אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הוא הכי טוב ומשתלם כיום? ב 850 שקל קורא כתוביות בנפרד תומך בעברית ועידכון גירסאות... אני רוצה להיות בטוח לפני הקנייה אם זה נכון כל מה שאמרתי עד עכשיו....הייתי באתר של LH שם הכל סבתוכה ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS . המכשיר מסוגל לקרוא דיסקים מסוג: DIVX, XVID, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R, MPEG-4, MP-3, CD, CD-R, CD-RW, PHOTO-CD
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו על מה אתם ממליצים עד 800 שקל
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ע"פ מה לבחור? מה דרוש שיהיה? על איזה פירמות אתם ממליצים? קיצר פרטים!!!
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 למחשב וכרטיס קול מתאים בתקציב של עד 1600 שקל אבל אפשר לחרוג טיפה אם אתם יכולים לעזור לי במה הכי כדאי לי להשקיע אני הולך בכיוון של סרטים ככה שאני צריך מערכת 7.1 תודה זה אתר תותח!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה אותו מבוסס HDD קודם כל, אזזזזזז ראיתי שיש כמה אופציות,את: ה IPOD של APPLE ה3XX וה1XX של IRIVER והZEN של CREATIVE. אני רוצה שיהיה 40-60GB,נוח לשימוש איכות שמע טובה ועם שווה אז כמה שיותר פיצרים. התקציב הוא 2500~~~ לא צריך מחו"ל,אני לא רוצה את BUG וכו',אני קונה מהאינטרנט בלי שום חשש. מה שנראה הכי נחמד זה ה340 ב2370 ש"ח.. אני רוצה בבקשה קצת לדעת מה הוא שונה מהאחרים.. נ.ב סורי עם הנושא חרוש אבל בשלושה העמודים הראשונים בחיפוש לא מצאתי כלום.
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
א. אין לי מקום לזוג רמקולים קדמיים רצפתיים [לסנטר ולאחוריים אין בעיה רק לרצפתיים קדמיים אין מקום..] ב. יש לי תקציב נמוך, מה הכוונה נמוך? 1000-1200 ש"ח...\: מה ההמלצות שלכם איך אני יכול להסתדר למרות המגבלות שיש לי?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לא מבין מה זה, זה ככה כבר המון זמן... אני שומע את כל הצלילים של המחשב דרך הרמקולים - כל מיני הפרעות מגנטיות או לא יודע איך לקרוא לזה שומע את המאווררים דרך הרמקולים, את המחשב חושב, קליקים של הלוח אם, הרד דיסק... אני אפילו שומע ברמקולים שאני מגלגל עם העכבר מה זה הדבר הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אתם עוברים ליד עמוד חשמל, אז אפשר לשמוע מין קולות של חירחושים מעצבנים, וזה בדיוק הקול שאני שומע באוזניות שלי בזמן שאני מקשיב למוזיקה. לא נראה לי שזה בגלל האיכות של האוזניות, כי אני משתמש בהם כבר שלושה שבועות ולא הייתה לי בהם את הבעיה הזאת. כשאני שם את הרמקולים שומעים בהם בסדר בלי הרעשים האלה, אבל באוזניות יש רעשים. מה אני יכול לעשות? עריכה: גיליתי שהדיסק שאני מקשיב לו (במוזיקה שבו) פגום ובגלל זה אני שומע את הרחשים הקטנים האלה. לקחתי משכנה שלי את אותו הדיסק שהיה לי ולא שומעים איתו רעשים. אני כנראה אצרוב את הדיסק שלה (חבל לי לבזבז על חדש). אם אפשר בבקשה תנעלו את ההודעה כי הבעיה נפתרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט או שומע שיר עם אוזניות אז אחרי שהוא מסתיים אני מתחיל לשמוע זמזומים קטנים כאלה באוזניות אז מה הבעיה? המחשב או האוזניות?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני שומע שירים חלק וטוב יותר ב Winamp או שאני מדמיין?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אמממ, קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, אני מעוניין לקנות נגן מבוסס HD, שיהיה מ 4 G +. חשבתי על הקריאטיב, או האייפוד, או האיי ריבר, אני לא בטוח. עכשיו, אני הייתי מעוניין לשמוע את המלצתכם, מקומות לקנות (גם בחו"ל, מישהו שאני מכיר בא משם), ולמה אתם ממליצים, בראשי פרקים. חשוב לי: שיהיה שלט, זאת חובה. גודל קטן. זמן סוללה סביר. זה עקרונית, כמובן שישנם עוד דברים, אבל אלו העיקריים. דווקא הנפח משני, כי 4 או 20, שניהם מספיקים. בתודה מראש, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי בבית רמקולים של 5.1(של הקולנוע ביתי) ואני רוצה לקנות רסיבר KENWOOD דגם KRF-V5090D...אפשרי?ואיך הרסיבר?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1 עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זה אני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטל איך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
http://www.samsungplay.com/j70feat.htm כנסו ל אופציה של ה games תראו איזה יופי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איבדתי את הדיסק של הדרייבר ואין לי בכלל דרייבר לא יכול לשמוע מחקתי את הדרייבר כי שמעתי רק ב2 רמקולים יש לי creative inspire 4.1 אז באתי לחפש את הדיסק אמא שלי זרקה חחחח קיצר אני צריך דרייבים תודה למוצא...
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של sony דגם:510 ואני רוצה תוכנה הכי פשוטה שיש שאני מראה לו תיקיה עם שירים במחשב והוא יעלה לי אותהבלי יותר מדי סיבוכים.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-