אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עזרה בחיבור המערכת למחשב .. יש לי מערכת חדשה מסוג סוני שיש לה שני יציאות אודיו ועוד משהו שאני לא מכיר אני מנסה לחבר את זה ללפטופ מסוג לנובו N 500 ואני לא מצליח לשמוע קול בבקשה ממכם מישהו שיכול לעזור לי לפטור את הבעייה אולי זה משהו בהגדרות של המחשב הודה לכם מראש..
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לאחר שנשברו לי 2 אוזניות (Icemat Siberia ו-SteelSeries 5H), רציתי לקנות אוזניות חדשות. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6308 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6602 עכשיו ראיתי את המחירים וממש לא בא לי לשים 300-400 שקל על אוזניות. רציתי לקבל המלצה על אוזניות גיימינג בכ- 150-200 ש"ח מקסימום, ללא מיקרופון. ראיתי דגמים של Sennheiser בטווח מחירים האלו אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים. את האמת לא איכפת לי כל כך איזה חברה (כמובן שעדיף חברה מוכרת) אבל העיקר שישמעו בהם טוב ושיהיה טווח FREQ גבוה. אגב את האוזניות ששברתי, כמובן בטעות, קיבלתי לפני 3 שנים מספונסר של הקבוצה שהייתי משחק בה counter strike לכן אין אחרויות או משהו כזה, ואני לא מתכוו…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אשמח לדעת איך הסטרימר עובד ומהם תנאים אופטימלים? האם יש לו כונן HD? או שאפשר פשוט לחבר אליו כונן נייד\DOK? יש המלצה לדגם מסויים? וחנות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
משהו יכול לתת דעה בנושא הסבר האם ל -BRAVIA -אם זה ה 32S3000 או ה 32M3000 (דגם) תומך בשידור של 50 הרץ ? (קנייה בארהב) בגדול יש באתר את הדף הסבר של כל אחד מהדגמים אבל לא הצלחתי למצוא דבר בנושא זה ,אולי אתם תצליחו למצוא משהו http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2S3000.pdf http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2M3000.pdf תודה ! נ.ב יהיה בעיה לקנות שם PS3 נראה לי יותר זול מלקנות נגן רגיל של של בלוריי
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
Rio חשפו השבוע את נגן ה 130-Unite שלהם (למרות הציפיות ל Chroma): ל Unite זיכרון פלאש וימכר בגדלים של 256 מגה, 512, מגה, 1 גיגה, ו-2 גיגה. USB2. זמן נגינה של 27 שעות. תמיכה בMP3, WMA, OGG. מסך OLED. שוקל 40 גרם וגודלו 70X26X18 mm נוסף על אלה הנגן משמש כמשדר אינפרה אדום וישמש כשלט למכשירים שונים... הנגו יתחיל להמכר ביפן בזמן הקרוב והמחיר שלו ינוע בין 150 דולר (ל256 מגה) ל360 דולר (ל2 גיגה) במקביל גם חשפו את האוזניות החדשות שלהם (שיגיעו בצבעי כסף, שחור וטיטניום): ליותר מידע: לחץ כאן וכאן נקווה שיגיע גם לארץ...
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה בייעוץ על מערכת ביתיית שאני רוצה לקנות שתשמש בעיקר לקריוקי. המחיר המוקצב לי הוא בסביבות ה-1000 שקל. מישהו יכול להמליץ לי על משהו או לתת לי כיוון על מה ללכת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים 2.0 שיתחברו למחשב ויעמדו על השולחן ליד המסך בעיקר למוזיקה ומשחקים ומן הסתם גם סרטים. אני לא יכול להגיד שאני אאודיופיל אבל כן מעדיף מששהו איכותי יותר (אם כי לא משהו גדול מידי ושיהיה 2.0) ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.audioengine.co.il/#!-----a2/ctbv ורציתי להתייעץ האם למישהו יש ניסיון או המלצה טובה יותר (יחסית למחיר) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מגבר yamaha רמקולים וסב של dome ........ואני מרגיש שהיא לא מספיקה לי ואני רוצה לימכור אותה וליקנות רמקולים למחשב חזקים.... אני מחפש רמקולים שיהיהו חזקים רצח וסב מושגע שירעיד תבית וחשבתי על Logitech z-5400 האם הרמקולים האלו טובים ושווה ליקנות אותם במחיר סביבות 1700 שקל....?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים (5.1) שהם היו מחוברים למערכת רסיבר/dvd ישנה שלא תומכת ב hdmi, אני רוצה לשדרג לרסיבר נורמלי, אני רוצה לחבר אליו ps4, ממיר עידן, מחשב ואולי בעתיד עוד (4 כניסות מספיקות), אשמח להמלצה לרסיבר עד 1500 שח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות טלויזיה חדשה וממש אין לי מושג בתחום. התקציב הוא עד 3000 כשהעדיפות היא כמה שיותר נמוך שיענה על הצרכים שלי. אני מתכוון לחבר את הטלויזיה למחשב ולכן חשוב לי Full HD (רואה בעיקר סרטים, אם לדעת מישהו אין טעם ב FHD אשמח לשמוע המלצות גם בכיוון הזה), יש מצב טוב שגם אחבר לממיר DTT או אפילו לקנות טלויזיה עם ממיר מובנה - יש בזה טעם? הבנתי שיש כוונה לשנות את שיטת השידור של ה DTT ל DVBT2 אחרי בדיקת מחירים זריזה אלו האופציות שמצאתי: LG: 42LK430Y , 42LK450 , 42CS560Y , 42LK530Y Panasonic: THL42U30M, TH-P42X50M PHILIPS: 42PFL4606H איזה מהדגמים האלה הוא הכי מומלץ? יש למישהו המלצה אחרת במסגרת התקציב? תודה!
-
- 24 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. יש ברשותי איפוד וידיאו ויש אפשרות בו לשים ARTWORK ולראות את תמונת אלבום כשהשיר מתנגן באיפוד .. בקיצור רציתי לשאול עם יש תוכנה שתסדר לכל השירים שלי אוטומטי את התמונה ... שאלה שניה, אני מחפש אוזניות איכותיות שישמעו צליל נקי ובאסים טובים (רצוי עם גלגל ווליום אבל לא חובה) עד 120 שקל +- תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם עדיף לרכוש אחד של sony או של irock? והאם איכות הקלטת להעברת אודיו טובה יותר?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש נגן של גיגה או שני גיגה לחברה שלי באיזור ה 500 ש"ח. ראיתי חיקויי נאנו למיניהם או כל הדברים האלה. מה החסרונות האמיתיים ביחס ל סנסה לדוגמא? יש משהו מומלץ מביןניהם? תודה מראש רום
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגמים הם: 1. TOSHIBA 32WL66 http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regza-32wl66?opendocument#specification 2. Sony KDL32P2530 מעבד Bravia Engine לעיבוד תמונה מושלמת יחס קונטרסט 1,300 : 1 Digital TV טיונר דיגיטלי מנגנון Live Colour Creation המגדיל את טווח הצבעים ב- 30% זמן תגובה :8MS בלבד מסך איכותי ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים High Definition TV PIP הקפאת תמונה במצב טלוויזיה, תמונה בתוך תמונה במצב PC זווית צפייה178 מעלות בהירות מסך 420 CD/M2 טלטקסט Nicam מפענח ניקם סטראו מולטי סיסטם טיימר כיבויי מערכת דולבי וירטואל סאונד כתוביות לתחנות, דילוג בין תחנות קבועות 2 כניסת HDMI כניסת מחשב PC וכניסת קומפוננט 2 כניסות …
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אוזניות לפלאפון שיושבות על האוזן ואפשר להסתובב איתם בחוץ (שלא יהיו טנק)וששומעים בהם מצוין (זה הכי חשוב)עם באס וחדותאשמח אם תציעו לי עד 500 שח
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
באמת שניסיתי כבר לפחות 5 שעות, קראתי המון ניסיתי הורדתי דריברים תוכנות כלום לא עוזר. אני יודע שכל טמבל שני פותח את הנושא ונמאס לכם לנסות לסייע אבל אני ממש לא מסתדר. קניתי כבל HDMI שני יציאות של HDMI לא DVI. חיברתי את שניהם. המחשב מזהה חיבור כלשהו, אך כשאני מדליק את הטלוויזיה זה רושם לי NO SYNC. העברתי את המסך למצב duplicate, extand, projector only, כלום לא מצליח. שוב ושוב no sync. כשאני נכנס לwindows mobilty center גם שם הוא לא מוצא sync. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהווה סוג של קולנוע ביתי. ראיתי שיש כרטיסי טלוויזיה שתומכים בתצוגת טלוויזיה אחרי ממיר ( עבור לווין וכבלים ). האם קיימת אופציה לכרטיס שיאפשר לי לצפות בתוכניות טלוויזיה מהכבלים ללא צורך בממיר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה ליקנות את הטלויזיה הזאת Mag CR32LEU 32'' LED האם רואים בה טוב?. במקום שאני קונה היא לא תלויה אז אני לא יכול ליראות מי נגד מי בחרתי בה כי יש לי הנחה בחנות של משפחה והיא יוצאת לי 880 האם שווה בכלל? היא איכותית
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-