אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלצה לרמקולים למחשב עם סאב בתקציב של 500 שקל. חשוב מאוד שהם יעבדו על 12V ושיהיה להם מגבר פנימי. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי. יש לי טלוויזיה בסלון שבדיוק יושבת מתחת למדרגות וכל הקול הולך למעלה, או שהרמקולים המובנים ממש חלשים, עד כדי כך שאני מתקשה לשמוע חלק מהדיאלוגים. אני מחפש רמקולים או איך שזה נקרא "קולנוע ביתי". יש מומלצים? אני בדרך כלל רואה תוכן בין 10 ל16 GB על איכות 1080P לסרט אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב...אני מעדיף 5.1 אממ...חשבתי על משהו לא רציני, ה X-530 של לוגיטק. כי אני צריך במחיר הזה...לא יותר יקר. יש רמקולים ברמה טובה יותר במחיר הזה? ואני לא מתפשר על 2.1 אני פשוט חייב 5.1 בכ"מ, אם אתם מביאים משהו יותר טוב, אז תגידו לי בבקשה למה הוא טוב יותר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני יודע שחרשו על הנושא הזה אבל אים מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה אורך החוטים של הרמקולים האחוריים זה חשוב לי תודה מראש לכל העוזרים בבקשה זה חשוב לי מאוד אים מישהו יודע שיגיב אני צריך לדעת ליפני שאני מזמין את הרמקולים
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאני רואה סרט למה יש דיילי בין הקול לסרט זה מחשב ישן 400MHZ 192 RAM וכרטיס מסך GEFORCE 4 128MB מה גורם לדיילי?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדעה על האוזניות הללו כי אני שוקל לקנות אותם, יש לי את ה sennheiser hd 598 SE שקניתי במחיר די זהה (באזור ה110$), יש הנחה משמעותית על ה HiFiMAN בmassdrop ולכן רציתי לדעת האם זה עליה או ירידה ברמה לעומת ה sennheiser, האם צריך מגבר או שאפשר להסתדר בלי.. תודה לעונים. Sent from my A0001 using Tapatalk
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב? אז כך הטלוויזיה שלי פשוטה ובעלת חיבור RCA בלבד (אדום לבן צהוב) במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מדגם 8600GTS של חברת LEADTEK בעל שני חיבורים של DVI וחיבור של (S-VIDEO (7 PIN אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שגם תמונה וגם סאונד יעברו... אם תוכלו להגיד לי אם זה אפשרי ואם כן איזה מתאמים וכבלים אני צריך
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה הדרך הזולה ביותר להביא את הדבר הזה מארה"ב? כולל מיסים משלוח וכו'. נניח ואני מזמין מNEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121120
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח אם G7VAXP עם כרטיס קול מובנה AC97 עד עכשיו הייתי מחובר למער' סטראו עכשיו אני רוצה להעביר את הסטראו לחדר אחר אני רוצה המלצות איך אני יכול לנצל את הכרטיס קול שלי חיבורים איזה רמקולים לקנות ? צריך מגבר אקולייזר ? האם אני יכול להשתמש ברמקולים גדולים או שאני צריך לקנות רמקולים מיוחדים למחשב בקיצור אני רוצה להוציא סאונד איכותי ומחפש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
או שזה טבעי? שמתי לב שאם אני משאיר את הכפתור לחוץ לכמה שניות(10) ואז משחרר, אז אין את ה'פיצוץ' הזה ברמקולים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן תמורה טובה? מעוניין בעיקר למוזיקה ועבודה עם מוזיקה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. לפני כמה שנים קניתי מערכת רמקולים קליפס 2.1 (תודה רן!) קיצר.. נשרפה לי יציאה אחת של סטאליט (ערוץ אחד לא עובד) שאלתי והבנתי שזה בעיה שקורת בקליפס.. משהו יודע על הבעיה הזו? מה בדיוק נדפק שם, מה בדיוק נשרף שם? ואיפה אפשר לתקן את זה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (: הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים. השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון. יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (: או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן: האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת? האם MP3 320KBPS זה איכות של CD? האם הוא נכנס בקלות לכיס? האם הוא עמיד? איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'? האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה מ…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
במשך יומיים חרשתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי נגן מתאים... אני מחפש: 30G HD עם אודיו עם תמונות עם וידיאו עם רדיו עיצוב יפה [משקל לא הכי קריטי] שיופיע ככונן חדש כשאני אחבר אותו למחשב שלי (דיסק און קי) שהבאנדל יהיה טוב + מטען ונרתיק וכבל USB *** שיהיה אפשר לשמור עליו מסמכים אחרים כגון עבודות, קבצים חשובים, התקנות של דברים ולהעביר ממחשב למחשב - קריטי עד שלשום הייתי בטוח באייפוד וידיאו 30G אפשר היה לוותר על הרדיו אבל זה להידבק לאייטונס ואז שיניתי ל IRIVER 340 ואז שיניתי ל IAUDIO X5L וכרגע אני עומד על COWON A2 30G - שאמור להיות נטול התחייבות לתוכנות ולעמוד בציפיות שלי הבנתי שהוא ממש טוב וכולל כל מה שרציתי.... השאלה היא אם שומעים טוב מאוד עם האוזניות (וגם אם החיבור רגיל או שהם א…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי תעידכון לאייריבר עם העברית ההפוכה אבל אני רואה בעברית רק את השם של השיר שמתנגן!! מישהו יודע איך אני עושה שברשימת קבצים אני יראה אותו גם בעברית??
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-