עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ballerum,

כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות אוזניות ובר המליץ לי על )= (sennheiser lucas(+hd580 headphones מישהו מכיר את האוזניות האלו ויכול להגיד לי איך הן?

2. Started by hichkock,

הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  3. האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by ATI POWNZ,

שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Lioriiii,

שלום רב! ראיתי את הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך החברה הזו? יש לי מגבר של HARMAN KARDON AVR 1500 ורציתי לדעת איזה רמקולים אחוריים אתם ממליצים ואיך הרמקולים האלו?זוג רמקולים אחוריים PURE ACOUSTICS דגם S-702 B-

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by 111111,

הכרטיס קול שלי תומך ב7.1 כך שהוא לא הבעיה גם אם אני עושה בהגדרות על סראונד 5.1 הוא לא מנגן בכול הרמקולים איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  7. אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב.... אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  8. טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. פרוטי לופס קיובאס ??? משהו איכותי עם אפשרות לחבר גיטרה למחשב ואורגן ודברים נלווים אחרים הקשורים לשמע.ץ.... איזה אופציות יש .. ומחר ודגם תודה :-*

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  10. טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by virtual888,

שלום!!! אני חיברתי מערכת מקרו-סטריו (של LG ?) למחשב . למערכת יש שתי רמקולים אבל כאשר אני שומע מהמחשב שומעים רק אחד(בדקתי שתים עוסדים כי אם אני מקשיב מקלטת זה עובד) איך אני יכול ששתים יעבדו (יכול להיות שזה בעיה בהגדרות ? או קול הכרטיס מסך שלי-הרטיס קולי שלי הוא-VIA AC'97 Audio Controller PC) (אני משתמש במערכת ההפעלה וינדוס XP PRO)

12. קבלתי מקורי של IRIVER אבל הם קצרות כאלה אחד ארוך אחד קצר.. ככה זה בא אמרו לי... אז אני רוצה לקנו אחרות של חברה אחרת או מששהו שעושה אותום ביצועים כמו שלשלי והם טובות על מה אתם ממליצים?? MAXELL... למשל? תודה

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  15. לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים. 1. לוגיטק Z640 ב500 שקל 2. קריאטיב T5400 ב700 שקל האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם? שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים. כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר) אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי: 1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם? 2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים? 3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש? 4.איז…

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by liav12,

כי יש לי כרטיס קול של קריאטיב והוא 5.1, ודוד שלי אמר שלפי החיבורים מאחורה זה לא 5.1 זה הגיוני? כי לא נראה לי. איך אני אמור לדעת או איך אני יכול להשתמש באפשרות זאת?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by scylla,

אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  18. קניתי מערכת עם רסיבר ועם 5.1 רמקולים עכשיו יש לי עוד 2 רמקולים של סתם מערכת סטראו רגילה שוכבים בצד חשבתי לחבר את שניהם בתור עוד שני סנטרים עכשיו יש לי ככה מחוברים רמקולים: ימין סנטר שמאל אחורי ימין אחורי שמאל וכולם בגובה התקרה חשבתי להוסיף את הרמקולים ליד הסנטר אבל בגובה הרצפה מה אתם אומרים.. זה יוסיף או סתם יהרוס.. או שפשוט לא ירגישו את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי משום מה נראה שגם PowerDVD וגם WinDVD מסרבים להוציא את הסאונד דרך יציאת ה-S/PDIF שב-Live! שלי, שדרכה זאת הדרך היחידה להעביר DD/DTS... PowerDVD מאפשר לבחור את האפשרות הזאת, אך ברגע שאני לוחץ Play, הוא מתחיל להציג את הסרט, ומפסיק מיד (חוזר למצב STOP). ב-WinDVD (גירסת Platinum) האפשרות לא ניתנת כלל לבחירה (Gray)... מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gambit_elaad,

יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ויש לי כרטיס קול ON BORD של ASUS P4G8X מה אתם אומרים!!

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  21. אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מישהו יכול להסביר מהם ההבדלים בין הכרטיסים הזולים יותר של הרקולס , אני מתכוון לדגמים Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD , Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 , ו - Hercules DigiFire 7.1 . 2. יש לי כרטיס אונבורד (REALTEK AC 7 ערוצים לפי מיטב ידיעתי) . אני מתכנן לקנות את הפורטיסימו 7.1 . איזה שיפור בערך יהיה באיכות הסאונד ? 3. האם שווה להוסיף עוד כשבעים שקל בשביל דגם ה-Hercules DigiFire 7.1 ? 4. ממה שהבנתי הפורטיסימו 7.1 הוא הכרטיס המומלץ ביותר בתחום ה-300 שקל . אתם מוזמנים לחלוק על מה שהבנתי ולהמליץ על כרטיסים אחרים בתחום הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. אני קצת חושש לשאול, אחרי הקטילות שראיתי, אבל מה רע בזוג הרמקולים הקדמיים מדגם Magic 7 של Peerless ? המחיר שלהם מאוד סביר (פחות מ-1,000 ש"ח), הם נראים טוב (לא שזה קריטריון), וגם שמעתי אותם בחנות והם נשמעו מצוין. אמנם הם היו מחוברים שם לרסיבר מצוין של Yamaha, אבל נראה לי שגם עם רסיבר פחות טוב הם יישמעו בכלל לא רע. הנתונים שלהם: 1x8 woofer 1x6.5 Bass-midrange 1x6.5" Midrange 1x1 tweeter ferrofluid cooling הספק: 400W R.M.S. אימפדנס: 6 אום תחום תדרים: 27HZ-20000HZ נצילות: 92dB מידות בס"מ: גובה- 115 רוחב- 20 עומק- 38 אשמח לשמוע את דעתכם על הרמקולים האלה, בעיקר התייחסות לנתונים הטכניים שנראים מאוד טוב, ולא קטילה של פירלס, אבל תרגישו חופשיים להפציץ. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. לפני קצת יותר משנה, קניתי רסיבר של Marantz, מדגם SR7000, רסיבר מצויין מבית מרנטז, אבל לא בשביל זה אני פה. אני כרגע מתכנן לקנות רמקולים חדשים, קצת אחרי החופש הגדול אולי. אני די מתכנן על ה-Wharfedale Evo20. עכשיו מגיעה הבעיה! התנגדות הרסיבר שלי היא 8 ohm, בזמן שהתנגדות הרמקולים הללו היא 6 ohm. אני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה לרסיבר שלי. ואם לא, מדוע? האם אני חייב רמקולים שיהיו בעלי התנגדות של 8 ohm? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים