אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה לבגרה לא של ערוץ המאסטר אלא של ההספק של כרטיס הקול
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
וותיקי הפורום פה בטוח מכירים את הרמקולים המאוד "חמודים" האלה , בטח יחסית לרמקולים של מחשב : ) בכל מקרה , הסאב הפסיק לפעול (לייצר את הבאסים) . הרמקולים שמחוברים דרכו עובדים בסדר גמור (חוץ מבעייה קטנה ששני חיבורים באחורה של הסאב גם הלכו אבל זה פחות קריטי אם כי , מישהו שמבין בכיף יכול להביא עצה מה לעשות בקשר לזה גם) . קצת מוזר לי , שהסאב עצמו שרוף אבל הוא ממשיך לתפעל את הרמקולים אבל מצד שני ...יכול להיות שאלו בכלל שני מעגלים / דברים שונים . אז מה אתם אומרים : 1. לפתוח אם הסאב בעצמי ולראות מה קרה שם בדיוק או שזה מסוכן מדי ( בשבילי ובשביל הסאב : P ) ? 2. יכול להיות שזו רק בעייה של חיבורים או 100% שהדרייבר נשרף ? 3. מה לגבי החיבורים מאחורה ? או שלחסוך לעצמי את כל הבלאגן …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. אז כן אני בעליו הגאה של סטרימר חדש הAC RYAN MINIPLAYON ויש לי שאלה או שניים הטלויזיה שלי כרגע עדיין לא HD אלא רגילה של פעם והפאנל הפעלה קצת נמתח לי על המסך לצדדים האם יש אפשרות לשחק עם זה? להצר להקטין? השאלה השניה זה מה בדיוק העניין על הדונגל? איך זה פועל הסטרימר מתחבר לאינטרנט ומה אני יכול לעשות איתו? אשמח אם תרחיבו כמה שיותר אני מאוד מעוניין לצבור עוד מידע לגבי תפעול המכשיר תודה רבה רבה!! 8)
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit. שמעתי המלצה ביחס לכרטיס Hauppauge PVR-150, אבל שמעתי שהוא לא עובד כל כך כמו שצריך על Windows XP ומיועד ל-Windows Vista. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הדבר שמטריד אותי זה הפסים השחורים למעלה ולמטה. גם אם הסרט 720 אז התמונה היא בערך רק 500 פיקסלים. אם אני אצפה בסרט 1080 התמונה תהיה גדולה יותר או שהמימדים ישמרו ויהיו אותו דבר? האם אפשר בכלל לצפות בסרט 1080 על טלויזיה 720? זה טוב יותר או שלא משנה?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו אותי למחשב,עכשיו התקציב שלי כרגע הוא כ-1000 ש"ח,אני שומע בעיקר מוזיקת רוק ואלקטרונית,ככה שזה קצת בעייתי,חשבתי לרכוש בהתחלה מערכת 2.0 ולחסוך כסף לסאב נחמד.. יש פה למישהו הצעות? והאם כדאי לקנות 2.0 וסאב או 2.1 עכשיו וזהו? *רמקולים קומפקטים יהוו יתרון,כי אין לי כ"כ הרבה מקום. חשבתי על ה M-Audio AV40,יש אותם למישהו ויכול לתת לי חוות דעת? ראיתי כמה סיקורים באינטרנט וכולם אומרים שהסאונד טוב מאוד..
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז ככה.. דבר ראשון נתחיל עם החדר שלי - בחדר יש לי 2 רמקולים ישנים מאוד אבל טובים מאוד כל אחד לפחות חצי מטר גובה והם מחוברים (אני חושב) למגבר של SONY גם כמובן ישן מאוד שמחובר לפטיפון שלי... מכיוון שדי הפסקתי לשמוע בו ומכיוון שאין למגבר הזה אפשרות לדיסקים או חיבור MP3 הם סתם עומדים כקישוט ואני לא ממש מנצל אותם.. רציתי לדעת האם אפשרי לקנות איזה מערכת ללא רמקולים שאני יוכל לחבר אליה את הרמקולים שלי (חשוב לציין הרמקולים מתחברים כ2 חוטי חשמל כאלה לא עם חיבור סטנדרטי) שתתמוך בדיסקים MP3 והכל ולא תהיה יקרה במיוחד רק משהו חמוד לחדר... אין לי ממש תקציב מוגדר היתי מעדיף שלא יעבור ת400... ובנוסף לכך אני מחפש מערכת למחשב תקציב 500-600 שימושים - מוזיקה בעיקר וקצת סרטים חשוב באסים טובי…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרסיבר YAMAHA AMPFILTER DSP AX2 זה רסיבר מאוד חזק וטוב. אני רוצה לדעת איך הכי כדאי לי לחבר את הקסורו שלי לרסיבר... 1.לחבר אותו בחיבור של סטריאו ולתת לרסיבר לחלק את הסאוד . 2.לחבר את הקסורו לרסיבר ישירות וככה הקסורו משמש כAMPFILTER? 3.האם כדאי לי להשתמש בכבל אופטי פשוט כדי להעביר את הסראונד מהדיוידי לרסיבר?(אין לי כניסה לקוקסיאלי ברסיבר.) ואיזה כבל אופטי ממומלץ? הבעיה שאני עושה את האפשרות השניה כל השליטה בסאונד דרך הדיוידי בלבד ולא דרך הרסיבר...pre out איזה אפשרות הכי ממולצת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
MEElectronics היא חברת אוזניות קטנה מקליפרוניה שככל הנראה לא ממש מוכרת בישראל (אך דווקא מוכרת לטובה בקרב האודיופילים), וזה לדעתי, ממש חבל. החברה מתמחה בייצור אוזניות שנותנות תמורה מלאה למחירן, בקיצור, אוזניות משתלמות במיוחד. היום הביקורת שלי תעסוק בדגם הA151 שלהם. דגם ה A151 כולל בתוכו דרייברים מסוג ArmatureBalanced, דרייברים שידועים בכך שהם מפיקים את הצליל בדיוק כפי שהוא נועד להשמע. אלו אוזניות In Ear ולכן הן גם נועדו לאטום רעשים מבחוץ. האוזניות אמורות להיות מולבשות מאחורי האוזן ("Over The Ear"), אך ניתן ללבוש אותן בנוחות בכל אחת מן הדרכים שנראות בתמונה: נתונים טכניים: דרייברים מסוג Balanced Armature תחום תדרים: 15Hz-20KHz רגישות: 111 dB התנגדות: 2…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש 2.1 (אפשר גם 3.1) ואם אפשר כמה הצעות לרמקולים עם שלט אבל זה ממש לא חובה תודה מראש fp581 התקציב שונה ל1300
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני התחלתי להתעניין קצת בנגני MP3 שמבוססים על הארדיסק, כי אני אוהב את הרעיון שכל מאגר המוזיקה שלי יכול להיות תמיד אצלי בכיס מוכן לשמיעה. לצערי אני לא מודע מספיק למצב נגני הMP3 בשוק כיום ואני רק מכיר את הדגמים המובילים... לכן אני פונה לעזרתכם אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: * נגן שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה כבד מידי )אני מתאר לעצמי שכל הנגנים ככה( * יכולת להראות את מילות השיר . שמעתי שיש נגנים מבוססי פלאש עם האופציה הזאת . זה נורא חשוב לי ואני לא יודע אם לנגנים המובילים כמו iPod או H320 יש את הפיצ'ר הזה * שתהיה לי האפשרות להשתמש בסוללה רגילה מתי שהסוללה הנטענת נגמרת \ מתה . אני ממש לא סומך על בטריות נטענות ואני לא רוצה להדפק כאשר הבטריה הולכת.......…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הואזניות הכי טובות שאני יכול להביא בתקציב הזה אני ישתמש בהם בעיקר לסרטים ומשחקים ומדי פעם כמובן גם מוזיקה אבל פחות תודה וערב טוב
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכל הידענים, אני מעוניין להפוך את מכשיר הטלפון שלי (נוקיה 6230) למכשיר MP3. רכשתי כבר את המחבר המיוחד (pop-port to 3.5 jack) וכמו כן כרטיס MMC בגודל 1GB. כל שנותר הוא רק אוזניות טובות והרי ההתלבטות: מכיוון שאני רוצה לנטרל רעשי רקע אנחנו נדון אך ורק בדגמי ה in-ear ואבקש את עזרתכם בבחירת מלך הin-ear. הדגמים: Creative EP630 or EP635 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397 Sony MDR-EX51 / 71 / 81 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4035112&JRSource=nsa&nsa=1 Sennheiser CX300 http://stores.tomshardware.com/search_getprod.php/masterid=17002338// Koss spark plug or The plug http://www.zap.co.il/mod…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב באמצעות כבל DVI-HDMI. הרזולוצייה המומלצת לחיבור באמצעות מחשב היא 1024X786, רק באמצעות רזולוציה זו אני רואה את שולחן העבודה בבירור ועל כל המסך. השאלה היא האם כאשר אני צופה בסרטי HD ׁׁׁ720P , איכות הצפייה לא נפגעת? זה לא קצת מוזר שהרזולוצייה הטבעית של המסך היא לא 720P ?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
נושא הסאונד הוא נרחב מספיק בשביל להחזיק עוד עשרות פורומים מלבד זה, אבל אני אינני אודיופיל ואסתפק בפתרון פשוט וזול לבעייתי. לכל אלה שהמפרט הבא כבר יוצא להם מכל החורים - אני מצטער מראש על כמות ההודעות שאני שולח בנושא זה, אבל תשמחו ודאי לשמוע שהדדליין למחשב הוא שבוע הבא ועם קצת מזל כבר בשבוע שאחריו אוכל לשרשר הודעות סיכום על קנייתו והרכבתו ואף לענות לכם על כמה שאלות. להלן מפרט למחשב חדש - על הסיבות להעדרותו של כרטיס קול מהרשימה יש להמשיך ולקרוא... AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המיקרופון Behringer XM8500 מחנות ShopTech.co.il אז כמה שאלות.. למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת? כי אני לא רואה דרך האתר שלהם שיש להם סניף או חנות איפשהו בכלל.. והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה אמור להגיע היום או ביום ראשון שלא יביאו לי מיקרופון מזוייף ועוד שאלה בקשר לחיבורים של המיקרופון.. המיקרופון מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? ואם כן מה בדיוק אני צריך לקנות כי אני לא מתמצא בזה כל כך ועוד משהו, כדי לחבר את המיקרופון למחשב אמרו לי שאני אצטרך מתאם מיוחד.. הבעיה היא, שאמרו לי בנוסף שזה לא יעבוד עם כל כרטיס קול.. איך אני יכול לדעת אם זה יעבוד עם הכרטיס קול שלי או לא? (הכרטיס קול בא עם הלוח אם DFI INFINITY ULTRA אם אני לא טועה) תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-EP45-DS3 http://tms.co.il/product/5682 יש לי רמקולים X540 אני צריך כרטיס קול איכותי שיתן לי השפעה טובה למשחקים ושירים... עד 400 שקלים ( לא חייב להשתמש בכל אבל אם זה יתן איכות אז אין פשרות)
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום איזה מהרמקולים שבכותרת יותר איכותיים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל יש לי בעיה שבכרטיס HD 5770 יש יציאת HDMI אך מאחר והטלוויזיה שלי ישנה והיא מכילה רק כניסות Component חיפשתי כבל שיתאים לי ומצאתי את הכבל הבא: HDMI to Component Video + Stereo Audio AV Cable * Connects your HDMI-equipped device to your TV, such high-definition DVD player, HDTV receiver, projector, A/V receiver, Playstation system. * Input Connector: HDMI Male (24K Gold plated) * Output Connector: Component Video (3 x RCA Male) and Audio (2 x RCA Male) * Cable Length: 5ft * Conductor: Copper * Color: Black * Cable supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i resolutions * NOTE: DO NOT SUPPORT SIGNAL FROM VCR, COMPUTER OR LAPTOP …
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני ממש ממש בהתלבטות עוד מהדיון הקודם שלי. יש את הMicrolab SOLO4 ב500ש"ח הMicrolab SOLO 6 ב600ש"ח הMICROLAB PRO 2 בכמעט 800ש"ח רוצה לקחת את הטובים ביותר מבינהם שיתנו סאונד נקי ובאס טוב ללא פשרות במחיר הנ"ל,שישבו על השולחן. לא מעוניין במערכת 2.1 או 5.1. הנה ביקורת על הסולו 6 http://www.modsynergy.com/review175.html
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רצוי SAMSUNG או LG.. מנסים לדחוף בחנות Toshiba של 37.. הדגם הו Toshiba 37AV600 . כזאת: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7005 במחיר 3400 שקל כולל התקנה. (הובלה עצמאית) בבסט-ביי הטענות הן בגלל ש"לא רואים טוב בסמסונג כמו בטושיבה" , "אין עברית בסמסונג" , "אתה לא תקלוט את כל הערוצים דרך כבל" "אין לך צורך בFULL HD, אין ממירים בארץ של זה במילא" (מה קשור, למה אין נגני בלוריי שאני יכול לחבר ולראות ב1080 אמיתי? : ) טושיבה פחות טובים מסמונג באופן כללי נכון? ופיליפס נחשבים די בטופ של הLCD מבחינת איכות? מה לגבי הדגם LA37B530 / 550 של סמסונג? הוא יותר טוב מהטושיבה המדוברת? הדגם עם הפס האדום.. כזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-