עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Justlog,

היי מה קורה חבר'ה? אני חדש פה ורציתי לבקש ממכם שתתנו לי אוזניות טובות לגיימינג אבל שטובות גם למוזיקה בוא נגיד-35אחוז מוזיקה ו75 גיימינג עד 400 שקל תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. Started by julian,

יש בידי הרבה קלטות ישנות שאני מעוניין להמירם לDVD בגלל איבוד איכות ההקלטה. יש בידי מכשיר להקרנה של הקלטות בטלוויזיה(אם זה יוכל לעזור). בתודה, Julian

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by RocknRolla,

טוב אז עכשיו יש לי LOGITECH X-540 או משהו כזה 5.1 אני רוצה ללכת על משהו חזק יותר חשבתי על LOGITECH Z-5500 אבל אני כמעט בטוח שבתקציב הזה יש משהו דומה אם לא יותר טוב. ועוד שאלה. הרמקולים שלי עכשיו הם 140W. במאפיינים הטכניים של Z-5500 רשום 1010W. ה-W זה הכוח? הגיוני שהם פי 7 חזקים יותר?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום. אני צריך להכין דיסק שמכיל הרבה מאוד סירטונים, ושנגן DVD יקרא אותו. בגלל הכמות, זה לא יכנס ב-DVD. חשבתי לקודד DIVX, אבל אני לא יודע באיזה פורמט. ועוד שאלה: האם ניתן לעשות תפריטים בדיסק DIVX כמו ב-DVD? תודה. נ.ב. אני מקווה שזה שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. לפני כמה ימים קניתי Logitech x530 באופיס דיפו . שמעו - רמקולים מדהימים . באמת. אבל יש תופעה מוזרה כזאת שכל פעם שמישהו מדליק מזגן לדוגמא הם עושים בום כזה , רעש של נקישה כזאת , כמו של תופי בס. אני מניח שזה קורה בגלל שלחיבור לחשמל אין הארכה , אבל זה לא עוזר לי . מה אני עושה? (זה לא מפריע לי , אבל אני מניח שזה לא טוב לרמקולים) וכשהם מכוונים למקסימום או למינימום בווליום , גם אם המחשב על השתק , הם עושים רעש סטטי כזה. הנחתי כי זה בגלל מגע במארז וזה פחת משמעותית - כמעט ואי אפשר להבחין בזה . מה עוד זה יכול להיות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שלום, בימים הקרובים ארכוש טלוויזיה חדשה, היום ראיתי את הפנסוניק TH-L42S10, מסך LCD 42 FHD. עושה רושם מצוין - מישהו מכיר את הדגם, ויכול לחוות עליו את הדעת? דף מוצר מZAP בתמונה המצורפת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אמנם קראתי את המדריך בסטיקי, אך הוא לא עונה לי על כל השאלות. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי לוח של ASUS M2A-VM עם כרטיס HD שהגיע יחד איתו, ובעזרתם שידרתי סאונד החוצה בDTS לרסיבר (של DENON) כאשר הרסיבר היה על הפונקציה של CDR. מסיבות שלא קשורות פירמטתי את המחשב, ועכשיו הוא מוציא לי סאונד רק לאוזניות, או לרסיבר תחת הפונקציה של TV, וגם זה רק בכפוף לטלוויזיה דלוקה, והחמור מכל- הוא משדר לי אנלוגית בלבד. ברור לי מנסיון העבר, שמדובר בהגדרות חומרה (לקבוע לו שישדר החוצה בDTS), ואח"כ לשחק עם הקודקים השונים. בעייתי היא שאחרי הגדרת הREALTEK, אני נדרש להתקין גם קודקים (AC3 FILTER, KLITE CODEC PACK) וגם נגן. אני מעדיף להשתמש בBSPLAYER, אשר כיום מגיע עם מרבית הקודקים עליו. אה-מה-מה,…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by oz_s,

שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nomad27,

שלום יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי. אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור. יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay? אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Icel,

אני מחפש בנרות לקנות כבל או מתאם, מוידאו קומפוננט לכניסת מסך DVI או VGA. המסך שלי הוא סמסונג 2333sw . מה שכן מתאתי היא קופסת מיתוג/ממיר, שעולה 350 ש"ח. אני מקווה לפתרון זול יותר.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. קיצר חברה אני חדש בפורום, ואני צריך עזרה. אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 עם סאבבופר טוב כדי שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה נורמאלי ויהיה באס טוב, לא כל כך מבין בדברים האלה ומבשק עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור בבקשה לא להגיב כל כך מסובכך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by yoavbd123,

המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, ההורים שלי עברו דירה לבית פרטי, ואני רוצה לקנות להם מערכת סאונד שתשדרג קצת את המערכת הקיימת שלהם של שני רמקולים ממערכת סטריאו דפוקה של סוני מלפני 15 שנה. ממה שראיתי עד עכשיו, מצאתי את הרסיבר של ימאהה, מדגם HTR-6230, שהוא נראה לי דגם בסיסי אבל טוב למדי מהביקורות שקראתי. בחו"ל הוא עולה 250$, במחסני חשמל מצאתי אותו ב-1500, ובאולסייל אני רואה שהם מוכרים אותו במכרז אישי החל מ-1000 ש"ח (כלומר, בטח אפשר להשיג אותו ב-1200 בערך). האם מישהו מכיר או שמע על הרסיבר הנ"ל? אני מצרף קישור אל העמוד שלו. האם אתם מכירים רסיברים ברמה דומה במחירים דומים? http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028494&CTID=5000400&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE הנושא הש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. האם נמכרות בארץ טלוויזיות LCD גדולות (32"+) בלי Tuner מובנה / כניסת RF לאנטנה? הכוונה היא למשהו שהוא עדיין יותר טלוויזיה מאשר מסך מחשב (מבחינת הגודל וגם הפיצ'רים: רמקולים, כניסות וידאו מרובות, שלט, בהירות גבוהה, רזולוציית FullHD), רק בלי כניסת אנטנה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by T3,

2500 ש"ח כדאי? יש הצעה יותר טובה? השמח לתגובות תודה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by comandobx,

יש לי כמה שאלות לפני קנייה: 1. יש היום טכנולוגיה יותר טובה לטלויזיות חוץ מLED ששווה להשקיע בה? 2. זה נכון שסמסונג היום הכי טובים בתחום הטלויזיות? 3. איפה בארץ יש מגוון רחב של טלויזיות חדישות (לא דגמים ישנים) במחירים סבירים? אשמח לשם החנות ו/או אתר. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שלום חברים, יש באפשרותי לקנות את הרמקולים הנ"ל בדיוטי פרי במחיר של 700 ש"ח במקום 900 ש"ח שזהו מחירם המלא בארץ. השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה מוזיקת מיינסטרים ברובה. האם הרמקולים שווים את העלות או שמא יש לכם המלצה אחרת יותר כדאית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. Started by reggaewithdoli,

שלום, חשבתי על לקנות אזניות מתנה לחבר שאוהב לשמוע מוזיקה, ואני ממש לא מבין בתחום. אני חושב על אזניות קטנות בעלות של בערך עד 200 ש"ח. אשמח להמלצות, הארות. התקציב גמיש ואשמח ליחס מחיר איכות טוב. תודה. עריכה: מדובר על אזניות לנגן נייד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. היי, יש לי אוזניות AKG K701 שמוגברות ומחוברות ל- ASUS Xonar Essence STX. אתמול באתי להאזין להם כרגיל. העברתי אליהם מהרמקולים (הרמקולים מחוברים לכ.קול המובנה של X58A-UD7) ואיכות הקול נשמעה לי ירודה בהרבה ממה שאני מכיר את האוזניות. הסאונד נורא נורא צרוד, המיד נשמע לא אמיתי בכלל כנ"ל לווקאלים-בכלל וכמו בטייפ ישן (וה-K701 נשמעות ההפך מזה), הגבהים נורא מטושטשים והבאס לוקח את החלק הכי צרוד... כמו שרק חלק מהכבל מחובר, אבל הוא מחובר במלואו. ניסיתי לבדוק את העניין לעומק וחיברתי את הכרטיס קול עם האוזניות למחשב אחר, והכל נשמע אותו הדבר- אבל אני לא יודע אם אפשר להסתמך על זה כי הספק במחשב שניסיתי בו ממש ממש ממש לא איכותי ואני יודע שהוא מספק מתחים גרועים. (הולך ליהיות מוחלף אם זה משנה)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום! כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)? אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין להחליף את הרסיבר הקיים שכפי הנראה זמנו עבר, להשתדרג בטלוויזיה חדשה בגודל 42 אינצ' וכן סטרימר. אני מעוניין שהמערכת שאקנה תפעל בצורה שאם ארצה לשמוע דיסק אוכל לשמוע דרך הרסיבר (הוא כולל כונן לדיסקים?), ואם ארצה לראות סרטי FHD אוכל להעבירם דרך המחשב לסטרימר ולראות זאת בטלוויזיה שתומכת בכך, הסכום הינו סופי אולם אם מדובר בהבדל איכות משמעותי אוכל להתגמש. כמו כן שהרסיבר יוכל להתחבר לטלוויזיה כדי שאוכל להנות מהרמקולים שברשותי גם בעת צפיה בסרטים. ברשותי שני רמקולים רצפתיים, אולם חשוב שהרסיבר יתמוך במספר רב יותר של רמקולים במקרה של שדרוג עתידי. תודה לכל העוזרים, בברכה, עומר

• 1 תגובה
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים