עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by levin,

היי לפני לא מזמן נהרס לי הרמקולים של המחשב אז החלטתי לחבר את המערכת DVD שלי בבית שמסתבר שאפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב אחרי שמצאתי את הכבל שאני צריך חיברתי אותו למחשב, שמתי את הDVD בAUX MODE והרמקולים עבדו סבבה חוץ מהעבודה שרק 2 רמקולים והסאב עבדו וכל השאר לא.. בדקתי דרך הDVD אם כל הרמקולים עובדים כמו שצריך (יש שם אופציה כזאת "TEST" שבודק רמקול רמקול) והכל טוב ויפה אז אני מתאר לעצמי שהבעיה היא איפשהו במחשב שלי.. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה, אני כבר רב עם זה יומים... המחשב שלי עובד על WIN 7 והלוח אם שלי הוא P7N SLI Platinum והDVD שמחובר למחשב הוא LG LH-D6236 תודה לעוזרים! נ.ב אגב, הגדרתי כבר ב5.1 בהגדרות של SOUND בCONTROL PANAL אבל הוא עדין לא שומעים גם כשאני עושה את הT…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. יש לי בסלון 47 אינץ שמחוברת למגבר דנון ואליו 5 רמקולים : סנטר , 2 קידמים גודל בינוני עד גדול ( גבוה של איזה 40-50 ס"מ) , 2 אחוריים קטנים (20 ס"מ ). הסנטר והאחוריים הם של AREN ACOUSTIC יחסית דיי חדשים ורק 2 הקידמיים מאוד מאוד מאוד ישנים בני איזה 20 שנה מינימום של MOREL . עכשיו השאלה אם אני רוצה להחליף את שני הקידמים, כמה זה יעלה לי ומה האופציות? תודה..

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by igal_nazar,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 6.2k צפיות
  4. Started by Dunul,

היי, אני יכול לקנות בממש זול שני דגמים של LG ואני צריך לבחור איזה מה לבחור? הדגמים הם: 32LH35FR 32LF20FR

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. למה זה? יש לי כרטיס hd4850 וקניתי כבל שהומלץ לי פה בפורום.. יש משו לעשות?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אהלן יש לי רסיבר של פיוניר VSX-LX70 סטרימר Venice V38 HD Combo ופלזמה 50 אינץ'. רציתי לדעת איך אפשר להעשיר את חווית הצפייה בטלויזיה בעזרתם. מה זאת אומרת? למשל לחבר את הסטרימר לראוטר ולהשתמש ב-Tversity. (אפשר לחבר אותו גם לרסיבר? ואם כן, מה עדיף?) איזה אפשרויות אני מקבל עם Tversity? יש עוד תוכנות שכדאי לי להשתמש בהן ביחד עם הסטרימר (למשל XBMC, אם אפשר בכלל?) מקווה שהבקשה שלי מובנת תודה!

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by shimon-med,

כן, אני יודע שהנושא נטחן בעבר וכבר קראתי את ה FAQ. עם זאת, הייתי שמח להמלצה על סט רמקולים 2.0 או 2.1 עד 350 שקלים ולא לחרוג מכך (אחרת הייתי הולך על המלצת המבקר כפי שהוצעה במאמר על המיקרולאב). אני בעיקר רואה סרטים, מעט מוזיקה וקצת משחקים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. Started by maxwell10,

האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Shtupel,

כמו שהבנתי המוצר עובד עך שמחברים עליו כונן USB נייד עם סרטי HD והוא מעביר את זה לטלוויזיה.יופי. השאלה היא כזאת: הWD LIVE יודע לקרוא סרטים מכונןUSB שעובד בNTFS ? (אחרת אין שום סיכוי שאני יכול להעתיק עליו קובץ שהוא יותר מ+/-2 ג'יגה ביגלל שהוא עובד בFAT32) וכמובן שכל סרט HD לוקח הרבה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. שלום. מחפש טלויזיה LCD/LED לסלון בסביבות הסכום 2500 שקל. שהגודל שלה לא יהיה קטן יותר מ 32 אינץ', והכי איכותית שאפשר בתחום המחיר הזה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. ברגע זה אני משתמש ב-Eacan A-600X (רמקולים מצויינים אבל 2.1). אני רוצה לעבור ל-5.1 עם סראונד נורמלי. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. אני אשמח לעצות , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gladiator1105,

חברתי את המסך הזה http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112277 למחשב שלי דרך כבל HD ל DVI והוא 10 מתר ונכנסתי לדריברים של ATI הגדרתי את המסך ושמתי 1920 × 1080 המחשב בחדר והמסך בסלון רציתי לראות סרט אך זה היה במסך של המחשב והסמסונג נהיה רק שומר מסך. נסיתי לעשות שהסמסונך מסך ראשי אך אז אני לא יכול לראות מה אני עושה כי אני בחדר והוא בסלון גם ראיתי שהאיכות לא טובה ובמסך המחשב יותר איכותי ... גם היו בסים שחורים ליד המסך כאילו לא על כול המסך ... אני מכווה שהבנתם אותי ושתעזרו לי איך לראות סרטים בחיבור המחשב למסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי מערכת רמקולים של קריאייטיב S750 - החיבור הוא חיבור PL 3.5mm אז אני אצטרך כרטיס עם חיבורים כאלו.. כמובן שאם יש עוד חיבורים אני אשמח.. כרגע אני עם asus xonar d2x ואני לא מרוצה מהדרייבר שלו לחלונות 7 64 ביט.. הדרייבר מאד לא יציב ונוטה לקרוס כל כמה ימים אני מחפש כרטיס ברמה דומה ואולי אפילו יותר טוב.. כמובן שתומך ב 7.1 (לא וירטואלי ! ) מוכן להשקיע עד 2000 שקל (כן אני יודע זה הרבה) אבל אני חייב סאונד נקי "וקריספי" כמו כן שהעוצמה שלו תהיה גבוהה.. בררתי על כרטיסים של קריאייטיב אבל בעוצמה שלהם (מבחינת הספק הווליום שהם מספקים) הם פחותים מהאסוס כמו כן אני אשמח אם לכרטיס תהיה אפשרות הקלטה ממקורות pl לגיטרה וכו' (למרות שלא קריטי אם אין) אני לא משתמש ברסיבר\מגבר ככה שהכל יחובר יש…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by asi1998,

למטרת חיבור בין המחשב לLCD . המרחק הוא נורא קצר ככה שגם כבל של 1 מטר יספיק. אין לי מושג מאיפה ואיזה כבל לקנות זה יהיה מצויין אם תתנו לי המלצה לכבל טוב עם קישור.. תודה! שכחתי משו- שמעתי שאפשר לקנות מתאם בשביל הכרטיס מסך ואז לקנות כבל hdmi-hdmi . מה כדאי לעשות? האופציה של הdvi או של ה hdmi ? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  15. אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by Shoshan01,

שתי טלוויזיות משכו את עיניי Sharp 32A33 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735838&came=1132 Toshiba 32" 32AV600 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735417 מב מבין השתיים עדיפות ? ולמה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תקציב: עד 400+/- תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by taavor,

שלום ברצוני לחבר את המערכת שלי לטלוויזיה אך נתקלתי בכמה קשיים כאמור יש לי את הכרטיס GTS 250 ויציאת S-VIDEO לא קיימת בו... יש לי רק יציאת DVI ו HDMI ובטלוויזיה שלי יש רק כניסת RCA,SCART וS-VIDEO אין לי מושג איך לחבר את המחשב,עצות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Kiril,

אני מחפש דגם IE שינוע בין באיזור ה 100-200 ש"ח. האם דגמים כמו ה CX300II, CX400II ב KSP הם מקוריים ? כי המחירים טובים מידי בשביל שזה ירגיש אמיתי. ושאלה נוספת, איך אוזניות ה Siberia IE של Steelseries ביחס לאוזניות של Sennheiser ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מה כדאי מומלץ לקנות רמקולים ומיקרופון אוזניות ומיקרופון בנפרד אוזניות ומיקרופון מחוברים

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  23. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן: 1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים? לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע) שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD! כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים... 2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום. אין מצב שתו…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים