אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה היום ברמקולים: כל: כל פעם שאני לוחץ על מקש במקלדת יש רעש מוזר מהרמקולים (מעין פיצוץ) וגם שאני לא לוחץ יש רעשים מעצבנים שמזכירים רוח כל הזמן ניסיתי להחליף חוט וזה לא עזר. אני צריך תשובה ממש דחוף. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעשות ריפ מדיסקים למחשב. בנוסף יש לי שאלה, האם אני אשמע הבדל בין 320 לFLAC? המערכת היא JVC th-l1.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן כולם הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי דיבור פה על אוזניות לספורט/ריצה. אז בגדול - מחפש אוזניות אלחוטיות (ואיכותיות) לריצה עד 300 ש"ח. דגש על איכות סאונד ועמידות ואמינות, כי עד עכשיו אוזניות לא שרדו לי ליותר משנה-שנה וחצי. מודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הי, קנינו LED TV ואני רוצה להפוך אותה לסמרט, יש מספר אופציות: XSTREAMER, לא ננעלתי עדיין על דגם ANDROID XBMC BOX PI כלשהוא המוזכר כאן תדיר. רוצה להראות סרטים מהרשת (דרך WIFI), סרטים רגילים ו-HD כמובן עדיין רחוק מ-4K ותלת מימד על איזו אופציה אתם ממליצים ולמה לא את האחרות? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם כן אנא אמרו לי איך יהיה הסאונד (היות והמקור הוא דיגיטאלי ולא אנאלוגי) ו more shit שאני צריך לדעת כאשר ארוץ לי לקנות אחד כזה משומש
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ל iAudio X5L... זה נכון שאומרים שהוא יותר עבה מה X5 הרגיל?? ואם כן אז הוא גם יותר גדול?? וההבדל משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
לצערי האייריבר H120 שלי כנראה מת. ההארד דיסק לא מגיב, ועד אתמול כל מה שהיה אפשר לעשות זה היה לשמוע רדיו היום רק הרוקובוקס נדלק וגם זה לא עובר בוט. בכל מקרה אני צריך מחליף ועדיף אחד מעולה. אני מחפש מכשיר שיתמוך בfile tree כי בזה אני משתמש הטאגים שלי מבולגנים ואני מורגל לזה מאד. אני מחפש משהו עם סרטים ועם יציאה לטלוויזיה! יכולות הקלטה-בונוס, לא חובה בכלל. כמה שיותר קטן כמה שיותר זול לפחות לפחות 20 גיגה, עדיפות ל30. לצערי ה ויזן לא תומך בממשק הפייל טרי, והנגן היחידים שאני חושב עליו אחריו זה ה ארקוס AV500 אבל הוא יקר מאד... אגב, אני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שתהם מערכות 5.1 פלוס מינוס אותו מחיר (900 שח) יש דעה חד משמעית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה? גם שמעתי שאסור להשים את הכבל של האדיו קרוב לכבלים אחרים כי אז נוצרות ההפרעות האלה (מן רעש מעצבן כזה ברקע) הא ועוד משו הדרייברים של הכרטיס מסך לא תמיד מזהים את הטלויזיה משל אם אני מעביר את התצוגה למסך אז הטלויזיה נעלמת והיא חוזרת רק כשאני עושה כמה פעמים detect displays למה זה?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה , מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ? אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD 32 HDR לצפיה בסלון בביתי, לא צריך יותר מ32 כי מרחק הצפיה הוא פחות מ3 מטר, אני רוצה שיהיה לה כניסת USB בכדי לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי, אשמח לקבל המלצות לדגם איכותי ואם אפשר לא יקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לשימוש לא כל כך סטנדרטי. הרמקולים האלה ישמשו למחקר כלשהו שקשור לאקוסטיקה. הם מיועדים לעבוד בשטח פתוח מחוץ למבנים ולשמש כמקור נקודתי פחות או יותר (כלומר לא רלוונטי כל מיני מערכות מרובות רמקולים למיניהן). בגלל שזה למחקר הם צריכים להיות עם כמה שפחות עיוותים בתחום רחב ככל האפשר בכל תחום השמע (נניח 20-20K הרץ). אני יודע שיש הרבה רמקולים מטורפים למיניהם אבל מגבלה נוספת היא שהם צריכים להיות קטנים (משהו כמו עד 30 ס"מ גובה נניח). ברור לי שכל הדרישות ביחד יוצרות הרבה מגבלות אבל אם אתם מכירים בכל זאת משהו קומפקטי ועדיין איכותי יחסית אשמח לשמוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי MP3 אייריבר T10 עכשיו לדוגמא אני נוסע עם חבר ובא לנו לשמוע מוזיקה ביחד ב2 אוזניות יש איזה מפצל? אם כן העוצמה תרד? האיכות תפגע? כמה עולה אחד כזה טוב?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי היציאות הם TRS (גדול רגיל..). (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Aud_Jack.jpg/442px-Aud_Jack.jpg) אני מחפש רמקולים שלכל אחד מהם יהיה חיבור שכזה כדי שאוכל לחבר אותם בסטריאו לכרטיס קול.. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. המון תודה לכל מי שעוזר =] אני כבר מחפש הרבה זמן !
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על השילוב לקולנו ביתי בעיקר MP3+ Audio וסאונד למשחקים עבור המוצרים Fortisimo3+creative4.1 4400
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב עם המפרט בצד. הכ.קול שלי זה REALTEK HD AUDI 7.1 ואני ממש לא רוצה להחליף אותו. לגבי השאלות: 1.איך אני מקליט צעקות? כמו בשירי מטאל ורוק כבד? 2.מהי הדרך הטובה ביותר להקליט גיטרה חשמלית? 3.מהי תוכנת העריכת מוזיקה הטובה ביותר(שעובדת בשכבות) כמו SONAR 4.למה בSONAR כשאני מקליט משהו, אני יכול לקצץ רק את הסוף ואת ההתחלה? אין אפשרות לסמן את הקטע בידיוק כמו בFORGE? תדוה רבה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 14:00:41 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי ערכות רמקולים 2.1 (לשמיעת mp3 - מיועד לiPod ולVibra 128 במחשב): 1. Altec Lansing 2100 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 2. Creative I-Trigue 2.1 3300 http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=414&page=6 במידה ויש לכם רעיונות למפרטים אחרים (לא לשכוח לאיזה שימוש אני מיעד את הרמקולים!!!) תרשמו (ולא לשכוח לינק ;D). חשוב מאוד!!! תנמקו את דעתכם כדי לעזור לי להחליט ???.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ? ה"יבואנים" לא מתעסקים עם דגם זה. יש איזה חנויות שמציעות תיקון לרמקולים של Logitech שאפשר לנסות לדבר איתם? הרמקולים לא הרוסים פשוט יש להם בעיות לפעמים וזה נראה שאני על מד זמן קצוב אבל אני עדין משתמש בהם. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על ה- HAUPPAUGE WIN TV PVR 150 MCE LOW PROFILE אבל הוא נורא יקר - 400 ש"ח האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר זול יותר? איך הוא נגיד לעומת ה-Leadtek TV 2000XP : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2254? תודה יצורף למפרט הבא (HTPC): מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD2400XT 256MB DDR : GV-RX24T256H - RETAIL ¤179 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - זמין במלאי ¤258 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE WIN TV…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אז ככה מסיבות שלא צריך להרחיב עליהן אני צריך מחר לקנות טלוויזיה תלת מימד, גודל אין לי בעיה עם 42" והעלות צריכה להיות עד גג 5,000 ש"ח! כעיקרון הייתי הולך על LG אבל הטלוויזיה תהיה גם מחוברת לאקסבוקס 360 ופלייסטיישן 3 ושמעתי שיש לLG לאג מטורף שהורס את חוויית המשחק. מה אתם אומרים? בינתיים נראה לי שהאופציות הן: Samsung UA40D6400 LED Philips 42PFL7606H LED LG 42LW570Y פליז תעזרו לי, אני מודה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-