אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני קצת בבעיה , יש לו חיבורים AV, COMPOSITE משהו כזה ו HDMI עכשיו יש לי ממיר הוט MAGIC איך כדאי לחבר אותו למסך?... תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ליפני כחודש קניתי SOLO7 מקוברה פי סי. אחרי מספר ימים נדפק לי השלט ועקב כף הרמקולים לא עובדים. עכשיו יש בעיה אני רוצה לסדר את הרמקולים אבל קוברה פי סי ששיקרו או לא שיקרו טענו ליפני מספר שבועות שהם מחליפים הנהלה ב 1 לחודש ולכן כדאי לי לפנות אחרי ה 1 לחודש. בפועל כבר סוף החודש ואין עדיין עם מי לדבר שם. אני לא יודע אם הם פשטו רגל או מה הולך שם אבל אני כמעט בטוח שמהם לא תבוא הישואה. לכן אני ככל הנראה צריך לפנות ליבואן. אז מישהו יודע אם מי לדבר? אני עם הרמקולים המצויינים האלה כמעט חודש וכמעט חודש שאני לא יכול להשתמש בהם.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, עוד מעט אני עובר לדירת חדר. החדר הראשי יכיל את הכל: מיטה, טלוויזיה, שולחן עבודה עם מחשב עליו, ספה קטנה וכד'. הגודל של החדר הוא 16 מ"ר (4X4). עד עכשיו לא ממש חשבתי על התחום של הסאונד. חשבתי שיהיו לי את המרקולים הרגילים של המחשב 2.1 על השולחן עבודה, ועם הטלוויזיה אני אסתפק ברמקולים הפנימיים שלה (אני הולך לקנות עכשיו LCD של 40"). התחלתי לחשוב שאולי יש אפשרות להשיג חווית סאונד טובה יותר. אין לי שימושים מיוחדים שבשבילם אני צריך רמקולים מטורפים - רק מוזיקה וסרטים. מה לפי דעתכם אני יכול לעשות כדי להפיק את המקסימום מהדירה הקטנה? חשבתי אולי לפזר 4 רמקולים בפינות של החדר, ואם יש אפשרות לחבר אותם גם לטלוויזיה וגם למחשב (אני לא מבין בתחום הזה אז אני לא יודע מה האפשרויות שלי) א…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קהיתי רמקולים בחנות\דוכן של סלקום הרמקולים עבדו כמה ימים בסדר לגמרי ואחר כך התקלקלו לי שניה עבדו בסדר והתחילו להיות כול מיני הפרעות ברקע והסאונד היה מטושטש היום פתחתי וניסיתי להבין מה לא בסדר שפשפתי את המגעים עם אריג כותנה והסאונד השתפר אנא עיזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי אוזניות 5.1 ROCCAT KAVE בחו"ל, חיברתי אותם למחשב, הכל עובד יפה, אבל אני רוצה שהאוזניות יעבדו ביחד זוג רמקולי הסטריאו שלי. כ.קול שלי הוא און-בורד של asus p5q-pro. האם יש דרך להשיג להגדיר אותו להעביר סאונד 5.1 לאוזניות, וסטריאו לרמקולים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח האם Intel DG965SS עם כרטיס קול מובנה. כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה אני צריך להעלות (בטלויזיה) את הווליום לרמות מטורפות (כמעט למקסימום) כדי בכלל לשמוע משהו. בדקתי שהווליום במערכת ההפעלה מקסימלי אז פה לא הבעיה. בקיצור, החלטתי שהבעיה היא עם כרטיס הקול המובנה והחלטתי לקנות חדש. אני לא ממש רוצה להשקיע מאחר וזה מחשב ישן ואני לא מטורף של מוזיקה. Sedna 5.1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4606&CatCode=360 האם הדגם הנ"ל יעזור לי להתגבר על הבעיה? אני חוזר עליה - חיבור הסאונד בעזרת הכרטיס קול המובנה של אינטל גורם לסאונד נורא חלש. האם הכרטיס קול הנ"ל יאפשר לי לשמוע משהו בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אז ככה כמו כולם חשבתי על הZ-5500 אבל שמעתי שיש איתם כמה בעיות שהם מתחממים ומתכבים ושהם לא בנויים למוזיקה בגדול אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר שאינם צורמים לאוזן כרגע יש לי את הX-530 ודיי אהבתי את הסאונד שלהם אבל הוא קצת מתכתי צריך שיהיה להם כבל ארוך מאד לתלייה על הקיר יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות SteelSeries Siberia V2. בחנות היו שתי גרסאות - אחת רגילה (כמו שלי) ואחת שמגיעה עם כרטיס קול USB שנותן virtual surround 7.1 ותומך ב 3D positional. ההבדל היחיד בין האוזניות שלי לבין אלה שתומכות ב7.1 הוא ששלי מגיעות בלי כרטיס הקול. מידע על כרטיס הקול : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-soundcard/information מה שרציתי לשאול זה איך אני יכול לקנפג את הדריבר של realtek כדי שכרטיס הקול שלי יוכל לתת ביצועים זהים לכרטיס הUSB ? נ.ב נסיתי לסמן V על אפשרות הvirtual surround בדריבר של REALTEK וזה הביא את זה למצב שקובץ הבדיקה שלי השמיע בצד ימין גם את צד שמאל ולהפך. עדכון : הנה השאלה והתשובה שקיבלתי במייל מ steelseries Q I have an…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי , יש אצלי מערכת לוגיט'ק Z5500 המפורסם שמחובר לכרטיס קול מובנה בלוח אם דרך כבל אופטי. אני צופה בסרטים שמקודדים 720P DTS שאמור להפעיל DD DIGITAL או DTS במערכת Z5500. הקודקודים שאני משתמש הוא CCCP ונגן מדיה פליי קלאסי,לפני כמה חודשים פעל הדולבי דיגיטל וכעת לא עובד ,ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של אודיו ולא עוזר עדיין לא מקבל דולבי דיגיטל בסרטי HD שמקודדים DTS,בלו ריי. איך אפשר לסדר שיפעיל הדולבי ? תודה שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מערכת קולנוע ביתית 5.1 לא יקרה מידי (כמה רמקולים סטאליטים וסהב ... אני מעדיף רמקולים רציניים יותר אבל המחיר פשוט לא מאפשר) שכוללת כניסת SPDIF בשביל לחבר איליה את ממיר הYES MAX (או שיהיה HDMI כניסה ויציאה) רמקולים לטליה תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הי, דרישות: מחיר: איזור ה400 ש"ח, אפשר להגיע ל500-550 ואולי גם 580 אם הוא ממש טוב. אם יש מכשיר שעונה לכל הדרישות אפשר לעלות עוד מהמקס'. גודל: די קטן, בערך 2", אפשר פחות אבל שיהיה נוח לתפעול. משקל: כמה שיותר קל, איזור ה60 גרם בערך. לא צריך להתפס על זה בדיוק. איכות סאונד: הכי טובה שאפשר בתקציב. תמיכה בפורמטים: אני מאוד מעדיף תמיכה בFlac. יצרנים מועדפים: Cowon iAudio, Iriver, MPIO, Archos, Sony. חובה: העברת שירים לנגן ללא תוכנה כמו לדיסק און קי (USB Mass storage). ממתין להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך 2-רמקולים למחשב מעץ+סאב וואפר שיהיה להם באס עמוק ומדויק גם בוויליום גבוהה וסאונד נקי המלצה לחברה המובילה בתחום הרמקולים צריך גם מגבר ? התקציב שלי 1000ש"ח
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת סאונד למחשב שתכלול רסיבר נפרד וסט רמקולים(5), בתקציב של 4000 עד 5000 שקל. כרגע יש לי כרטיס קול ASUS XONAR D2X ורמקולים של LOGITECH X530 שאותם אני רוצה להחליף. אשמח לשמוע המלצות , תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רכשתי ב-KSP כרטיס קול http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7362 הכרטיס לא תואם WIN7 64 למרות שאסוס הוציא דרייבר ל - WIN7 64 לכרטיס יש בעיות רבות לנגן נגנים במחשב PDVD WMP האופציות של DTS פעם עובדים עם נגן VLC ופעם לא . יש דיסק שלא עולה בכלל עם תוכנה כי WIN7 לא קורא אותו איך אני יכול לתבוע אותם בבימ"ש ??? איך אני יכול להוכיח לשופט ??? הכרטיס היה אצלי יום אחד סה"כ
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לבת דודה שלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי להפתיע אותה ולקנות לה רמקולים חדשים. התקציב עד 150 ש"ח ואני מחפש המלצות.. ראיתי את הCREATIVE A200 .. הם טובים? משתלמים למחיר שלהם? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ALTEC LANSING ATP3 - עבדו מצויין מספר שנים עד שהשבוע הרמקול הימני (עם הבקרה) נפל וכעת הסט לא נדלק אפילו. פתחתי את הסאב והרמקול, בסאפ הפיוז לא שרוף וברמקול אין לי מושג מה קורה. נראה לכם ששווה לשלוח לתיקון? יש למישהו כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות תמגבר הזה sony דגם str db830 המגבר ניראה אליפות השמיעה שלו הכל מהכל אבל קצת ישן מ2002 ורציתי לשאול למי שבאמת מבין במגברים עם שווה לקנות תמגבר הזה או להתחדש באחד מהחדשים של השנה 2010 2011!.. בעיקרון אני רק שומע מוסיקה מהמחשב וסרטים פה ושם ..!הוא רוצה על המגבר הזה בין 900-ל800 שקל שווה? לי בקשה תעזרו לי אני בדילמה חבל על הזמןןן!! זה תמונות הרסיבר? http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php?pID=590&imgID=0&XTCsid=3h4ql59jf7j45srhkbnmic7pj7
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת הביקורת המדוברת הנ"ל http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול 5.1 עם יציאה אופטית, אין לי מסגרת תקציב כל כך, אבל הייתי רוצה למצא את הכרטיס הזול ביותר שיתן לי תוצאות טובות תודה לעונים, שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-