אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני שבוע אוזניות Grado S80 עקב הביקורות המצויינות ברשת. התרשמתי לטובה מאיכות הצליל, אבל אוזניות פשוט התפרקו! פחות משבוע! בהתחלה התחילו רשרושים באוזניה השמאלית בזמן באסים, משהו שלא היה ואני ממש לא שומע בווליום גבוה. לפני מספר דקות האוזניה הימנית פשוט נפלה. סתם ככה. בלי שום סיבה. ואם זה לא מספיק הכבלים הדקים שהולכים לאוזניות (לא העבה) התעוותו כבר ביום השני ונראים כאילו עוד חודש נקרעים. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אם אנסה לממש אחריות החנות תוכל להאשים אותי בנזק פיזי. מה אפשר לעשות? יש לי אוזניות סאנהייזר HD555 כבר ארבע שנים ואין עליהן אפילו בלאי קטן. מדהים איזה פערים אדירים באיכות החומרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי השלט של zen touch יגיע לארץ הקודש.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסף טלויזיה שיהייה עד 10K. הוא צריך להתחבר למחשב(מומלץ ע"י DVI), והוא צריך להיות או פלזמה או LCD. אני לא מבין כל כך מה ההבדלים ביניהם, אז אנא פרטו לי מה היתרוונת והחסרונות של כל אחד מהם. הבנתי שהLCD מגיעים לרזולוציות גבוהות יותר, אך עם ניגודיות(?) קטנה יותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להקליד הרצאה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות או רמקולים התקציב - 300 לאוזניות או 600 לרמקולים באוזניות תיתכן חריגה של כ-50 ש"ח אך ברמקולים לא תיתכן חריגה בכלל. אם רמקולים אז הם חייבים להיות בצבע שחור ובעיצוב נעים לעין אם אוזניות אז הן חייבות להיות נוחות לשימוש של מספר שעות כל פעם המטרה - מוזיקה בלבד אם רמקולים אז חשבתי על אלו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=501305 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501304 אם אוזניות אז חשבתי על אלו - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491861 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379489 חשוב לציין שאין ברשותי מגבר לאוזניות ולכן הן צרי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של GA-P67A-UD4 גיגאבייט האם צריך לרמקולים האלה כרטיס קול במיוחד לו ? או שזה מספיק?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס קול איכותי 5.1 ומעלה שיתן איכות סאונד ברמה גבוה ביותר בעת חיבור המחשב למערכת קולנוע ביתית .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לתראד מאתמול, עכשיו שמתי לב שהמחשב לא מוציא אות אחר מאשר PCM לרסיבר. אפשרתי DTS\DOLBY בהגדרות, הגדרתי את יציאת הSPDIF לראשית - אך עדיין כלום. על מנת לשלול אופציות אחרות - החלפתי כבל, בדקתי כמה קבצי סאונד שונים. ובדקתי שהרסיבר יודע לקבל DTS ממקור אחר. יש לציין שבמחשב הקודם (win7) זה עבד פיקס עם הכרטיס הנוכחי. למישהו יש רעיון איפה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, ייטב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לבאי הפורום, אשמח לקבל המלצה למסך. יחובר בלעדית למחשב (HDMI ויש גם אופציה לDP אם זה בכלל רלוונטי) ישמש כאמצעי תצוגה משני, אני מתכנן לתלות אותו מעל המסך הראשי שלי (DELL 2408) ולהדליק אותו רק עבור צפיה בתכני ווידאו או משחקים. כלומר, מיועד לתליה על קיר בנקודה יחסית גבוהה לא יחובר לממיר או כל מקור SD אחר. לא חשוב עניין הסאונד, כל זמן שהמחשב עובד גם המגבר עובד. מרחק הצפייה הינו קצת פחות מ3.5 מטר (שזו מידת החדר מקיר לקיר כאשר הספא צמודה לקיר הנגדי). החדר יחסית חשוך, לא חושב שיהיה אור שמש ישיר באיזור המויעד למסך, ניתן להחשכה כמעט מלאה בקלות יחסית ובכך אופן, המסך מיועד לשימוש בעיקר בשעות הערב והלילה. המחשב מספיק חזק לטפל בתכני HD ללא בעיה. חשבתי בכיוון של LCD (רגיל, לא LE…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי...קניתי רמקולים של Logitech X-530 5.1 חיברתי והכל פעל בסדר, אבל ששומעים מוזיקה שומעים רק מה2 הקדמיים, מהסנטר וסאב. אמרו לי שבגלל שזה מוזיקה אז שומעים סטריאו...מה הקטע שעשו את זה? אין דרך לשמוע מכל הרמקולים? אמרו לי גם לנסות לראות בDVD...ניסיתי ועדיין שומעים רק מהקדמיים, הסנטר והסאב.. גם אמרו לי שבמשחקים אמורים לשמוע מכל הרמקולים..ומשום מה שנכנסתי לCSS (Counter Strike Source) והגדרתי שיש לי 5.1, עשיתי טסט ולא שומעים מהאחוריים. תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין מסך 42" אך אני צריך שזה היה מאחד החברות הנ"ל TOSHIBA LG PANASONIC המסך מיועד לסוני פלייסטיישן מחירים סביב ה3000 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא אוהב את הצליל שלו... הוא לא משמיע תדרים נמוכים יותר מ 60HZ, מה שהורס את כל חווית השמיעה... וגם הוא לא משמיע תדרים גבוהים יותר מ 14KHZ שגם הורס את החוויה... אני לא מאמין שסתם זרקתי 1000 שקל בשביל החרא הזה...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הווליום שיוצא מהמחשב. חיפשתי בהודעות של הפורום, המון, לא מצאתי שום דבר שעולה על דרישותי. יש לכם תוכנה כזאת? אני אשמח לקבלה את השם שלה או/ו קישור. אפילו אם זה מנמיך ת'איכות, אני צריך את זה אך ורק למקרים ספציפים. בתודה מראש, גבריאל.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהפסיקו את ייבואו לארץ, הייתי רוצה לדעת אם יש מקום שעוד מוכר אותם? במידה והפסיקו את ייצורו, (הבנתי שזאת גם אפשרות) אז יש לי מספר שאלות בנוגע לZen Touch בנפח של 20 ג'יגה: 1) צריך להתקין דרייבר או תוכנה בשביל להשתמש בו? כלומר, אני יכול פשוט לבוא לחבר ולחבר את זה ולהעביר כמה דברים על זה? 2) יש בו רדיו FM? זה לא היה ממש ברור על האתר.. 3) יש אפשרות להקליט ישירות דרך Line In או משהו דומה?. (RCA אולי) תודה מראש, pMor
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים.. אני מרכיב מחשב בימים אלה, וצריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס הקול. בגלל שמוזיקה הוא אחד התחומים שאני יותר מתעסק בו במחשב, ואחד התחומים הבכלל חשובים לי בחיים אני חושב שכדאי לי להשקיע בכרטיס הקול קצת מעל לממוצע, ולא להישאר עם הכרטיס קול המובנה בלוח האם. אני רוצה כרטיס קול פנימי, לשמיעה באיכות גבוהה, וגם הקלטה טובה. אני חושב שהחברה תהיה Creative.. למשל Creative Live 5.1 או Creative Audigy 2 Value אני צריך אותכם גם כדי שתסבירו לי קצת על הכרטיס בכלליות, וגם על אלה שציינתי בפרט, או על אחר שאתם חושבים שיותר מתאים לצרכים שלי: מה זה כל חמשת השקעים שבכרטיס קול הזה, עד עכשיו הכרתי בכרטיס קול שלי (Creative Vibra 128) שיש שלושה שקעי אודיו (ירוק לרמקולים,ורוד למיקרופונ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנהדרים האלה כבר שלושה ימים. ממש שווה את המחיר. הבעיה היחידה שהשלט שבק חיים ובלי השלט הרמקולים לא עובדים... קניתי את הרמקולים ב קוברה פי סי. צילצלתי אליהם והם רוצים שאני יבוא אליהם לחולון עם השלט והרמקולים.... למה לעזעזל אני צריך לבוא עם הרמקולים?? האם אין ליבואן של מיקרולב דרך לבדוק עם השלט עובד ללא הרמקולים שלי?.. איך אני לוקח שני רמקולים ששוקלים טונה לחולון כשאני גר בתל אביב ואין לי רכב. אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו אופציה אחרת? וכן ניסיתי להחליף בטריה וזה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3405 והאם הן משתלמות או שעדיף לקנות את SR60?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-