טוב בנפחים הגדולים יותר , ואני כבר אחליט מאוחר יותר איזה לקנות. אין העדפה לחברה מסויימת, פורמטים נתמכים......

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bugosdckh,

אשמח לשמוע את דעתכם מה כדאי לקנות: SoundSticks Wireless או SoundStick lll תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב חבר'ה אז בעיקרון אין דרישות ספציפיות מיוחדות. הטלויזיה עתידה לשבת בסלון ולהיות מחוברת לממיר של hot . יש אפשרות בעתיד שהיא תחובר לממיר המיוחד שאמור לצאת עם ה Full HD וכל הבולשיט (אם אמרתי משהו לא קשור שכחו מזה סליחה מראש)אז רק שתהייה אפשרות מבחינת חיבורים. אם חריגה קלה תיקח אותי רמה אחת קדימה אז אפשר לחרוג טיפה אבל בעיקרון התקציב הוא עד 5K . Lcd או פלזמה אתם יודעים הכי טוב. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!. עריכה: תיקנתי ל HOT . היה כתוב משהו אחר בטעות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by saba123456,

משהו מוזר מאוד :ס חיברתי את הטלוויזיה למחשב עם כבל DVI-HDMI ובמקביל חיברתי עם כבל VGA אל כניסת RGB בטלוויזיה (VGA-VGA : אנולוג) (-אותו המחשב פעמיים!) הפעלתי ריבוי צגים ככה שבשני הצגים רואים תצוגה זהה -> בערוץ HDMI בטלוויזיה ובערוץ RGB בטלוויזיה צריכה להיות תמונה זהה. הגדרתי רזולוציה 1920X1080 כנהוג ופה משהו נדפק :\ ביציאה האנולוגית (ערוץ RGB) רואים מצויין מבחינת רזולוציה אבל הצבעים מתים (על ערוץ זה לא חלות הגדרות הממשק של הטלוויזיה) בערוץ HDMI שמחובר ה-DVI (אותו המחשב כמובן מחובר במקביל!) רואים הרבה יותר טוב מבחינת תמונה אבל הרזולוציה לא היידפינשן! אכן בהגדרות כתוב 1920X1080 אבל התמונה לא חדה כמו בערוץ RGB (אנלוג) שחקתי עם הלוח בקרה של NIVIDA בלי סוף ניסתי כל אופציה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחפש טלוויזיה שאוכל להשתמש בה כמסך מחשב (במקום מלא מסכים נפרדים, לשימושי פרודוקטיביות). 4K בגלל שטח העבודה הענק ו42-43 אינץ׳ בגלל הPPI המצוין (103~, הטקסט יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה אותו). צריך Chroma 4:4:4 וinput lag נורמלי (נראה לי צריך לבטל video processing וכאלה, או לשים Game Mode בחלק) כדי שלא יהיה לי דיליי מציק עם העכבר. פאנל מעדיף IPS, אבל גם VA בסדר אם מדובר בפאנל מוצלח (מצד שני אולי רעיון לא טוב בגלל הזוויות צפייה.. אשב קרוב מאוד למסך והצדדים יהיו בזווית ממני). צריך גם רמקולים מובנים נחמדים, כי אני לא הולך להוסיף רמקולים חיצוניים. יש חיה שעונה על כל זה? מישהו עבר על הדגמים ויכול להמליץ? מצאתי בזאפ: TCL 43P8 TCL L43P65US …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kalda01,

חיברתי רמקולים חדשים של מיקרולאב FC330 לכרטיס קול SB AUDIGY PLATINUM בכניסה האחורית על הכרטיס עצמו. יש רעש סטטי כמו HISS (לא זמזום של העדר הארקה) גם בווליום נמוך ביותר. האם זו בעייה ברמקולים או בכרטיס ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nadavcj,

היי. במערכת הקולנוע הביתי אני משתמש במוצר I MON כשלט רחוק. מערכת ההפעלה שמגיעה עם השלט היא IMDIAN HD שהיא מערכת נוחה עבורי. הבעיה היחידה היא שכשאני מציג סרטים בהם קבצי התרגום הם כקובץ נפרד מקובץ הסרט בפורמט SRT לא מוצגות לי הכתוביות כמו שצריך אלא באותיות סיניות. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mitzi,

היי...קניתי רמקולים של Logitech X-530 5.1 חיברתי והכל פעל בסדר, אבל ששומעים מוזיקה שומעים רק מה2 הקדמיים, מהסנטר וסאב. אמרו לי שבגלל שזה מוזיקה אז שומעים סטריאו...מה הקטע שעשו את זה? אין דרך לשמוע מכל הרמקולים? אמרו לי גם לנסות לראות בDVD...ניסיתי ועדיין שומעים רק מהקדמיים, הסנטר והסאב.. גם אמרו לי שבמשחקים אמורים לשמוע מכל הרמקולים..ומשום מה שנכנסתי לCSS (Counter Strike Source) והגדרתי שיש לי 5.1, עשיתי טסט ולא שומעים מהאחוריים. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ewjX,

שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אוקיי שחקתי עכשיו COD עם האוזניות של הmuvo2 שלי, וחטפתי שוק. זה פשוט מדהים. צדקתם בדיון אתמול אוקיי האוזניות של המובו נחשבות איכותיות מאד בשביל אוזניות שמגיעות עם נגן נייד, אבל הן לא באמת רמהO_0 המממממ, נגיד שאני מוכן להשקיע עד 200 שקל באוזניות, על מה אתם ממליצים? חשוב לי שהחוט יהיה ארוך (מינימום 2 מטר), ושתהיה שליטה על עוצמת הקול באוזניות עצמן. כמובן שהן יהיו נוחות אבל אני מניח שבמחיר כזה אין אוזניות לא נוחות... נראה איך העניין יתפתח...

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by OutRaGe,

שלום. אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים. הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר. שווה לקנות אותם במחיר הזה ? עכשיו עוד שאלה, יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול? ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב שלי מחובר לרסיבר אצלי בחדר, המרחק בין המחשב לרסיבר הוא 10 מטר כבל אודיו, וכשאני רואה סרט נוסף לאודיו של הסרט מין רעש לוואי, איך אני מבטל אותו ושאני עדיין ישמע את הסרט עם עוצמה נורמלית.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by brk2k,

מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע מחפש אוזניות לגיימינג/משחקים ונתקלתי באוזניות הבאות: http://www.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html מישהו מכיר אותן? האם שווה להזמין במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Tomerico,

מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. מה יותר כדי ליקנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Barel1,

אז ככה, אני מתנכן לקנות רמקולים לחדר ויש לי כמה התלבטות. מצד אחד חשבתי על ה Solo 6C ושהם טובים אבל יחסית גדולים אבל מצד שני אני מתכנן לתלות את הרמקולים על הקיר, אז בעיקרון יש לי שתי שאלות. 1) אם יש איזשהו פתרון תלייה ל Solo 6C? כי אני לא רואה שום דבר אחר חוץ ממדף.. 2) אם יש איזה שהם רמקולים בערך באותו טווח המחיר של ה 6C, ואיכותיים כמותם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

שלום חברים, ברשותי HD555 אשר לפני כשנתיים הכלב שלי אכל לי את הכבל ומאז לא השתמשתי באוזניות בשל חוסר זמן, חוסר ידע וחוסר כסף :-\ האוזניות עצמן נהדרות ומאוד נהניתי איתן והייתי רוצה להחזיר לעצמי את חווית השימוש באוזניות מדהימות אלה. כל שאני צריך הוא בסך הכל להחליף את הכבל, ואם כבר על הדרך הייתי רוצה לעשות סליבינג איכותי לאוזניות במעמד שכזה. האם יש מישהו שיכול לעשות זאת בתמורה לתשלום כמובן? כמו כן, האחריות על האוזניות מזמן פגה, האם זה משהו שעדיין ניתן לעשות דרך היבואן (מהלב) בתמורה לתשלום? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים