עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by felix33,

הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ? האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי. הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by gogi,

המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. אני מחפש לי מגבר כניסה באזור ה200 שקל כבר זמן מה ונתקלתי אתמול בדגם הזה, הוא נראה כמו מגבר וינטג' וממה ששמעתי הSANYO הישנים היו טובים. רמקולים אני מתכנן לקנות בהמשך. אשמח לשמוע דעות\רעיונות\הצעות מכל סוג שיש. אין לי בעיה עם ציוד יד שניה אבל המגבלה היחידה שלי זה שזה חייב להיות בחיפה. תודה. ארז.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by n_aviv1,

שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן: 1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים? לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע) שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD! כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים... 2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום. אין מצב שתו…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום היקרים, אין לי מושג בציוד אודיו , יש לי טלויזיה 37 FULLHD של FUJICOM ואני מעוניין להוסיף מעכת קולנוע (רמקולים ומגבר) בהשקעה מינימלית ראיתי את המערכת הבאה : http://www.21.tv/p-85703/קולנוע_ביתי/productid-85703/cf-10041 האם המערכת הזו סבירה (אני מאלו שלא מבדילים הבדלים בקול)? אם יש לכם הצעות טובות יותר במחירים פחות או יותר דומים ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by galr52,

שלום, לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD אם לא מחברים אותם לממיר HD אז יראו לא טוב... עכשיו רציתי לגעת אם זה נכון או לא... אם זה לא נכון אז אם אני אחבר את זה לכבל של כבלים (לא HOT ולא YES) יראו טוב יותר מבטלויזיה רגילה? בברכה, גל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קניתי לא מזמן רסיבר denon avr1610, ויש לי כבר 5 רמקולים וסאב של פיליפס (היו שייכים פעם לדיוידי philips hts3154). חיברתי את הרסיבר לכרטיס קול של המחשב שלי עם כבל קואקסיאלי, והרמקולים עובדים לי אבל הסאב לפי מה שאני מבין צריך מגבר חיצוני נוסף (יש לו יציאה מהרסיבר pre-amp), איזה מגבר אני צריך לקנות בשביל שיעבוד? ואם בכלל עדיף אולי לקנות סאב אחר מוגבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. שלום לכולם - נתקלתי בסרימר מהסוג בכותרת בחיפושיי מחירו כולל 320GB הוא פחות מ-900 ש"ח. מחיר האקסטרימר כולל 320gb מגיע ל-1000 ש"ח מה העדיפות של האקסטרימר ?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by avz,

שלום יש לי טלוויזת LCD של HISENSE (סיני, אלא מה?). בין יתר הכניסות ישנה כניסת USB. למה היא משמשת ו/או למה ניתן להשתמש בה? בחוברת ההוראות (בעברית) אין כל איזכור לאפשרות כזאת. ניסיתי לחפש את הUSER MANUAL באנגלית, לצערי ללא כל הצלחה. אשמח אם תוכלו ליידע אותי. תודה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. תקשיבו אני רוצה לקנות מ Ksp (ירושלים) אוזניות עם מיקרופון בשביל תוכנה ללמידת שפות, האוזניות צריכות להיות ברמה סבירה,שיחזיק הרבה זמן ומחברה טובה (Sennheiser / logitech / microsoft) עכשיו התקציב הוא כמה שיותר נמוך אבל שיעמוד בדרישות שכתבתי... תודה. עריכה: בתכלס הדבר הכי חשוב הוא שהמיקרופון יהיה טוב וזה ישמע טוב ושאני לא אצטרך לצרוח כדי שיקלוט אותי...

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by limer,

מה היתרון של סטרימר מול המחשב ? סטרימר הוא מאוד יקר ומאוד מוגבל בתכונותיו לעומת המחשב ... עד היום אני לא מבין למה אנשים מעדיפים לקנות סטרימר שיהיה ממקום בסלון קרוב למסך {LCD ...וכדומה ...} ולא מעדיפים לקנות כבר מחשב קטן וקומפקטי ויקר קצת יותר אשר מסוגל לעשות כמעט הכל אני באופן אישי כמובן מעדיף את המחשב אשר מחובר למסך LCD "32 HD READY הוא למעשה המסך היחיד שלי ודרכו אני עושה הכל ! ! ללא יוצא מן הכל הרזולוצייה הטיבעית 1360X768 והמרחק ביני למסך הוא +\- 2 מטר

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  13. Started by BlackTalon,

מה גורם לשחיקה ואיך מומלץ להשתמש ברמקולים על מנת להפחית או למנוע אותה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם המוצר איכותי? (באס חזק, סאונד נקי וכדומה) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה ומצאתי בזאפ את הדגם הזה שנראה לי סביר במחיר טוב. התקשרתי לאחת החנויות כדי יותר לברר על מתלה והתקנה והמוכר התחיל לאכול לי את הראש שיש דגם סיני מיבואן מקביל והתחיל ללכלך על היבואן והדגם הסיני כביכול ויש את של ח.י היבואן המקורי ב1500 שקל יותר כביכול לאותו דגם בדיוק של LG רק קוראני ואיכותי ושקרים למינהם שנשמעים לי כמו הנפצה כדי שאני יקנה את הדגם היקר. יש למישהו פה ניסיון או ידע מעמיק לגבי הסוגיה? פחות מדאיג אותי היבוא המקביל מאשר הבלוף הזה של סיני מול קוראני והאם בכלל יש הבדל. בימינו הכל מיוצר בסין ואין לזה כבר שום משמעות של איכות ירודה לעומת בטח לעומת קוראני.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI שעד היום לא השתמשתי בו, אני מעוניין לקנות נגן DVD כדי להריץ עליו דיסקים פשוטים בפורמט AVI, האם חיבור HDMI יתן לי תמונה טובה יותר מאשר חיבור אנאלוגי? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, למחשב נייד, בתקציב המוגבל שציינתי, עם חריגות קטנות במידת הצורך. אני אפילו לא יודע אם מקובל להשתמש באוזניות שנכנסות לתוך האוזן עבור נייד או לא. על מה אתם ממליצים? תודה :]

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  18. באופן אלחוטי? למשל סרט בMAKO VOD לצפות בטלויזיה באופן אלחוי. תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אני קונה טלוויזיה מוכן להשקיע בין 7000 ל-8000 (8000 זה גבול עליון בהחלט מעדיף לא יותר מ-7500) משהו בסגנון של philips h 8404 אם אתם רושמים תגובה אז בבקשה רק על טלוויזיות שראיתם בעניים ולא מה שקראתם עליו ו/או שמעתם שהיא מעולה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה: - כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (‏15 דולר כולל משלוח לארץ) - כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (‏17 דולר כולל משלוח לארץ) הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי). אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)? תודה!

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  21. רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by RayZ,

עריכה- לכל המגיעים מגוגל\ממקום אחר שקוראים את הת'רד הנ"ל, נא לעקוב אחר העדכונים שלי בהמשך הת'רד בנוסף, שמסכמים באופן ברור יותר את האיכות של הרמקולים. (ספויילר קטן- הקטע עם המאוכזב לא לגמרי תקף אחרי שנה שיש לי אותם) אחרי הרבה קריאת ביקורות (מסע שהתחיל מהביקורת המצויינת שמפורסמת פה) וחקירה על הדגם החלטתי שזה דגם הסטריאו בשבילי, ואתמול קניתי אותו סוף-סוף. בחרתי בסולו 7 לעומת 6 כי אני מעוניין בתוספת באס וברמקולים שאמורים ליהיות רחוקים אחד מהשני (מה שאגב הכבל שכלול עם זה לא מאפשר כל כך. וזה מבאס כי צריך לקנות מאריך נורמלי) ובאפשרות למלא חדר גדול יותר. אז ככה... חיברתי את הרמקולים ל Xonar Essence STX שלי, לאחר הקשבה של כשעה בערך... אני גם מודהם וגם מאוכזב בחפיפה אחת. הס…

• 23 תגובות
    • 7.8k צפיות
  23. יש לי מקרן של אפסון, EMP-6100 נגיד ואני שם אותו במרחק של 8 מטר מהקיר שעליו הוא אמור להקרין... יש אפשרות לדעת מראש מה יהיה גודל התמונה שאני אקבל?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by orhoter,

קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז מקסימום תעבירו לפורום הנכון. אני חדש כאן וחבר הפנה אותי ואמר שפה אני אוכל לקבל עזרה בבעיה שלי. יש לי מחשב נייד קומפק מיני, שאני רוצה לחבר אותו לטלוויזית הCRT הישנה שלי. למחשב יש רק יציאת VGA, לכן קניתי מתאם מVGA לSVIDEO כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260520060128&ssPageName=STRK:MEWNX:IT כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה, התמונה מרצדת כל הזמן ובקושי אפשר לראות משהו. ניסיתי לשחק עם קצב הרענון של המסך, ניסיתי את כל האופציות מ60HZ עד 120HZ ועדיין התמונה לא התייצבה... אני מודה למי שיוכל לעזור לי

דיונים חדשים בפורומים