עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by love-its-my-name,

שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

2. Started by sir f,

האם כדאי לי לקנות מפה- http://www.amazon.com/dp/B000E6G9RI/ref=asc_df_B000E6G9RI861497?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&tag=cnet-1002-20 ואז לפי הבנתי אין לי אחריות נכון? או שעדיף לי לקנות מהארץ ב180 ש"ח ואז יש לי אחריות (שנתיים)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  4. היי,יש לי קיום מסך מחשב מסוג Dell 207WFP רוב השימוש שלי במחשב זה אינטרנט וסרטים,מידי פעם משחקים(אני יכול שנה לא לשחק במשחק ואז לשחק שבוע במחשק אסטרטגיה...) אבל לא אחד אשר יושב לשחק משחקים. מכיוון שרוב הזמן אני רואה סרטים,אני רוצה מסך גדול לסרטים. אני מתכוון להשאר עם שני המסכים במקרה שזה אפשרי,להשאר עם הנוכחי ולקנות טלוויזיה ולחבר אותה בתור מסך שני,ובא לצפות בסרטים. הטלוויזיה לא תחובר לכבלים. היא תשמש רק לסרטים אשר יעברו דרך המחשב. התקציב הוא 4000-4500 גג,יש משהו במחיר הנ"ל אשר באמת יהיה טוב לשימושים האלה? או שעדיף לוותר על זה עד שיהיה תקציב יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. אז ככה ראשית הטלוויזיה צריכה להיות של חברת Toshiba/Haier. (אלא אם החברות האלו ממש לא מומלצות ) 42 אינצ' עכשיו מה הפרמטרים הנוספים שאמורים להנחות אותי בבחירת הדגם הרצוי..?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by sh_idan,

תודה

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by Shizel,

מה אתם חושבים על ‏Labtec Arena 685 5.1‎ ומה יותר טוב למשחקים וסרטים Creative Inspire T6060 או Creative Inspire® 5.1 5200 ???

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by AgentZ,

אהלן, אני מחפש כבל DisplayPort לHDMI ששני הקצוות שלו הם זכר, כדי לחבר מחשב נייד T410 לטלוויזיה באזור ירושלים. מישהו מכיר חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור ירושלים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לחדר שלי, בגודל של בערך 3X3 מטר. הדרישות שלי הם: *יכלול נגן DVD ומערכת רמקולים 5.1 *לא משנה אם ההגברה פנימית בנגן או מגבר חיצוני, אבל עוצמת רמקולים מכובדת. זה כולה חדר אפילו לא סלון, אבל שניתן יהיה להביא בווליום. *מראה טוב, עדיפות לשחור מבריק *צליל בס עמוק, דומיננטי ומדויק (בס חשוב מאוד!) *איכות שמע כללית טובה ככל הניתן בתקציב *כניסת שמע מהמחשב ומהטלוויזיה (יש במחשב גם יציאה אופטית) *כניסת USB, שניתן יהיה דרכה לראות גם סרטים ולא רק לשמוע שירים (לא בכל נגן יש לצערי) *כמובן תמיכה בכל הפורטים הנפוצים והמוכרים, מקודדדים, כתוביות וכו' וכו' התקציב הוא כ1000 ש"ח +/-, גמיש, ואפילו מאוד. אם יש גם מערכת ב2000 ש"ח שאתם חושבים שתענה טוב בהרבה ע…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. היי קניתי די וי די חדש קורא דיוקס. הבעיה היא איך אני מחבר אותה לטלויזיה ולכבלים ככה שברגע שאני מכבה את הדי וי די הכבלים יפעלו או שפשוט בלחיצת כפתור אני אוכל לעשות החלפה בין די וי די לכבלים. לטלויזיה יש יציאת scart וקואקסי שאני לא נוגע בו ולא אגע. לכבלים יש יציאת scart וRCA - לבן אדום וצהוב. לדי וי די יש גם scart ו RCA- לבן אדום וצהוב. קיבלתי עם הדי וי די כבל RCA - לבן אדום צהוב עכשיו איך אני מחבר בין השלושה ככה שיעבוד מצוין. אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את הכבלים לדי וי די והדי וי די לטלויזיה ... האודיו מהכבלים כזה גרוע .. איכות על הפנים אין פלא חחחח. מה אני עושה ? בבקשה עזרו תודה

11. יש לי Samsung 40" ו PS3. כרגע כל האודיו שאני שומע יוצא מהרמקולים של הטלווזיה. אם להגיד את האמת זה ממש לא הפריע לי בשידורי טלווזיה, סרטים ובמשחקים. רק כששמעתי דיסקים של מוזיקה בהחלט יכלתי להבין בירידיה באיכות הסאונד. לא מזמן הייתי אצל חבר שלי שיש לו מערכת סאונד דיי ישנה עם רסיבר ורמקולים שמחוברת ל PS3 - ומה להגיד לכם, I was blown away. כל יריה וזריקת רימון ב Warhawk קיבלו גוון והרגשה אחרת לגמרי מאיך שאני משחק בבית. אני מעוניין לקנות מערכת אודיו (לפי מה שאני מבין זה רק רסיבר ורמקולים, אבל אני לא בטוח - אז אני משאיר את זה לכם) לחבר ל PS3 ולטלווזיה כדי לשדרג את חווית הצפייה והמשחק. כרגע זה הולך לחדר הלא גדול יותר מדי שלי, אבל אני מקווה לסחוב את המערכת הזו שנים קדימה גם לסלון …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  12. שלום, אני מחפשת טלויזיה 42 אינטש, חשוב איכות תמונה וקול טובה בלי כל הפיצ'רים (מיועד לסבתא שלי). תקציב עד 5000-6000 ש"ח. הטלויזיה שנעצרתי עליה בינתיים היא Philips 42PFL5405H אשמח לחוות דעתכם תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by syclla,

שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Cyron,

מה הדרך שתתן את האיכות הטובה ביותר בחיבור מסך LCD 42" לממיר של יס ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by AtR,

אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A סידי Cambridge Audio Azur 640C וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ? ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת די…

18. יש לי מערכת קולנוע ביתית שהמגבר שלה התקלקל (נותן הודעת תקלה כשמדליקים אותו, ולא מגיב לכלום), לקחתי אותו לסוני והם רוצים 1000¤+ לתיקון. מישהו מכיר מעבדות אחרות שיודעות לתקן מוצרים כאלו? תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by turtleman,

נגן הDVD שלי (StandAlone) ישן מאוד. כשאני אני אומר ישן אני מדבר על כמה שנים טובות. בכל אופן בגלל שהוא ישן הוא לא תומך בכמעט כלום אפילו לא CD-R, שלא נדבר על DVD-R. אני מתכוון לקנות נגן חדש שתומך במדיות הקיימות היום, וגם חושב על לקנות נגן שתומך ב DIVX. יש למישהו פה נגן כזה ויכול להמליץ לי על דגם? המבחר בארץ לנגנים שתומכים בDIVX לא גדול. אני חושב על לקנות PHILIPS DVP630 או PIONEER DV-470 הסתכלתי במאגר מידע על הנגנים בVIDEOHELP אבל חלק מהתגובות שם טובות וחלק לא... אם למישהו פה יש את אחד הנגנים הנ"ל בבקשה תכתוב פה עליו ואם כדאי לקנות אותו...

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by liav12,

Sony MDR-V700DJ איך הדגם הזה? טוב למוזיקה? והמחיר שלו לא משנה..

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. יש לי מערכת 5.1 ערוצים חיברתי למחשב ה WIN 7 קולת את כול הרמקולים הדרייבר קולת את כול הרמקולים אבל כשאני נכנס למדיה פלייר או משהוא אחר אני שוע רק ברמקולים הקדמים כשהיה לי XP הכול עבד

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  22. אני לא מבין הרבה בנושא... אני מתכוון לדבר כזה שמשפר את האיכות... כמו שאתה משפר את הצבע/קונטרסט ועוד לתמונה... אז משהו כזה לצליל...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קיבלתי במתנה מקרוב משפחה שהשתדרג למארכת חדשה רסיבר Rotel RTC-965 ושתי רמקולים BOSE 301V חדשים לגמרי!~ מה שבטוח אני לא זקוק למפלצת שכזאת בינתיים אני מעוניין למכור את המארכת לטובת כסף לרכב, בכמה אני יכול למכור את הסט ביחד וכול אחד בנפרד? אם בכלל כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by scylla,

אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30

• 8 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.