עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nimi7,

עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. בקיצור, אני צריך LED ב8000 שח, אפשרות חריגה של 500 רק אם שווה את זה, ללא SMART או תלת-מימד, ויכולת קריאת MKV מהארדיסק. בעיקר לצפייה בסרטי FULL HD. חדשות וכו' זה זניח. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4839%2c4840&db4091=1403303&db750770=750772&db1418467=1418471%2c1418470&db4140=170330&pageinfo=2 יש פה בערך 20 דגמים עד 8500. איזה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. החלטתי על ATP3. עכשיו, יש כל מיני מקומות לקנות מהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 תהיתי איזה מקום הכי אמין ומומלץ? ועוד משהו.... אם אתם מכירים רמקולים טובים יותר, בסביבת המחיר של אלו, אני אשמח לשמוע על זה... לא מעניינת אותי העוצמה, וגם לא כ"כ העיצוב... חשובה לי איכות הצליל, נקיות הצליל, וטווח הצלילים. בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by raziv1,

שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Jenia24,

אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו למוזיקה וסרטים, אפשר לחרוג ב 30 ש''ח. אני חייב לקנות אותם היום מחנות בב'ש אייבורי, קי. אס. פי, באג, אופיס דיפו, קרביץ וכו' עברתי על הודעות בפורום וראיתי הרבה המלצות על M820 ו M880 אבל לצערי אין אותם במלאי. אני מבין שאיכות היא מילה גסה בתקציב הנ'ל. אבל לפחות להשיג את המקסימום שאפשר. תודה מראש.!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אוקיי אני רוצה משהו איכותי, משהו שאוכל לחבר אותו למחשב או למערכת. אני שומע בעיקר רוק כבד, מטאל, וקאנטרי רוק (כן אני יודע, לא לצחוק), וגם קלאסי לפעמים. לא שומע בעוצמות סופר גבוהות, אבל לא מתפשר על איכות ועל דברים כמו מיד איכותי וטראבל בלי הפרעות. לגבי אוזניות: מתלבט בין אלו: Grado GS1000 Beyerdynamic DT 990 Edition 2005 Sennheiser HD650 לגבי מגבר: ProJect Head Box SE II Naim Audio Headline + i-Supply Naim Audio Headline + NAPSC2 כאשר לגבי מגבר, מעדיף את האחרון שנחשב הכי איכותי ואחד מן הטובים בשוק. אשמח לשמוע חוות הדעת של אנשים שמבינים בתחום ויכולים להמליץ לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Ueran,

שלום, המטרה שלי להיות בפורום הזה, היא למצוא עדכון למכשיר ה- iRiver H320 שלי... קיים עדכון אחד בפורום הזה (1.27), אבל הוא לא עוזר לי... המכשיר לא מוכן להראות עברית, גם אחרי שהתקנתי את הגרסה הזו (1.27)... בבקשה תעזרו לי... אפשר ועדיף באי-מייל: ueran@nana.co.il תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hutorihunzu,

אהלן, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אבל אני מחפש אזניות לאייפוד על מנת לשמוע מוזיקה שקרוב לוודאי תיהיה בעיקר קלאסית אך גם רוק. התקציב שלי לאזניות הוא עד 100$ ואותם אני ארכוש בחו"ל. למעשה קרוב משפחה מגיע מארה"ב בעוד שבועיים ואני למעשה יוכל לקנות אותם ולשלוח לביתו. לכן אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא שיהיה הכי טוב במחיר הנ"ל. חשוב לי לציין שהאזניות יהיו מיועדות רק לשמיעה במנוחה - לכן רצוי שיכסו את כל האוזן ולא IN EAR או משהוא בסגנון. רב תודות לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cyb3r,

ערב טוב, אבא שלי מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון היות והישנה התקלקלה. התקציב הוא 5-6k, הדרישות הן: - 46 אינטש ומעלה - אחריות ארוכה - לפחות שני חיבורי Hi-Def אודה אם תוכלו לעזור לי. בתודה, ZiM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. שלום . אני מחפש לקנות רמקולים בעלי עוצמה חזקה כמה שניתן ואפ אפשר גם עם סאב. יש לי מחשב נייד חדש אומנם אבל עדיין העצמה לא מספיקה. אם אפשר קישור ....תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ran_meir,

יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by davidreznic,

היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by lino,

hello friends. allready few weeks i am looking for the perfect mp3 playes for me and i am lost... i am a big music fan that need around 30gb memory the most important i am looking for a great sound from my mp3 the best sound.and want it to be a simple mp3 to work with on the other hand i dont need no radio, no voice recording, no option for photos and movies. i dont care about all of that just need a simple music player with the perfect sound i see everywhere that iriver and iaudio are the best - but both look like to full of functions that i dont need so what is the best mp3 for me? plese help .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lior322,

כנסו: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1954 יכול להיות שייצא u10 8 ג'יגה וואו עד שיצא ייקח זצן ועד שיגיע לארץ עוד יותר זמן :'(

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Adar Tzivion,

מעוניין לקנות אוזניות ולא יודע איך לבחור אוזניות מתאימות. התקציב שלי הוא כ-300 שקל כולל משלוח, מתכנן אולי להזמין מאמזון. רוצה אוזניות קשה שיכסו את האוזניים, מסביב לאוזן. שומע מוזיקת מטאל /M\

18. Started by DaMn18,

היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by psybrain,

יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות... 1. klipsch promedia 2.1 2. m-audio Studiophile av 40 3. audioengine a5 בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל .. האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי.. עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום.. אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש שם sample rate sample size bit rate תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by cupidil,

שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by SyndromE,

סבא מחפש מע' סטריאו עם הפיצ'רים הבאים: 1. CD (קורא צרובים ו-mp3) 2. TAPE (לקסטות הישנות שלו) 3. RADIO הוא מצא כזה בעיר ב-260ש"ח ורצה להתייעץ איתי לפני רכישה. אני צריך למצוא כזה דבר כמה שיותר זול, ושיכיל את 3 האפשרויות הנ"ל אמור להיות משהו קטן יחסית, אני חושב שזה מיועד למטבח... :s05:

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. המרחק מהתצוגה משתנית.. פעם מטר אחד וכשאני שוכב על המיטה זה 3 מטר.. איזה מסך הכי מומלץ לי למחשב לראות סרטים בהפרדה גבוהה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.