עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היא עלתה לי 3600 אלף שקל לגודל 42 קניתי מהיי פי מערכות שמע מכיר רגיל 4500 שלמתי בממזומן בגלל זה עלה ככה והיי פי אמר לי שזאת טלוזיה FULL HD אין לו סיבה לשקר ? קראתי קצת חומר עליו באיטרנט וכתוב שמם שהדגם הזה LG LH22RC FULL HD

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, אני מתכנן קנייה של מערכת קולנוע ביתית בעתיד המאוד קרוב, וכרגע יש לי קרובים באמריקה ורציתי לשאול אם כדאי לבקש כרטיס קול חדש.. הכרטיס קול הנוכחי שלי הוא הכרטיס קול המובנה בלוח שלי שהוא Chsintech 7Njs Zenith בתאחלס זה אחלה כרטיס קול ואני שומע איתו סבבה, יש לו 6 ערוצים (2 יציאות כמובן....) אני אל דיוע בדיוק איך קוראים לכרטיס אבל הוא של CMEDIA והוא עובד בתכנולוגיית XEAR 3D שלהם.... שתאמת משפר הרבה את הסאונד.... אבל חשבתי אולי הכרטיס קול הזה לא ייתן לי לנצל את האיכות של המערכת שאני אקנה... אני אל דיוע עוד בדיוק איזה מערכת אני אקנה אבל בזה אני כבר אתייעץ איתכם מאוחר יותר.... אין לי תקציב לכרטיסים יקרים מדי והחנות שאני אקנה בה כנראה היא www.newegg.com תודה רבה לכולם, ניר.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  4. אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך אוזניות אלחוטיות במחיר סביר ושהיו גדולות(כמו שיש לDJ)

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  6. במקרה הזה אם יש לכם מושג אני צריך תוכנה בשם I-Video CD Player 1.0

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תודה רבה לעוזרים תקציב משהו עד 500 שקל פלוס מינוס המחשב שלי מחובר לרסיבר של YAMHA עם 5 רמקולים וסאב של wharfedale אם זה משנה. 5.1 אם צריך עוד נתונים רק תודיעו תודה רבה שוב

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום, ההורים שלי כרגע בארה"ב ואני רוצה להביא איתם אוזניות. אם אפשר בבקשה המלצות לאוזניות בטווח המחירים הנ"ל. אני רוצה אותם בשביל לחבר ל-IPOD , דור 6 30 GB אם זה משנה. אני רוצה אוזניות כפתור, כאלה שמכניסים לאוזניים, לא עם קשת או דברים כאלה. תודה רבה!!!

9. לפני כמה ימים קניתי מסך LCD של חברת LG דגם LG 32LC53 מסך בעל נתונים מרשימים ביותר ..המסך עדיין לא ניפתח מכיוון שאני מחכה למתקין של החברה שיבוא להתקין לי אותו על הקיר .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הדגם של המסך הזה? כי אני יכול להחזיר אותו עדיין .בחנות המסך היה ממש ממש מרשים אבל ראיתי שיש איתו קצת בעיות. רציתי לדעת איזה בעיות ואם שווה להשאיר אותו אצלי או להחזיר ולקחת משהו אחר ..תודה רבה לעוזרים הבנתי שיש לו בעיה של זליגת אור חלקם אומרים שכן חלק אומרים שלא.. תודה לעוזרים תגידו לי מה צריך לעשות להחזיר או להשאיר את הדגם הזה..

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ToY_SoldieR,

אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by doker,

שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. המליצו לי על Creative SBS370 שמעתי אותם והתרשמתי מאוד .... הם עולים כ 206 ש"ח אם יש משו חדש שאתם ממליצים לי עליו של חברה טובה משו ששמעתם אתם ואתם ממליצים עליו תודה רבה! ותנו חוות דעת על הרמקולים שציינתי תודה רבההה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Armageddon1,

לשמיעת מוזיקה,סרטים,משחקים. התקציב הוא 300-400 שקל . אני מקווה שאפשר למצוא משהו ברמה בינונית בכסף הזה. לא חייב שיהיה מיקרופון ,אם כי עדיף שיהיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. אני אוכל לקנות משהו בתקציב הנ"ל? אני רוצה דיסקמן שקורא MP3 ואוזניות שיהיו נורמאליות אני לא אודיופיל. אפשר במחיר הזה לקחת משהו סביר -+? תודה!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by benor,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות דיסקמן, וחשוב לו שהוא יקרא MP3, ושיהיה לו צג LCD. התקציב עד 350 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by gil_k,

אני קניתי את האוזנות של UE super.fi 3 ואני הולך להשתמש בהם עם ה sansa clip, עכשיו בעיה ידועה (אך אני מקווה שהיא תיפתר בעדכון גרסא) היא שעוצמת הקול הנמוכה ביותר עדיין גבוה ועוד ה super.fi 3 הם אוזניות קלות ל"דחיפה" 13 אוהם אז האפשרויות שיש לי הן: 1. לקנות ווסת לעוצמת היציאה של הנגן ואני יודע שזה אמור לפגוע באיכות קצת לכן אני מבקש המלצה לאחד כזה שלא יוריד את איכות הסאונד, תקציב? לא יותר מ 50 שקל.. אני לא רוצה לבזבז על זה הרבה אבל עדיין שיתן תמורה תובה 2. אפשרות שניה: להוריד את העוצמה בשירים עצמם, אבל אני לא בטוח אם זה יוריד את האיכות של השיר, יהיה שינוי באיכות? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by haim85,

אני צריך המלצה לכרטיס קול עם חיבור אופטי שאני אתחבר איתו לרסיבר.. כרטיס קול ממוצא לא משהו בשמים עד 500 שקל גג! נ.ב לא של ‏Creative אין להם תמיכה בווינדוס 7 קניתי תכרטיס הזה ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E‎ והחזרתי אותו הוא לא תומך בווינדוס 7 רק חלקי הרבה אופציות חסרות..! תודה לעוזרים [=

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום ושבוע טוב יש לי מסך בחדר LG 42LH90QR והוא בהחלא מספק אותי אבל אני רוצה לרכוש מסך לסלון אני גר עם ההורים ולהם יש מסך פשוט מסוג שארפ 32D44E אני רוצה לרכוש להם מסך בין 50-55 אינץ LED לא תלת מימיד כי שמעתי שזה לא משתלם הסכום שאני מוכן להשקיע זה 11000-17000 שקל תנו לי המלצות למסכים שיש להם בקרות טובות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. Started by asaorgad,

החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. ^^^ יש לי את האוזניות Thermaltake Tt eSports Shock One והם אומנם טובות מאוד אבל... אם הם על הראש שלי, אחרי כ-חצי שעה מתחיל להיות לי כ א ב י - ר א ש נוראים שפשוט גורמים לך להוריד את האוזניות ולא לשים אותם שוב לפחות בעוד שבוע, ככה זה אצלי אז מה שאני מחפש זה אוזניות שלא יעשו לי כאבי ראש ושיש להם ביקורות טובות מקסימום עד 400 שקל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by doker,

שלום ברצוני לקנות נגן פלאש של גיגה שיהיה בו תמיכה בעברית רצוי לא הפוכה אבל גם הפוכה זה יהיה בסדר ושיהיה איכותי בתקציב של 700 שקל אפשר גם להעלות קצת אבל קצת תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. אני רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי עד 2100 ששקל ושהיו 5.1 שהיו בעלי בס חזק ושהיה צליל יפה ונעים לאוזן לא יותר מידי רעשני אני רוצה לחבר אותם לטלוזיה LCD LED אז שהיה חיבור מתאים לטלוזיה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.