אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מרפסת מקורה (חלונות זכוכית) בגודל 4 על 8 מטר. אני מעוניין להקרין על הדופן הצרה בגודל 4 על 2 מטר בערך - יוצא ~160 אינטש. יש לי מסגרת מכל הצדדים - קירות בצדדים, קורות עץ מאסיביות מלמעלה ולמטה משטח ריצוף (תמונה מצורפת) השאלה איזה בד לקנות, איך למתוח אותו ומהיכן להזמין. חייב להיות משהו ניתן לקיפול כי כשהמסך פתוח הוא חוסם את דלת המרפסת לגינה וכשיש גשם המרפסת לא אטומה 100%. יש טיפטופים פה ושם בחורף אז זה לא יכול להיות קבוע. מחפש פתרון לא מאוד יקר וקל ליישום. תודה רבה לכולם על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטויות קשות על הרבה מאוד רמקולים החלטתי שאני מעוניין יותר במוזיקה מסרטים ומשחקים ואיני צריך 5 רמקולים אז בחרתי ב-z4 ואני הולך לקנות אותם כנראה מחר או מחרתיים... רשום שיש בשלט חיבור לאוזניות ו-aux עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר בעזרתו לחבר נגן לרמקולים. 1. איזה כבל אני אצטרך בשביל להשתמש ב-aux ואיפה אני יכול להשיג אותו? 2. חיבור ה-aux איכותי כמו שאני יחבר את המכשיר דרך הכבל 3.5 מ"מ? 3. החיבור אוזניות איכותי כמו שאני אחבר את האוזניות לחיבור המקורי? 4. אפשר בעזרת השלט לשלוט על הבאסים והעוצמה באוזניות? 5. זה יהיה איכותי לחבר את הנגן דרך קבל ה-aux ואת האוזניות דרך החיבור בשלט? 6. אם אני מחבר את האוזניות לשלט זה עושה mute לרמקולים? 7. אם אני מחבר את הנגן דרך קבל ה-au…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין בתחום המקרנים...ואני מחפש לקנות מקרן הביתה, המקרן ישמש בעיקר לסרטים/הקרנות ספורט וכו'... השימוש הוא לא יומיומי. התקציב לא גדול, לא הייתי רוצה לעבור את ה-5000 שקל. אני מחפש באתר סופטק http://www.softec.co.il יש שם מגוון גדול, רק שהלכתי קצת לאיבוד. התמקדתי במקרנים של היטאצ'י מבחינת מחיר והפידבקים החיוביים ששמעתי עליהם. עצות? המלצות? תודה!.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך לכוון האקולייזר הכי טוב לשמיעת מוזיקה... אני מסתבך בזה ואני צריך עצה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך המסביר כיצד להמיר סרט המוקלט בקלטת וידאו לדיסק DVD. תודה מראש. נ.ב - סליחה אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
לסאבוופר שלי היצאות לרמקולים הם כזה שתי חוטים לכל רמקול.. ורמקול אחד התקלקל לי(נקרע החוט), יש לי מערכת סטריו עם חיבורים כאלה אבל זה בסלון ואני לא יקח משם את הרמקולים. אפשר לקנות רמקולים כאלה? אם כן כמה זה צריך לעלות ואיפה יש? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719128 2.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716783 3.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718690 4.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127 תודה לעוזריםם..!!!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפשת מערכת רמקולים יחסית קטנה למחשב נייד אני ממש לא מבינה בזה אבל לפי מה שראיתי באשכול שאלות ותשובות פה בפורום אז מתאים לי מערכת רמקולים 2.1 (זאת מערכת כללית נכון?) אז אם אפשר בבקשה תאמרו לי מה המחיר הסביר למערכת רמקולים טובה ואיכותית. אני רוצה שבמערכת יהיה הדגש על הבסים ושיהיה כיף לשמוע שירים ולראות סרטים/סדרות. שמעתי שיש גם רמקולים אלחוטיים (תקנו אותי אם אני טועה) אני מעדיפה אלחוטיים כדי שהחדר שלי לא יהיה מלא בכבלים... תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אח שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא נגן חדש... הוא כרגע בצבא...הוא אמר לי שהוא לא רוצה נגן כמו כול המגעילים האלה שנראים כמו אצבע אלה משהו יותר מרובע עם מסך שיש בו משהו באמת! נפח של ג'יגה לא ממש צריך יותר צריך שיהיה רדיו מובנה טייפ יתקבל בברכה אך לא חובה גם לא צריך תמיכה בעברית! נוח לתפעול וכמובן קטן... תקציב- פחות או יותר 500-600 ניראה לי שאפשר גם ג'נריים! דרך אגב אני קניתי עכשיו את הנגן-clubin butterfly 1GB אחלה נגן ללא בעיות עד עכשיו! שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם, אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD, הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל, העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות, בקיצור האם יש תיק…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם! חדש בפורום. יש לי מערכת רמקולים של קריאטיב 7.1 ערוצים, דגם T7900 אם אני לא טועה... לאחרונה התחלתי להתעניין בכרטיסי קול והתחלתי לחקור לעומק את כל העולם הזה של פורמטי והגדרות אודיו. המטרה שלי היא להגיע למצב שבו כל סאונד שמגיע מהמחשב שלי: משחקים,סרטי DVD, מוזיקה וקבצי וידאו בכל הפורמטים, יומר ל 7.1 ערוצים ויושמע בכל הרמקולים בצורה איכותית. המצב היום הוא שיש קבצים מסויימים שעובדים רק בסטריאו+ סאב או מקסימום ששומעים מדי פעם איזה רחש קל ובלתי מורגש מספיק מהסראונד ספיקרס (שני הצדדיים ושני האחוריים). ברור לי שרמקולי סראונד מיועדים בעיקר לקולות רקע, אבל בכל זאת... שנשמע אותם לפחות... לפי מה שהבנתי באינטרנט, ישנם כרטיסי קול עם מעבד סאונד שממיר כל סאונד בסטרי…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
דגם: שלום לכולם, אתמול 15/11 ב 9 בלילה התקשר אלי שליח מחברת קו אחר ואמר לי לרדת לאסוף את הרמקולים, אותם רמקולים שהזמנתי יום קודם לכן ב 6 בערב פשוט הרמקולים הגיעו במהירות מגולדטופ שבראשון לציון עד בירת הנגב ועכשיו לעיקר, מדובר ברמקולים 2.1 2 רמקולים לויניים קטנים בגודל 15*8*9 (גובה*רוחב * עומק) ס"מ בעוצמה של 40 וואט כל אחד = 80 וואט 1 סאב וופר ענק יחסית לדגמים אחרים בגודל 27.5*27.5*37.5 (גובה*רוחב*עומק) ס"מ בעוצמה של 120 וואט יחד על פי נתוני יצרן 200 וואט RMS הקופסא כללה בנוסף: חוברת באנגלית ושאר השפות לא בעברית "איך לחבר את הרמקולים" והכל בציור אחד פשוט שלט חוטי במשמש כמו המוח של כל המערכת הזאת ( אני יסביר בהמשך ) חוט חשמל חוט המחבר בין אוזניה לבין שני חיבו…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את היציאה הזאת בלוח אמא P4P800 אבל אני לא משתמש בכרטיס קול OB של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את הסאונד מהיציאה הזאת לטלויזיה בעזרת כבל RCA? ואם כן אני חייב להשתמש בכרטיס OB או שאני יכול להשתמש ביציאה בנפרד יחד עם הכרטיס קול הרגיל שלי 5.1LIVE!
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב ולמה <??? הDVD כאשר הוא מקודד ומעובד לAC3 ןMPEG2 או דיסק DIVX שהוכנס לDVD קורא DIVX והדיסק DIVX הודר מהאינטרנט ויש לו איכות קול AC3 איזה מהם יראה יותר טוב וישמע במערכת קולנוע ביתי ?<??? היום הראו לי והשמיעו לי דיסק צרוב DIVX ואיכות הקול מדהימה ?? מה כדיי יותר לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-