אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות SMART TV, יש סיבה לקנות את זה בישראל? או שזה בנתיים טוב רק בארה"ב?!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מגבר של Marantz שאליו מחוברים שני רמקולים קדמיים, שני אחוריים וסנטר אחד, קניתי את הכבל של החיבור האנלוגי(אדום, לבן) שמתחבר למחשב וחיברתי אותו. עכשיו כל החיבורים בסדר תקינים של הרמקולים למגבר ושל המגבר למחשב, ואני חיברתי את הכבל שקניתי רק לרמקולים הקדמיים(כי הבנתי שצריך עוד כבלים אם אני רוצה לסנטר ולאחוריים) ליציאה הירוקה במחשב של הסטריאו. הבעיה היא שלא שומעים כלום ברמקולים, בדקתי הגדרות סאונד במחשב והכל ולא יודע מה כבר יכול להיות.. תעזרו ליייייי
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לא היתי בטוח איפה לשאול על זה..פה נראה לי יש חברה שמבינים..אז הקטע הוא שהמשפחה שלי המירה אצל צלם קלטות וידאו לדיוידי וזה הומר לצורה של DVD רגיל עם תיקיית video TS.למישהו יש מושג איך להפוך את זה באמצעות תוכנה חינמית חוקית כלשהילקבצי AVI נורמלים?או MKV? ועוד שאלה יש דרך להתעסק,נגיד לחתוך קטעים מהסרטים האלה לפני או אחרי שהמרתי אותם.בתודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס קול חיצוני (עם ממשק USB) להקלטה ביתית בסיסית. הצורך הוא מכשירעם פרה-אמפ, 2 ערוצים, עם כניסות XLR למיקרופון. כרגע יש לי 2 אופציות שהן Guitar Rig Session של חברה Native Instruments Lambda של חברת Lexicon אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להכריע בין השניים וגם להמליץ על כרטיסים נוספים באותה הרמה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע בייתי 5.1 הכוללת סאב, רסייבר ודיוידי (הרסייבר והדייוידי צריכים להיות מופרדים) התקציב הוא בין 2000 ל 3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צריך תמיכה בHDMI 1.3,1080P,ניגידיות גבוה הטלוויזה תשמש לPS3 ולצפייה בHD
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קנינו לא מזמן מערכת קולנוע ביתית ויש פשוט מלא חוטים ומלאת רמקולים והכל מסתבך אשמח אם משהו יכול לעזור לי . תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש אוזניות עד 150 שח אם מיקרופון המלצות? אחרי חיפושים רבים הגעתי להרבה תוצאות אבל אני לא יודע מה עדיף תנו לי המלצות בבבבקשה עדיף אוזניות שמנות,[
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום , זכור לי מלפני כמה שנים , שהיה טיפה קשה להשיג טלוויזיה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD מסוג VHS וכו לטלוויזיות FULL HD -- אבל מה שהיה זכור לי גם שלא להרבה אנשים היה איכפת כי רובם לא התעסקו עם תוכן ב-SD . כעת, כשאלוויזיות ה-4K הן המוצר הלוהט בשוק, לקצת יותר אנשים אכפת מהנושא , לאחר שהתוכן ב-720P שהורידו מהרשת פתאום לא נראה כ"כ טוב על הטלוויזיה ה-4K החדשה שלהם . אז מכאן אני מגיע ל : 1) בקשה להמלצה לטלוויזיה שעושה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD (אם נשארו כאלה עוד בשוק) . 2) שאלה : האם יש בכלל טלוויזיות 4K שעושות upscaling טוב לתוכן SD , או שהמרחק בין 480P ל-4K הוא פשוט גדול מידי שמעבד תמונה בזמן אמת יעביר בצורה נעימה לעיניים ? תודה מראש לכ…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לתת למחשב שלי את היכולת לנגן מוזיקה באיכות ראויה, ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס קול ורמקולים הולמים. הכוונה היא, כמובן, לסטריאו בלבד. באשר לתקציב, חשבתי על כ-1000 ש"ח לכרטיס ו-1000 לרמקולים. אם לדעתכם זה לא מספיק, אשמח אם תעירו על כך. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי מדפים חדשים - וגילית שאין לי יותר מקום לשים את המערכת סטריאו, שעד היום השתמשתי בה בתור רמקולים למחשב. משהו בן כמה שנים של LG, אבל דווקא שומעים בו לא רע. בכל מקרה, החלטתי להחליף אותה מבחינת מקום, ואני נתון להתלבטות. מצד אחד, אני שומע המון מוזיקה (יש לי ספרייה של 80 ג'יגה בערך - בעיקר רוק לסוגיו השונים), וחוץ מזה במחשב אני לא עושה יותר מדי. (כמובן שיש סרטי HD ותכניות, אבל זה לא השימוש העיקרי). מצד שני, יש לי אקסבוקס 360, שלא הייתי מתנגד לחבר לו מערכת רמקולים נחמדה של 5.1, אבל אני חושש שבתקציב כל מה שיכנס זה הX-540 של לוג'יטיק (אלא אם כן אני לא מעודכן), ואין להם חיבור אופטי (אופטי, נכון?). התקציב שלי הוא בסביבות ה800 מקסימום (ואם יש משהו זול יותר, זה יהיה …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ראשית כל תודה לעוזרים. אני מחפש כמו שרשמתי בכותרת עדיפות לכרטיסים עם יציאות אנאלוגיות אבל שיהיה איכותי הוא יחובר לרסיבר דנון אנאלוגי בכ8 מטר כבל (באותה הזדמנות אם אפשר גם להמלצה על כבל)ומשם לרמקולים איכותיים אני שומע בסטריאו ולא בסראונד. ועוד שאלה קטנה האם DAC עם כניסת USB כגון V-DAC או MAGIC DAC יתנו איכות הרבה יותר טובה מכרטיס קול פנימי איכותי?.תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים רצפתים גדולים ואני רוצה לחבר אותם למחשב... איך אני עושה את זה ? רסיבר? מגבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חברים יקרים , שבוע טוב ! נכון להיום הציוד שלי הוא : 1. כרטיס קול Juli . 2. אוזניות 580 HD ללא מגבר אלא בחיבור ישיר לכרטיס הקול(אני מודע לפיספוס). המוסיקה שאותה אני שומע היא קלאסית - כל הסיגנונות : תיזמורתי , קאמרי , סולו . כעת אני רוצה לעלות רמה , ומלבד החלפת האוזניות להוסיף גם מגבר ייעודי . מנסיונכם הרב בתחום , איך אתם מדרגים ועל מה אתם ממליצים מבין הדגמים הבאים : אוזניות K 701 . בייר : 880 , 990 . מגבר - וינסנט , אקווה . יש מגברים נוספים בארץ (אינני רוצה ליבא מחו"ל)? אולי בכלל כדאי להמתין ולחפש אצל חברים את K 340 . אלא שאז יש בעיה אחרת , איזה מגבר מבין הקודמים ידחוף אותו ? נ"ב : נוחות האוזניה חשובה לי , לא פחות מהמוסיקה . אשמח על תשובות מפורטות . תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קודם כל, אני לא בא כאן למכור מקרן או לקנות - זה פשוט תיאור הצרכים שלי... למען הסר ספק, אני לא מבין כמעט כלום במקרנים. אני מחפש לאחי מקרן יד שנייה אשר ישמש אך ורק להקרנת מצגות פאואר פוינט. הדבר היחיד שאני יודע לגבי מקרנים זה שהדבר החשוב בקניית מקרן יד שנייה הוא הנורה. כרגע נעזוב את הנושא של הנורה, כאשר אני אגש לקנות את המקרן אני אנסה לבדוק ולהיות כמה שיותר בטוח כי הנורה חדשה ושמישה. מה שאותי כרגע מעניין לדעת זה הנושא של דגמים וחברות. אילו חברות מומלצות? משום שהמקרן ישמש רק למצגות ולא להצגת סרטים וכו', הדבר החשוב לי ביותר הוא אמינות המוצר. אני מניח כי להצגת מצגות כל הפרטים הטכניים פחות מעניינים (אבל אם יש משהו שבכל זאת אני צריך לשים אליו לב, אנא, אמ…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות דיסקמן קורא אם פי 3 אבל למען האמת אין לי מושג מה זה אם פי 3? מה ההבדל בין mp3 לבין wma? והאם למשל אני צורב דיסק של אם פי 3, אני צריך לצרוב את השירים ככה ולהפוך אותם במקודד לאם פי 3? או שהדיסקמן אוטומטי ייקרא אותם כאם פי 3?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קליטת עידן + התדרדרה מאוד אצלנו בשנה האחרונה (למרות שיש אנטנה חיצונית ייעודית) האם יש streamer מומלץ שמאפשר צפיה נוחה בערוצים הישראליים דרך האינטרנט בעבר השתמשתי ב ISRATV על מכשיר מבוסס Android, אך אני מבין שהיישומון לא זמין יותר דרך חנות היישומים בגלל תלונה של קשת (ברור שאפשר להתקין את היישום מחוץ לחנות היישומים, אך אם ניתן אני מעדיף פתרונות שלא דורשים הורדה חיצונית או פריצה של מערכת ההפעלה מתוך חשש לחדירת נוזקות)
-
- 3 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
קיבלתי איפוד וידיאו 30GB ועכשיו יש לי שאלה האם יש מצב שאני יוכל לראות את הסרטים בטלוזיהי מבלי לקנות את הכבל היקר של אפל ??
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קנית רמקולים ומגבר ורצית לדעת אם מתאמים לעוצמה דגם של הרמקולים הם YAMAHA NSP-270 ושל המגבר הוא YAMAHA HTR-5930 ואם אני יכול לחבר אוות לממיר hd של yes
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש 1000 שקל. אני צריך רמקולים 5.1 (רק 5.1 !!!!) יש המלצות ? אם אפשר אז : 1.איכות צליל טובה 2.הספק גבוה יחסית 3.רמקולים מעץ 4.רמקולים דיגיטליים (למרות שלא נראה לי...) תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-