עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אשמח להמלצה או טיפ בקשר לכרטיס סאונד אכותי למחשב המדיה סנטר בסלון המחובר לCreative Megaworks 500, המתאים בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים מדי פעם. הכיוון הכללי הוא בתקציב של +-1,000 שח, משהו כמו Creative X-Fi Titanium Fatal1ty תודה!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  2. אני מתלבט בין כמה דגמים, EMU 0404 ESI JULI קריאטייב AUDIGY 2SZ, או SB X FI 0550 המטרה היא כרטיס איכותי, מיועד לאודיו בעיקר עבור פרוייקט מחשב ברכב הדרישות הם, (בין חומרתיות, בין דרך תוכנה כגון ASIO ) להוציא דרך הכרטיס 4 ערוצים, בסטריאו ( צמד קדמי וצמד אחורי) הJULI מגיע כבר עם חיבורי RCA עבור המגברים - שזהו יתרון מבחינתי, את ההזמנה אני מבצע בלאו הכי דרך איביי, ולכן המחיר לא כ"כ משחק (אם צריך אני אתפשר על משומש עבור כרטיס שיענה על הדרישות) דרישה נוספת - הממשק חייב להיות PCI בכדי להתאים ללוח, כל אפשרות נוספת של חיתוכים למיניהם תתקבל בברכה. תודה רבה אלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gevat,

שלום, בבעלותי המערכת הנ"ל, והכפתור שמשמש ככפתור ההדלקה והאקוולייזר הפסיק לעבוד. הפעולה של האקוולייזר עובדת (סיבוב) אבל הכפתור נשאר על מצב דלוק (לחיצה). אם למישהו יש חלקי חילוף רלוונטים או יודע איפה להשיג חלקים אשמח אם ישמיע קולו. נ.ב. 1: הרמקולים כבר אינם באחריות ולכן אינני שולח אותם לתיקון, ובמעבדת היבואן לא מביאים חלקי חילוף ספציפים אלא רק מקבלים את הרמקולים לבדיקה בתשלום. נ.ב. 2: על הכפתור יש כיתוב: B2K ו- 9C2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  4. Started by CobraBoy,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ברשותי לוח gigabyte p35-ds3 דרישות: הכרטיס יהיה פנימי לכרטיס יחוברו רמקולים Microlab SOLO 7C המטרה היא לנצל את הרמקולים ולהפיק מהם את המיטב !

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. לא יוצא לי כמעט הרבה לשמוע מוזיקה מהמחשב, מאידך, כשאני משחק, זה בעיקר עם אזניות רציתי לדעת- האם הוספת כרטיס קול תשפר את איכות הסאונד ביחס לכרטיס קול onboard? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן בוקר טוב אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור או חצי קצת שנתפסות על האוזן בתקציב של עד 200 שקל לאייפוד . תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by AMIT_MEG,

מחפש אוזיות עד 200 שקל עכשיו התחיל הצבא וכו.. רכבות אוטובוסים אני רוצה אוזניות חמודות עד 200 שקל יש משהו טוב בתקציב חשבתי על Sennheiser CX500 אבל אם יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו הרבההה יותר טוב בגגגגגג של 300 שקל כללל הכל אז אפשרי ועוד משהו אם יש אוזניות בסגנון של AKG K404 גם אפשרי

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by rotman,

שלום לכולם , כיום אני משתמש (וכבר קרוב ל 3 שנים) ב altec lansing im616 inmotion אחלה אוזניות רק שבא לי להחליף אותם באזניות , בטוח כבר יש טכנולוגיות יותר מתקדמות. אני רוצה בבקשה המלצה לאזניות שהם sound isolation ו in ear . תקציב , עד ה 70$ , עדיפות שיגיעו עם קייס קשיח כמו ה altec

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TheReaper,

טוב אחרי שהCX500 התחילו לגסוס אני בחיפוש אחר אוזניות שיחליפו אותן הדרישות- 1.IN EAR 2.כבל Y (צד ימין וצד שמאל באותו אורך) אני יכול גם להזמין מחול (ארה"ב) אז אפשר גם להביא לינקים מחנויות משם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. אני לא מצליח למצוא את הפיתרון האידיאלי לצפיית סרטי HD בטלוויזיה(לאחר ההורדה מהאינטרנט), בלי לבזבז עוד 2000שקל (לפחות) על די.וי.די בלו ריי וצורב בלו ריי.. תודה.!

• 69 תגובות
    • 8.9k צפיות
  12. 1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עד עכשיו היו לי אוזניות של Micorosoft עם מיקרופון מדגם LX3000. האוזניות התקלקלו ואני רוצה לקנות חדשות ואני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל. ואגב איזה חיבור עדיף? רגיל או USB?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by viperch1x,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by galgalgal2001,

חג שמח לכולם! לאחר שקניתי רמקולים אני עכשיו מעוניין לקנות סט אוזניות טובות להקלטות.. מה אתם ממליצים?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by greenor,

שלום לכולם, אמא של חברה שלי מחפשת המלצה על מערכת סטריאו (עד 1200 שקל) לחיבור לטלויזיה (ללא רסיבר). הצרכים העיקריים הם שמיעת רדיו באיכות טובה, ושניתן יהיה לשמוע את הטלויזיה מהרמקולים של המערכת. לא מדובר כאן באודיופילים כבדים, ובסה"כ הרעיון בסיסי ופשוט, ולכן גם זול. הטלויזיה היא LCD 42" של סמסונג, כשכמעט כל הכניסות פנויות (אני לא יודע איזה כניסות הן הרלוונטיות ולכן לא מפרט מעבר לכך. אנא תנו המלצות, או לפחות תסבירו לי מה אני אמור לחפש במערכת סטריאו, ואיך אני מחבר אותה לטלויזיה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! לאחרונה עשיתי חיפוש כללי בפורום וראיתי כמה מערכות שכולם מדברים עליהן. 1) microlab solo 7 לא C7! 2) altec lansing mx6021 3) logitech Z2300 עשיתי השוואה כללית (לפי מפרטים) הראשון microlab solo 7 [pre] Amplifier: Output power: 110 Watt RMS Power distribution: 55 Watt x 2 Harmonic distortion: < 0.3% 1W 1kHz Frequency response: 55Hz - 20kHz Signal/Noise ratio: > 85dB Separation: > 55dB Input sensitivity: 380mV Nominal impedance: 4 ohm Speakers: Tweeter driver type: 1" Tweeter rated power: 10 Watt 6 ohm Bass and mid-range driver type: 6.5" Bass and mid-range rated power: 30 Watt 4 ohm Frequency range: 55Hz - 20kHz Interfaces: O…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מעוניין לקנות את הרמקולים מדגם SOLO6C של Microlab. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 725 ש"ח בחנות בשם KingPC. מישהו במקרה שמע עליה או קנה ממנה ויכול לחוות דעה עליה? לחילופין, מישהו יכול לתת לי לינק לחנות טובה המוכרת אותם במחיר דומה יחסית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפי משהבנתי היא מספיקה לי מכון הבחיות בכול מקרה הכבלים של כול ה Z5500 הם כבלים +- ? כי ראיתי באנטרנט תמונות של כאלה שמחוברים אחרת ... יש הרבה חנויות שמוכרות את המערכת במגוון של מחירים מתחיל ב 1850 וניגמר ב 3000 (!) יש הבדל בים המערכות שלוקחים פי שתים מחיר עליהם ? אם כן מה הוא ? איפה אתם ממליצים לי לקנות אותה לפי ניסיון קודם שלכם ? אני מעוניין בחנויות באזור חדרה כי אין לי את היכולת לנסוע עד לחנויות רחוקות או לקנות באנטרנט תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות LCD 32 אינץ' איזה הכי מומלץ והכי כדאי לי וגם שיהיה זול? מה אתם אומרים על LG Scarlet 32LH70YR LCD ‏32 ‏אינטש בזאפ ראיתי 3800 שקל

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by haim85,

אני צריך עזרה במונו מיקסר איך מקליטים בכרטיס קול הזה..מיישהו מישתמש בכרטיס קול כמו שלי? או כדומה שיכול לעזור לי בזה? אני רוצה שלמוע מוסיקה ושישמהו מה שאני שומע ואני ל מצליח לעשות את זה ???

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by CRT,

רמקולים 5.1, 6 וואט ערוץ כפול 5 ערוצים + 17 וואט סאב. היו לי את הרמקולים הללו כמעט שנה בקופסה לא פתחתי אותם. לפני מספר ימים חיברתי אותם למחשב עם כ.קול מובנה של Realtek ALC888, אם אני זוכר נכון. עכשיו בשמיעה של מוזיקה רק הרמקולים הקדמיים עובדים + סנטר וסאב. איך אפשר לגרום לכל הרמקולים לעבוד בשמיעת סטריאו? במשחקים ואפילו בתוכנה של Realtek בדיקת סראונד אז הסאונד באחוריים ממש חלש. אני החלפתי בהגדרות בין רמקולים אחוריים לקדמיים וגם בהחלפה פיזית של החיבור למחשב אז הרמקולים האחוריים (פיזית) נשמעים יותר חלש. מה יכולה להיות הבעיה או שזה אמור להיות ככה? אני חשבתי שבגלל שכל הכבלים באורך 1.7מ' קידמי וסנטר ואחוריים 4מ' לכן בגלל אורך גדול יותר הם נשמעים חלש יותר אבל זה לא הגיוני.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  23. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת, כשיש קטעים של דיאלוג במשחקים, המשחק מתעקש להשתמש רק ברמקול האמצעי (Center) והווליום שם הוא תמיד נמוך. יש לי אפשרות להגביר אותו דרך השלט של המערכת אבל ההגדרות מתאפסות כשאני סוגר את הרמקולים וזה מעצבן כל פעם לכוון מחדש. מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  24. Started by omerboy,

שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by haim85,

קניתי היום תרסיבר TX-SR308 ב1900 שח איך הוא אני רוצה לשמוע חוות דעת ממביני עניין? וסתם שאלה ככהעל הדרך איך אתה ממליצים לי לחבר תרסיבר לכרטיס קול של המחשב כדי לקבל שמיעה טובה במוסיקה דרך איזה יציאה וכבל ? תודה מראש [= תמונה רסיבר ותפריט: http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים