עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איזה כרטיס עדיף : Genius Sound Maker 5.1 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2325 ב89 ש"ח Cmedia 8738LX Chips http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SND&DRID=9198914 71 ש"ח אני יודע ששניהם כרטיסים דפוקים אבל כל דבר יותר טוב מכרטיס אונבורד ^^

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב ככה קניתי את האוזניות האלה היום בכלי זמר במבצע-215 שקל הכי זול בארץ נראה לי. האוזניות די טובות שוות כל שקל הצליל מצויין הבאסים מאוד הדוקים עמוקים הגבוהים מאוד מדוייקים(יחסית למחיר) טווח תדרים 12-28 נראה כאילו עשויים מחומרים איכותיים (האוזניות תוצרת סין). מתקפלות לגודל די קטן ונכנסות די בקלות לכיס של הג'ינס. נסעתי איתם באוטובוס והן חוסמות די טוב את הרעש של המנוע וגם בחוץ אפילו בלי מוזיקה יש חסימה טובה של צלילים ציון שלי 4.5/5 יחס תמורה למחיר 9/10 התמונות... [attachment deleted by admin]

3. Started by gil_k,

אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI, ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by asaf20,

היי.. אני חדש באתר גם הממ.. אני מעונין לקנות נגן MP3 ואני רציני בזה הבעיה היא שהתחלה לא הבנתי בזה כלום והכל היה פשוט.. שענין הקניה ניהיה יותר רציני התחלתי לבדוק ואז.. יצאתי מסובך רצח ראיתי המון נגנים,חברות,סוגים,מחירים,אתרים,המון המון תגובות של אנשים מכל הסוגים עם כל האפשרויות שאפשר.. ודוגרי יצאתי הפוך פה אני צריך את עזרתכם קצת.. ותעשו טובה אני מבקש ממני שמבין בזה קצת ולא לזרוק לי סתם הממ.. "אחי לך רק על ה-IPOD" וכדו' קצת הסבר,דעה אישית,ניסיון לא יזיק וכו' לפי מה שהבנתי ה-IPOD זה יותר שם,ואיך שראיתי שהרבה רואים לו "מותג אופנה ולא נגן" וה- Iriver הוא קצת פחות במחיר אבל נותן הרבה יותר אפשרויות מה-IPOD אבל בכל זאת יש שם ממש חזק ל-IPOD ויש משהו שמושך אליו למרות ש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by עדי נסטסה,

אהלן חבר'ה, חבר שלח לי לינק לרמקולים האלה של Luxeon.. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dino,

מהכותרת בטוח הבנתם מה אני רוצה לשאול ולמי שלא הבין - איזה כרטיס קול יותר טוב, ההרקולס פורטיסימו3 או האודיג'י של קריאטיו {לא ה-2}, הפורטיסימו3 עולה 250ש"ח בערך והאודיג'י עולה 410ש"ח כולל FireWire, המערכת שאני רוצה להשים היא Logitech Z640 5.1, היא לדעתי מערכת דיי מספיקה, ואני לא ממש צריך יותר, אז אני רוצה את דעתכם איזה כרטיס קול יותר טוב בלי קשר למחירים שלהם. ויש לי עוד 2 שאלות: =========== 1. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות בארץ רמקולים של חברת קליפש {בערך}? 2. מה העוצמה {W} של ה-Altec Lancing ATP5? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA. הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד. עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ) יש למשהו המלצות? רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב. צריך 5.1 תודה מראש! יניב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by omri_ro,

יש לי אוזניות PX100 שהריפוד לאוזניים שלהם התפורר ואני מעוניין לקנות חדש. השאלה שלי היא האם הריפוד של PX200 (שנראות די דומות) יתאים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by אילן שביט,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by redead,

יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מרסיבר של דנון , 2 רמקולים קידמיים ישנים ולא כולכך ריכותיים , סנטר ו2 אחוריים יותר חדשים ואיכותיים של AREN ACOUSTIC .. עכשיו השאלה האם כדי להוסיף ולהשקיע גם בסאב וופר? כמה הוא יוסיף? כמה יעלה לי כזה בערך ביד שניה היות ואין לי רצון להשקיע הרבה כסף. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by roi503,

אוקיי אז ככה יש לי שאלה ממש פשוטה יש לי נגן MP3 בסיסי ביותר ומגבר שמחוברים לרמקולים ולדי וי די שיש לי אין חיבור USB כלומר לזיכרון נייד השאלה שלי פשוטה האם ניתן לחבר את הMP3 למגבר ע"י כבל של אוזניות שבקטע אחד יש חיבור לאוזניות שאליו אני החבר את ה-MP3 לחיבור של האוזניות ובקצה השני שני בננות שיחוברו לחיבור האחורי של המגבר שני בננות אחד אדום ואחד שחור ללא נזק כלשהו לנגן או למגבר? או שכדי לעשות זאת צריך די וי די שיספק עוצמה? לי אישית אין מושג פניתי אלילכם מכוון שניראלי התשובות שלכם יהיו מיקצועיות יותר מכל פורום אחר תודה, והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nissimtr,

היי הצלחתי בכשרון רב לסתום את אחת האוזניות שלי שהן מדגם סנהייזר CX300 חדרה לשם קצת ג'יפה ולא שמתי לב ככה שכרגע כמעט ולא שומעים באותה אוזניה. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את המצב? אם לא, חשבתי להשתדרג טיפה. יש המלצות? אני חובב סנהייזר. האוזניות משמשות בעיקר לפעילות ספורטיבית שזה הליכות/ריצות/חדר כושר, ומדי פעם בנסיעה. הCX300 היו מצויינות פרט לשימוש בזמן ריצה - שאז הן נהגו לקפוץ החוצה מדי פעם. האם נראה לכם שאני צריך להשאר עם הליין "הקלאסי" (CX300,CX400, CX55....) או לעבור לליין "הספורטיבי"? האם ישנם הבדלים בסאונד בין 2 הקטגוריות? והאם בכלל יהיה הבדל מורגש בין נגיד CX300 ל-CX500? המחיר של ה500 יותר מכפול וכל מה שמופיע במפרט זה שהן מגיעות ל2 הרץ פחות בנמוכים ו1000 יותר ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by hichkock,

החלטתי שאני הולך על המכשיר - יש לי 3 חנויות שאני יכול לקנות מהן. חנות ראשונה - pdastore - מחיר נמוך בכ-500 שקל, מעט מוזר. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 חנות שנייה - באג, חנות אמינה מניסיון. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1109&scat=268&tcat=33 חנות שלישית - ארקדייה, המיקום שלהם מוזר ומלחיץ! ואני לא מת עליהם משום מה.. לא יודע למה... http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H340&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 מאיפה כדאי ולמה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Mitzi,

היי...קניתי רמקולים של Logitech X-530 5.1 חיברתי והכל פעל בסדר, אבל ששומעים מוזיקה שומעים רק מה2 הקדמיים, מהסנטר וסאב. אמרו לי שבגלל שזה מוזיקה אז שומעים סטריאו...מה הקטע שעשו את זה? אין דרך לשמוע מכל הרמקולים? אמרו לי גם לנסות לראות בDVD...ניסיתי ועדיין שומעים רק מהקדמיים, הסנטר והסאב.. גם אמרו לי שבמשחקים אמורים לשמוע מכל הרמקולים..ומשום מה שנכנסתי לCSS (Counter Strike Source) והגדרתי שיש לי 5.1, עשיתי טסט ולא שומעים מהאחוריים. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. CX 300-II 2. CX-380 3. CX 400 II מה ההבדלים בניהן?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Bakke,

יש לי את הרמקולים הנהדרים האלה כבר שלושה ימים. ממש שווה את המחיר. הבעיה היחידה שהשלט שבק חיים ובלי השלט הרמקולים לא עובדים... קניתי את הרמקולים ב קוברה פי סי. צילצלתי אליהם והם רוצים שאני יבוא אליהם לחולון עם השלט והרמקולים.... למה לעזעזל אני צריך לבוא עם הרמקולים?? האם אין ליבואן של מיקרולב דרך לבדוק עם השלט עובד ללא הרמקולים שלי?.. איך אני לוקח שני רמקולים ששוקלים טונה לחולון כשאני גר בתל אביב ואין לי רכב. אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו אופציה אחרת? וכן ניסיתי להחליף בטריה וזה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by avi_adam,

חוץ מעניין הבלוטוס, יש הבדלים באיכות סאונד ובאסים בניהם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. רציתי להתייעץ בקשר לקניית טלוויזיה 40 אינץ'.. השימושים שלי הם פלייסטיישן (בעיקר) וסרטי FHD מהמחשב. ערוצי טלוויזיה לא ממש מעניינים אותי. תלת מימד יכול להיות נחמד עם המשחקים (האם עדיף פסיבי או אקטיבי? הבנתי שאקטיבי יותר טוב אך מציק) לגבי SmartTV זה מיותר כי זה סתם מייקר את הטלוויזיה וזה לא ממש שווה אם אני ירצה בעתיד אני יקנה דונגל אנדרואיד שיהפוך את העניין להרבה יותר יעיל. לגבי תדר תצוגה הבנתי שלמשחקים 100Hz ומעלה יכול להועיל לקטעי הפעולה והאקשן.. האם זה נכון ונחוץ? והאם אני חייב להשתמש במנגנון הזה (במידה ויש בטלוויזיה כמובן) או שזה נתון לבחירתי? מצאתי למשל את הטלוויזיה הזאת שנראית לי אופציה מאוד טובה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831740 בעיקרון התקציב שלי הוא 3-…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. [h=1]אפשר לכוון את השלט האדום של הוט כך שישלוט ברמקולים..כולל באס טריבל,mute וכו'.. [/h]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יום טוב אני מחפש מיקרופון איכותי להקלטות כרגע אני בוחן את זה : בארץ לא מצאתי במחיר סביר בחול זה די זול אבל המשלוח עולה כמו במוצר עצמו =( אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. עד 400 שקל זה התקציב שלי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הזמנתי את הdunu dn1000 עקב ביקורות מדהימות בhead fi ביחס ל gr7 שכמעט הזמנתי לפני. יש ברשותי את הגלקסי s3 ונגן cowon c2,ולאחר ההזמנה של הdunu (עדיין לא הגיעו) הייתי רוצה גם נגן איכותי כדי לקבל את המקסימום איכות של האוזניות, השאלה אם בתקציב הנ''ל אוכל לקבל נגן באיכות סאונד משמעותית ביחס לc2 שמצדיק את ההשקעה. ראיתי שבחו''ל מוכרים את הFiiO X3 ב200 $ השאלה איך הוא בהשוואה לcowon c2 והאם מצדיק את ההשקעה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ברק2000,

אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gkman,

שלום לכולם חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות לחבר PS2 למסך מחשב... אמרתי לו שבטח יש ממיר של היצאות AV ל-DVI אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר משהו? יש בכלל ממיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים