עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם! היום רכשתי והתקנתי כרטיס קול של M audio revolution 5.1 הכרטיס עובד מצויין על נגנים כמו VLC ו Media Player Classic של K-LITE גם כל הצלילים של מערכת WINDOWS VISTA עובדים מצויין! אבל ברגע שאני פותח את ה MEDIA CENTER של VISTA אין לי סאונד בכלל... ??? האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה בבקשה? תודה ! הערה : מדובר במערכת HTPC לכן אני צריך את ה MEDIA CENTER של VISTA

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  2. היי אנשים , קודם כל רציתי לדעת אם המחיר 500 ש"ח , הוא בסדר לרמקולים האלה Northridge N38 של JBL רמקולים למערכת קולנוע ביתית , רמקולים קידמיים. ואם למישהו יש מושג כמה RMS הם , זה יעזור . בכל מקרה , יש לי כאן רסיבר של JVC RX5032V , ועד היום היו מחוברים אליו מקדימה רמקולים של Peerless Magic7 שאם כל מה שאתם אומרים עליהם , נתנו סאונד דיי יפה. (בתמורה לכסף ששילמתי עליהם) בכל מקרה עכשיו , העברתי את המג'יק מלפנים , לאחור , וה JBL , מיקמתי מקדימה. אממ וכמו שאתם מנחשים , המגבר כבר לא היה מסוגל להסתדר עם 4 רמקולים כאלה , והוא מזייף ב 36-38 . (ושומעים דיי חזק וצליל נקי עד שהוא מתחיל לזייף) ב וויליום 42-44 , בסאונד באס וקצבי "בלאגן" כזה.. שומעים כבר ממש לא טוב. רציתי לדעת אם יש איזו אפ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by darko101,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש טלויזיה 42" לסלון ביתי. בדקתי על פי המחשבון שפורסם כאן מבחינת מרחק צפיה וכו', ו-42" זה הגודל הרצוי. התקציב שלי הוא עד 4200 ש"ח. יש המון טלויזיות בשוק שעומדות בסכום הזה, אבל מרוב פיצ'רים ודגמים ממש בלתי אפשרי לבחור. אני מעוניין כמובן שתהיה HD מלא, אבל הרבה יותר חשובה לי איכות הצפיה בערוצים רגילים (שזה עיקר הייעוד שלה). דבר נוסף הוא החיבורים - חשוב לי שיהיה חיבור HDMI. חיבור USB איננו חובה כלל, אבל אם יש אז עדיף שיקרא גם סרטים ולא רק מוסיקה. כמו כן, שיקרא גם כתוביות. כמו כן חובה שניתן יהיה לתלות את הטלויזיה על הקיר. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים שכדאי לי ללכת עליהם. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי כרגע אחלה רסיבר עם אחלה סנטר + 2 אחוריים רק מה ה2 קידמיים שלי נורא נורא ישנים ומפיקים חרא של צליל בעיקרון אני כולה צופה בסרטים ולא איש עם אוזן רגישה חשוב לי שיהיו רמוקלים יפים מבחינת עיצוב ושיתנו צליל בסיסי טוב שבטח יהיה יותר טוב מזה של הטלויזיה התקציב שאני רוצה להשקיע לא גבוה, יש אופציה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  5. זה בעצם שאלה שמתחלקת ל2 שאלות. 1)בכלליות בכל הדגמים,איך LENCO בנוגע לדיסקמנים? 2)מצאתי דיסקמן שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי,אבל הוא מבית LENCO ואני לא יודע אם כדאי לקנות אותו. הלינק: LENCO http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36655 לעומתו יש עוד דיסקמן שנראה לי בסדר,אבל הוא יקר יותר ב100 ש"ח והוא של SONY,קצת חבל לי לשלם כל כך הרבה כסף בשביל השם. לינק:SONY http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36605 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  6. הרוב זה מוזיקה ממש ממש טיפה זה סרטים ויש גם קצת משחקים חשבתי על להשקיע בסביבות ה-3000 יספיק לי לכרטיס טוב אוזניות טובות ומגבר טוב?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by mani007,

אני מחפש אוזניות לmp3 ב250 שקל אפשר למצוא משהו סביר בתקציב עכשיו לא אכפת לי שהאוזניות יהיו קליפס כפתור קשת רק שלא יהיו גדולות מידי

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם :hi: אני מעוניין לקנות מכשיר DVD שחשוב לי שיהיו בו התכונות הבאות: תמיכה בכל סוגי הכתוביות ובכל סוגי הפורמטים שיהיה כמה שיותר איכותי. פיצ'רים כמו הארדיסק, קורא כרטיסים או כניסת USB זה נחמד אבל לא מחייב. שיהיה נוח לתפעול, מחברה טובה. אני חשבתי על זה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702# מה דעתכם עליו ? למישהו יש איתו נסיון ?? אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על אפשרויות נוספות בתקציב של 450-400 ש"ח. תודה רבה :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  9. אני חשבתי כל ה-Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אבל לא בטוח.......

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  10. יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by ag43,

כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by n_aviv1,

לאחרונה הבחנתי לב בתופעה העונה לשם "מקרן קול" (טוב נו לא כ"כ לאחרונה, קצת לפני...) מה זה לעזאזל? זה אמור להחליף מערכת סראונד? יש מקרני קול איכותיים או שכל התופעה הזו היא זבל אחד גדול? (האמת היא שזה נראה בולשיט עצבני)

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם צריך לחבר את הכבל cd audio מה cdrom לכרטיס קול? כי שמעתי שלא צריך בגלל שלוחות האם שופרו

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by alon83438,

שלום!! לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו: יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3) לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KL-xXx,

שלום רב, לכולם יש לי שאלה (יותר בעיה) שמטרידה אותי קבר זמן רב והיא כזאת: אני חיברתי למחשב שלי מערכת הכוללת: גוף מערכת סטריו של AIWA אשר משמש כמגבר ואליו שני רמקולים גדולים. והכול עובד מעולה, אבל יש לי בעיה אחת: כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה. אז השאלה שלי היא, האם זה באמת אצל כולם והאם באמת אני לא יכול לעשות עם זה כלום?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ללא חריגה. יחובר למחשב עם כרטיס קול מובנה. המוסיקה שתשמע בה היא: טרנס פסיכדלי, דאב-סטפ, רוק, אמביינט, היפ הופ. כרגע חשבתי על .Sennheiser HD555 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי זיכוי ברשת KSP והדבר היחיד שאני צריך למחשב זה רמקולים אני מעוניין ברמקולים לסטריאו (2.0\2.1\2.2) רצוי שייראו כמה שיותר טוב אבל הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב התקציב הוא עד 600 ורציתי לדעת על מה הכי הייתם ממליצים לי. תודה רבה.

18. אני רוצה שהם יהיו אוזניות טובות לגיימר+מוסיקה/סרטים.. דרוש שיהיו להם גם מיקרופון... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי מחפש מערכת קולנוע ביתי קטנה במחיר של 1000 ~ שקל. משהו קטן ובסיסי לשמוע ולראות סרטים (דיסקים צרובים, MP3, DVD, קורא הכל גם DIVX) המלצות יעזרו ויתקבלו בשמחה. תודה רבה זאביק

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בעיקרון האוזניות האלה ישמשו אותי להכל, אבל חשוב לי בעיקר שהן יהיו עמידות ונוחות לריצה (ופעילות פיזית בכלל). אני מודה שלא ניסיתי את זה אף פעם בריצה, אבל in-ear כנראה לא יהיה מתאים. מבחינת מוזיקה אני דיי שומע הכל, אבל לרוב זה מוזיקה אלקטרונית. אני לא יכול להגדיר את עצמי ממש כאודיופיל, למקרה שזה נכנס לשיקולי ההמלצות. התקציב שלי הוא עד 500, עם חריגות קטנות במקרה וזה יעשה הבדל משמעותי, כשההעדפה היא לחנות בארץ אלא אם (שוב) יהיה איזשהו הבדל משמעותי מאוד בתמורה למחיר.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אני מתכנן בקרוב לקנות זוג רמקולים ומצאתי מישהו שמוכר זוג רמקולים סרווין ווגה RE16. חיפשתי מידע לגבי הדגם הנ"ל ולא מצאתי. אם מישהו מכיר את הרמקולים, אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם ומה המחיר שלהם בחו"ל (כי בארץ אין אותם). בנוסף, בשורה התחתונה, האם הם מומלצים ביחס לזוג רמקולי מדף ושווים את המחיר? תודה, אייל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקיי זה הולך ככה יש לי כרטיס קול מובנה (AC97 (ABIT ISE-7 רילטק חיברתי אותו דרך היציאה האופטית לרסיבר . קודם בסרטים של AC3 העברתי ל SPDIF ושמעתי בסראונד (קצת חלש - זה בסדר ? ) א) האם יש אפשרות שגם בסרטים סטראופוניים/שירים MP3/משחקים אני אוכל לשמוע בכל הרמקולים ? ב) האם ישנה אפשרות להגדיר את הכרטיס כך שמתי שאני אעשה TEST לכל הרמקולים , אני באמת אשמע אותם ? (עכשיו אני שומע רק את הקידמיים) ג) הבנתי שדולבי פולוגיק 2 יכול לעשות סראונד ממקור סטראופוני האם זה נכון ? ואם כן איך אני יכול להשתמש בו בסרטים (DIVX XVID ) ? ד) יש איזה שהוא מדריך לחיבור רסיבר למחשב צעד אחרי צעד ? ה) תגידו לי שאני אוכל לשמוע את המוזיקת פתיחה של NFSU דרך הרסיבר בכל חמשת הרמקולים .. בבקשה.. תודה ! ו) אם…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by url,

היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, רכשתי מקרן שתומך ב3D-READY, התלת מימד לא היה אחד מהפרמטרים לקניית מקרן אך הייתי שמח לדעת אם בעזרת מחשב ניתן להקרין תוכן 3D, למקרן יש חיבור HDMI 1.3, שלהבנתי צריך ממיר שיודע לפענח תוכן 3D. יש לציין שאם אין צורך במקרן אני כמובן ירכוש משקפי DLP LINK אקטיביים. אודה לתשובות.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by izikd,

אהלן, יש לי את ה Creative Zen Vision: M, ושמתי לב שאין לו כ"כ הרבה מוצרים נלווים כמו לאייפוד. מטען הבנתי שאני צריך מטען USB פשוט. (מה עם זה?) נרתיק - חיפשתי באתרים בZAP ובדקתי גם בחנויות פיזיות, ולא מצאתי נרתיק. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות? ודבר אחרון - עברית, יש איזושהי התפתחות בעניין הזה? זה כבר מתחיל להציק. יש מצב למערכת הפעלה חילופית כדוגמת RockBox? בתודה, איציק.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.