אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שהכי חשוב לי שיהיו נוחות, זה בעדיפות ראשונה אצלי בקניית אוזניות.. אני משתמש באוזניות לזמן ממושך, לפעמים אני גם נח במיטה ומדבר (המחשב קרוב לי למיטה).. כמובן חשוב לי שיהיו איכותיות למשחקים ומוזיקה (אבל נוחות עדיין חשובה לי יותר, ואני מדבר על נוחות לאורך זמן ולא רק בהתחלה, שאחרי מספר שעות מרגישים לחץ כזה באוזניים), כמובן שלא ישברו לי, אני נח במיטה ומדבר, לעיתים אני גם יכול להירדם כשאני ממש עייף.. וחשוב לי אוזניות USB, כי באונזיות מסוימות מאוד קשה לי עם החיבורים מקדימה של המחשב, לפעמים אני צריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 150 שקל.. וההתלבטות היא בעצם בין 2 אוזניות של אותה החברה מסוגים שונים.. Microsoft LifeChat LX-300…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD 32 חדשה אשר תחובר לPS3 (בחיבור HDMI כמובן) עכשיו לפני שאני מתחיל לחפש חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין הטלויזיות השונות כי לפי מה שאני רואה הכי זול עולה 1130 ומשם זה רק עולה אשמח אם תעזרו לי כמו כן אשמח אם תתנו לי טלויזיה טובה במחיר זול ומשתלם, בברכה, גל
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. נהרסו הHD201 שלי ולכן אני מחפש אוזניות חדשות. הדרישות הן: אוזניות over the ear אוזניות אטומות לרעשים מבחוץ חייב שיהיה כבל אחד ולא שיצא כבל מכל אוזניה אם הכבל יהיה מסולסל זה בונוס. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, רוק ומטאל לסוגיו, גם כל מיני אלקטרונית. כמו כן הן ישמשו אותי כאוזניות מוניטור כאשר אני מנגן בגיטרה שמחוברת למכשיר שמדמה מגברים (POD XT למי שיודע) אני מתכוון להזמין מאיביי, אלא אם יש משהו טוב שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר. התקציב שלי הוא בסביבות ה100$ כולל משלוח. אם יש דברים ממש טובים ששווה להוסיף עוד קצת אז תמליצו עליהם בכל זאת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי LCD חדשה 42 אינץ של טושיבה. חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ב2 היציאות. אני מקבל תמונה בטלוויזיה אבל רק על חצי מסך. מבחינת הגדרות המחשב בסדר, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אחרת 32 רואים על כל המסך והכל בסדר. רציתי לדעת מה לעשות? מבחינת המחשב - כרטיס מסך זה geforce 5 fx. תודה חבר'ס שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 אוזניות גיימינג ואני ממש לא יודע מה לבחור. יש לנו את הRazer meglodon שהן עולות 680 שקל ואפשר לקנות אותן מיידית יש להן סאונד 7.1 וכד'... הבעיה העיקרית היא שהביקורות נורא חצויות לגבי איכות האודיו של מוצרי רייזר ובנוסף לזה הן עובדות רק עם הPC. בנוסף יש גם את הAstro A40 שהן הכי יקרות כ250$ (לא כולל משלוח של 150$) אומרים שהן הכי טובות שיש. הן עובדות גם עם הPC גם עם האקסבוקס וגם עם הסוני 3 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותן בארץ. על מה אתם ממליצים? אני באמת מחפש משהו באיכות טובה ולא אכפת לי להשקיע... אשמח לדעות מאנשים שיש להן את שתי האוזניות האלה או אפילו משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? אני רוצה שיהיה קול ברמקולים שלי, כלומר לחבר אותם למחשב הנייד שלי, הבעיה שיש לי 2 יציאות במחשב הנייד, אחד עם ציור של אוזניות ואחד עם מיקרופון. ולרמקולים יש כבל עם 3 בננות - בצבע שחור, כתום וכחול. איך אני יכולה לעשות שהוא יתמוך בהם? האם צריך לקנות מפצל או שאין סיכוי שאני אוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב הנייד? במחשב הנייח שהיה לי, היו לי שלושה חיבורים בצבע ירוק,שחור וכתום, חיברתי אותם ע"פ הצבעים, וכמו כן המחשב שלי היה מחובר בכבל HDMI לטלויזיה, ככה שכאשר ראיתי סידרה או תכנית יכולתי לשמוע סאונד מהרמקולים של המחשב, ולא של הטלוי…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כרטיס קול: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 ולוח האם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 אני ישמע טוב? יהיה לי סאונד טוב? ואם לא אפשר להמליץ לי על כרטיס קול טוב ולא יקר מידי? :'( :'( :'( :'( :'( :'( אגב .. אם אני יקנה את גרסאת ה USB היא באה עם כרטיס קול בטוח האוזניות לא? משהוא כזה....
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים! והאם הכרטיס קול נחשב יחסית טוב? הוא יוכל להפעיל 5.1 באיכות טובה? מה הכרטיס קול האמיתי?! דרך אגב דגם לוח האם שלי: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 הוא תומך 5.1?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
כרגע אני נוטה ל http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5862 השימוש למשחקים, מוסיקה וסרטים. האם יש אחרים טובים/מחברה אחרת/ביקורות באותו תקציב? עריכה: נזכרתי שברשותי רסיבר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469744.0
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר ישן, מצורפת תמונה. המגבר צריך תיקון (שורף פיוזים בקצב של עכבר על קפאין, ורעשים בערוץ השמאלי). מישהו מכיר את הדגם ויודע לומר לי אם הוא שווה התעסקות? (התעסקות בשבילי זה לשים אותו במעבדת אלקטרוניקה כלשהי ולשלם על תיקון). תודה, בז'נגלו. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כרטיס הקול המובנה על לוח אם X58AUD3R תומך ב- DOLBY HEADPHONE http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5296 נשאלת השאלה מה עדיף במצב כזה : אוזניות סטריאו איכותיות אשר יעבדו בשילוב עם כרטיס הקול המובנה . או אוזניות 7.1 ייעודיות שבאות עם כרטיס קול מובנה בתוכם ושמתחברות למחשב ב-USB כמו למשל MEGALODON : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8647
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי לפני כמה ימים ב YES MAX HD + VOD TOTAL בנוסף יש לי מערכת חמודה של NEON 5.1 ערוצים שעלת לי ממש זול ונרה לי שיכולה להטחרות בהרבה מהמערכות של הרמקולים בסטייליסטים שמוכרים היום למערכת יש רק כניסות בננות כמו כול מערכת באזור המחירים שלה הממיר של YES יכול להעביר 5.1 ערוצים רק דרך HDMI אבל יש לו רק חיבור אחד כזה והוא מחובר לטלוויזיה אז זה משעשיתי לקחתי את שני יציאות סאונד (2.0 לבן ואדום חיבור פשוט ) וחיברתי אותו למחשב בתור קו נכנס ואת המערכת חיברתי למחשב עכשיו יש לי שליטה על הסאונד של הממיר דרך המחשב אבר רק 2 ערוצים :-\ יש איזה תוכנה שיודעת לעשות את ההמרה והפיצול לכול רמקול ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
קראתי את חוקי הפורום ואומרים שאסור לפרסם הודעות קנייה אבל האתר TRADE ZONE זה הודעת מחירה וקניה בינתיים אני לא קונה אני רק מחפש אוזניות גיימינג טובות בתקציב של 400 ש"ח יש המלצות? אפשר להשיג בתקציב הזה אוזניות 5.1? והכרטיס קול שלי מספיק טוב בכדי לשמוע בצורה טובה? בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-