עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני מחפש אוזניות אלחוטיות שהן נוחות וטובות בעיקר לצפייה בסרטונים בדרכים ולפעמים שהוכל לחבר אותן לנינטנדו סוויץ׳.כרגע משתמש ב-Jabra Move אבל יש בעיה משמעותית איתן והיא שהמיקרופון הוא פשוט זבל מוחלט אבל בסה״כ הן טובות מאוד, נשמעות טוב, קטנות וניידות. בינתיים מה שהסתכלתי זהSkullcandy Grind Wireless JBL E40 BlueTooth JBL E45BT JBL T450BTיש לכם עוד הצעות התקציב שלי הוא עד 500 אולי עם חריגה לא גדולה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כפי שהכותרת מתארת זאת בדיוק הבעיה כאשר מוזיקה או כל דבר אחר בפועל , הוא פשוט עובד חלש יותר מכל הרמקולים האחרים אפילו בדקתי בדרייבר של כרטיס הקול (יש שם אפשרות להשמיע מנגינה מסויימת בכל רמקול) ובו היא עובדת חלש יותר הנה הדברים שניסיתי : הדרייבר של כרטיס הקול מותאם ל 6 ערוצים בעוצמות ה Vol ב WIN הכל מוגדר כמו שצריך החיבורים מוגדרים כמו שצריך בדרייבר נכנסתי אפילו ל Cod4 ואפשרתי שם מערכת 5.1 וגם שם הוא עבד חלש יותר עכשיו תבינו עד כמה זה לא נוח באוזן , עד למצב של כאב הגעתי ועוד לא הגענו לחלק הכי מוזר כבר חששתי שהרמקול פשוט התקלקל אבל אז הגדרתי אותו כרמקול אחורי~שמאלי (שיחקתי עם החיבורים לסאב) , והוא עבד מצויין !!!!(בדקתי בדרייבר כמו מקודם) אפילו יותר מזה ! איכותי , חזק וטוב ! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by noambaum,

כמו שכתבתי יש לי כרטיס קול אונ בורד ורציתי לדעת אם זה יפריע לי או יוריד מאיכות שאני אשמע אם הרמקולים הנ"ל או שכדאי לקנות איזה אודיגי 2 משהו לא ייקר????

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Silver Dragon,

שלום.. מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה.. למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא? מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא? הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא? בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל, קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RonCohen,

אני מחפש אוזניות עד 800 שקל לשמיעת מוסיקה מהמחשב ומהאייפון אני שומע בעיקר טראנסים ככה שחשוב לי הבסים מאוד אבל שיהיו מאוזנות. אני לא רוצה אוזניות כמו ביטס או מונסטר שמשלים על המותג חצי מהמחיר בערך תודה מראש לעוזרים עריכה: שיהיו סביב האוזן או אם הם ממש טובות אז אפשר להתפשר על האוזן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, תהיתי היכן ניתן לרכוש בארץ אוזניות מדגם HD 201 של Sennheiser, כל ביקורת שקראתי עליהן פשוט מהללת אותן ורציתי לקנות אותן בתור מתנה לחבר, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי צריך המלצה לרמקולים עבור ה PS4, ברשותי המסך מחשב הבא: מסך מחשב גיימינג "Acer Predator 4K IPS XB321HK 32 יש לו יציאת HDMI אחת שהולכחת ישירות ל PS4. יציאת USB חוץ מזה לא הבחנתי ביציאות מיוחדת חוץ מ DP שלא ממש רלוונטי פה. תקציבכם: עד 1500 שקל מה השימושים שלכם בציוד? משחקים ב PS4 בקשות מיוחדות: שיהיה איכותי, אם אפשר סאונד בר עוד יותר טוב מחו"ל או מהארץ? מהארץ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by a1a1a1,

שלום קודם כל, ותודה רבה לכל מי שינסה לעזור לי! אני מתכוון להשתמש ברמקולים כדי לשמוע סאונד לסרטים במחשב .. אני ברמה הכי נמוכה מבחינת ידע בכל התחום אז ההתייעצות איתכם חשובה לי מאוד. חבר שלי המליץ לי על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 מחיר: 350 ש"ח פירוט טכני: עוצמה כוללת: 5.6 וואט (RMS), הרכב רמקולים: 2.1 , מותג: Altec Lansing , עוצמה לערוץ: וואט (RMS)ו 5.6, עוצמת סאב וופר: 15 וואט (RMS), סאב וופר: ו כולל סאב וופר עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם.. מבחינת מחיר .. מבחינת מפרט .. והאם אתם מכירים רמקולים אחרים באותו המחיר שאולי עדיפים עליו. ועכשיו לקטע היותר חשוב: המלצות לרמקולים במחיר קצת יותר נמוך.. יותר בסביבות ה200 (אני לא רוצה משהו פושטי לגמרי) .. כמו שאמרתי- אני חו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yonir,

יש לי לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H, כרטיס הקול המובנה בא עם Realtek HD Audio Manager שבו אפשר להגדיר מה היא כל יציאת סאונד. תמונה לדוגמא (לא שלי, סתם אחת שמצאתי באינטרנט): ישלי אפשרות לבחור לכל יציאה בין Line-out לבין Headphone. ברמקולים אני כמעט ולא שומע הבדל אם אני שם על Line-out לעומת headphone. לעומת זאת באוזניות הheadphone יותר חזק מאשר line-out. מה בדיוק ההבדל? (הגברה חזקה יותר? התאמה אחרת לאימפדנסים שונים או משהו כזה..?) כדאי באמת לשים את האוזניות על headphone ואת הרמקולים על line-out? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nahum8,

אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by naor222,

הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה. סה"כ 8 חיבורים... ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out... חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ruff stuff,

מישהו כבר רכש אחד כזה ? הייתי שמח לשמוע עליו ועל דגמים דומים ביקורת.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב! יש לי מחשב נייד HP מסידרת DV6000 ובו חיבור S-VIDEO וגם יציאה לצג חיצוני (כמו זה של המחשב הנייח עם ה-15 חורים). ויש לי טלויזיה מקרן אחורי (נקנה לפני 4 שנים) שהחיבור הכי הגיוני שמצאתי בה הוא חיבור S-VIDEO שלא ממש עשה את העבודה. האם יש לי בכלל אפשרות לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה או שיש צורך בטלויזיה מיוחדת עם חיבור מסווים? אם כן אני גם ככה שוקל לקנות טלויזיה חדשה אז אשמח לדעת איזו אופציה במסך אני צריך כדי שאדע מה לקנות. תודה אני הייתי אופיר ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hananr,

שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה שמתאים ל הוט. מעוניין לקבל המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר. חומרה E8400 4 גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP או vista תודה חנן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. LB7+LC7 טלויזות LCD של LG ב6000 / 7000 ש"ח בהתאמה. משתלמים? אלטרנטביות? אהלן חבר'ה, זה דיי דחוף מכיוון שיש "מבצע" בערוץ הקניות. הייתי מעוניין לדעת האם הוא משתלם וזה מציאה או שיש אלטרנטיבות עדיפות: מדובר על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4303&cf=154 LG LC7 http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=4306 LG LB7 אז מה אתם חושבים? המחיר שווה? איך הטלויזיה? יש אלטרנטיבות אחרות? כמו שכתבתי בכותרת, זנחתי את הLG הזו מסיבה אחת והיחידה - היבואן שקיבלתי עליו המלצות שליליות - " י. שלום". כמו שכתוב כותרת, מצאתי כמה דגמים (אולי יעזור לי ולכם להחליט?) Toshiba 42A3500 ¤ 6,279 Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?) ¤ 6,901 Toshiba 42W…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Yotam-C,

אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gabi_y,

היי רציתי לדעת מה הצורה בה אני אמור לחבר את הרמקוליים והמגבר למחשב, מגבר Yamaha RX-V520 זוג קדמי mission m74 זוג אחורי ALPAH TECHNOLOGY AL 620 זה הפאנל האחורי של המגבר http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv520/rearlrg.jpg אני מחבר את כל הארבע למגבר בחיבור של הרמקוליים, ואני מוציא למחשב חוט שהוא מתחבר למגבר על או שני יציאות ולמחשב הוא יציאה אחת, אני מחבר אותו ל מגבר באזר של ערוצים, עדיף לי לחבר אחרת?לקנות כבל אחר? עכשיו הבעיה שבכרטיס קול שלי אני אומר לו לשיעשה בדיקה בארבע רמקוליים,אז הוא משמיע צליל רק בקדמיים, שאני שומע מוזיקה אז אין בעה שומעים בהכל, למישהו יש מושג למה? זה כרטיס קול מובנה,לוח אם DQ6 של גיג'ה בית.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

קניתי לפני כמה ימים altec vs2621 ותהיתי האם יש דרך כל שהי להשתיק רק את ה sub. מותקנים לי דרייברים של REALTEK ולא מצאתי משהו דומה באפשרויות. ב properties של מנהל הסאונד ב windows 7 יש בר של הוולריום של ה sub אבל בפועל הוא לא מנמיך כלום. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בכל מקרה, ראיתי בבאנר כאן, שהגיעו לאינטרסופט (אמינים, קניתי מהם ת'ATP3 שלי), http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים