אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש רמקולים למחשב 5.1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה- Altec Lansing GT5051 שהמלצתם עליו בFAQ אך אני לא יודע מספיק פרטים עליו. האם הרמקולים האחוריים של דגם זה ניתנים לתליה? האם מגיע עם שלט אלחוטי או חוטי? בנוסף ראיתי גם את הלוג'יטק X-540 שעולה 450 שח פחות, האם ההבדל בין הרמקולים משמעותי? הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר לשמיעת מוסיקה, עבודה שוטפת עם המחשב וצפיה בסרטים מדי פעם, אך לא למשחקים. אם יש רמקולים אחרים שמתאימים לצרכים האלו במסגרת התקציב אשמח להצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההתרון של מיני דיסק על כל נגן אחר..? כלומר למה לי לקנות מיני דיסק ב 600 שח אם אני יכול לקנות נגן MP3 ב חצי מחיר? הדבר היחיד שהאבתי במיני דיסק זה העיצוב... מתאים לסטייל שלי. ---- מצאתי את זה... מוצא חן בעיני. זה וגם זה תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם הזה לשימוש של שמיעת מוסיקה, סרטים, משחקי וידאו ושימוש באולפן ביתי קטן יחסית ולגיטרה חשמלית. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר רוק (מכל הסוגים) ובין היתר גם היפ הופ, אלקטרוני, ג'ז. אני אשתמש באוזניות בעיקר למוסיקה אבל השימוש שלהן צריך ליהיות סביר + לפחות בשאר המגזרים. אטימות היא גם משהו שנחוץ לי כוון שאני אהיה עם האוזניות גם הרבה מחוץ לבית. מסקירות שקראתי באינטרנט האוזניות האלה נראו הכי מתאימות לי. יש לי תקציב בשבילן ובשביל מגבר נייד (אני אשמח שתציאו לי דגם שיוציא את המיטב מהאוזניות במחיר נמוך יחסית. עם האוזניות לא עונות נכון על הדרישות שלי אשמח לקבל דגמים אחרים שנמצאים בתקציב כמובן. תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים אני צריך לדעת בדיוק כי אם יש הבדל באיכות הצליל אני הולך על zs אבל כמו שהבנתי שאין הבדל חוץ מיציאת ה-firewire כלומר בשני הכרטיסים יש בדיוק אותן מספר יציאות והכל חוץ מ פיירוייר? נכוןן?זאת אומרת שאיכות הקול שווה ואף יכל להיות טובה יותר מאחר שיש פחות הפרעות ורעשים בין הרכיבים?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
boston acoustcis ms 4000 שמעתי אתמול בשקם אלקטריק וזה נשמע ממש טוב אבל המחיר שם היה 2000 שקלים ובאינטרנט 1500 אז אני לא יודע אם זה טוב לא מצאתי חוות דעת בשום מקום מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב ישן בו חיברתי אוזניות ישירות לרמקולים, ושמעתי מצויין.... כעת יש לי מחשב חדש..... כשאני מכניס את אותן האוזניות לאותם הרמקולים הסאונד פשוט יורד בצורה דראסטית לרמה שהן לא כל כך מועילות.... כן, חיברתי גם ישירות למחשב....שמעתי גם בצורה הזו גרוע.... כן, חיברתי אוזניות אחרות...שמעתי בהן סבבה.... זה פשוט כאילו הכרטיס קול החדש של החליט שהוא שונא דווקא ת'אוזניות האלה...פשוט כך....אין שום הגיון במה שהולך פה... האוזניות ישנות, של סוני, לא יודע דגם... עכשיו גם אם הבעייה היא בחוסר הכימיה או אלוהים יודע איך אני אקרא לזה, בין הכרטיס קול החדש לאוזניות, אז מאיפה אני יודע שאני לא אקנה אוזניות חדשות והוא לא יסתדר גם איתן? ועברתי בין חנויות ואין אופצייה להחזיר אוזניות....כלו…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף לקנות מערכת אחרי 3 שנים עם אוזניות החלטתי לעשות את זה. אחרי חיפוש וקצת מחקר וקריאה מצאתי כמה אופציות : 1) Solo 7c 2) Solo 6c 3) MicroLab X16 4)Altec Lansing MX5021 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר ושעמתי שהיורש כביכול לא מספר תסחורה 5) Z623 זה כל מה שאני מתלבט כמובן שאם יש משהו טוב יותר אני אשמח. בנוסף אם אני כבר משקיע אני מעוניין לקנות כרטיס קול טוב שישפר לטובה, חשבתי על ה- ASUS XONAR 2DX אבל שוב עם יש משהו טוב יותר אני אשמח לשמוע. השימושים בעיקר מוסיקה קצת סרטים ומשחקים, משחקים עם אוזניות. אני בעיקר שומע Goa,פסיכודלי כך שבאס טוב ונקי זה חשוב, אבל שיתאים גם לרוק בקיצור להכל. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור טובות מאוד , מבחינת איכות צליל האם ה MX550וSennheiser הוא הכי טוב שיש בתחום אוזניות הכפתור? אם לא מה יש יותר טוב? עד 200 שקל (שזה המון לאוזניות כפתור, לא?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הרמקולים תומכים שכן חיברתי אליהם Dvd והוא ניגן אותם בDolby Digital כאשר חיברתי עם אותו כבל ( ליציאה אופטית בשניהם ) לכ.קול שלי לא היה dolby Digital אלא רק Pro Logic 2 . ( הרמקולים שלי הם Logitech z-5500 )
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב לפני כמה ימים ואין לי רמקולים אז אני רוצה רמקולים 2.1 למשחב עד 200 שקל כי אני לא רוצה להשקיע במחשב יותר מידי כי הוא פנטיום 3 ואין לי כל כך מה לעשות איתו חוץ מלשוע מוזיקה כי הוא לא מתאים למשחקים חשבתי על אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_233&products_id=9902&PHPSESSID=c007d08d83369e857d26ea0e4caeeb78]] בפנדה זה עולה 276 אבל ראיתי אותם בחנות ה190 וחשבתי גם על הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ואני לא יודע מה יותר כדי ואיזה רמקולים יותר טובים הקריאיטיב יותר זולים בגלל זה אני רוצה לקחת את הפיליפס אבל אני לא יודע יכול להיות שהקריאיטיב אלה רמקולים יותר טובים
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות רמקולים עם איכות ממש גבוהה, ואני מתלבט אם לקנות את הרמקולים של BOSE מדגם ה-AM5 או ללכת על משהו יותר יקר ואיכותי, לא רמקולים ביתיים כמו ה-BOSE. מה אתם אומרים, עדיף להסתפק ברמקולים של ה-BOSE כי גם ככה הם עולים בערך 3000 ש"ח ועוד בלי הרסיבר... אם אתם הולכים לשאול בשביל מה אני צריך את זה, אך ורק למוזיקה, אני רוצה להפציץ את כל השכונה אולי גם למשחקים בין השאר כי גם ככה אני משחק רק עם אוזניות. נ.ב הנה תמונה של הרמקולים למי שלא מכיר: http://mirror.bose.co.uk/images_global/home_audio/ht_speakers/pam_am5.jpg מה אתם מציעים?
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול איכותי 7.1 ערוצים עבור HTPC. הכרטיס קול מיועד לסרטים, מוזיקה ומשחקים. חשבתי על כרטיס קול של Creative מסדרת X-fi http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1123566682,70808, אם מישהו מבין בזה, אז אני צריך שלכרטיס קול יהיו דרייברים עבור לינוקס. יש המלצות? בנוסף לכך, אני צריך הסבר לגבי חיבור ממיר כבלים, טלויזיה ורמקולים ל-HTPC. האם הרמקולים צריכים להיות מחוברים ל-HTPC דרך רסיבר (מגבר), או שאפשר לחבר אותם ישירות ל-HTPC ללא רסיבר? המטרה היא שדרך הרמקולים ההיקפיים שיהיו מחוברים ל-HTPC, אני אוכל לבחור אם לשמוע את הטלויזיה, או יישומים הפועלים ב-HTPC (מוסיקה, משחקים). זה אפשרי? במידה וזה לא אפשרי, אז אני צריך לחבר את הרמקולים לרסיבר (מגבר), לחבר את הטלוי…
-
- 50 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום , צרבתי עכשיו סרט vcd (דיסק של 700 מגה ...) , בכל מקרה כשאני מכניס אותו לתוך ה dvd הסרט מתחיל לרוץ רואים את התפריט , אבל כשאני מתחיל את הסרט אני רק שומע סאונד ולא מצליח לראות את התמונה , מה אפשר לעשות?..(ולא אין לי divx בנגן) תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס קול המובנה. אני צריך כרטיס קול עד 500 שקל שיהיה כמה שיותר איכותי. לא מחפש סראונד ולא ביצועים במשחקים. מחפש רק איכות סאונד נטו! תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת, יש למישהו המלצות לDVD-VIDEO? (משמע, אפשר גם לראות קלטות, גם לראות DVD). חובה: צורב DVD ואפשרות לצרוב על דיסק DVD את הסרטים שיש בקלטות. קורא DIVX,MP3,JPEG וכו'. אם אפשר גם כניסת USB וכמה שיותר מאפייני צריבה כגון (CD-R ו, CD-RW ו, DVD+R ו, DVD+RW ו, DVD-R ו, DVD-RW ו ). (שיוכל להתחבר לממיר של YES) הגבלת תקציב: מקסימום 5 אלף ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב......ביום שלישי החלטתי סופית לקנות את ה G3 כמתנה לאחי ( איזה חמוד אני ... :-) . מיום רביעי אני הייתי בטיול של 4 ימים והנגן פשוט לא הפסיק לנגן....( גם אני שמעתי בו...) פשוט אחלה נגן איכות סאונד מעולה , מסך תצוגה גדול ונוח , עיצוב יפה , ממשק נוח ביותר , זמן סוללה אדיר....פשוט לא נגמר , אפילו הגדרתי שהמסך ידלק כל הזמן... , רדיו מעולה שקולט בחורים הכי נידחים , אפשרות הקלטה מהרדיו , איכות הקלטת קול מעולה, הקלטת ליין-אין משובחת ביותר, הבאנדל שופע ! --------------- * הנגן . * אוזניות איכותיות (שאין טעם להחליף) . * שרשרת יפה לתלייה על הצוור . * נרתיק טוב ששומר על הנגן מכל נפילה . * סוללה . * כבל ליין-אין . * כבל יו.אס.בי . * ספר הפעלה באנגלית . * ספר הפעלה בעברית . * דיסק עם…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה איך אני מחבר את נגן ה DIVX שלי (נגן שאפשר להכניס בו דיסק והוא מראה תסרט) אז איך אני מחבר אותו למחשב כך שאני יוכל לראות במסך של המחשב את התמונה? יש לי תכבל הפיציאות בצבע לבן צהוב ואדום חאן אני צריך לחבר אותם במחשב? האם צריך מסך מיוחד? כ. מסך? שאלה נוספת איך אני מחבר את המיקרופון כך שאני ישמע את עצמי מדבר בנגן. אם יש מדריך בנושא או משהו שיעזור לי יתקבל בברכה תודה לכולם וצום קל.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני שניה מלקנות מסך 32 LCD לסלון והמליצו ל על LG 32LC51 . האם המסך הזה איכותי בתכונותיו ? ומה ההבדל בינו לבין 32LC41 לא מצאתי שום הבדל בכלל .... תודה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מחפש אוזניות בעיצוב עורף קטנות ככל האפשר (BUDS ? ) תקציב בין 100-200 ש"ח יש איזו חנות מומלצת ברשת עם מבחר רחב לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי לילד עכבר ROCCAT KONE במבצע ואחרי שראיתי את האיכות של המוצר, הימרתי שלקנות אוזניות IN EAR של אותו מותג לא יכולה להיות קנייה רעה, בוודאי לא במחיר של 100 ש"ח (במקום 180 ש"ח במסגרת מבצע). הצרכים שלי מהמוצר הם: 1. נוחות באוזן. 2. משקל קל. 3. איכות סאונד טובה גם לשמיעת מוזיקה (אני שומע מוזיקה מגוונת-רוק, שנות ה-80, ישראלי, עכשווי). 4. התאמה גם לאייפון. 5. מיקרופון מובנה. אחרי כמה ימים של שימוש, אני מוכרח לומר שאני מאושר. המחיר (כנראה רצון לדחוף את המותג במחירים מוזלים) זול מאוד ביחס לאיכות. בדקתי גם ב-KSP מספר דגמים של יצרנים מכובדים אחרים שמוזכרים פה בפורום, כולל במחירים גבוהים כמעט פי 3 ואני יכול להמליץ על המוצר הזה בחום. המוצר מגיע עם שקית נשיאה חמו…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, יש לי אוזניות מסוג Roccat kave ואני מעוניין לרכוש כרטיס קול כדי שאני אוכל לחבר גם אותם בנוסף לרמקולים שלי (שמחוברים לכרטיס קול OB שהוא מצויין). למי שלא מכיר את האוזניות, מדובר באוזניות עם ארבעה חיבורי אודיו כמו בתמונה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/708/dsc05223h.jpg תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 , ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו - Klipsch B-3. Klipsch RB-61 מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx מחיר : 3-4 אלף ש"ח. Klipsch B-3 www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx מחיר - 2-3 אלף ש"ח. ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-