אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו בתקציב של עד 1200 ש"ח (לא חייב לנצל את כל הסכום). אני רוצה שההספק שלה יהיה מינימום 120W ושהאמפידנס שלה יהיה מקסימום 6 ohms. השימושים שלי הם סרטים וטלוויזיה, ומוזיקה במידה מסויימת. אין צרוך בשום פיצ'ר כמו תחנת עגינה Bא ועוד.. כמות הקומפקט דיסקים לא משנה לי.. מבחינתי קומפקט דיסק אחד יספיק. בנוסף.. יש לי שאלה: אני מעדיף לקנות רסיבר ושני רמקולים במקום מערכת סטריאו בסכום שרשמתי למעלה (בחריגה של עד 300 ש"ח). האם אפשר למצוא כזה דבר? ושייספק עוצמה של לפחות 120W? תודה לכל מי שעוזר!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ונמאס לי מהאוזניות שמקבלים עם האייפוד אז אני צריך ייעוץ לקניית אוזניות. אני רוצה אוזניות IN EAR, בתקציב עד 40 דולר, שישמעו כמה שיותר נקי, אך בשרני ו"חיי", אני שומע מטאל וזו מוזיקה עמוסה וחשוב מאוד שישמעו כמה שיותר נקי. תודה ואם יש המלצות לחנויות מומלצות בארה"ב, אני אשמח. וד"א, חשבתי על JBL Reference 220, איך הן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואין לי מושג כיצד להתקין את זה כראוי. אשמח להדרכה בנושא, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הטלויזיה הנ"ל ב-4800 ש"ח כולל הובלה והתקנה. מצאתי ביקורת אחת בלבד ברשת על הטלויזיה ואת הדגם באתר של סוני. הטלויזיה עצמה נראית טובה לעין, אבל אני מחפש חוות דעת של מישהו שיש לו אותה. אם הטלויזיה הזו לא מומלצת, אשמח לקבל המלצה לטלויזיה אחרת בגודל 40"-42". נראה לי שאני מעדיף את סוני, ממה שראיתי בחנות - איכות התמונה טובה יותר בטלויזיות שלהם. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בפרץ של נדיבות החלטתי לתת את ה-TSS1 שלי.. http://www.anandtech.com/print/763 אני מעוניין במחליף, לחדר קטן יחסית (3X3) שימושים, מוזיקה, משחקים. יהיה ממש נחמד עם למערכת הנ"ל יהיו את אותם פיצ'רים כמו לTSS1, DTS,PROLOGIC.. התקציב 1000 ש"ח. עם מישהו מכיר מחליף ברמה אני אשמח להמלצה. אני לא אדיופיל וגם לא מחפש עוצמה שתרעיד את הקירות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן, אני רוצה לקנות פלזמה 50". משום מה, אני רואה המון פלזמות שהרזולוציה שלהן היא 1024x768p שזו, עד כמה שידוע לי, רזולוציה של מסך מרובע ולא של מסך רחב. למשל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955433&af=2510&olcamp=120X600_new מישהו יודע מה המשמעות של זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת הרמקולים הם למחשב של אחותי עיקר השימוש שלה הוא מוזיקה סטריאו תקציב 200-400 אם אפשר מאייבורי אז טוב למה הם דיי קרובים אלינו (לעניין של מימוש אחריות וכו') ואם יש משהו הרבה יותר טוב בתקציב הזה שאין באייבורי אז גם הולך תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ורציתי לקנות אוזניות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה, חשוב שיהיה צליל כמה שיותר נקי אבל מלא, עם באס מורגש וצלול אבל לא מוגזם, אני שומע מטאל וזו מוזיקה מאוד עמוסה כך שחובה צליל כמה שיותר נקי ובשרני, ועדיף שיהיו כמה שיותר מבודדות, ללא מקרופון [אפשר גם עם אם האוזניות ממש שוות את זה, אבל זה לא נחוץ לי] ושיראו סבבה [אלא אם האיכות ממש אדירה והאוזניות מכוערות, במקרה הזה אני אסתפק גם במכוערות]. התקציב שלי הוא עד 70 דולר [עדיף כמה שפחות כמובן], ואם יש לכם חנות מומלצת לקנות בה אני אשמח, תודה רבה. וד"א, חשבתי על הKOSS PORTAPRO אבל הבנתי שהן לא מבודדות בשיט, אם יש למישהו הצעה יותר טובה.. לכו על זה. תודה רבה ומצטער על החפירה.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו ביקורת בגוגל... אפשר איזה חוות דעת ?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאייטיב שהיא נחמדה אבל גם הכבל שלה נהרס, ואני רוצה משהו יותר עוצמתי. המערכת תיהיה כמעט אך ורק למוזיקה ואולי מידי פעם לסרט פה ושם. עשיתי חיפוש ועדיין לא הבנתי איזו מערכת יותר עדיפה בתקציב של עד כ1000 ש"ח הZ2300 או הMX6021. כמו כן ריאתי גם שאתם ממליצים על מערכות בתצורה 2.0 למשל מיקרולב 6C ,שזו נשמעת אופציה נחמדה, אך אני צריך גם באס מאחר וסגנון המוזיקה העיקרי שלי הוא פסיכודאלי - דארק פסיכודאלי, שחייב באס עוצמתי . הדרישות שלי מהמערכת, איכות ובאס עוצמתי כמה שיותר. אשמח לשמוע הכוונות ועזרה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה: יש לי מגבר שמתחברים אליו רמקלים אבל רמקולים עם RCA אחד, אז אני קימבנתי את זה ולקחתי חיבור RCA כזה: חתכתי לו את שתי הראשים(האדום והלבן) וחיברתי אליו את שתי הכבלים של הרמקול(כבלים פתוחים). עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה כבל, מישהו יודע איפה מוכרים כבלים כאלה? עדיף באזור ראשל"צ-רחובות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היום לצערי הרב נדפק לי ה-X-Fi Xtreme Audio כשמשכתי בטעות את האוזניות עם הרגל וזה עיקם לי שם את כל העסק בקיצור הלך הכרטיס. עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כזה. השאלה היא אם לקנות אותו או שאפשר לחסוך 100 שקל ולקנות את ה-Audigy SE 7.1, האם יש הבדל בסאונד ביניהם? או שיש אלטרנטיבה של כרטיס אחר במחיר הזה שעדיף על שתיהם?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אנשים. כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות. כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו). סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי. גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר. איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם). נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש: LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'. LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה על מיני סטראו איכותית, עם טייפ, סידי ואם אפשר גם DVD. מכיוון שהמערכת תהיה של סבתא שלי חובה שתהיה מאוד פשוטה לשימוש (טכנופובית מלידה). התקציב הוא עד 2000 שקל, תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה בנוגע לקניית מערכת מתאימה לחדר (אני רוצה לחבר אותה למחשב) גודל החדר הוא 3.2 על 3 מטר וגובה החדר הוא 2.5 מטר באיזה רמקולים כדאי להשקיע? (ריצפתיים, שולחניים, 5.1 וכו') אני לא רוצה שהרמקולים יהיו חזקים יותר מידי לחדר ושהצליל לא יהיה איכותי, כי אני לא רואה בזה טעם האם שווה להזמין מהאינטרנט, או שלהתעקש ללכת לחנות ולקנות משם? או שאפילו אפשר למצוא מוצר טוב ביד שניה ולקנות אותו במחיר נמוך יותר התקציב שלי עומד עד 1000 למקרים חריגים אבל אני אישית רוצה להשקיע כ 600 700 שקל וגם לצאת בהרגשה טובה עכשיו מצאתי 2 מודעות באתר יד 2 הראשונה: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3542380&SalesCatID=8 הבחור רוצה 450 שקל ומוכן…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפצל שמע עבור מחשב - כדי לחבר אותו לאוזניות ולרמקולים בעת ובעונה אחת. (כדי לא לנתק ולחבר את הכבלים כל פעם שאני עובר ביניהם) קניתי מפצל שמע פשוט ב-10 שקלים, וראיתי שהוא יוצר לי בעיות מגעים, וכל פעם שהוא זז טיפה, באחת או שתי היציאות הסאונד נחלש מאד. יש פתרונות יותר אמינים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש טלויזיה 42" לסלון ביתי. בדקתי על פי המחשבון שפורסם כאן מבחינת מרחק צפיה וכו', ו-42" זה הגודל הרצוי. התקציב שלי הוא עד 4200 ש"ח. יש המון טלויזיות בשוק שעומדות בסכום הזה, אבל מרוב פיצ'רים ודגמים ממש בלתי אפשרי לבחור. אני מעוניין כמובן שתהיה HD מלא, אבל הרבה יותר חשובה לי איכות הצפיה בערוצים רגילים (שזה עיקר הייעוד שלה). דבר נוסף הוא החיבורים - חשוב לי שיהיה חיבור HDMI. חיבור USB איננו חובה כלל, אבל אם יש אז עדיף שיקרא גם סרטים ולא רק מוסיקה. כמו כן, שיקרא גם כתוביות. כמו כן חובה שניתן יהיה לתלות את הטלויזיה על הקיר. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים שכדאי לי ללכת עליהם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! עד לא ממזמן היו לי jbl reference 220 והן נגנבו... אני משתמש באייפוד טאץ', האם שווה לי לקנות את אותן האוזניות או שיש משהו טוב יותר בטווח מחירים של 300-400 שקל ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות 5h v2 . כמה חברים אמרו לי שאני לא יפיק את המקסימום אם לא אקנה כרטיס קול ביחד עם האוזניות. בדקתי את כרטיס הקול שלי . וואני רוצה לישאול אם אני צריך ליקנות כרטיס קול בנוסף עם האוזניות כדי להפיק את המקסימום מהאוזנית אם ויש לי את הכרטיס קול הנל? (כרטיס הקול שלי הוא ob 7.1 8 ערוצים )
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב שיפיקו צלילים איכותים במחיר סביר. הלך לי לאחרונה הרסיבר ימאהה שמחובר ל2 רמקולים רצפתיים יחסית טובים. כמו הרבה רסיברים הימאהה היה מתחמם ובקיץ זה מורגש ממש. אני מחפש להחליף בציוד שעדיין יתן לי להנות מהמוזיקה בחיבור ישירות למחשב. לא מבין בתחום.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-