אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי מערכת X-540 של לוג'יטק , ועכשיו סוף סוף סידרתי אותם על הקיר כמו שצריך. ובגלל המרחק הרב מהמחשב היה צריך כבל מאריך לחלק מהם. הכבלים הם RCA ל RCA. אז קניתי כבלים באורך של 5 ו 10 מטר זולים יחסית ללא חברה. אבל שחיברתי לרמקולים הצליל היה עמום וחלש והתברר לי שזה בגלל הכבלים , לא יודע אם בגלל האיכות שלהם או בגלל שהאורך. יש לי פה כבל של 2.5 מטר של Nedis HQ מהסוג הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/716 והרמקולים עובדים כמו שצריך. עכשיו השאלה זה אם הכבל יעבוד טוב גם במרחק של 5 מטר ו10 או שכדאי להשקיע בכבל יותר יקר כמו זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/430 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן! אני מחשב כרטיס טלוויזיה שיתאים למצב העכשיו(עובד על אנאלוגי) ולמצב העתידי (דיגיטלי). מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=164 הוא מתאים מכל הבחינות חוץ מהבעיה אחת - נראה שבעתיד שכישראל תעבור לשידורי HD (חינמיים) הוא לא יתמוך כי החלק האחורי שלו לא רואים חיבור מתאים, חוץ מהחיבור הרגיל של האנלוגי (יהיה ניתן לראות את זה בסרטון) ועוד שתי חיבור DVI שלא קשורים בכלל לקליטה של השידורים. הסרטון הוא של דגם קצת יותר מתקדם, אבל ההבדל בניהם הוא רק החיבורים הקידמיים לפי מיטב הבנתי. קישור לסרטון: (תעבירו ל0:40 בשביל לראות את החלק הרלוונטי)מידע על הHD העתידי בישראל ניתן למצוא בויקפדיה בקישור: http://he.wikipedia.org/wiki/DTT#DTT_…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מאחר וה-SB16 שלי התפגר היום (8 שנים! ), אני מחפש כרטיס חדש. הצרכים שלי הם אך ורק שמיעת mp3 בסטריאו. בינתיים חשבתי על הכרטיס הבא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELSBVIBRA41 מישהו מכיר את הכרטיס ויודע אם הוא מתאים לצרכים שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול למחשב. כרטיס הקול יהיה מחובר בחיבור דיגיטלי לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית. השימושים העיקריים שלי הם: כ70 אחוז מוזיקה, כ20 אחוז סרטים ועוד כ10 אחוז משחקים. מה דעתכם על Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe? אם יש המלצה לכרטיס סאונד אחר, אשמח לשמוע. בקשר לתקציב, עדיף כמה שפחות. ובנימה רצינית יותר, אין לי בעיה להשקיע על כרטיס קול, בתנאי שהוא שווה את ההשקעה. כיום יש לי כרטיס קול שאני מרוצה ממנו. אך הוא בן כ10-11 ולא תומך בפורמטי סראונד חדשים שקיימים בסרטים. ולכן, אני נאלץ להחליף אותו בצער רב. כך שאם קיים כרטיס קול ששווה את ההשקעה של עוד כמה גרושים ובתמורה אני אקבל כרטיס קול שישרת אותי כמו הכרטיס שיש לי כיום, אני מוכן להשקיע קצת יותר. בגדול, חשבתי על כרטיסים…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני חושב לקנות בקרוב sennheiser hd280 pro וכדי להוציא מהם איכות טובה יותר לקנות כרטיס קול למחשב אני לא מתכנן תקציב גדול לכרטיס חשבתי על creative x-fi שנמכר בארץ בהרבה דגמים ושאלתי היא מה ההבדל מבחינת איכות הצליל בין כרטיס creative שעולה 250 ל350? אני לא צריך את כל התכונות של הסראונד והטכנולוגיה בכרטיסים אמורה להיות זהה ככה שמה ההבדל בינהם? האם אני אהיה מרוצה מהאיכות של הקרטיס הזול יותר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot זה למטרת משחקים ומוסיקה... לא בהגזמה לא גיימר או אודיופיל
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב שיתחבר לרמקולים 5.1 Z5500 של לוג'יטק בחיבור אופטי, ומדי פעם אני יחבר אליו גם את הגיטרה הייעוד של הכרטיס הוא בעיקר מוזיקה וסרטים קצת משחקים והגיטרה. התקציב כרגע לא מוגבל (יענו כל כרטיס בא בחשבון אבל אל תתנו דברים לא הגיוניים (אפשר להגיד עד 1500 ש"ח בערך) אממ אני מתלבט בין האקסטרים אודיו, לאקסטרים מיוזיק ולא פטליטי פלטינום שלמיטב הבנתי הוא זהה לאקסטרים מיוזיק רק עם באנדל טוב יותר...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול להקלטה בייתתית ורציתי שתייעצו לי על כרטיסים אני רוצה משהו חיצוני שמתחבר לפייר וואיר או חיצוני + פנימי.... ביינתים יש לי אחד על הכוונת תגידו לי מה אתם חושבים עליו "EDIROL FA-66" תודה
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום .. אז זהו ננעלתי על הרמקולים לוג'יטק Z-5500 עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקנות תכרטיס X-Fi XtremeGamer או X-Fi XtremeMusic זה משמש למשחקים סרטים ומוזיקה?? שאלה שניה :האם אחד מהכרטיסים האלה יהיה לו קול עם איכות יותר טובה מהכרטיס האון בורד שיש לי עכשיו על הלוח או שאין צורך בכרטיס נפרד? תודהה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G משו מאזור ראשון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול בעיקר: ( לפי סדר עדיפויות): שירים משחקים+סרטים המערכת רמקולים שברשותי היא Z-640 אני מחפש כרטיס קול בין המחירים 400-600 מה שמצאתי בנתיים שהענייתי זה Audigy 2 Value Creative ו Audigy 2 ZS Creative האם יש אופציות אחרות? מה ההבדל בינהם חוץ ממחיר האם כדאי משהו אחר? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול 5.1 לרמקולים שלי שהם: "Altec Lansing vs3151" במחיר סביר. (1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים. (2) בנוסף רצוי שיתאים גם לצפיה בסרטים ולמשחקים. ראיתי את ה Digifire 7.1 של Hercules (מחירו בסביבות ה 450 ש"ח), הוא נראה לי כרטיס מעולה, אבל יותר ממה שאני צריך, ולכן הייתי רוצה לדעת אוכל למצוא בארץ משהו שיענה על הדרישות שלי ויהיה יותר פשוט, וכמובן... יותר זול. תודה מראש... ;D
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 300 שקל לקניית כרטיס קול, בתקציב זה ראיתי שיש לי שתי אפשרויות: אחד זה הקריאייטיב לייב 5.1 והשני זה ההרקולס פורטסימו. עכשיו רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לאיזה כרטיס לקחת. לא משנה לי כרגע תמיכה בסראונד וכל זה כי המחשב מחובר למערכת מיני והשימוש היחידי הוא בשמיעת שירים (סטריאו) או משחקים. מה אומר ה- 5.1 בכרטיס קול של קריאטייב, האם בהרקולס אין תמיכה כזאת (למרות שלא משנה לי כרגע אולי אני ארצה בהמשך)? הכי חשוב זה שהכרטיס יוציא סטריאו איכותי כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בצורה הטובה ביותר. נ.ב מישהו כרגע גם המליץ לי על genius 5.1 live שעולה רק 130 שקל, האם הוא אופציה טובה כשמדברים על איכות סאונד?
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי לאחר שכבר נמאס לי לגמרי מכרטיסי הקול של קריאטיב (בעקבות בעיות חוזרות שהופיעו לי גם ב Live! Value וגם ב Audigy 2 הנוכחי) החלטתי לנסות כרטיס קול מחברה אחרת. בעבר הכרתי את המתחרים הראויים, השאלה היא אילו כרטיסים הם הרלוונטים כיום. מה שאני מחפש זה כרטיס זול (באיזור ה-500 ש"ח, אני מניח) שכולל תמיכה בסאונד הקיפי במשחקים (ע"י חיבור אנלוגי נפרד עבור כל ערוץ - קריאטיב משתמשים באיחוד טיפשי של הסנטר עם הסנטר האחורי והסאב-וופר בחיבור mini-plug "משולש"), יציאה דגיטלית (קואקסלית או אופטית) בתקן S/PDIF, וזהו בערך. אני לא צריך פאנל פנימי\חיצוני, אני לא צריך אין-סוף כניסות\יציאות (למרות שאני כמובן לא אתנגד אם זה יהיה כלול בכל מקרה במחיר זול יחסית). כמו שוודאי הבנתם, הכרטיס מתחבר לרסיב…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול זול בכדי שיעביר לי את המידע ישירות למגבר בצורה דיגיטלית (בכדי שהמגבר יבצע את הפיענוח). ראיתי שמוכרים את creative 24bit Live ורשום שיש בו יציאה דיגיטלית. שני דברים לא ברורים ואשמח אם תעזרו לי: 1. האם הכרטיס הוא מספיק טוב בשביל הדרישות שפירטתי? 2. איך בדיוק מתבצע החיבור בין הכרטיס למגבר כי לא ראיתי שום יציאה קווקסיאלית או אופטית מהכרטיס. איזה מין חיבור זה ואיזה כבל צריך? הערה: במגבר יש לי כניסות דיגיטליות קווקסיאליות ואופטיות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, אבא שלי נמצא בניו יורק כרגע, והוא יכול להביא כרטיס קול בזול משם. השאלה שלי היא: איזה כרטיס קול חיצוני הוא הכי מומלץ וכדאי? כמובן שלא במחירים מופרזים כמו RME ב-1500$...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
לוח האם הוא של ג'יגה בייט 965. לסרטים\משחקים\מוזיקה האם צריך כרטיס קול? ואם כן באיזה תקציב אפשר משהו מינימלי?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס קול חיצוני (עם ממשק USB) להקלטה ביתית בסיסית. הצורך הוא מכשירעם פרה-אמפ, 2 ערוצים, עם כניסות XLR למיקרופון. כרגע יש לי 2 אופציות שהן Guitar Rig Session של חברה Native Instruments Lambda של חברת Lexicon אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להכריע בין השניים וגם להמליץ על כרטיסים נוספים באותה הרמה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק מסוג Z5500 יש לי מחשב נייד של ASUS מסוג N550JK ואני רוצה לחבר דרך כרטיס קול חיצוני את המערכת אני מתלבט בין http://ksp.co.il/?uin=19257 http://ksp.co.il/?uin=11774 מה לדעתכם יהיה הכי טוב למוזיקה בבקשה עזרה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל ושנה טובה לכל מומחי המחשב למיניהם וגם למי שלא כל כך מומחה, כמוני :-) נשרפה לי יציאת המיקרופון בכרטיס הקול OnBoard שלי, מדובר בכרטיס AC97 או משהו כזה. בכל מקרה, חשבתי "אם כבר אז לשדרג". אני מעוניין לרכוש כרטיס קול חדש כדי שאני אוכל לעשות שיחות קוליות ולהקליט דברים שונים דרך מיקרופון בסיסי וחוץ מזה אני אשתמש בכרטיס כדי לנגן סרטים ומוזיקה, לא משהו מקצועי.. הסתכלתי במנועי השוואת מחירים ונתקלתי בשני כרטיסים שנראים לי אפשריים (מבחינת מחיר): Creative Live 5.1 ו Creative Audigy SE כאשר האחרון עולה 160, כ60 ש"ח יותר מהראשון. השאלה שלי היא במה יתאפיין ההבדל במחיר בין הכרטיסים והאם יש סיבה להוסיף כחצי מחיר ה- LIVE בשביל השדרוג הנ"ל. אני מודה לכל מי שיכול לתרום וחשוב לכתוב …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה קורה.יש לי מערכת של 6 רמקולים מבית טושיבה (4 הקפיים. אחד מרכזי. ואסאבוופר). הרסיבר(מגבר) לא נמצא אצלי. והרמקולים עצמם ישנים וחסרי סימן זיהוי כך שאין לי מושג איזה סדרה הם. כול רמקול צריך 80W ו6 אום והחיבור עצמו הוא מורכב מחוט של פלוב ושל מינוס (החיבורים המיושנים). אני מחפש רסיבר זול שיוכל להעניק עוצמה למערכת. ראיתי את הסרטון הנ"ל בו בונים מגבר. יש למשהו רעיון איזה מגבר אני יכול לקנות מאיביי\ לבנות בעצמי? אני לא מבין בתחום אז על דברו במושגים מסובכים. אני נמצא עכשיו בפגרה אז תענו מהר כי לאחר מכן לא יהיה לי זמן להתעסק בזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הייתי אתמול (26\7\2004) בפיוז ושמעתי שמה כמה מגברים. 1 שמאוד אהבתי שהוא דקווה רסיבר סראוונד שנקרא Nakamichi AV-8. אני רוצה את הדעה שלכם מה אתם אומרים על המגבר הזה גם לסטריאו,סראוונד. אני יכול לקנות את המגבר הזה ב1600 שקל. הוא שווה את ההשקעה?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566420-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-(%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95)-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%91%D7%93%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94! יש שני מועמדים סופיים למסך הקרנה במלאי: (1) ה-GRANDVIEW בגודל 120 אינטש http://softec.co.il/product--7672.aspx (2) ה-WEGA בגודל 133 אינטש http://softec.co.il/product--8386.aspx שניהם במלאי, שניהם באותו מחיר. לראשון מוניטין מעולים, השני סיני מוכר יחסית אבל גדול יותר. אשמח לעצתכם, רגע לפני קניה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-