אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הרסיבר שימש אותי רק לשלושה דברים פשוטים : 1. לשמוע שירים במחשב (דרך כבל PL to 2xrca) 2. לחבר את הטלויזיה לרמקולים 3. לשמוע רדיו מודל רסיבר : Rotel AM/FM Stereo Receiver AX-850 הרסיבר היה מחובר לשני רמקולים גדולים רצפתיים של חברת Wharfedale עם הנתונים הבאים : Model number 308 (or 306 - hard to see) nominal impedence (ohms) : 8 amplifier requirement (no clipping) : 15W to power handling Power handling (programme) : 85W sensitivity (2.83v @1m) anecholc : 92 Frequency range min to max : 40hz to 25khz cabinet internal volume (litres) : 21 drive units : bass (mm) : 200 mid (mm) : 110 treble (mm) : 20 Maximum SPL (dB) : 111 המערכת הזו החזיקה 20 שנה (ואני קיבלתי אותה…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1000 ש"ח http://www.productwiki.com/sennheiser-ie-7/ למי שלא מכיר בנתיים מאוד מרוצה, סאונד חם ומלטף, נוחות בטירוף,מקבלים case מעולה. עכשיו אני מריץ אותם טיפה אז הסאונד עוד ישתפר. מומלצות בחום!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום שמעתי שחיבור הS-VIOEO יותר טוב מRCA אז ניסיתי לחבר את הממיר של הוט למחשב דרך החיבור הזה והתמונה שחור לבן אז חשבתי שזה בעיה בכרטיס הטלויזיה אחרי זה ניסיתי לחבר את הDVD שיש לי בסלון בחיבור הזה וגם התמונה הייתה שחור לבן מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד ל 400 ש"ח מצאתי בינתיים את הקמרולים האלא - Logitech - http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=9066 JBL - http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM לאיזה מביניהם יש איכות טובה יותר?? אם יש לכם הצעות אחרות תביאו לי בבקשה.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי קול במחשב, אחד מובנה והשני בפני עצמו... יש אפשרות ששניהם יעבדו ביחד בו זמנית ?? ואם כן איך עושים את זה??? ואם יש אפשרות לעשות את זה דרך הווינדוס או שצריך תכנה מיוחדת בשביל להגדיר את זה???
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שאלות בשביל חבר שלי: 1. האם הוא תומך בעברית? (לא תפריטים, שמות של שירים וכאלו). 2. איך מתבצעת העברת השירים למכשיר? האם זה מסדר את השירים אוטומתית דרך ID tags? או שזה פשוט תקיות? או פלי ליסטס? אם לא יש נגן 1GB לא יותר יקר מ750 ש"ח שתומך בעברית, שלא נטען רק דרך usb או שיש לו סוללות עם תפריט נוח?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני עוד לקנות מערכת קולנוע ביתית והדגם שמשך אותי זה Panasonic SCPT560 האם זה דגם טוב ושועמים בו טוב סרטים זה דגם משולב 5רמקולים וDVD הכול קומפלקט אני מעונ ין שהמערכת תשמע טוב בסרטים בשרים ובמשחקים העיקר סרטים ושרים עם זה לא דגם מוצלח בבקשה מכם תמליצו על תגם אחר בסגנון שלו תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתנצל אם הדבר עובר על חוקי הפורום, אך אין זה אתר מתחרה, הוא בכלל לא קשור לחומרה, כך שאני מתנצל מראש אם תהיה זו בעיה . בזמן האחרון , שמנו לב כי יש מחסור בידע בנושא הגאדג'טים בארץ . שמנו לב כי יש אנשים שלא מודעיםבכלל לדבר אשר נקרא PDA, והנגן היחידי שהם מכירים זה Ipod. ולכן , החלטנוכי ברצוננו לשנות זאת , החלטנו לפתוח אתר בו תעלנה יום ביומו ידיעות בנושאותביא לכם את עולם הגאדג'טים אליכם הביתה . למרותשאתרי חומרה רבים מנסים להשלים את החסר ומשתדלים לכתוב כמה שיותר ידיעותבנושא, עדיין יש הרגשה שחסרה בארץ קהילת גאדג'טים . האתר, קם עם הצבת מטרה- לגרום לקהילת הגאדג'טים בארץ לגדול . יש לציין, אין אנו מתיימריםלהתחרות עם אתרי חומרה גדולים אחרים בארץ, וזאת משום שאנו לא מתמקדיםבעולם הח…
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לסרטונים של DD... אם למישהו יש מקור אחר להורדה של סרטונים\שירים כאילה אשמח מאוד לקבל את הכתובת.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה אמשים קניתי נגן של SanDisk מדגם הקליפ המוטען על ידי חיבור לחריץ USB. עקב היותי מרוחק רוב היום ממחשב נאלצתי לקנות עמו גם מטען חשמלי שמתחבר לנגן ומטעינו. דא עקא, שהמטען לא מטעין כלום, הוא לא משפיע על סוללת הנגן (אין גם אנימציה של סוללה שמתמלאת) בהנחה שהמטען כשיר לפעילות, מה יכולה להיות הבעיה של מטעני? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד משהו על: http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=11226&nav=0 אפשר להשיג אותה בארץ והאם היא בכלל שווה משהו? וחוץ מזה אני רוצה לחבר למערכת הנ"ל רמקולים (5.1 או 7.1 ) שמיועדים לחדר בגודל 5*5 מטרים. יש קיר אחורי אין קיר צד ימין וצד שמאל הוא חלון גדול. זה המרחב והוא קצת בעייתי אז אני צריך עזרה. דגם של רמקולים יכול מאוד לעזור.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה זה מצבי 5.1 סאונד? מה זה 4 ערוצים ? ומה מומלץ למוזיקה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין במחשב לסלון שיישמש לסרטי HD אבל בעיקר לשמיעת מוזיקה. האם המארזים עם המסכים הקטנים מאפשרים שליטה במחשב מבלי להדליק את הטלוויזיה? עמית
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
well now i got koss sportapro while im listening to music even in low volume i got some static or noise distortion problems is there anyway to fix it? i bought them from amazon and i dont wanna dill now with shipping and all that crap so what can i do , i know that i got a lifetime warrenty for this headphones but still i dont wanna mess with shipent to the us is there a koss diller ship or something that i can contact?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני העליו המאושר של סנסה קליפ 2GB. האוזניות שקיבלתי עם הסנסה נהרסו לי ממש מהר,ולכן אני מחפש להחליף אותן. אז האוזניות צריכות להיות נוכות להליכה,כלומר לא אוזניות קשת שאני אלך איתם ברחוב אז אני אוזניות כפתור,מאחורי הצוואר,אוזניות כאלה שמחוברות לחוט שונה ונתלות על האוזן. בקשר ל IN EAR,אני לא בטוח כי אני זוכר שניסיתי אותם פעם אחת ולא התאים לי,יש אולי חנות שניתן למדוד בה אוזניות כאלו ? תקציב עד 200ש"ח/58$ מE-BAY כולל משלוח,תודה מראש! שמעתי על המלצות לגבי האוזניות הללו : http://cgi.ebay.com/New-Orginal-Sony-MDR-EX71SL-EX71-Earphone-FREE-SHIPPING_W0QQitemZ310051413522QQihZ021QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בארץ הם עולים בערך 250,אם אני …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי G51 של LOGITECH לפני חצי שנה ואחרי כמה חודשים התחיל רעש לוואי באחד הרמקולים אז נתתי אותם לתיקון כי הייתה לי אחריות, אמרו לי שתוך שבועיים יחזירו לי אותם מתוקנים או שישלחו חדש ועדיין לא קיבלתי אותם לאחר חודשיים וחצי!!! הם אומרים שהם לא יוכלו להחזיר אותם כי חסר במלאי הארצי ושהם לא יכולים להזמין אז הם יתנו לי זיכוי, עכשיו אני קניתי את הרמקולים כשהם עלו 920 שקל ועכשיו הם עולים 1096 באותה החנות -ככה שאני לא יכול בכל מקרה עם הזיכוי לקנות אותם שוב אז אני צריך רמקולים בסביבות ה1000 ש"ח מהחנות PcCenter www.pccenter.co.il. יש לי תמיכה בעד 5.1 ערוצים בכרטיס הקול. אני ראיתי מהמלצות שונות בזאפ ומבחינת האיכות והמחיר הכי משתלם לי לקנות LOGITECH Z-2300, אם למישהו יש ה…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים ניידים כדי לשפר את איכות הסאונד ב-PSP שלי. האם זה בכלל אפשרי? (לחבר רמקולים ניידים ל-PSP) תודה לעוזרים מראש עריכה בדקתי, אפשר לחבר רמקולים רגילים לחיבור של האוזניות... עכשיו אם תוכלו להמליץ לי על רמקולים ניידים טובים אני אשמח....
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני נדהם מהאוזניות הללו אני היצלחתי לשמוע רעש לבן בעוצמה נמוך מה IRIVER זה לא צחוק האוזניות ההלו ...ממש אוטמים את האוזן ...משהו משהו ... אין לי מילים להשוות בין אוזניות של IPOD שיש לי לעומת האוזנית ...הללו ....זה עולם אחר ... אני ממש מופתע ... התענוג על לי בבג 300 שקל עם אחריות לשנתיים .!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-