אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בכרטיס קול,רמקולים ומיקרופון בשביל קריוקי ברשותי כרטיס קול מובנה של רילטק ורמקולים בתצורת 2.1 של ג'יניוס מדגם sw j2.1 500 ומיקרופון של pro-luxe udm-328 משום מה לא שומעים איכותי וחזק האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול רמקולים ומיקרופון? תודה על העזרה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טלוויזיה Samsung LA37A550P (תמיכה 1080p) די-וי-די Pioneer DVD Player DV-410V 1080p USB 4-16Gb של Sandisk סרטי HD רצים ואחרי כמה שניות \ דקות קופאים והDVD נתקע לחלוטין (רק ניתוק מהשקע עוזר) לעומת זאת הטלוויזיה מתפקדת מעולה מול ה- Yes HD בסרטים ובערוצי ספורט. אני טוען את הסרטים מ-USB stick ומעברים ב-HDMI לטלוויזה דרך הDVD. שאלתי: 1. איפה ה-ChokePoint ומה תוקע? קראתי ש-DVD שאינו BLUERAY לא מסוגל להתמודד עם הפורמטים השונים של סאונד, צבעים, רזולוציות וכו' - האם הפתרון הוא קניית מכשיר Blueray 2. אולי קיימים מכשירי streamer עדיפים? כיוון שאני לא משכיר סרטי בלו-ריי ובעיקר מעביר מהמחשב (בעל רשת בייתית) 3. אולי הבעייה במקום אחר? הטלוויזיה? ה-USB איטי מדי לק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Hello! Please help urgently! Need to decide: I'm new in audio, so entry level receiver for LED TV Samsung (new Pioneer DVD new with HDMI. Here is the list: Denon DRA 500, 1600 NIS AVR 1508 SR, 1000 nis AVR 1709 SP, 1000 nis AVR 390 , 1200 nis Kenwood 5300D, 900 nis I'm 62 years old, retired programmer. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, לאחרונה היה לי את הX230 של לוג'יטק (כבר לא, העברתי אותם למחשב אחר), מאוד נהנתי מהם ועכשיו אני מחפש רמקולים טובים ודיי פשוטים. אני מתלבט בין LS, X210, Z323 עד כמה טובים הLS אם בכלל? עושה רושם שהX210 כי מניסיון עם הX230 הם היו איכותיים מספיק ואולי אפילו חזקים מדיי אבל שמתי לב שההפרש בין הX210 לZ323 הוא רק כ50 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה האיכות הזאת DTS?? וישאפשרות שיש כרטיס קול למחשב שיוצאי לי איכות DTS למערכת כדי שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות קופסא שמאפשרת לי 2 DVI לכניסות ושיש לה יציאה אחת, ואז בעזרת מתג אני מחליט מאיזו כניסה אני רוצה לקבל אות ולהוציא ביציאה. ראיתי בEbay את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270573938599&Category=73390&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 אבל אין לי מושג אם זה יעבוד טוב, אין לזה מקור כח חיצוני וגם קראתי איפשהו (בכתבה היחידה שהצלחתי למצוא באנגלית) שהרזולוציה המקסימלית של זה היא 1280x1024. יכול להיות שהם טועים? בכל מקרה, אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב יש לי רמקולים 5.1 ורק עכשיו הצלחתי להפעיל את כל ה-5 רק יש בעיה.. Uploaded with ImageShack.us כמו שאתם רואים בתמונה הם מסודרים בסדר מסויים אחורי שמאלי, קדמי ימני , סאב.. אבל הבעיה היא שאני עושה לדוגמא בדיקת רמקול על שמאלי אחורי הוא משמיע קול בשמאלי קדמי אז את זה סידרתי על ידי החפלת חיבורים של החוטים אבל הבעיה העיקרית היא כשאני בודק את הסאב הוא משמיע קול באחד הרמקולים וכשאני בודק את הרמקול הוא משמיע קול בסאב..והרי כל הרמקולים מחוברים לבאס אז אי אפשר להחליף חייבורים.. מה אני עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב..באפשרויות של הרמקולים אני צריך לבחור אם זה רמקול גדול או קטן..מה זאת אומרת?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנהדרים האלה כבר שלושה ימים. ממש שווה את המחיר. הבעיה היחידה שהשלט שבק חיים ובלי השלט הרמקולים לא עובדים... קניתי את הרמקולים ב קוברה פי סי. צילצלתי אליהם והם רוצים שאני יבוא אליהם לחולון עם השלט והרמקולים.... למה לעזעזל אני צריך לבוא עם הרמקולים?? האם אין ליבואן של מיקרולב דרך לבדוק עם השלט עובד ללא הרמקולים שלי?.. איך אני לוקח שני רמקולים ששוקלים טונה לחולון כשאני גר בתל אביב ואין לי רכב. אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו אופציה אחרת? וכן ניסיתי להחליף בטריה וזה לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף חברה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 על המחשב- EDIFIER S550. הרמקולים הקדמיים והמרכזי קרובים מאוד אליי בערך חצי מטר אבל האחוריים משהו כמו 1.8 מטר ובגלל זה אני בקושי שומע אותם. ניסיתי לשחק עם ה- ROOM CORRECTION בדרייבר של REALTEK ואני לא מבין משהו. דבר ראשון מה זה בכלל? אני משנה את המרחק בדרייבר אבל אני לא מרגיש שום הבדל. אני מוסיף DB וזה פותר את הבעיה אני שומע באותה מידה אבל רק כשאני שם +10 DB. השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברמקולים? ולמה כשאני מוסיף DB לרמקולים האחוריים בקדמיים אני שומע יותר חלש?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
-
Divoom XForce 3 או Altec Lansing VS4621 התקציב שלי הוא 400 שקל אפשרויות אחרות יתקבלו בברכה. השימוש שלי הוא בעיקר לסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD בפחות מ - 10,000 שקלים . הפרטים : לא חשובה הפירמה , לא מחפש מותג גדול , בכל מקרה חשוב לי שתהיה למוצר אחריות של 3 שנים בבית הלקוח , בשביל לא להיסחב עם הטלוויזיה .. הראשונה : 37 או 42 אינצ' - ממש לא חובה HD , משהו שנראה טוב במחיר סבבה . השני 47 - 50 , האיכות כאן יותר חשובה לא מבין גדול ב HD אבל חשוב לי שהתצוגה תהיה טובה , לא חייב להיות משהו מטורף . אשמח לקבל כל הצעה , תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלומלום לכולם... יש לי בעיה קצת שונה.. אני רוצה לראות בטלוויזיה שלי גם את מה שמציג המחשב וגם את מה שמציג ממיר הכבלים. הכוונה היא לא לראות במקביל כמובן.. אני מתכוון שאת שני המקורות שלי (המחשב והממיר) אני מחבר עם חיבור SV, אבל בטלוויזיה שלי יש רק כניסה אחת של SV.. הטלוויזיה היא רגילה (קופסא) ואין לה חיבורים נוספים כמו PC, אז תהיתי אם קיים חיבור כזה שיכול לקלוט שני SV לאחד, זאת אומרת שאני לא אצטרך כל פעם להחליף בין הכבלים.. בגילי זה כבר לא קל להוזיז כל יום את הטלוויזיה ולהחליף בין החיבורים.. פשוט מפצל שיוכל לזהות אות ולהמיר לי לבד את מקור הפלט... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום גולשים יקרים שלי בימים אלו אנחנו מתארגנים לקראת ראונדאפ של כמה כרטיסי קול למחשב, וכאן אתם נכנסים לתמונה! היינו רוצים לדעת אילו כרטיסי קול מענינים אותכם כך שנדע להכניס אותם לראונדאפ ונעשה השוואה אקטואלית... אז שוט, כולנו אוזן... ;D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339§ion=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את האוזניות, אך לפני כן אשמח לשמוע חוות דעת עליהן מאנשים שיצא להם להקשיב להאזין לאוזניות ברמה באמרת גבוהה [HD600/K701/K1000/D2000/ATH900 ושותפותיהן] ולדעת איך הן עומדות ביחס לרמה מבחינת: גודל במה, יצרת תמונה תלת מימד בסראונד [אם הן מצליחות בכלל], פירוט, באסים [ואימפקט] , טבעיות הצליל וכל פרמטר שעולה בראשכם. בתודה מראש! עריכה: אני זקוק גם לחוות דעת על ה -Razer Megalodon[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 16:52:49 תגידו, אתם רציניים? 100 צפיות ו-0 תגובות?!אשמח לשמוע גם ביקות על ה-PC350 של סנהייזר [אם כי הן לא סראונד (*נראה לי)]. ואם אף אחת לדעתכם אינה מומלצת, אשמח להמלצה על אוזניות פול-סייז אטומות עד 1000 ש"ח. [ישנה אפשרות קנייה מאתרים בחו"ל]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה על מיקרופון רצוי מאוד לרכישה ברשת גדולה, שמאפשר להקליט דיבור בצורה ברורה. מדובר בהקלטת דרשות לבר מצווה, אז חשוב שתהיה איכות סבירה, אבל לא צריך איכות מקסימלית. אודה לכם לכל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי האוזניות האלה ומחר אני הולך לקנות אותן ככה שאני צריך להחליט אז אני צריך שתגידו לי מה יותר טוב . המחיר כמעט זהה אז זה לא פרמטר. וגם אני קונה כנראה קונה מKSP ורציתי לדעת אם הן מקוריות, האחריות לא משנה לי רק לדעת במאה אחזו שאני לא יקנה זיוף שהן מקוריות. אם יש לכם הצעות אחרות במסגרת המחיר אני ישמח לקבל אבל רק לא את ה CX400 או ה 300
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, שלשום פרמטתי את המחשב ואני לא זוכר מה עשיתי בשביל להגדיר את הרמקולים שלי (X-540) בתור 5.1 ולא 2.1. אני זוכר שהשתמשתי במשהו של realtek, אבל כשאני מנסה להוריד את זה הוא עושה extracting, מסיים וזהו. אני לא רואה שום קובץ או תוכנה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, האם כאן זה הפורום לשאול על מדיה סנטר? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים בבקשה. : אם כן יש לי מספר שאלות בנוגע למדיה סנטר... אני מעוניין במחשב בסלון שדרכו אני יכול: 1. לראות סרטים בטלויזיה 2. לראות שיעורים באינטרנט (יש נקודת רשת ביתית) 3. שהמחשב יתחבר למגבר (כי אני רוצה לשמוע מוסיקה באופן בלתי תלוי בהדלקת המחשב) והמגבר יתחבר לטלוויזיה. השאלות הם: 1. מה המפרט שאני צריך למדיה סנטר? 2. האם המחשב יכול להיות כל הזמן דלוק? 3. המחשב יהיה בסלון ולכן מה מידת הרעש שהוא יעשה? 4. האם יש פתרונות אחרים למדיה סנטר? בברכה ותודה על העזרה הראל
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בסקייפ עכשיו יש לי רק חיבור אחד ויש לידו ציור גם של מיקרופון וגם של אוזניות.. כשאני מחבר מיקרופון הוא מפסיק את הסאונד במחשב כי הוא חושב שחיברתי אוזניות.. אז אני כאילו לא יכול לחבר מיקרופון ולשמוע מהרמקולים של המחשבץץ דרך אגב כשאני מחבר אוזניות אז הם פועלות אבל כשאני מחבר לא משנה מה לחיבור הזה הסאונד במחשב נפסק.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-