עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  2. מדובר בגירסה 1.02 של התוכנה, אשר אין לה תמיכה ב ASIO והיא די באגית, אבל בהחלט עושה את העבודה. כמו כן, היא גם מכילה הרבה יותר פיצ'רים רלוונטיים מגירסה 2.0 סטודיו (שיצא לי לבדוק די בחטף). יש לי פה גם דגימונת קטנה שביצעתי לפני דקות מס' - שילוב של שני קטעים מבית היוצרים של Narcotic Thrust. לא יצא משו, מאחר והשילוב בוצע בלייטנסי יחסית גבוה (של 50 מילישניות) ועל ערוץ אחד (כ' קול אחד, בתוכנה יש אפשרות להגדיר עד שלושה כרטיסי קול על אותה מערכת, ראשי לOutput סופי ועוד שניים למוניטורינג), כך שאת כל התיקונים בשעת השילוב ניתן לשמוע, למרות שאין יותר מדי. תהנו וספרו לכל ה Wanna-Bz אי שם. לקובץ הדגימה - http://s47.yousendit.com/e.aspx?id=2CVRJ7GBRIOQM1WXSDI42CERUJ [attachment delete…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by isdanield,

שלום לכם,רציתי לשאול שני דברים: 1.לגבי מגבר לאוזניות,מתי יש צורך במגבר? נאמר לי שזה תלוי בImpedance,זה נכון?מישהו אמר לי שמעל 32 רצוי לחבר מגבר. אני רוצה לדעת אם מגבר יכול רק להועיל,האם לפעמים הוא לא ישפיע בכלל והאם הוא יכול להזיק במקרים מסוימים (גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרימת נזק לאוזניות). -שיהיה ברור,אני מדבר על מגברים קטנים ולא משהו רציני,למשל מגבר נייד כמו הE6. 2.לגבי EQ,אני מעוניין להתחיל ולהשתמש בEQ כדי לגרום למוסיקה שלי להישמע יותר טוב אבל כאחד שלא מבין בתחום כל כך ורק עכשיו מתחיל להתעניין אין לי מושג מה לעשות עם זה.כמובן שיש את התבניות שמגיעות עם הEQ כמו רוק,ג'ז,פופ וכן הלאה אבל אם אני רוצה ללמוד איך להשתמש נכון בEQ איפה ואיך אני עושה את זה? חיפשתי מדריכי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by KoM,

מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ההבדל במחיר לא משמעותי ואני מתלבט ושמעתי של330 יש כבל באורך מטר. נשמע לכם הגיוני? ואם יש לכם רעיון יותר טוב באזור שולש מאות אשמח לשמוע. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kreeki,

דק כמובן, עדיף LCD מכיוון שראיתי שמסכי פלזמה לא תומכים בHD וגם יקרים בכמה אלפי שקלים מהLCD. שיהיה מחברה טובה כדי שלא ימות תוך חודשיים. המסך מיועד לסלון גדול יחסית. יש הצעות?

7. Started by Evyatar,

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של 2000+ ש"ח. עיינתי כאן http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55447=128965 אני יודע שהארקוס מצויינים אבל אני מתלבט בין 2 נגנים. הראשון הוא ה AV500 30GB והשני iAudio A2 20Gו שניהם מוצגים בקישור שהבאתי. אם מישהו יכול לתת עצה מניסיון או מה יותר יעיל, והאם כדאי להשקיע עוד כ400 ש"ח בשביל הארקוס שיש לו גם 10 גיגה יותר מהנגן השני שאנ ימתלבט לגביו. תודה.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  8. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש משהו איכותי אך לא כל כך יקר, לנגן X5L. עריכה: חשבתי על אלה, מה אתם אומרים? http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/62?osCsid=10e48e7ec004197e04866b5ab2f2cc52

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by yosiba,

שלום, רסיבר לעיל, השלט הפסיק להגיב. החלפתי סוללות ולא עוזר. קניתי שלט אוניברסלי כזה, וגם לא מגיב. איך אני יודע אם הבעיה ברסיבר או בשלטים? זה רסיבר לא חדש. בן כ 10 שנים. אבל חוץ מעניין השלט עובד בסדר. תודה. יוסי.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  10. חיברתי את המחשב למגבר בחיבור COAX. ולא יוצא שום סאונד למגבר. לא צלילי מערכת, לא סרטים ולא שירים. הלוח המדובר הוא GIGABYTE P965. הבנתי שאני צריך לבחור בהגדרות שה-WINDOWS XP יוציא את הסאונד דרך היציאה הדיגיטלית. אבל לא מופיעה לי שם האפשרות. יש למישהו מושג מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by orninyo,

לשמיעת כל סוגי המוזיקה. חשיבות לבאסים עמוקים ונקיים אשמח גם להמלצה על מקום לקנות אותן באיזור דרום תל אביב

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצות לזרועות לתלייה על הקיר לרמקולים הנ"ל. חשוב לי שלא יהיו מקובעות כלומר שתהיה לי אפשרות לשחק עם הזווית (למטה - למעלה ולצדדים) כדי שאוכל ליצור את המיקום והזווית שיפיקו את איכות השמע המקסימלית. כמו כן, בגלל שהרקולים יתלו נמוך (קצת מעל 1.5 מטר) חשוב לי שלא יהיו מגושמות יותר מידי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dando,

אני אחד שאוהב לרוץ ואני בדר"כ רץ יום יום וחשבתי אולי אני יקנה לי איזה נגן MP3 קטן וקל ואמין שאני יוכל לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה בריצה עכשיו סתם נכנסתי לגוגל כתבתי נגן MP3 ומצאתי אחד שנראה ממש אחלה אבל יש לי כמה שאלות[כי אני אחד שלא מבין כלום בדברים האלה] http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 זה המכשיר,הוא קטן רק שוקל 39 גרם שזה כלום. הנפח 256 MB יכול להכניס הרבה שירים לא?כי שיר MP3 ממוצע שוקל בין 3-6 מגה בייט נכון?.. עוד דבר,ראיתי עוד נגני MP3 שעולים מינימום 600 שקל[ראיתי גם ב2000 שקל]אז איך זה עולה רק 300 שקל?הגיוני? אתם יכולים להסביר לי קצת על נגנים אני לא מבין בזה כלום. ואם אפשר תכתוב לי מה אתם חושבים על המוצר הזה הוא יכול להחזיק מעמד איתי בריצות …

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  14. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RWPAVDVP606M4 או Z5500וLogitech

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by gambit_elaad,

יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ויש לי כרטיס קול ON BORD של ASUS P4G8X מה אתם אומרים!!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB. ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB? אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eliher,

מבקש לקבל חוות דעת לגבי רמקולים של dali ICON 6 במחיר של 7800 שח תודה אלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, מאז ומתמיד היו ברשותי רמקולים חסרי שם, חסרי מותג.. אותם רמקולים שאפשר לקנות ב20 שקל בכל חנות ולמרבה הפתעתי, הזוג האחרון שהיה ברשותי, החזיק מעמד כמעט 4 שנים ונשמע מצויין גם ביחס לכמה מותגים שראיתי אצל חברים אחד הרמקולים מת.. אין לי מושג מה הסיבה, אבל היא גם פחות מעניינת כרגע.. אני יכול לחיות עם הרמקול הנותר גם עוד 10 שנים, אבל חשבתי להשתדרג.. יש ברשותי מערכת סטריאו ישנה של סוני, היא נחשבה דיי יוקרתית בתקופת הרכישה (כ-5 שנים אחורה) אז חשבתי לחבר את המערכת למחשב כך שתשמש אותי כרמקולים.. 2 הרמקולים נראים ונשמעים מצויין (ממה שאני זוכר), אבל המערכת עצמה [אם אינני טועה, המגבר] מסרבת לפעול.. הכבלים שיוצאים מהרמקולים הם חוטי חשמל רגילים, לא משו שאפשר פשוט לחבר למחשב.. יצא לי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם , בהמשך לבניית מערכת הקולנוע שלי אני מעוניין לקנות סנטר איכותי ( יחסית למחיר כמובן.. ) הייתי רוצה שתמליצו לי על סנטר במחיר של עד 1500 ש"ח שיתן תמורה טובה למחיר . האמת ששמעתי בעבר כמה סנטרים טובים אבל לא היה בידי המחיר בשבילם. אחד מהם היה של B&W הזה.. http://www.homecinemachoice.com/frame.html?http://www.homecinemachoice.com/testbench/CentreSpeakers/B&W/BWLCR6S2.shtml מאוד אהבתי אותו , יש לו צליל חם ונעים והוא נותן באסים יחסית מעולים לסדר גודל של הסנטרים במחיר הזה. הבעייה העיקרית שלי כרגע שהבנתי שקשה מאוד להשיג אותו היום. הוא ייצא כבר מייצור סדיר. לפני כמה שנים הוא עלה לא מעט ( אני חושב 2500 בערך.. ) אבל היום אני מאמין שאני יכול להשיג אותו ב 1000 - 15…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  20. קניתי מערכת עם רסיבר ועם 5.1 רמקולים עכשיו יש לי עוד 2 רמקולים של סתם מערכת סטראו רגילה שוכבים בצד חשבתי לחבר את שניהם בתור עוד שני סנטרים עכשיו יש לי ככה מחוברים רמקולים: ימין סנטר שמאל אחורי ימין אחורי שמאל וכולם בגובה התקרה חשבתי להוסיף את הרמקולים ליד הסנטר אבל בגובה הרצפה מה אתם אומרים.. זה יוסיף או סתם יהרוס.. או שפשוט לא ירגישו את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. אני צריך המלצה לרמקולים מדפיים למערכת בתקציב הנ"ל. עכשיו פחות חשוב לי האיכות קול של הרמקול(יש לי פירלס עכשיו והם מצוינים לי). אני צריך שיהיה חזק כמה שאפשר למה אני שומע חזק. פחות חשוב הצלילים הנמוכים כי יש לי סאב 12' שעושה את העבודה הקשה. הרמקולים הולכים להתחבר לרסיבר ימאהה RX-V 430

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Gnome,

יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by BloodFist,

איזה דגם עדיף iriver IFP-799 או iriver T10 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.