עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם, החלטתי לשדרג את עצמי למערכת קולנוע ביתי בחדר ויש לי כמה שאלות מפני שאני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה, אני מעוניין לקנות מערכת עם 5 רמקולים + סאב וופר. איך עובד העניין? ראיתי שיש כאלה משולבים עם די.וי.די למרות שזה לא כל כך שימושי בעבורי כי יש לי כונן BR במחשב שגם הוא לא כך שימושי. בכל אופן, אני מתכוון לחבר אליו ממיר HOT HD, את הAppleTV ובמידת הצורך את המחשב. אז עדיף לי לחפש רסיבר + רמקולים. נכון? האם למישהו יש המלצה למערכת טובה ואמינה עד ה1500-2000 שקל מקסימום? שוב - אני לא צריך משהו מטורף. זה מיועד לחדר בבית עם טלווזיה של 50 אינץ'. ואיך החיבור שלו לטלוויזה עובד? הרסיבר מחובר לטלווזיה ואליו מתחברים כל ההתקנים או שאני טועה? אשמח לקבל מידע כי באמת שאין …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by wow,

יש לי את הסדרה הישנה והטובה של לוג'יטק, Z640 סט של 4 רמקולים עם סאב, מכרו את הדגם לפני כמה שנים טובות. לי למחשב מחוברים רק 2 רמקולים כי אין לי צורך ב-4 כשאני לא שמע ברמקולים כלום והם דולקים הם משמיעים מין פצפצים כאלו מעצבנים אז אני חייב לכבות אותם כי הרעש ממש מרגיז. מכיוון שמחוברים אצלי רק 2 ועדיין יש לי ארוזים וחדשים את ה-2 הנותרים חיברתי אותם ולהפתעתי הרעש לא פסק ככה שבניגוד למה שחשבתי זו לא הבעיה של הרמקולים. ניסיתי לשחק עם המגעים שלהם גם מהרמקולים וגם מהצד של הסאב אבל זה לא עזר. למישהו אולי יש רעיון ממה הרעש נובע ? אולי הלך הסאב ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלט אוניברסלי יכול לשלוט גם על הווליום של נגן עם 3 דיסקים כזה: אותו חברה רק עיצוב שונה. אני שואל כי נהרס לו הגלגלת של הווליום. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה הבדל בין רזלוציה וידיו 1600x1200 Pixel לבין באיכות HD 720p 1280x720 ומי יותר איכותי נחשב?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אהלן, קניתי היום מגבר טכניקס - SA-EX120 ובנוסף זוג רצפתיים JBL 3800, יד שניה שניהם. אז קודם כל, שילמתי 400 ש"ח על הרמקולים ועוד 300 על המגבר - מה דעתכם, שווה את המחיר? ולבעיה העיקרית - שמתי לב שכאשר משמיעים דרך המגבר בווליום קצת גבוה (לא להרים גגות, אבל גבוה יחסית) המאוורר ממש מתאמץ (מרגישים מאחורה שהוא פולט הרבה יותר אוויר) והוא בין היתר משמיע רעש מציק של רטט, לא סגור בדיוק על מה הבעיה. אז.. 1. יש מה לעשות עם זה? 2.אם צריך להחליף מאוורר, האם אפשרי וכמה יכול לעלות הסיפור? 3. המגבר הזה נשמע לא רע בכלל יחד עם הרמקולים הנ"ל בגלל זה אני לא שש להיפטר ממנו, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם לגביו, אולי עדיף שאחזיר אותו למוכר ואנסה להתארגן על אחד אחר... צריך תשובה כמה שיותר דחופה כי להתק…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יהיה הבדל באיכות אם אני יצרוב דיסק שירים שכולם 320K בשיטת שMP3 או AUDIO ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by L1ron,

היי שלום לכולם. השבוע קניתי טלוויזיה של LG 32 FULL HD הדגם הוא LD460 הטלוויזיה היא פול HD כמו שרשמתי למעלה... יש לי בבית ממיר רגיל של YES ואני לא מתכנן כרגע לקנות את הממיר HD כי YES רוצה הרבה כסף... 60 שקל לחודש על הממיר. מה שמטריד אותי שלא רואים טוב את הערוצים הרגילים...(ערוץ 10 ערוץ 22 ערוץ 24 וכל השאר...) בעצם לא רואים תמונה חלקה..אלא מטושטש כזה עם נקודות מעצבנות... מי מה שהבנתי פחות או יותר זה בגלל שהיא פול HD , והיא בטכנולוגיה גבוהה... והערוצים הרגילים שהממיר של YES משדר הם בפורמט נמוך של 300p-400p הם זאתי הסיבה? אפשר לעשות משהו? מישהו ממליץ מה לעשות...? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by levy18,

זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Nirkaw,

שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by yuvalkosh,

לא לריצה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300 תודה!

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. לא תמיד אפשר למצא מה שמחפשים באיבי, וגם הזיופים לא עוזרים, אז אני מחפש חנות או אתר ששולח אוזניות לארץ במחיר סביר.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. ייעוד - מוזיקה בעיקר (רוק ופופ וסוגיו). התקציב - עד 2,500 ש"ח. מפרט - 5 רמקולים ורסיבר (רצוי של דנון). 4 קטנים מכל פינה של החדר, מאחר וזהו חדר קטן יחסית (3X4 מ"ר). שיהיה ללא סאבוופר. רצוי מחברות JBL או BOSS. התחפששתי בחמישי האחרון ורוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך :-) תודה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Orillion,

היי אנשים, אני מחפש כרגע אוזניות IN-EAR בטווח של 300-400 ש"ח (אבל תציעו גם דברים עד 500, נשקול...). מה שחשוב לי ביותר זה איכות סאונד (באסים בעיקר). אחרי זה איך יושב באוזן, איכות הבילד וכו'... אני יודע שיהיו את אלה שפשוט יבואו וימליצו על האוזניות שלהם, אבל אני מחפש באמת אוזניות שהם איזשהו קונצנזוס של איכות כרגע... כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים של Shure, Senheiser ו-Philips אבל אני אשמח לשמוע המלצות לכל חברה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Inzagi,

שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by Shoam60,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי שגם רמקולים טובים אני ישתמש הרוב למשחקים אני לא יודע אם זה עוזר אבל ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% משחקים 25% סרטים 25% מוזיקה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by naylon,

אז ככה, עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה "רגילה" ונהנתי ממנה. לצערי היא שווקה חיים ואני החלטתי להתקדם ולקנות lcd העניין הוא שהלכתי לאיבוד. לא הבנתי אם עדיף לי לקנות hd או hd ready אם בכלל. בתכלס אני צופה בסרטים שאני מוריד מדיוידי איכות dvdrip וצופה בטלוויזיה ישירות ללא ממיר - מה שנקרא ערוצי הוט הלא מוצפנים .... אני לא מתכוון לקנות ממיר ופוחד שההשתדרגות בטלוויזיה תפגע לי דווקא באיכות הצפיה. דבר נוסף חשוב לי שתיהיה האופציה לצפות בתוכניות גם ב3:4 כי המריחה לצדדים נוראים בעיני... מה לעשות ??? גלשתי באינטרנט ושאלתי מוכרים וכל אחד אומר לי משהו אחר... לעזרתכם אודה,

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  20. היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by levin,

היי לפני לא מזמן נהרס לי הרמקולים של המחשב אז החלטתי לחבר את המערכת DVD שלי בבית שמסתבר שאפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב אחרי שמצאתי את הכבל שאני צריך חיברתי אותו למחשב, שמתי את הDVD בAUX MODE והרמקולים עבדו סבבה חוץ מהעבודה שרק 2 רמקולים והסאב עבדו וכל השאר לא.. בדקתי דרך הDVD אם כל הרמקולים עובדים כמו שצריך (יש שם אופציה כזאת "TEST" שבודק רמקול רמקול) והכל טוב ויפה אז אני מתאר לעצמי שהבעיה היא איפשהו במחשב שלי.. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה, אני כבר רב עם זה יומים... המחשב שלי עובד על WIN 7 והלוח אם שלי הוא P7N SLI Platinum והDVD שמחובר למחשב הוא LG LH-D6236 תודה לעוזרים! נ.ב אגב, הגדרתי כבר ב5.1 בהגדרות של SOUND בCONTROL PANAL אבל הוא עדין לא שומעים גם כשאני עושה את הT…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. מה הדרך הטובה ביותר לחבר Logitech X-540 ליס מקס HD? ביס מקס HD יש את היצואות הבאות: אופטי, RCA, 5.1, Scart. השאלה היא: כיצד ניתן להפיק את המקסימום? תודה מראש. ה-X-540 מגב הבסיס

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by יוסי כהן,

רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AliceInChains,

הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elixvx,

שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים