אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכבלים הם אוניברסליים (כאלה שאפשר למצוא בכל חנות) או שהם מגיעים רק במעמד הקנייה? https://www.google.co.il/search?q=pioneer+xc-is21t&rlz=1C1CHMO_iwIL497IL497&aq=0&oq=PIONEER++XC-IS&aqs=chrome.1.57j0l3.23984&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, אני נהר קוריאה פרסמו את תאריכי העדכונים הבאים ומה הם יכילו ונחשו מה מגיע באוגוסט :D :D Due End of July - Early August 1. OTF File Deletion 2. Propriety Format Support (not sure if i translated this right) 3. Playback Speed Control (not as flexible as IFP series, but will be supported) 4. Gapless 5. Unicode Support in DB 6. OGG Support for DB 7. Hebrew Support 8. Sub-dir support for Text Folder 9. Enhanced Shuffle Mode 10. Some Tag stuff Fixed... (i think it's only related to krn windows) 11. 6 Line Automated Lyric Support 12. A bug that occured to the remote when NAVI button is pressed in the PLAYLIST... is fixed (wtf is that??) 13. Pr…
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 100 ש"ח. על אילו אוזניות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...) והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין) השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה? לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני של סוני מחוברת למחשב ונראה לי שהגיע הזמן להחליף למשהו רציני יותר. הקריטריונים הם: 1. נטייה יותר למוזיקה וDVD ופחות למשחקים. 2. שלט רחוק -חייב! 3. מערכת שתשתלב יפה עם כרטיס קול בינוני ומעלה (אני כנראה אקנה את ה- MSI K7N2 Delta-ILSR שהבנתי שיש לו כרטיס קול לא רע - היתה עליו ביקורת בHWZ). 4. מפענח דיגיטלי מובנה. קראתי את הביקורות על שתי המערכות שציינתי, אבל אני צריך עזרה מעבר לזה. איזו מערכת את ממליצים לי? (אגב, מה עם ה- ATP5? יש לה שלט?) תודה!!
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה "רגילה" ונהנתי ממנה. לצערי היא שווקה חיים ואני החלטתי להתקדם ולקנות lcd העניין הוא שהלכתי לאיבוד. לא הבנתי אם עדיף לי לקנות hd או hd ready אם בכלל. בתכלס אני צופה בסרטים שאני מוריד מדיוידי איכות dvdrip וצופה בטלוויזיה ישירות ללא ממיר - מה שנקרא ערוצי הוט הלא מוצפנים .... אני לא מתכוון לקנות ממיר ופוחד שההשתדרגות בטלוויזיה תפגע לי דווקא באיכות הצפיה. דבר נוסף חשוב לי שתיהיה האופציה לצפות בתוכניות גם ב3:4 כי המריחה לצדדים נוראים בעיני... מה לעשות ??? גלשתי באינטרנט ושאלתי מוכרים וכל אחד אומר לי משהו אחר... לעזרתכם אודה,
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD של סוני BRAVIA 32S5500 שהוא המסך הראשי במחשב שמחובר דרך חיבור HDMI (עם מתאם DVI) כאשר יש לי כרטיס מסך שלGigabyte 4850GT. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סדרות שהם לא HD אני לא מקבל מסך מלא אלא מסך עם פסים שחורים עבים בצדדים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך עד כמה שאני מבין אבל ללא הועיל. חשוב לציין שסרטים או סדרות באיכות HD ואת "שולחן העבודה" אני רואה במסך מלא ללא כל בעיה. בבקשה עזרה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! אני חיברתי מערכת מקרו-סטריו (של LG ?) למחשב . למערכת יש שתי רמקולים אבל כאשר אני שומע מהמחשב שומעים רק אחד(בדקתי שתים עוסדים כי אם אני מקשיב מקלטת זה עובד) איך אני יכול ששתים יעבדו (יכול להיות שזה בעיה בהגדרות ? או קול הכרטיס מסך שלי-הרטיס קולי שלי הוא-VIA AC'97 Audio Controller PC) (אני משתמש במערכת ההפעלה וינדוס XP PRO)
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כפי שקראתם בכותרת- כשאני מחבר את המחשב (כ"מ X1950PRO) הכל מופיע בשחור לבן. (השידורים הרגילים פועלים רגיל- עם צבעים) הTV היא טלוויזיה ישנה של סמסונג. מה אני צריך לעשות? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ש לי בבית בסלון טלוויזית CRT ישנה של טושיבה בגודל 34 אינץ' ויש לי טלוויזית LCD של LG בגודל 37 אינץ' בקומה למעלה. הLCD הוא מדגם 37LG55FR. יש לי ממירים של YES בבית והטלוויזית LCD מחוברת גם למחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה. עכשיו התחיל המונדיאל וכשראיתי את המונדיאל דרך המדיה סנטר לא ראו טוב. עברתי לשידור דרך הממיר של YES ושם רואים הרבה יותר טוב אבל עדיין קצת מטושטש. מה שמוזר הוא שבטלוויזיה בסלון הCRT רואים חד ומצויין ויותר טוב מהLCD. האם זה קשור לזה שבLCD אני יושב במרחק יותר קרוב לטלוויזיה ולעומת זאת בסלון אני יושב רחוק מהטלוויזיה? אם לא מה ניתן לעשות? קישור לאתר LG: http://www.lg.com/il/tv-and-home-ent...d-37LG55FR.jsp
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך נגן בעל איכות שמע טובה שיכול לשמש כ DoK ויהיה בעל נפח של Giga לפחות. כמו כן שהמחיר יהיה עד 1000 שח או בסיביבה הקרובה (אפשר גם פחות ) . הדגש פה על נגן איכותי וגם על פונקצית ה DoK - כלומר הפעלה ללא דריבר
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? יש לי מערכת סטריאו בבית ללא שימוש, וחשבתי להפוך אותה לרמקולים של המחשב כי אין לי. אני חייב את המערכת בשביל זה? (כאילו איפה שמכניסים את הדיסקים וכו'), או שאפשר לעשות רק מהרמקולים עצמם משהו למחשב? אם כן - איך ומה כי אין לי מושג תודה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
למי שמבין! המוצר LG LCD 37LC41 עפ"י הגדרות יצרן המסך תומך 1080P הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366 על 768 כמה שאלות מה מאפשר מצב XVGA? בחיבור RGB. מדוע כשמריצים HDTV בחיבור מחשב (1920על1080) התמונה גדולה יותר מגבולות המסך? מה ההגדרה הנכונה למדידת רזולוציה? פיקסלים לאינץ'? 1366על768 ו1920על1080 שומרים על אותו יחס, למה התמונה נדחסת ע"י הטלויזיה בחיבור מחשב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-