אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW32XV550#more_info היא נחשבת טובה?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן יש לי SM5.1 דיגיטלי...... הסאונד בסדר והכל אבל אני חושב עכשיו לקראת Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS לי יש כרטיס קול 16 ביט והאודיג'י 24 ביט בתכלס אני ארגיש שיוני משמעותי בסאונד?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נותן 24BIT או יותר בכרטיס קול? איכות שמיעה טובה יותר? 24BIT קיים גם בחיבור אנלוגי וגם דיגיטלי? או שזה קשור ל-DD/DTS בכלל? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם יציאת HDMI. קניתי בבאג כבל HDMI ב-35 ש"ח, המוכר אמר שאין הבדל בין הכבלים והוא זול כי החומרים שהוא עשויי מהם הינם זולים. חיברתי את המחשב ל-LCD באמצעות הכבל ובהקרנת הסרט היו מעין עצירות קטנות כאלה. השאלה היא, האם המשמעות של העצירות היא קצב העברת נתונים לא טוב? האם ישנם הבדלים נוספים בין כבלי HDMI מלבד איכות החומר? חשוב לציין שבעת צפייה בסרט בנייד אין עצירות והוא מוקרן באופן חלק. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי מערכת קטנה עכשיו לא רצינית שעלת לי 200 שח ;D התקציב הוא באזור ה 4500 חריגה עד 500 שח הוא יחבור למחשב ו YES MAX בחיבורי HDMI המערכת צריכה לכלול 4 רמקולים רמקול סנטר לגבי סהב יש לי סהב איכותי מבית BOSE בהספק של 440W אבל הוא של אוטו ויש לו התנגדות של 4 אום (שמעתי אותו באוטו ונהנתי מכול רגע)20HZ-1000HZ וואפר סהב כזה חדש לא של אוטו יעלה הרבה ובגלל זה חשבתי אם אפשר לרכוש רסיבר שמסוגל להפעיל אותו או לקנות מגבר נוסף בשביל להפעיל אותו (לפי המחירים של הסבים שראיתי זה אפילו יצה יותר זול ...) אם אין אפשרות כזו אז צריך לקנות אחד חדש .... אבל אני מעדיף שלא כול הרמקולים צריכים להיות לטליה ככה שאם אין איזה הכנה לטליה אז צריך לכלול במחיר מטלים (גם הרמקולים הקדמיים) ג…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום,אני קונה את האוזניות הבאות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306 צריך לדעת האם הם טובות משתלמות למחיר שלהם ? תודה.. !
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן והתרשמתי מאוד מהאתר, מהאנשים והתגובות העוזרות והתומכות ומהחומר הרב שיש לי ללמוד כאן. אני חובב מוסיקה וחייב לשמוע באיכות. קיבלתי המלצה לגבי רמקולים של ALTEC LANSING מדגם FX6021. ורכשתי אותם בדיוטי פרי (במחיר זול לעומת המחיר בארץ 200$ לעומת 1300 ש"ח). שמעתי אותם בחנות אבל זה לא הספיק וגם היה רועש שם. כשהגעתי הביתה גיליתי שהרמקולים שאני קיבלתי שרופים וארוזים מחדש. הנציגה של סקאל הצליחה לדאוג שיחליפו לי אותם והיבואן אמור ליצור עימי קשר. אגב, רק אציין שהשירות של סקאל יותר ממצויין ושאין בכוונתי לפגוע בהם אלא רק לספר מה הביא אותי להתלבטות. עכשיו בינתיים אני מקבל המלצות שונות על רמקולים כמו AUDIO ENGINE שהם יותר יקרים וגם על עוד זוג של ALTEC LANSING מדגם…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי LOGITECH X 540 ועכשיו אני רוצה למקם אותם בחדר. הרמקול מי שמכיר ומי שלא נראה כמו מלבן "עומד" ככה שהוא גבוה וצר ובגלל בעיה מסויימת אני אצטרך לשנות את הרמקול השמאלי האחורי מהתנוחה הרגילה שלו ל מלבן "שוכב" שהבסיס שלו מאוד רחב והגובה נמוך כלומר שבמקום שהרמקול יהיה כלפיי בתנוחה הזאת: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הוא יהיה ככה: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הרמקול הוא לוויני עם 2 בוקסות כאלה בתוכו (2 צורות לווין P:) עכשיו השאלה אם זה ישפיע על איכות הסאונד או משהו? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Winamp כבר המון המון זמן (קצת מעל 15 שנים) ואני מאוד אוהב את הפשטות שלה והאקוולייזר ואת זה שבתחילת כל שיר קיימת אפשרות לשמוע את השיר בעמעום (Fade In) אבל אני חושב שזמנה כבר הגיע ואני מחפש תוכנה שתחליף אותה. אני מחפש תוכנה לא כבדה כל כך עם אותם אפשרויות אקוולייזר ועמעום בתחילת כל שיר כמו שיש ב-Winamp אבל שתציג את השירים כמו iTunes (לפי אמן/דיסק וכ'ו). קיימת חיה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ערב טוב. אני עומד בפני רכישת מחשב חדש, ואני זקוק להמלצות על סט 2.1 איכותי. כרגע יש לי Creative I-Trigue 3200, אני נהנה ממנו כל דקה, ולכן חשבתי על ה-I Trigue 3600 בתור סט למחשב הבא. קיבלתי המלצות מחברים על Logitech, וזה גורם לי להתלבטויות קשות. ההתלבטות היא כזאת Creative I-Trigue 3600/3800 או Logitech Z3E/Z4. מה דעתכם? לגבי המחיר, לא כ"כ משנה כי הסט יגיע מגרמניה (המחירים שם נמוכים להפליא). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הורדתי את שבכת הברזל שמגינה על הרמקול שלי וגיליתי קרע . מצטער על גודל התמונה. איך ניתן לתקן אותו על מנת למנוע את התרחבותו ולשמור על איכות צליל סבירה? יש לציין שהגומי לא יבש כלל. אין לי מושג מה גרם לזה. זה הרמקול המדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדיף כמובן כמה שפחות , מחפש יחס עלות / ביצועים מקסימלי , תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פרוטי לופס קיובאס ??? משהו איכותי עם אפשרות לחבר גיטרה למחשב ואורגן ודברים נלווים אחרים הקשורים לשמע.ץ.... איזה אופציות יש .. ומחר ודגם תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חברה קניתי לא מזמן אייפוד טאצ' וכדי להנות מהאיכות החלטתי לרכוש אוזניות חדשות ואיכותיות. במסגרת תקציבי הומלצו לי 2 האוזניות הללו ואני ממש בהתלבטות על איזה מהם ללכת... אם אתם יכולים להמליץ באמת ולתת לי סיבות למה לקנות את הדגם שאתם חושבים עליו ולא דווקא הדגם השני... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים הכי משתלם לקנות מבחינת המחיר והאיכות? הלוגי'טק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 או הקריאטיב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-