עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, לפני כמה חודשים רכשתי את הרמקולים MICROLAB X13 ולאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה, הסאב מתכבה לבד, כאשר שתי הרמקולים ממשיכים לעבוד כרגיל. אין איזה משהו מיוחד שגורם לסאב להתכבות זה קורה בצורה רנדומלית ביותר הוא יכול לעבוד בצורה תקינה במשך כמה שעות ואז פשוט למות, או שהוא יכול להתכבות גם אחרי חמש דקות, כיבוי והדלקה של הרמקולים מחזיר אותו לחיים אבל גם זה לזמן לא ידוע. קישור למוצר: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=293&bigclassid=15&smallclassid=73 הרמקולים מחוברים ל-XBOX ולטלויזיה ובשני המקרים הבעייה חוזרת גם כאשר חיברתי אותם למחשב הבעייה חזרה. תודה מראש לעזורים

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום לכולם! אני רוצה לקנות DVD אשר ישמש לראיית סרטים ולשמיעת מוסיקה. המכשיר צריך להיות איכותי עם דגש על איכות הסאונד לצורך שמיעת מוסיקה. התקציב הוא 1000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה לצורך מוצר ספציפי אשר שווה את ההפרש.. תודה רבה ניר

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  3. ממממ יקר לי לשלם למוסטופ 100 דולר יותר על משלוח אני בסה"כ מעוניין לקנות GMINI , אין אפשרות לקנות ביותר זול , או חנות ששולחת ישירות ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  4. שלומות חברים, הטלוויזית CRT בסלון שלנו שבקה חיים והוחלט "פה אחד" לעבור לפלזמה/LCD. מבחינת מימדים, תקציב וכו' אנו מוגבלים ל32 אינץ'. מרחק הצפייה הוא בין 2.5 מטר ל3, והשימוש הכמעט בלעדי יהיה בחיבור לממיר HOT VOD רגיל לחלוטין, פעם במאה שנה אולי גם יתנגן איזה סרט DVD, אבל זה כנראה לא יקרה. לכן, אפילו HD READY זה "יותר מדי", אבל אני יודע שכבר אין טלוויזיות שהן לא HD READY... אז נגיד. משיטוטיי בפורום הבנתי שדווקא עדיף פלזמה לשידורי כבלים בסיסיים... אשמח להסבר ולהצעות. תקציב: שוב, כמה שיותר זולה... חייב להיות פחות מ3,000 - אם יש משהו בסביבות ה2,500 אנחנו נשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  5. לפני קצת יותר משנה, קניתי רסיבר של Marantz, מדגם SR7000, רסיבר מצויין מבית מרנטז, אבל לא בשביל זה אני פה. אני כרגע מתכנן לקנות רמקולים חדשים, קצת אחרי החופש הגדול אולי. אני די מתכנן על ה-Wharfedale Evo20. עכשיו מגיעה הבעיה! התנגדות הרסיבר שלי היא 8 ohm, בזמן שהתנגדות הרמקולים הללו היא 6 ohm. אני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה לרסיבר שלי. ואם לא, מדוע? האם אני חייב רמקולים שיהיו בעלי התנגדות של 8 ohm? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 9.7k צפיות
  6. שלום רב,רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות,בנתיים התמקדתי על ה ULTRASONE 550,אם יש לכם המלצות נוספות אני אשמח,אגב האוזניות בעלות התנגדות של 64 אום,לאייפוד לא תהיה בעיה להגביר אותם טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Potter,

יש משיהו שבאמת יכול להגיד לי מה ההבדל בין Altec Lansing ATP3 ל Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK ולמה כדאי להשקיע בAltec Lansing ATP3 שווים עוד 160 ש"ח? אני ארגיש הבדל באיכות הסואנד של סרט למשל?

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by shloosh,

נראה מעניין במיוחד.... http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4017756 בעיקר העיצוב. מישהו שמע? מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by MacGyver,

קיימת גירסה חדשה (נראה לי...) של המובו 2 במקום 4 גיגה יש 5 ויש רדיו והוא מגיע בכל מיני צבעיים יש איזה מבצע שראיתי בקטלוג שלהם....קונים כזה ומקבלים TRAVEL SOUND 200....לא משנה... קיצר איך זה שאין את המכשיר לא באמזון ארה"ב ולא באמזון גרמניה וביפן כן...... איך זה שלא שמענו עליו עדיין? איתן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  10. אני החלטתי שאני חייב מערכת סאונד חדשה (CREATIVE 2.1 עלוב)!!! יש לי VIBRA 128 ואני לא ממש שומע כל צליל כמו חתול... אז רצוי משהו יותר איכותי מאשר חזק ואם אפשר בבקשה להסביר למה. הרמקולים מיועדים למישחקים למוסיקה ולמעט סרטים דגש על מישחקים... בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kenny,

או'קי , אני עוד מעט מקבל רסיבר , אין לי מושג של איזה חברה.. אבל הוא אמור להיות משהו טוב. שני רמקולים גדולים , של Boss , ועוד שני רמקולים קטנים יותר של JBL רציתי לדעת כמה דברים , אני יעשה את זה מסודר : 1 - יש לי טלויזיה 25 בחדר , ואני קונה גם די וי די , אפשר לחבר את המחשב לרסיבר , וגם את הדי וי די לרסיבר ? 2 - במידה ואני לא קונה די וי די , יש לי כונן במחשב של די וי די , אפשרי לראות דרכו סרטים של די וי די? יש לי tv out בכרטיס מסך (רדאון 9700) , זה יוריד מהאיכות אם אני יפעיל סרט במחשב ויעביר לטלויזה דרך כבל? יהיה סראונד? 3 - החברות של הרמקולים , נחשבות לטובות בתחום? (לא מבין בזה בכלל) ? 4 - יש עוד משהו שכדי לי לדעת? עצה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  12. ברגע שמחברים את המחשב לרסיבר, נוצר רעש חזק ברקע. ניסיתי להחליף את הכבל אודיו, החלפתי כרטיס קול, ניסיתי רסיברים אחרים וגם ניסיתי לחבר את המחשב לשקעי חשמל אחרים. בחנות הראו לי שברגע שהם מחברים את המחשב לרמקולים שלהם (רמקולים למחשב) אין שום רעשי רקע... מה הבעיה ?!? :-\

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. ההמלצה היא בשביל חבר שלי, אין לו מושג בתחום ולמען האמת גם לי לא. אז תמליצו לי על דגם מסויים תפרטו עליו ועל התכונות שלו ועל המחיר שלו. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 8-Ball,

אני קונה 2.1 ואני רוצה לדעת איפה כדאי למקם אותם בחדר, אני בעיקר אשמע מוסיקה מהמחשב, אבל לפעמים גם אראה סרטים של המחשב בטלויזיה ולכן עדיף לשמוע מהסאונד של הרמקולים מאשר לחבר גם סאונד לטלויזיה (שהמרקולים שלה גם ככה מסכנים 2.5W כל אחד..) צירפתי תמנונה של החדר. תודה לעונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  15. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by rankomemy,

האם מישהו ניסה להאריך את הכבל של הסאב שמתחבר לרמקול הימני-קדמי? זה מעין חיבור VGA ... ע"פ הוראות היצרן אסור להאריך אותו כי הוא עלול לגרום לנזק....

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by DAVIDD,

http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 תבלו

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by eladsh,

אני מעוניין ליקנות רמקולים למחשב שלי.. התקציב הוא 1000 ש"ח +- השימושים שלי הם לרוב יהיו למוזיקה(טראקים) למשחקים קצת וגם קצת לסרטים, אבל הכי חשוב לי זה למוזיקה. לאחי יש את ה"SoundSticks 2.1וHarman-Kardon" והוא מרוצה מאוד..הוא אבל אמר לי שבטח יש דברים יותר חדשים וששווה לי ליקנות משהו יותר חדש ואיכותי מהHKSS2.1 אז שאלתי חבר שלו שהוא מאוד מבין ברמקולים והוא המליץ לי לקחת אותם כי מה שחשוב אצלי זה יותר האיכות של הרמקולים ולא העוצמה(כי במקרה שלי יש בד"כ אנשים בבית ואם אני שם על פול ווליום אז זה מפריע) אז אני מבקש ממכם שאולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו איכותי מבחינת הסאונד,2.1 ושנמצא בטווח של התקציב הנ"ל

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  19. שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by shakedd,

יש לי מערכת ק"ב ברמה גבוה אני עובד עם מחשב כול הזמן למוזיקה סרטים וכו... ( מחשב -> רסיבר -> רמקולים ) נשרף לי הכרטיס קול ישן לא משהוא מקצועי וקניתי כרטיס קול USB זמני והיה לי מחשבה בגלל שהמחשב מוציא את הסאונד דרך כרטיס קול לרסיבר אם יש אפשרות אם אני יקנה כרטיס קול אז הוא יעביר איכות יותר גבוה לרסיבר מה שיעלה את איכות הסאונד זה נכון??? אם כן אבקש המלצה לכרטיס קול איכותי חג פסח שמח ותודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי טלויזיה UK6100Y LG ואני חדש בתחום הטלויזיות החכמות. יש לי כמה שאלות. 1. קודם כל אני רואה שיש מלא בעיות עם הצפיה בערוץ 1 דרך האינטרנט (זה נתקע כל הזמן) אז הייתי רוצה לקנות ממיר עידן פלוס, אבל אין לי מושג מה לקנות. אני רואה שיש מלא ממירים. מה אני צריך לקנות? מה ההבדלים בניהם? יש כאלה שמקליטים? מה הכי זול? והאם יש פתרון אחר זול יותר? 2. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. את הטלויזיה הישנה הייתי מחבר למחשב עם HDMI ולא היה שום בעיה, עכשיו זה פשוט לא עובד. אני רואה במחשב שיש זיהוי כלשהו של מסך נוסף, אבל אני לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את המחשב בטלויזיה. איך עושים את זה, והבנתי שיש כמה דרכים? אפשר לעשות את זה עם HDMI וגם בלי? דרך הWIFI?

• 8 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by idan1836,

כדאי לקנות את המכשיר הנ"ל מחו"ל ? אני רוצה לקנות ב B&H ! אני צריך פרטים נוספים עליו, אני לא ממש מבין מה מפורט באתר שם..

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  24. איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by זקן ארציאלי,

שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ממה שאני ראיתי, שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. מה אתם אומרים שנתחיל? אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.