אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)? אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה קניתי את המערכת של logitech z5500 מאמריקה, אני לא סגור איזה שנאי מספיק לי ומה המחיר שלו אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. על הסאב שממנו יוצא החיבור לחשמל רשום: 120V 60hz ו זרם 3A וב Performance spec רשום Total RMS power: 500 Watts RMS דרך אגב מצאתי אותו באתר אמריקאי שבמידה ומשלמים מזומן המחיר שלו 170$ ואל תשכחו כמה הדולר היציג בימינו
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הנושא דיי מדבר בעד עצמו. אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
דבר ראשון ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום תשובה, רוב הדיונים שהיו על אוזניות עד 200 ש"ח לא נענו או שהתשובות לא היו רלוונטיות כלפיי. עכשיו האוזניות היחידות שמצאתי שנראות לי יחסית נורמליות הן אלו: ALTEC LANSING AHS502 שעולות מ150 ש"ח בנועה. עם יש אופציות טובות יותר מהAם עד 200 שקל בבקשה ! תודה מראש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3578&catcode=499
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם שוק כרטיסי הקול עד כדי כך חרא בגלל המונופול של קריאטיב? כי אני לא רואה בדיוק תחרות והכרטיסי של קריאטיב הרבה זמן בשוק וגם המחירים שלהם לא יורדים. למה לא תובעים אותה שתיתן תמיכה בEAX5?! בגלל חוסר התחרות. ומה הסיבה באמת שהיא נתנה לחברות אחרות לשהתמש בתקן הEAX2 שלה? אני פשוט מחפש כרטיס קול כבר המון זמן ואני לא רואה שיוצא משהו שבאמת יתן ביצועים מצוינים ובעל הטכנולוגיות החדשות ביותר במחיר ארקטיבי (כמו בשוק כרטיסי המסך אההמ 4850 אההמ 9600GT אההמ), ולא איזה כרטיס שעומד כבר בראש הביצועים שנה. אשמח לתשובה ולהמלצה לכרטיס משתלם כיום,ומה באמת הולך לקרות עם השוק הזה, כי לפי מה שהבנתי לא ממש הלך למיקרוסופט עם הורדת התמיכה בוויסטה בEAX.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אוזניות שישמשו לשמיעת מוסיקה מאייפוד,פלאפון וכן הלאה.. לא ביתי העדפה לקנייה בארץ אפשרות לאייבי והזמנות מחול.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON DHT 390 ואני מעוניין לחבר את אותו למחשב אך ללא הצלחה, קודם כל אני מחבר RCA COXIAL (נראה לי שככה קוראים לו), יש לי כרטיס קול REALTEK HD AUDIO עם חיבורים אנלוגיים ודיגטליים, אני כמובן מחבר לדיגטלי. אני לא כ"כ בטוח לאן לחבר לרסיבר, יש שם כניסה COXIAL. חיברתי ולא שומעים כלום, אולי מדובר בבעיית הגדרות במחשב, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להגדיר. אני מעלה לכם תמונות של החיבורים במחשב וברסיבר שאולי יוכלו לעזור. עדכון לגבי הכרטיס קול, יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE שתמך ב: 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In אני יכול לחבר אותו נכון? תודה מראש. [attach…
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום. אני קצת חושש לשאול, אחרי הקטילות שראיתי, אבל מה רע בזוג הרמקולים הקדמיים מדגם Magic 7 של Peerless ? המחיר שלהם מאוד סביר (פחות מ-1,000 ש"ח), הם נראים טוב (לא שזה קריטריון), וגם שמעתי אותם בחנות והם נשמעו מצוין. אמנם הם היו מחוברים שם לרסיבר מצוין של Yamaha, אבל נראה לי שגם עם רסיבר פחות טוב הם יישמעו בכלל לא רע. הנתונים שלהם: 1x8 woofer 1x6.5 Bass-midrange 1x6.5" Midrange 1x1 tweeter ferrofluid cooling הספק: 400W R.M.S. אימפדנס: 6 אום תחום תדרים: 27HZ-20000HZ נצילות: 92dB מידות בס"מ: גובה- 115 רוחב- 20 עומק- 38 אשמח לשמוע את דעתכם על הרמקולים האלה, בעיקר התייחסות לנתונים הטכניים שנראים מאוד טוב, ולא קטילה של פירלס, אבל תרגישו חופשיים להפציץ. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 500-700 פחות או יותר. עד להיום השתמשתי steelseries v2 והייתי די מרוצה מהם מבחינת סאונד, אבל הילד "אימץ" אותם ומבחינתי סיבה למסיבה לשדרוג חשבתי אולי ללכת לכוון של אלחוטי, כי ב-V2 הכבל היה דיי מעצבן ומגביל ולא כל כך אהבתי להשתמש במאריך לבעיה. כמובן שגם חוטי מבחינתי הולך. כמו שציינתי בכותרת, השימוש העיקרי הוא גיימינג ומדי פעם צפייה ב- youtube או ב- twitch. עד כמה שזה משנה אני מאוד אוהב לשחק במשחקי MOBA בעיקר ב-paragon נכון להיום, ומידי פעם במשחקי FPS. שמתי עין על מספר דגמים שאשמח לקבל את דעתכם עליהם.... SteelSeries Arctis 7 Sennheiser GAME ONE Sennheiser GSP 3…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. אחרי כשנה עם ה-EP635 של Creative החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. כרגע אני דיי סגור על ה-E2C של Shure, אבל ניסיון העבר (שריפת 700 ש"ח על רמקולים דפוקים וכרטיס קול בינוני) לימד אותי שעדיף להתייעץ לא רק עם עצמי אלא גם עם אנשים בעלי ניסיון כלשהו בתחום. הקרטריונים הם: * תקציב: עד 550 ש"ח ללא חריגות. * יעד: מוסיקה בלבד - בעיקר מטאל (כבד, לא מצעדי הגאווה להם קוראים משום מה 'רוק'). * עיצוב: ללא חשיבות, העיקר שיהיו נוחות. * נגן: הדור הראשון של ה-iPod Nano. * עריכה: חסימה לרעשים כמובן. מה שמעניין אותי בעיקר זה האם האוזניות יהוו קפיצה מכובדת (Noticeable, כפי שמקובל לציין) באיכות הסאונד. אני יוצא מנקודת הנחה, במקרה הזה, שמחיר כפול משמעו איכות כפולה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הכרטיס קולל צריך להגיע אחרי חג סוכות ..... עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר תכרטיס קול למחשב בדיוק אני מחבר אותו בחומרה של המחשב ומה עושים אחרי זה ? כי פשוט יש לי כרטיס קול מובנה בלוח והוא פועל עכשיו איך אני עושה שהכרטיס קול החדש שקניתי היפעל במקום המבונה ? ותסבירו לי הוראות פחות או יותר של ההתקנה ואיך הכרטיס שקניתי טוב נכון ? אני משלב אותו עם הMX5021
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בדקתי את הדברים הסטנדרטים, כשאני שם משחק המח מתפוצץ מרעש בסרטים אני חייב ממש להגביה ?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש למישהו שאני מכיר את זה והוא ביקש שאני יגיד אם זה ג'נרי או לא... תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים כאילו לא כאלה שעולים 2000 שקל אלה בסכום של עד 500 ואני גם צריך כרטיס קול שיתמול לי ברמקולים האלה מכיוון הכרטיס שיש לי עכשיו הוא בכלל על הלוח אמ יעני לא משו בכלל....(מכיוון הלוח אםשלי ישן) ויש לי שאלה האם כל כרטיס רקול שאני קונה אני יצליח לחבר ? או שאני צריך לחפש את החיבור המתאים ואם כן אז איך אני בודק איזה חיבור של כרטיסי קול יש לי בלוח אם... כי למשל הכרטיס מסך שלי זה AGP אז אם זה אותו חיבור מאיפה ובכמה אפשר למצוא כרטיס קול AGP (לא יקר) שתומך ב5.1 תודה רבה לעוזרים וד"א מה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות לכם! יש לי מיקרופון, שלאחר שהרבה זמן שלא השתמשתי בו, שבק חיים. קניתי חדש, ולהפתעתי הגדולה גם הוא לא עבד! אני מסתכל במבט חשוד על הפנטיום 4 שלי, ויש לי הרגשה שהוא, החרא הזדוני הזה עשה משהו כשלא הסתכלתי. מה לעשות? יש לי פנטיום 4 וWIN 98. תגידו לי איך להחזיר את היכולת של המיקרופון, ובלי בולשיט של מתקדמים, כי אני פרימיטיבי. היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב עם כרטיס מסך HD5850 הצג עבודה שלי הוא dell 2209WA לפני מספר ימים התקנתי TV LCD 37 FHD -37LH35FR החיבור הוא HDMI . ראיתי שבהגדרות יש כמה אפשרויות : duplicate ,extend,replace מה הדרך הכי טובה לחבר את הLCD שיראו הכי טוב ,שימוש יומיומי -סרטים גלישה ,משחקים אופיס וכ' ? למסךLCD הזה יש NR או בשם אחר just scan 1:1 ..
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, אין לי דרישות ספציפיות (בגדול אני גם משחק במחשב וגם רואה סרטים / סדרות) ואני רוצה להוציא סכום של לא יותר מכמה מאות שקלים. אני יודע שפעם היו תמיד איזה סטנדרנט מומלץ של ATP3 וכו' והיום כבר אין אותם, אז רציתי לדעת מה כן מומלץ (אשמח לקבל המלצות גם ל 2.1 וגם ל 5.1 או כל מה שעולה על דעתכם).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני ניצול של ה-Gmini220 של ARCHOS. נגן מבוסס הארד-דיסק שאחרי חצי שנה של שימוש, ככה פתאום, התקלקלה לו הבטרייה. לא נפל, לא קיבל מכה. פתאום, יום בהיר אחד, במקום לנגן חמש-שש שעות, היה מנגן רבע שעה. שלחתי חזרה לארה"ב לתיקון, ארקוס במקום לתקן שלחו נגן חדש, אחרי חודשיים הוא התפגר. אפילו לפרמט אותו אי אפשר. אז שתדעו, אם מישהו יבקש מכם עצה בנוגע לנגן הזה. גם קראתי באינטרנט על אנשים נוספים שסבלו מבעיות [בעיקר סביב הבטרייה]. עכשיו, אחרי הכוויה מארקוס, החלטתי לקנות נגן פלאש ולרדת מעשרים גיגה לגיגה בודד. אני רוצה נגן שאפשר יהיה לקבל שירות פה בארץ אם יהיו בעיות איתו ואני רוצה שיהיה אמין, שלא יעשה בעיות ושתהיה לו איכות סאונד טובה. מוכן להשקיע בסביבות האלף שקל. קראתי שהנגן של …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-