אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי רדיו דיסק חדש לרכב, JVC KD-R506 ויש לי שאלה בקשר לנגינת קבצי wav. בדקתי בחוברת שלו ומצוין שם שהמערכת תומכת בפורמט mp3 ו wma. לא מצוין ש wav גם נתמך. אז ברור לי שדרך ה usb אני לא יכול לנגן דרכו קבצי wav - lossless, אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב דיסק עם קבצי wav ולנגן במערכת? ( wav מ rip של דיסק מקורי, לא מכווץ) ואם המערכת תנגן את הקבצים, היא תנגן אותם ב bit rate המקורי של הקבצים בדיסק?, או שהיא תבצע המרה בדרך ותוריד bit rate? מקווה שהבנתם את השאלה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000 .
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלט DVB-T USB בשם: QUE USB Digital Tuner UTQ200 יש למישהו ידע על המוצר. בנוסף אני גר בבאר שבע האם יש שם קליטה למוצר מסוג זה? אשמח גם להמלצות על מוצרים אחרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
YAMAHA NATURAL SOUND CD-3 מישהו מכיר את הנגן הזה? מישהו יודע כמה שווה היום נגן כזה? האם הוא נחשב טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניית רמקולים חדשים למחשב סט של 2.1 שימושים : בעיקר למוזיקה.. הרבה רוק ורוק כבד, מזרחית, האוסים וטראנסים תקציב : סביב ה- 450 ש"ח המלצות?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורי DVI ןחיבור S-VIDEO עכשיו הבנתי שעם הS-VIDEO עדיף לא לחבר כי זה איכות נמוכה ולא שווה, עם הDVI אני יחבר, עכשיו לחבר את זה לHDMI או ל RCA? לא הצלחתי למצוא איך אני בודק אם הכרטיס מסך שלי משדר HD אז מה עדיף לקנות? ויש לי בטלוויזיה גם מאחורה חיבור RGB )PC( אז אולי עדיף עם זה? אני פשוט הולך מחר לקנות את הכבל ולא יודע איזה צריך
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך טלויזיה כמה שיותר גדולה ואיכותית עד 10000 שקל (מעל 37 אינצ' לפחות) אפשר LED אם יש בכזה מחיר אבל אם לא אז LCD גם סבבה תודה עדיף מחברות כמו LG SAMSUNG PHILIPS וכו' מוכרות תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
תקציב גמיש בין 600 ל1000 שקל צריך שיהיה חיבור למחשב (ההבנה שלי בנושא היא די בריצפה) השאלה מה עדיף... מערכת סטריאו, מערכת של 5.1 או קולנוע ביתי עם קיים משהו איכותי בכלל בתקציב הזה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפי שבועיים המחשב היה מחובר לרסיבר דרך כבל באורך מטר וחצי, ומחובר בתור מכשיר אחד. הכל עבד כמו שצריך. עברתי דירה, עכשיו הכבל באורך 10 מטרים ומחובר בתור מכשיר אחר. הגדרתי את חיבורי הקול ברסיבר (onkyo tx-sr606) ככה שיקבלו מידע מהחיבור המתאים, הגדרתי במחשב (לוח אם p5q כרטיס קול עליו) להוציא צליל דרך היציאה הדיגיטלית (RCA בניגוד ליציאה הפנימית שניתן לחבר לכרטיס המסך) ואין לי צליל ברסיבר. האם יכול להיות ש 10 מטרים זה ארוך מדי? אולי יש בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ראיתי את אלה: Platinum Audio V12 Platinum Audio USC9980 Platinum Audio RD9990 מה אתם אומרים? ועל איזה עוד מגברים לרכב אתם ממליצים עד 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה, סרטים אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
למערכת יש רק כניסה אחת של RCA (אדום ולבן) עכשיו חיברתי את המחשב למערכת ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה אבל אין לי עוד כניסה של RCA אז חשבתי להשתמש ב2 מפצלים כאלה http://www.bhphotovideo.com/c/product/134138-REG/Comprehensive_SP_4_C_RCA_Male_to_Two.html ואז לחבר את הזכר למערכת אחד לאדום ואחד ללבן ואז יהיה לי במערכת 2 כניסות לבנות ו2 כניסות אדומות וככה אני יוכל לחבר את הטלוויזיה בנוסף למחשב השאלה האמיתית היא אם זה יעבוד והרמקולים לא ישרפו או משו כזה... :frown: אם ה"תאוריה" שלי נכונה וזה יעבוד אז אני יוכל לשמוע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה במקביל..?? תודה!!! סהר
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אנחנו בקרוב עומדים לקבל פלזמה מסדרת B450 של סאמסונג, דגמי אמצע 2009 כאלו. בפעם האחרונה שבדקתי (בערך 2007.....) צריבת תמונה (וגם צבירת תמונה, image retention) הייתה בעיה די מציקה פלזמה, למרות שלא קריטית בטירוף. ראיתי שכדי להימנע מזה יש דברים כמו ה break in של 100/150 שעות, ולכל חברה יש את הפטנטים שלה למנוע את התופעה (בעיקר pixel shift וכאלו) מישהו יכול להגיד לי מה המצב של הפלזמות כרגע בשוק מהבחינה הזו, ואם זה משהו שאני צריך ממש -ממש- לדאוג בגללו? הדעות שראיתי ברשת חלוקות, חלק נוקטים בצעדי זהירות כאילו מדובר בריקוד סמבה בשדה מוקשים, וחלק אומרים שהכל שטויות וגם אחרי כמה שעות של תמונה סטטית לא נשארה צריבה או צבירה. יהיה מצוין אם מישהו יוכל לתת פה את דעתו, ורצוי מבעלי ניסיון. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי, לפטופ של דל e6400 עם יציאת displayport שאותה אני רוצה לחבר לLCD עם מתאם לHDMI . השאלה שלי היא איך אני מעביר את הסאונד (5.1)למערכת קולנוע ביתית שאין בה חיבור HDMI.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אם איזה כרטיס קול איכות השמע תהיה טובה יותר? עם הלוח הזה:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3165 או עם הכרטיס קול הזה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14064 או זה:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=17813&listby=usage תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 14:30:47 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן קניתי כבל HDMI בשביל לחבר את המחשב לLCD (שיש לה כניסה כזו) ואני לא מצליח למצוא את הכניסה מהמחשב. הכרטיס מסך שלי הוא חדש יחסית, RADEON HD4770 שכידוע לי תומך בHDMI, ובחיבור מאחור (במארז) אני רואה רק שני חיבורי DVI... מה הקטע? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות טובות (לא in-ear) איך האוזניות האלו? Sennheiser HD 201 האם יש משהו ברמתם או עדיף מהן בעלות שלהם בסביבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחר התקנה של ווינדוז חדש קורה משהו נורא מוזר עם הסאונד.... אני שם שיר במאית שניה הראשונה שומעים חזק (גם חבר פה שמע את זה, אני לא מדמיין) ואז הסאונד יורד (לא ממש חלש, אבל יש הבדל דיי גדול) ניסיתי לחפש ב-control panel ובמקומות אחרים, לא מצאתי כלום..... בווינדוז ויסטה בחיים לא קרה לי כזה דבר.... למישהו יש מושג? ויש את התוכנות החדשות ביותר לסאונד.... טיינקס
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המערכת הזאת בקרוב. השאלה שלי אם ישמעו בכל הרמקולים כאשר אחבר את המערכת למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הטלויזיה בכל פעם יש צליל מעצבן כזה של ההפעלה. חיפשתי באפשרויות איך להשתיק אותו ולא מצאתי. אודה לכם! תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-