אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שבכל MP3 פשוט יש אפשרות שהמילים של השיר ירוצו ברקע, אם מוסיפים קובץ TXT שהשם שלו כמו שם השיר.. האם אפשר לעשות כך גם באיריבר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הייי, כרגע יש לי את הsennheiser HD202 ואני די מרוצה מהם, אבל לפי מה שהבנתי אפשר למצוא אוזניות הרבה יותר טובות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, סרטים ושירים. הסתכלתי באינטרנט במאמרים על אוזניות 5.1 ולפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ככה שנראה לי שאני אוותר (אם יש לכם דעות שונות בעניין בבקשה תגידו). כמו שכתבתי התקציב הוא בערך 300 שקל אבל זה לא חייב להיות מהארץ אלא אפשר גם ארה"ב (מכר נוסע עוד מעט והוא יכול להביא לי). איזה אוזניות מומלצות בתקציב הזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי! לטלפון שלי יש A2DP והוא נגן המוזיקה הראשי שלי, הרדיו שלי כרגע זה רדיו פשוט שבא עם MAZDA3 בלי LINE IN ועם CD PLAYER, אני רוצה לשמוע את הMP3 שלי ברדיו ואני מוכן להשקיע ולהחליף את הרדיו, השאלה שלי האים יש כזה דבר רדיו תומך A2DP? ואם אין, האים יש לכם רעיונות אחרים לאיך לחבר את הפלאפון לרדיו? כרגע הוא מחובר בעזרת משדר רדיו ואני ממש לא מרוצה מהחיבור הזה.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75... אז מה עדיף לדעתכם? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב את עזרתכם. חיברתי בפעם הראשונה את הiPod (30GB)החדש שלי למחשב עם מערכת הפעלה WinXP. האיייפוד נתקע מאז על תפריט הראשי על השעה בו חובר ואין לי שום אפשרות לבצע פעולות, פשוט לא נגיב - נתקע ואף לא מבצע כיבוי אוטומטי. בנוסף קיבלתי הודעה במחשב שהתקן הUSB לא מזוהה כהלכה. ה iPod נרכש בארה"ב. מה עלי לעשות. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב.... אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמעתי אותם במלא מסיבות והדגימו לי אותם והם נשמעים פצצות!!!!! רציתי לדעת אם מישהו עבד איתם פעם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד היום הסתובבתי עם ה-IAUDIO X5 שעבד בצורה מעולה עד שאחותי שברה אותו :-X. אין לי תקציב גבוהה לקניית נגן חדש, ואני חייב להסתפק באחד שעולה 200-300 שקלים, כשבמחירים האלה אני משער שהגדלים הם עד 1G. אני לא מתמצא בתחום, אז להיכנס לזאפ ולחפש בטווח המחירים שציינתי לא מועיל לי במיוחד, וגם לא מתכוון לסמוך על התגובות שיש שם באתר. אז אם מישהו יכול, בבקשה תמליצו על נגן MP3 כמה שיותר זול (בטווח שציינתי). מה שחשוב לי הוא זמן סוללה וגודל, אלה הדברים היחידים שהפריעו לי ב-X5. לבוא עם דרישות בתקציב כל כך נמוך קצת לא במקום, אבל אם אפשר לעמוד בהם אז מבחינתי בונוס. תודה . אוזניות אגב אני מתכוון לקנות את ה-X300 או איך שקוראים להן (עד עכשיו קניתי שני זוגות שגם הם התקלקלו משימוש לא נכון של …
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, לפני כ3 שבועות קניתי רמקולים די פשוטים של microlab מדגם b-18 עם חיבור חשמל המוזן מ usb. כשאני מחבר אותם למחשב ישנו רעש סטטי חזק מהם גם שהווליום מכוון על 0 (בווינדוס ובבורר פיזית). הבנתי שהדבר נובע מכך שהם מחוברים כ usb. יש לי אפשרות מן החנות להחליף את הרמקולים ללוג'יטק. הבעיה היא שגם הלוג'יטק הם בחיבור usb. האם גם בלוג'יטק יהיה לי את הרעש הזה? האם ככה מתנהגים רמקקולים מסוג usb?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ברגע של בלבול וטשטוש הזמנתי טלוויזית FUJICOM FJ4201W 42" full HD. היתרון הוא המחיר - 5000 במקום ~7300 בזאפ. השאלה אם מישהו יכול להעיד עליה/ או להפנות לreview או להגיד דברים כמו "fujicom is crap". :-\ בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לחבר יש חדר במרתף והוא מחפש מערכת רמקולים. החדר גדול מאוד (כ-6X6 פחות או יותר) והתקרה נמוכה. אשמח להכוונה - מה כדאי, מה לחפש, איפה אפשר לשמוע או עוד הצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחי יש מחשב ישן מבערך 4 שנים והוא רוצה לקנות רמקולים חדשים ב1000 שקל. עכשיו אמרתי לו שזה לא יעזור לו כי כל האיכות תלך בגלל שהכרטיס קול שלו ישן ומגעיל וOB מלפני 4 שנים. אז עלתה השאלה הבאה מה עדיף לעשות? לקנות רמקולים ב500 שקל וב500 שקל הנשארים לקנות כרטיס קול איכותי? או לקנות רמקולים ב1000 שקל ולבזבז את האיכות? או בכלל לקנות כרטיס קול ורמקולים ב1500 שקל? (לא מומלץ בגרוש) הסוג רמקולים שהוא רוצה לקנות הם : Logitech Z-2300 אשמח גם אם תמליצו לי על כרטיס קול טוב עד 500 שקל תודה!
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההורים רוצים לרכוש ואני אומר לחכות עד שיגיעו החדשות עם הLED. בכל מקרה, מה אתם ממליצים? LCD , PLASMA ... איזה חברה , איזה סוג, מה הנתונים וכו'... תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוצה לקנות את מערכת הרמקולים Z5500 של לוג'יטק רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה לTV ככה שכל סאונד שיוצא משם יעבור דרך המערכת ואם אפשר אז איך? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לא לריצה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300 תודה!
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-