אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש אתר שאפשר לקנות כבלים מקצועיים למערכת שלי. לרמקולים הראשיים קניתי בזמנו את אלה : http://www.vandenhul.com/cable/gldwtr.htm אחלה כבלים שיפרו לי פלאים את ה SOUND .. עכשיו אני רוצה לקנות כבל איכותי גם לסאב וופר ולסנטר. בחנויות שעד עכשיו חיפשתי לא מצאתי דברים מקצועיים. אז אני אשמח לקבל ממכם ליניקים מעניינים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אחרי חפירה באינטרנט וכאן בפורום ואינסוף המלצות. החלטתי לנסות אותם. הכי זול שמצאתי זה באחד השרשורים כאן: http://www.mymemory.co.uk/Overhead-Headphones/Koss/Koss-PortaPro-Headphones ואחר כך באמזון ב- 40.98$ דולר. מה שהכי צורם לי ב- mymemory, שרשום שם אחריות 6 חודשים בניגוד לכך באתרים האחרים האחריות היא לכל החיים. מישהו רכש משם והאם יש אמת בדבר ולמה? ואיך החנות הזו בכלל? אמינה\מומלצת? האם הערכה ב-mymemory מגיעה עם ה-case? זה מקורי 100%? אחריות לכל החיים? חסר באתר שלהם מידע. מקווה לשמוע מבעלי הניסיון. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
א) על הרצפה ב) על לוח סיבית שהכנתי עם 4 רגליות פלסטיק שיישב על הרצפה ג) על המדף סיבית של הספריה - נמצא כ40 סנטימטר בערך מתחת לספריה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר דגש על האחוריים... תודה... הארון הוא עד התקרה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני יומיים רמקולים Microlab Solo7C ואני צריך לדעת איפה הכי כדאי למקם אותם המיקום שעשיתי להם http://sizmedia.com/my.php?i=w2wztgmgymto.jpg המיקום מספיק טוב או שעדיף לשנות אותו? המליצו לי למקם אותם על הרצפה אבל הטויטר לא יהיה מול האוזן של המאזין וזה לא טוב
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות CX 300 II. האם בטוח לקנות מ-KSP? אני יכול לסמוך עליהם שהאוזניות מקוריות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את IRIVER IHP 120 ופשוט ראיתי שבארץ המחירים ממש ממש יקרים האם אפשר לקנות אותו באתר בחו"ל שעושה גם משלוחים לישראל במחיר זול יותר? (אין לי מישהו שנוסע לחו"ל למקומות שיש בהם את ITIVER אז אני לא יכול לבקש ממישהו לקנות לי) תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות מפה- http://www.amazon.com/dp/B000E6G9RI/ref=asc_df_B000E6G9RI861497?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&tag=cnet-1002-20 ואז לפי הבנתי אין לי אחריות נכון? או שעדיף לי לקנות מהארץ ב180 ש"ח ואז יש לי אחריות (שנתיים)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי. הראשונה: הורים שלי טסים ללונדון, השאלה שלי זה איפה יהיה לי הכי זול לקנות אוזניות, בדיוטי פרי אצלנו? אצלם? בלונדון עצמה? מישהו היה בלונדון ומכיר איזה חנות אוזניות טובה? (באינטרנט אין הרבה מידע). השנייה: איזה אוזניות אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל, אוזניות בשביל מוזיקה בלבד, לא אכפת לי כפתור או Over Ear העיקר שלא יהיה קשור לביטס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אני בסך הכל מבקש? לקנות נגן אם פי שלוש! אני מעוניין באתר טוב ישראלי שאפשר דרכו לקנות נגן אם פי שלוש , עשיתי חיפוש נרחב באתרים ישראלים וכל מה שמצאתי הם חנויות שמוכרות מספר נגנים פשוטים ופה ושם נגנים יותר טובים שמשום מה אין להם אף פעם במלאי ושצריכין להגיע מחול! מישהו יכול לעזור לי למצא מקום שניתן למשל לקנות ipod ? האם מלית ברירה עדיף להזמין מאתר בח"ול? יש אחריות? יש אתרים כאלו שעושים משלוחים לארץ? אני מיואש! :'(
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני קונה 2.1 ואני רוצה לדעת איפה כדאי למקם אותם בחדר, אני בעיקר אשמע מוסיקה מהמחשב, אבל לפעמים גם אראה סרטים של המחשב בטלויזיה ולכן עדיף לשמוע מהסאונד של הרמקולים מאשר לחבר גם סאונד לטלויזיה (שהמרקולים שלה גם ככה מסכנים 2.5W כל אחד..) צירפתי תמנונה של החדר. תודה לעונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD 32 אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שמעתי שיש מבצע על הרמקולים של Aztech איפה יש את המבצע?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בן דוד שלי רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה EMU 1820... מוכרים אותו בארץ? אם לא האם מוכרים בחול ועושים משלוח לארץ?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי (דרך אגב, בשביל חבר) אם אתם מוצאים חנות בחול ששולחת לארץ.. זה גם יהיה נחמד. (מי שיודע גם כמה מכס הבחור ייאלץ לשלם..שירגיש חופשי)
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי איזה דיסק עם מעריב לנוער שיש בו 2 שירים... עכשיו אני קולט השיר שוקל 130 מגה ל 13 דק' ובאיכות 1411 איפה מורידים שירים בכזאת איכות?? יש לי סיכוי למצוא שירים שאני רוצה בכזאת איכות? חח
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לקנות את הכרטיס הזה? ברצוני לחבר אותו למערכת פשוטה של AIWA ובו זמנית למגבר אוזניות PA2V2 שמחובר ל GRADO SR80. האם הדבר אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ...
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-