אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי כבל HDMI 1080i, לחיבור בין הכרטיס מסך ( ATI HD5750 ) לבין הטלוויזיה שלי ( Panasonic lx8 -720p ). עכשיו הטלוויזיה כן מקבלת input של 1080i ובגלל זה קניתי את הכבל, הכל עובד רק שאיכות התמונה ( מתבטא הכי טוב בטקסט הכתוב ) היא פשוט גרועה. חיברתי לפני זה עם כבל VGA והאיכות פשוט הרבה יותר טובה. האם יש הבדלים באיכויות בין הכבלים השונים?? גם בעידן הדיגיטלי?! הכבל עצמו היה זול, נכון, אבל לא חשבתי שאמורים להיות כאלה הבדלים... אולי חיברתי או הגדרתי משהו לא נכון? בתודה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היום קניתי סוף סוף כרטיס קול ממש פשוט 5.1 בשביל הרמקולים X540 שיש לי אחרי שתליתי אותם .. המוכר אמר לי שאני צריך להיכנס לביוס ולבטל את הכרטיס קול שיש לי ואז להתקין את הדרייבר והכרטיס קול הבעיה שלא מצאתי את זה בביוס והתקנתי בכל זאת את הכרטיס אחרי שלא מצאתי בהוספה והסרה את הדרייבר הקודם של הכרטיס לקודם קראו HD ADeck ולכרטיס החדש הדרייבר הוא PCI 3D configuration עכשיו כשאני מפעיל שיר אני לא שומע אותו .. מה לעשות? תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מומלצות ורציתי לדעת אם זה כדאי + חשוב לי מאוד האחריות ורשום שם שיש אחריות לשנתיים...מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר או שהאוזניות האלה טובות?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגה בייט - ma78gm-s2h בעל יציאה אופטית. חיברתי כבל ואין סאונד, כאשר חיברתי לDVD כן היה סאונד. למיטב זיכרוני היה לי סאונד לפני כמה ימים ועתה אין לי. כל הדרייברים מותקנים ומעודנים. מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני קניתי לאחרונה מסך 971P בשביל צפייה במחשב... אני רוצה לרכוש עוד מסך לסרטים בלבד מינימום 24 אינצ' עד 32 אינצ'. אני מתלבט אם לרכוש מסך או טלוויזיה, כי המחירים של מסכי מחשב זולים בהרבה... מה אומרים יש המלצות? המסך לא יחובר לממיר כי אין לי חיבורים בחדר שלי, אלא רק למחשב וסרטים וסדרות משם. יבגני
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כמה סרטים שהתרגום היחיד שאני מוצא להם הוא בפורמט SUB. לצערי התוכנה עימה אני עובד בד"כ (AVIAddXSub) לא מקבלת את הפורמט הזה וכשניסיתי לבצע המרה התרגום משתבש (הוא כבר ל מסונכרן נכון לסרט). מישהו מכיר תוכנה כמו ה AVIAddXSub שמדביקה כתוביות לסרט רק לפורמט SUB?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש בימים אלו לקנות רמקולים 5.1 ערוצים במחיר של 700 ש''ח, וזה למוזיקה לסרטים ולמשחקים בקיצור להכל... ואני מדגיש רק 5.1 תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי, כאמור בכותרת, חיברתי טלויזיית LCD "32 עם כניסת HDMI למחשב עם כרטיס מסך GF8500 GT עם יציאת DVI ע"י כבל DVI-HDMI. רואים לא חד בכלל בכל רזולוציה, הנסבל ביותר היה ב 1024X768 אבל זו רזולוציה נמוכה מדי למסך/טלויזיה כזו. יש לי מסך/טלויזייה אחר LCD עם כניסת DVI ללא HDMI, וחיבור למחשב דרך כבל DVI רגיל - רואים מצויין! חד מאד ברזולוציה טבעית של 1360X768, עובד ככה ישר ללא שום הגדרות. מה קרה שלא רואים חד דרך HDMI? האם צריך להגדיר משהו? זה לא אמור להיות חיבור דיגיטלי כמו DVI-DVI?? אשמח לפתרון התעלומה! תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס קולל צריך להגיע אחרי חג סוכות ..... עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר תכרטיס קול למחשב בדיוק אני מחבר אותו בחומרה של המחשב ומה עושים אחרי זה ? כי פשוט יש לי כרטיס קול מובנה בלוח והוא פועל עכשיו איך אני עושה שהכרטיס קול החדש שקניתי היפעל במקום המבונה ? ותסבירו לי הוראות פחות או יותר של ההתקנה ואיך הכרטיס שקניתי טוב נכון ? אני משלב אותו עם הMX5021
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש? קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרון אני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימוש רק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה, למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי את המערכת X-540 . ובזמן שגלשתי באינטרנט שמעתי פיצוץ מהרמקול הימיני הקדמי וגם מהאחורי . ועכשיו כשהרמקולים דלוקים אני שומע משני הרמקולים פיצוצים קטנים (כמו חשמל סטטי ) . עכשיו שמתי לב שזאת לא הבעיה ברמקולים אלה בחיבור שלהם . כל הרמקולים עובדים מצויין אבל כשאני מחבר את הרמקולים לחיבור הימיני (גם האחורי וגם הקדמי ) שומעים את הרעש . מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB. ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB? אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421Altec Lansing - , כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W. התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח. אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-