עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by friedman3010,

אחרי בעיות הבטריה ב iPod הורדתי אותו מהרשימה... נשארו שני אלו: iRiver iHp 100 - 10 Gb Creative Zen - 10 Gb לפני מה שקראתי עד כה, הרבה מכם מתלהבים מ iRiver, מה דעתכם על המכשיר השני? מה מהם עדיף ולמה?? (איכות סאונד, זמן בטריה, תמיכה בפורמטים...) ??? ??? ??? דרור

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by balon007,

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. חבר שלי טוען שכן...קניתי את האוזניות סוני לחוד ואני רוצה נגן FLASH שיתאים מבחינת התנגדות..ויש לאוזניות שלי כבל מאריך מטורף של איזה 40 ס"מ...הבנתי שגם זה משפיע על הזרימה עכשיו יש לאוזניות : High power 30mm Neodymium driver Gold plated connector אני לא יודע כמה אוהם אבל מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. בעיקר לצפייה בסרטים ולמשחקים תודה!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. יש הצעות כל שהן למערכת רמקולים 5.1 או 2.1 בתקציב של מקסימום 600 שקל???

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aylin,

:'( אוקי אז ככה... שלום אני איילין... ורציתי לשאול אותכם...אני מחפשת כבר שנים..!!!-(חודשים) נגן mp3 שיהיה 4 גיג'ה בסביבות ...900 שקל.. תגידו -תעזרו לי...אם אפשר למצוא כזה מכשיר...ואם לא... עדיף שאני יפסיק לחפש... ~תודה מראש~ P&L AYLIN

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. א'. האם מישו יודע את הSPEC המדוייק של הATP3? וואטים וכו'.. לא הבנתי כלום מהPDF שלהם... ב'. אם אני רוצה לחבר גיטרה למחשב זה דרך החיבור Input של הרמקול? האם חיבור גיטרה למחשב (שישמש כמגבר [בין השאר]) יכול לפגוע באחד מהדברים (מחשב/גיטרה)? האם יש סיכוי שמשו יישרף או משו? האם להקליט ולהשמיע בו בזמן יכול לפגוע ברכיבים? ג'. בקשה לרמקולים זולים, מאד. אולי הרקולס, או משו כזה? בכל מקרה, עד 100 שקל. ואני יודע שאין רמקולים טובים ב-100 שקל, אבל תנסו למצוא בבקשה. P= ועוד משו... מישו מכם מכיר תוכנה לאקווילייזר? פעם היה לי Eq של אביט, שקיבלתי עם הלוח אם, אבל משומה זה נעלם כל פעם מחדש... כל פעם שאני מתקין תדרייברים מחדש של הלוח אם זה חוזר, אבל נעלם אחרי כמה זמן...

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by jhracham,

היי לכולם. קניתי מערכת Q6600 חדשה ובלוח אם מסוג GIGABYTE 965-S3 יש כרטיס קול אונבורד. במחשב הקודם שלי יש הרקולס פורטסימו 7.1 יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Logitech רציתי לדעת מבחינת ביצועים ואיכות איזה כרטיס יהיה יותר מהיר או איכותי? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Pac Pac Chick,

יש לי מערכת Logitech Z-680, ואני כרגע משתמש רק בכרטיס קול המובנה שהגיע עם הלוח אם שלי, ASUS P4P800 Deluxe. האם זה מספיק? אם לא, איזה כרטיס קול (במחיר נורמלי) כדאי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by Satlan,

אהלן היום רשמית הרמקולים שלי נשרפו לחלוטין. ואני צריך מערכת חדשה, 5.1. אין לי יותר מדי כסף, בסביבות ה-550 פלוס מינוס.. היה לי מקודם מערכת של לוגי'טק 4.1.. והייתי די מרוצה. אז אם אפשר המלצות ! יהיה מעולה ! בתודה מראש=]

14. Started by EG,

שלום, אין לי מושג בנושא אבל יש לי 5000 ש"ח לקניית רמקולים ומגבר. מה שאמרו לי זה שאם אפשר שהרמקולים יהיו 500 וואט או מה שזה לא יהיה. אם אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים והמגבר הכי טובים ושמחירם הכולל לא יעלה על 5000 ש"ח. תודה מראש "יאסר". נ.ב זובון (MAFISTO התימני) אם אתה יכול להסביר להם מה אנחנו צריכם כי זה מה שגוגו אמר לי שצריך ודרך אגב שתדע אני רק רוצה לזרז את העיניינים כי אתה לא עשית כלום בנידון.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Singularity,

כנראה בעוד כמה שנים נתחיל לראות מסכי ליזר כן כן שמעתם נכון, אומרים שהם חצי מהעובי של הפלסמה והLCD, חצי מעלות הייצור, כלומר חצי מחיר (בתקווה), 75% פחות צריכת חשמל ופי 3 יותר צבע!! בעוד שבטלוויזיות שקימות כיום יש כ-30% מכמות הצבעים שהעין האנושית יכולה לקלוט לליזר יהיו כ-90% מהצבעים!! לקישור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4489

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by YoTaMi,

איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? LG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=728120 או SUMSUNG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=708106 איזה טלוזיה יותר טובה ? תודה רבה לעוזרים!!

17. Started by 7omaHawk,

שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …

19. אני מחפש טלוויזיה ב4 אלף ש"ח בעיקר לסרטיFHD ושידורי יס רגילים.(כרגע לא HD). הטלוויזיות עם מירב ההמלצות היו LG 42 42LD550 ו Philips 42PFL5405H (גם בחניות וגם בפורומים), ולכן שאלתי היא מה בעצם עדיף? הפיליפס באה עם ניגודיות יותר גבוהה של 1:100000 וה 1:80000LG לעומת זאת הטענות נגד הפיליפס הם שהרמקולים חלשים. המלצכתם ועזרתכם.... תודה נ.ב אשמח לקבל המלצות נוספות

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by jambo7,

שלום אני מתלבט בין 3אפשרויות בין Harman Kardon SoundSticks לבין z2300 של לוגיטק לבין fx4021 ההפרש במחיר זניח תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by RazKadar,

יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by R0tem1,

יש לי את התקציב לשתיהן אבל השאלה שלי אם ה595 מצדיקות תוספת של כמעט 500 שקלים, במיוחד שרוב השימוש שלהן הוא בחיבור לנגן D2. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by אבשה,

שלום, אני רוצה לקנות נגן דיוידי לשימוש פשוט. אני צריך שהוא יקרא גם צרובים ושזה לא יהיה הדיוידי האלה שאתה קונה בסופר ותגיד שלום אחריי חודש. אני צריך אחד פשוט במחיר לא גבוהה ואני צריך לדעת בערך מחירים ובגלל זה עדיין אין לי תקציב אז אני מקווה שתעזרו לי עם זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  24. שלום אנשים אני מחפש המלצה לנגן עד 400 ש"ח , עם מסך צבעוני , שיהיה קטנצ'יק ויגיע עם כל מה שצריך ומפירמה מוכרת... יש לכם רעיונות ? (בבקשה רק מנסיון אישי זתומרת יש לכם את המכשיר או לאח שלכם..). אגב זו מתנה: תגידו איך המכשיר המגניב הזה הזה נראה לכם ? למשהו יש אותו ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by Danits1,

אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.