עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

2. מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות SteelSeries Siberia V2. בחנות היו שתי גרסאות - אחת רגילה (כמו שלי) ואחת שמגיעה עם כרטיס קול USB שנותן virtual surround 7.1 ותומך ב 3D positional. ההבדל היחיד בין האוזניות שלי לבין אלה שתומכות ב7.1 הוא ששלי מגיעות בלי כרטיס הקול. מידע על כרטיס הקול : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-soundcard/information מה שרציתי לשאול זה איך אני יכול לקנפג את הדריבר של realtek כדי שכרטיס הקול שלי יוכל לתת ביצועים זהים לכרטיס הUSB ? נ.ב נסיתי לסמן V על אפשרות הvirtual surround בדריבר של REALTEK וזה הביא את זה למצב שקובץ הבדיקה שלי השמיע בצד ימין גם את צד שמאל ולהפך. עדכון : הנה השאלה והתשובה שקיבלתי במייל מ steelseries Q I have an…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by Spiderpaz,

שלום לפני כשנה קהיתי רמקולים בחנות\דוכן של סלקום הרמקולים עבדו כמה ימים בסדר לגמרי ואחר כך התקלקלו לי שניה עבדו בסדר והתחילו להיות כול מיני הפרעות ברקע והסאונד היה מטושטש היום פתחתי וניסיתי להבין מה לא בסדר שפשפתי את המגעים עם אריג כותנה והסאונד השתפר אנא עיזרו לי!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Discreet,

אז ככה כמו כולם חשבתי על הZ-5500 אבל שמעתי שיש איתם כמה בעיות שהם מתחממים ומתכבים ושהם לא בנויים למוזיקה בגדול אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר שאינם צורמים לאוזן כרגע יש לי את הX-530 ודיי אהבתי את הסאונד שלהם אבל הוא קצת מתכתי צריך שיהיה להם כבל ארוך מאד לתלייה על הקיר יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיות ככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD? אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו. והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היום תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! לאחרונה עשיתי חיפוש כללי בפורום וראיתי כמה מערכות שכולם מדברים עליהן. 1) microlab solo 7 לא C7! 2) altec lansing mx6021 3) logitech Z2300 עשיתי השוואה כללית (לפי מפרטים) הראשון microlab solo 7 [pre] Amplifier: Output power: 110 Watt RMS Power distribution: 55 Watt x 2 Harmonic distortion: < 0.3% 1W 1kHz Frequency response: 55Hz - 20kHz Signal/Noise ratio: > 85dB Separation: > 55dB Input sensitivity: 380mV Nominal impedance: 4 ohm Speakers: Tweeter driver type: 1" Tweeter rated power: 10 Watt 6 ohm Bass and mid-range driver type: 6.5" Bass and mid-range rated power: 30 Watt 4 ohm Frequency range: 55Hz - 20kHz Interfaces: O…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by itsik1231995,

אני צריך מערכת קולנוע ביתית 5.1 לא יקרה מידי (כמה רמקולים סטאליטים וסהב ... אני מעדיף רמקולים רציניים יותר אבל המחיר פשוט לא מאפשר) שכוללת כניסת SPDIF בשביל לחבר איליה את ממיר הYES MAX (או שיהיה HDMI כניסה ויציאה) רמקולים לטליה תודה רבה לעונים

10. אני מעוניין לבנות מערכת סאונד למחשב שתכלול רסיבר נפרד וסט רמקולים(5), בתקציב של 4000 עד 5000 שקל. כרגע יש לי כרטיס קול ASUS XONAR D2X ורמקולים של LOGITECH X530 שאותם אני רוצה להחליף. אשמח לשמוע המלצות , תודה.

11. Started by Pc_freak,

יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by LockOn,

היי, לבת דודה שלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי להפתיע אותה ולקנות לה רמקולים חדשים. התקציב עד 150 ש"ח ואני מחפש המלצות.. ראיתי את הCREATIVE A200 .. הם טובים? משתלמים למחיר שלהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by zilbermm,

ALTEC LANSING ATP3 - עבדו מצויין מספר שנים עד שהשבוע הרמקול הימני (עם הבקרה) נפל וכעת הסט לא נדלק אפילו. פתחתי את הסאב והרמקול, בסאפ הפיוז לא שרוף וברמקול אין לי מושג מה קורה. נראה לכם ששווה לשלוח לתיקון? יש למישהו כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. רכשתי ב-KSP כרטיס קול http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7362 הכרטיס לא תואם WIN7 64 למרות שאסוס הוציא דרייבר ל - WIN7 64 לכרטיס יש בעיות רבות לנגן נגנים במחשב PDVD WMP האופציות של DTS פעם עובדים עם נגן VLC ופעם לא . יש דיסק שלא עולה בכלל עם תוכנה כי WIN7 לא קורא אותו איך אני יכול לתבוע אותם בבימ"ש ??? איך אני יכול להוכיח לשופט ??? הכרטיס היה אצלי יום אחד סה"כ

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by ron11,

אני צריך 2-רמקולים למחשב מעץ+סאב וואפר שיהיה להם באס עמוק ומדויק גם בוויליום גבוהה וסאונד נקי המלצה לחברה המובילה בתחום הרמקולים צריך גם מגבר ? התקציב שלי 1000ש"ח

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  18. יש לי אפשרות לקנות תמגבר הזה sony דגם str db830 המגבר ניראה אליפות השמיעה שלו הכל מהכל אבל קצת ישן מ2002 ורציתי לשאול למי שבאמת מבין במגברים עם שווה לקנות תמגבר הזה או להתחדש באחד מהחדשים של השנה 2010 2011!.. בעיקרון אני רק שומע מוסיקה מהמחשב וסרטים פה ושם ..!הוא רוצה על המגבר הזה בין 900-ל800 שקל שווה? לי בקשה תעזרו לי אני בדילמה חבל על הזמןןן!! זה תמונות הרסיבר? http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php?pID=590&imgID=0&XTCsid=3h4ql59jf7j45srhkbnmic7pj7

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by daviditzhaky,

אני יכול לחבר אותם למחשב? הנה תמונות: כל הדברים של הרמקולים: הנה רק רמקול אחד אך יש עוד אחד כזה: רסיברים: הלוחית עם שם הדגם: חיבורים מאחורה:

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. יש לי צורך ברמקול למחשב ישן שמשמש לעבודה. אני צריך רמקול רק בשביל פידבק, ולכן חשבתי שיהיה נחמד לחסוך מקום, תסבוכת כבלים, וחיבור החשמל הנוסף. קיים כזה דבר ? עריכה: חיפוש בגוגל העלה שקיימים DRIVE BAY SPEAKERS רבים ומחירם לא יקר בכלל!! ורובם (אם לא כולם) מספקים גם כפתור עוצמה וגם יציאה לאוזניות וכניסה למיקרופון. השאלה עכשיו איפה אפשר לקנות את זה בארץ ? חיפשתי באתרים של KSP ואיבורי וגם התקשרתי לשאול, ואין להם. אני ימשיך לחפש ויעדכן. לא מבין למה לא מוכרים את זה בחנויות, זה פיתרון נפלא למחשבי עבודה. אני הולך לדבר עם KSP ואיבורי שיתחילו למכור אותם.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  21. טוב אז ככה הבעיה שלי היא בהפעלת סרטים בסראונד כרטיס הקול שלי הוא של Sweex 7.1 עם יציאת SPDIF קואקסיאלית. זה של C-Media דגם CMI8768. כרטיס הקול מחובר בכבל COAX לרסיבר. לפני שבוע פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7 (32 ביט) ומאז זה לא עובד לי כמו שצריך. (הורדתי והתקנתי כבר דרייבר חדש לווינדוס 7) מבחינת קודקים אני משתמש ב-K-lite ככה שהקודק לאודיו זה של ffdshow הבעיה היא שכשאני מגדיר ב-pass through את ה-AC3 ו-DTS אז אני שומע רעש סטטי ברמקולים: אז ככה שביטלתי את האפשרות הזאתי ואז לפי הדרייבר במחשב כשאני מפעיל את ה-SPDIF הוא מגדיר לי רק כ-2 רמקולים ככה שהסאונד יוצא סטריאו ואם אני רוצה סראונד אז זה רק וירטואלי (דולבי פרו לוג'יק), תוכלו לראות את זה פה: מה אפשר לעשות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Etus,

שלום לכולם קניתי לפני בערך שנה מערכת 2.1 למחשב של Altec Lansing דגם VS4121. אני מאוד מרוצה מהמערכת, אבל מאז לפני כמה שבועות היא לא עובדת טוב. חיבור ה- Input שנמצא בסאבוופר, שדרכו אני מתחבר מהמערכת למחשב, נשבר. אני צריך לשחק המון עם הכבל כדי לקבל סאונד טוב, אבל זה לא עובד טוב. לפעמים הבאס נעלם ולפעמים אני שומע רק מרמקול אחד. אני לא רוצה להשתמש באחריות כי אני צריך לשלוח לחברה את המערכת, ורק המשלוח של הסאב לחו"ל יעלה יותר ממערכת חדשה. למישהו איך רעיון איך לסדר את הבעיה, או אולי מכיר מקום שיכול לתקן את זה באזור הצפון(חיפה)? חיפשתי בגוגל ובדפי זהב ומצאתי מעבדות תיקון לרמקולים, אבל אצל אף אחד לא היה רשום שהם מתקנים Altec Lansing. תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. בביקרות על כרטיס Audigy 2 ZS הבנתי שיש מושג שניקרא (אשמח לדעת מה זה)CMSS ויש עוד שני אופציות בכרטיס, האם הסאונד שבוקע מ ה 7.1 רמקולים בעזרת הכרטיס קול הזה יהיה ברמה מספקת הביקורת המדוברת הנ"ל http://hwzone.co.il/reviews/sound/audigyzs

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני מחפש רמקולים מוגברים לשימושים הבאים בסדר עדיפות הבא: 1. סרטים 2. מוזיקה 3. משחקים התקציב חופשי. חשבתי על הפריטים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502480 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים