עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by VoliSuS,

אהלן אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11) שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר ) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות זה נראה לי סבבה רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר?? שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר

2. Started by ali_baba,

שלום ראשית אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הזה,אם לא אנא העבירו אותו לפורום המתאים. ברשותי מכשיר dvd פיוניר מדגם dv600 לפני שבוע בערך עידכנתי את המכשיר לקושחה האחרונה שיצאה לו לאחר העידכון המכשיר לא זיהה את הדיסק און קי ניסיתי 3 דיסק און קי שונים והוא לא זיהה אף אחד מהם החזרתי לעידכון הלפני אחרון והמכשיר כן מזהה את הדיסק און קי (את שלושתם) העידכון האחרון משפר מאד את יכולות המכשיר ולכן אני עדיין לא התייאשתי מלעדכן אותו בעידכון האחרון ביררתי עם בעלי מכשיר זהה שעידכנו לקושחה האחרונה,ולאף אחד מהם אין שום בעיה עם העידכון האחרון אשמח לשמוע פתרונות אפשריים מה עלי לעשות. תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום פורום. אני מתלבט בין כמה אוזניות, אני ירשום את השם הלינק שלהם ואת המחיר (KSP) : Razer Carcharias : http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415800/categoryId.35096300 390 ש"ח SteelSeries 4H : http://www.steelseries.com/int/products/audio/4h/information 250 ש"ח בKSP SteelSeries Siberia : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-full-headphone/information 280 ש"ח בKSP SteelSeries Siberia v2 : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-v2-full/information 350 בKSP SteelSeries 5H v2: http://www.steelseries.com/int/products/audio/5hv2/information 390 ש"ח בKSP אני צריך אוזניות שנותנות את התמורה …

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתלבט בין האוזניות הנלו: steelseries siberia v2 razer carcharias מכיוון שהתקציב שלי מוגבל הבחירה שלי היצתמצמה רק לאוזניות הנלו (לא רוצה לשמוע חוות דעת על אוזניות אחרות כגון 5H V2) ברשותי כבר יש ערכת רייזר כמעט מלאה( פד,עכבר,מקלדת) אך אני נוטה קצת לכיוון של הסיביריה עצות?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. מה עניינים חבר'ה? התחדשתי השבוע ב3 פריטים חדשים טלוויזית LED 37 של LG מדגם LE5500 מקרן קול ימאהה YSP-600 ואקסטרימר מדגם Sidewinder כמו כן ברשותי סאבוופר של חברת ג'אמו שאצלי כבר 14 שנים. רציתי לדעת כיצד לחבר את כל הפריטים יחדיו ע"מ להנות מחוויה מאקסימלית,אין חשיבות כרגע למחיר החיבור(HDMI/אופטי),המטרה שלי היא להנות כמה שיותר ולחבר את המוצרים להפקה מקסימלית. איך לחבר אותם? איזה מכשיר למשהנו ובאיזה חיבור? הבנתי שאת הסאבוופר אני צריך לחבר למקרן קול,את המקרן קול עם הסאב לטלוויזיה ואת האקסטרימר לטלוויזיה,השאלה באיזה חיבורים(HDMI/OPTIC) תודה לעונים

6. יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!

7. Started by AmL1,

יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by nizy88,

היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. ואשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום אנשים, מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל,יהיו משודכים ל HARMAN-KARDON AVR165 ומע' סראונד של JAMO צרכים: יציאה אופטית-חובה. האם הרסיבר מבצע פיענוח ולכן אין צורך בXFI או שפשוט כדאי ללכת על היותר טוב מבינהם (ההפרש הכספי אינו משמעותי)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aviad_el,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by Tomerico,

שלום, לפני כשבוע אמא שלי קיבלה רכב ליסיניג חדש מהחברה, מאזדה 3 (מהדגם החדש) יש כניסת AUX - PL 3.5mm ליד בלם היד, יש בידי כבל PL 3.5mm זכר-זכר, אבל שאני מחבר בין כניסת ה-AUX ל-iPod איכות הסאונד לא כ"כ טובה.. רציתי לדעת אם יש איזה כבל מומלץ במיוחד בשביל להשיג איכות טובה? ציפוי זהב/פלטינה/יהלומים? או משהו בסגנון.. תודה מראש, לדוגמה, מה יותר מומלץ? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/719 http://www.e-buy.co.il/pl_product~linein~5038~4851.htm

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by amisu,

harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by Balaganim,

איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ran8,

שלום, ראיתי יום שישי בעיתון של באג שהם מתחילים במכירה של האוזניות הללו.. עכשיו אני זוכר שכשהייתי באטלנטה לא מזמן שמעתי אותן באחת מהחנויות שם ונדהמתי מהעוצמה, מהבאסים המורגשים היטב.. עכשיו השאלה היא אם באותו המחיר אין משהו יותר משתלם.. ואגב מבחינת עיצוב שהוא גם חשוב לי הם נראות לא רע בכלל.. ועוד שאלה אני יכול להשתמש בהן בכל נגן מדיה נכון? לא חייב אייפון או אייפוד... ואם משהו יודע בכמה הן נמכרות ואם אני יכול להתנסות בבאג איפשהו זה יעזור לי מאוד.. תודה רבה, רן

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by janiv,

היי, רכשתי את הפופקורן C200 מ KSP. היות ואין לי נקודת רשת אני חייב להשתמש בפתרון wireless. אפילו אם רק לצורך העתקת הקבצים אל הדיסק שבסטרימר. לצורך כך, ב KSP המליצו לי על ה edimax EW-7206APg. בכל מקרה יש לי גם בבית compact wireless G USB Adapter, של linksys - WUSB54GC. כמובן שיש לי ראוטר אל חוטי בחדר המחשב. עכשיו, מכל החלקים הללו, איך אני גורם ל c200 שלי להיות נגיש אלחוטית? מה מכל אלו אני צריך ומה לא? תודה לכולם, יניב.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מתנצל על הכותרת שלוקה בחוסר אינפורמטיביותת קלה, זהו הסיפור:בהתאם להמלצות שקיבלתי מחברי פורום זה הזמנתי PS42B450 (של סמסונג), החנות טוענת שזהו דגם מיושן,"בסוף חייו",ובמקומו,וללא תוספת מחיר (ואף כולל התקנה מתנה) היא מציעה לי את הדגם PN42C430 (גם הוא של סמסונג). האם כדאי להענות להצעת החברה ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. Started by adis50,

אני זקוק להמצלה על כרטיס טלויזיה שתומכן באופן מלאה בHD (יש לי ממיר HD) אני זקוק לכרטיס שמקליט תוכן (גם HD) ויוכל להקליט יותר מ2 תכנים יחד בנוסף אני זקוק לכרטיס שמאפשר לי לכוון את ההקלטה (גם לעוד מס' ימים) ושתיהיה לו תאפשרות להדליק את המחשב במידת הצורך (ואם יש גם לכבות מה טוב) אני לא יודע איך זה עובד אבל יש לי ממיר HD של הוט אני רוצה שתיהיה לי תאפשרות לראות טלויזיה גם תוך כדי ההקלטה ועל גבי הטלויזה ולא על מסך המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by 246810,

שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום, שדרגתי בשבוע שעבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי עם מסך LCD 42 של פיליפס. אל המסך חיברתי Laptop של חברת Dell שכבר לא בשימוש (ברזולוציית HD). חיברתי את המחשב אל המסך בחיבור VGA (מאחר ואין למחשב יציאת HDMI). ברצתי גם את תוכנת ה MC של ווינדוס 7 וגם התקנתי את XBMC, אבל יש לי שתי בעיות. וכרגע יש לי שתי בעיות די מציקות: 1. כשאני עובר למסך מלא בסרטי HD הסרט מקרטע (הסרט יושב ברשת פנימית על מחשב אחר שלי). 2. כשאני מנגן ב XBMC ועובר למסך מלא, הסיגנל בטלוויזיה נעלם ומתנגן רק ב Laptop. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by achiya1,

הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by UCAM,

חברים יקרים, אניחדש בפורום ולכן אינני בקיא בהלכות הרוח השוטפות.... יש לי חדר קולנוע עם מקרן SONY FULL HD ובימקום DVD BLURAY אני רוצה להכניס מחשב אשר יתמוך גם בפורמט זה. יש למישהו המלצות טובות על מחשבים טובים (מבלי לקרוע את הכיס) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Anxiety,

שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים