עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 ואני צריך המלצות חשבתי בהתחלה על הt7900 של קריאטיב אבל זה רק מהסתכלות ראשונית ואני צריך המלצות על עוד סוגים בשביל לראות מה הכי כדאי לי תודה אני רוצה לציין שיש לי הצעה טובה של הt7900 ב900 שקל במזומן טוב אני לא יודע למה אף אחד פה לא עונה לי אבל תודו שזה מוזר לפחות שמישהו יגיד לי אם זה בגלל שלא רוצים לעזור או שלא יודעים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by nehmia,

עם המחשב קיבלתי מיני סאב וופר די חלש אז חיברתי אליו את הרמקולים מהמערכת שלי(לא דרך המערכת..השגתי חיבור של אוזניות וחיסברתי לסאב מאחורה) עכשיו אני שומע יותא חזר אבל יש דרך להעלות את המתח ולשמוע יותר חזק??? כי יש לי עוד שני רמקולים לחבר....

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום, אני עובר בעוד כחודשיים אני עובר לדירה חדשה וואני קונה מחשב HTPC שהוא יהיה מחובר לטלויזיה בסלון .. בנוסף אני רוצה לחבר גם את המסך (המסך הרגיל 22 אינץ') של המחשב והוא יהיה במרחק של 8M מהמחשב. כאילו טלויזיה HDMI ומחשב VGA. אבא שלי הכין לי צינור שאני יוכל להעביר את הכבל אבל כמובן הצינור דק מידי ורק הכבל עצמו עובר שם, הראש(יצאה) לא עובר.. יש למישהו פתרון ?? אני חשבתי אולי להעביר את הכבל ולחבר בעצמי את הראש לכבל זה אפשרי ? ואם כן, איך אני עושה את זה ? תודה מראש, קובי

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by powersoul,

אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. טוב קניתי רמקולים חדשים יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 5.1 ושומעים מכול הרמקולים חוץ מאחורי אחד אז החלפתי ועדיין אותה בעיה רציתי לשאול אם זה מהכרטיס קול תודה או משהוא אחר תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. אין לי תקציב ממש גדול אני מחשב רמקולים 2.1 יעני ביחד עם סאב בבופר שיעלה בין 150 ל200 משהו כזה הרמקולים הקודמים שהיו לי זה SBS370 Creative 2.1 ואני ממש מרוצה מהם אבל זמנם עבר... והם התקלקלו . ועכשיו אני מחםפש משהו חדש לקנות חשבתי על SBS390 Creative 2.1 אבל אני לא יודע מה ההבדל ביניהם... והאם שווה בכלל לקנות אותם... דעתכם מאוד חשבוה לי... או שאם אתם יודעים אולי על מערכת 2.1 אחרת שעומדת בתקציב שלי אני מאוד ישמח...

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כמו שכתבתי, החלטתי לבנות בעצמי את הרמקולים למערכת הסטריאו שאני רוצה להקים. החלטתי לעשות אותם acustic suspention (שזה אומר שאריזת הרמקול היא אטומה למרי, וכך יש צליל יותר עמוק ומדיוק), ואני חושב ע הכניס את כל שלושת הדרייברים לאותה הקופסא, מה דעתכם? דבר שני, אני צריך הפניות למקומות שמוכרים דרייברים איכותיים, crossovers, כבלים וכד' ו/או קישורים למדריכים/טיפים בנושא בניית רמקולים. ;D *wish me luck*

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by EG,

יש לי קליפ והוא קובץ MOV אז אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?

11. אני צריך תוכנת קריוקי ותשהיה נוחה לשימוש ועם אפשר גם חינמית. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. ואני לא מצליחה לראות סרטים או לשמוע דיסקים כשאני מחברת אותו למחשב זה שלולח לי הודעת שגיאה מי שיכול לעזור לי???? אשמח מאוד תודה רבהההההה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים וכרטיס קול ברמה מיקצועית... חשבתי על 2.1 של קרייטיב עם כרטיס אודיגי... יש לי תקציב של 1500... על מה אתם ממליצים? אה ואני מחפש שיהייה לי טוב לשמיעת מוזיקה לא למערכת ביתית. בתודה Reaper1 אה וזה די דחוף אז אם אפשר...

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by jhracham,

למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by Omerole,

מחר....אני די לחוץ בזמן....זאת תהיה טעות?

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  16. שלום לכולם! אחרי קריאת ביקורות בחו"ל על הZ560 אני החלטתי לקנות אותם, (חבל שאין קליפש בארץ :'( או 510D) אני קונה בפנדה ויחד עם הרמקולים האליו אני קונה כרטיס קול AUDIGY X-GAMER. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש תאימות מלאה בין שני הרכיבים? 2. האם צריך לקנות איזשהם כבלים או חוטים נוספים על מנת לחבר את הZ560 ל AUDIGY? או שאני מחבר "ישר מן הקופסה"? 3. לאיזה ביצועים אני יכול לצפות במוזיקה, סרטים? 4. איך לסדר את הרמקולים בחדר שמידותיו 5.5 על 3.5 מטר? ובכלל איך לסדר מערכת 4.1? 5. האם זה משנה איפה לשים סאבוופר? תודה רבה רבה לכל העונים ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני קונה עוד שבוע ת'רמקולים Creative Inspire T7900 ואת הכרטיס קול Creative Live 7.1 ..אני שתגידו לי מה ההבדל בין הכרטיס קול הזה לאודיג'י 2 ...שיקר ב100 שקל...ואם אני צריך בכלל ת'אודיג'י הזה והLIVE יספיק לי...אני צריך לשמוע מוזיקה זהו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  18. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 ולחבר אותה למחשב שזה יהיה במסך אחד .. מה אתם אומרים איזה לקחת ? איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? אממ המסכים האלה יהיו גם מסך מחשב שלי אז .. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 SUMSUNG או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=719657 Toshiba או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728120 LG תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. אני רוצה לקנות נגן MP3 של 256MB אפשר לגלוש ל512MB ול1GB אבל תלוי במחיר אני מקציב מקסימום 500 שקל. איזה חברות טובות בתחום הזה אם אפשר איזה חמש שמות ככה טובות בתחום ומה עוד חשוב שיהיה בנגן? ואיך אני בודק את האיכות של הנגן על פי מה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Creative Inspier 7900 וכרטיס הקול Creative Audijy 2 Value..כדאי? למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by die hard,

אני קונה רסיסר חדש לקולנוע ביתי שלי (כלומר המחשב שלי מחובר לקולנוע ביתי) אני רוצה מגבר חזק מאווד עם תקן thx כך שאני יוכל לשמוע במחשב לראות סרטים ברמאה מצוינת לכן אני צריך שתמליצו לי על רסיבר חדש. הרסיבר שקיים אצלי בבית הוא onkyo 989 thx. במגבר החדש אני רוצה שהייה לי: 7.1 ערוצי שמע. 7 ערוצי סטריאו. dts es 96/24. thx ultra 2. pro logic II. הרסיבר שחשבתי עליו הוא denon avc-a1 sr. אז למביני עניין בבקשה לעזור לי!!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. זה נגן טוב ואיכותי והאוזניות שבאו איתו נשברו אז אני רוצה אוזניות טובות ואיכותיות קטנות שנכנסות לאוזן ובריאות לאוזניים .... אני מאמין שאני מוכן להשקיעה אליהם 200 250 ש"ח עם זה כמובן שווה את הכסף שלו .............. תודה רבה לעוזריםםםםםםםםם!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות את המכשיר הזה ARCHOS AV-420 אני לא יודע אם אנשים פה שמעו על הדבר הזה אבל זה נראה לי ממש תותח זה המפרט שלו: # Record up to 320 hours # of TV programs and video content from a TV, VCR or cable / satellite receiver using the TV cradle # Program recordings using the Recording Scheduler, which directly controls the VCR or set-top box tuner # Store and watch between up to 160 # full-length movies # Enjoy up to 4 ? hours of video playback on the color LCD while on the go # Download / transfer / record between up to 1200 # hours of music # Store and view up to 800,000 # JPEG photos # Play MP3, WMA (including protected files) and WAV music files # L…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sdfzxc,

מישהו יכול להביא לי מדריך..?או אולי את המוצרים שאני צריך לקנות...משהו :\

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.