אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר והסאונד יוצא ממנו גם בSPDIF. משום מה, דרך יציאת האודיו של האוזניות (הכרטיס קול הוא O/B) נשמע כל הסאונד של המחשב: אינטרנט, צלילי המחשב, מוסיקה וכיו"ב, אך כשמדובר בנגני סרטים כגון , MEDIA PLAYER CLASSIC, BSPLAYER, WMPLAYER הסאונד לא נשמע כלל באוזניות. יחד עם זאת, דרך נגן של DIVX PLUS PLAYER כן שומעים סאונד של סרטים. איך זה ייתכן ומה אני עושה כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה ושאני נכנס לתוכנה אין סאונד, ברגע שאני לוחץ על הכפתור TimeShifting נהיה סאונד ואני יכול להריך אחורה, לעצור וכו..., וגם שאני מקליט זה מקליט עם סאונד, וכמובן שאני ניסיתי לסדר את הקול בהגדרות ושום דבר לא עבד, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך אני מסדר את הבעיה הזאת, לכל המעוניינים יש לי כרטיס מסוג LeadTek WinFast DTV1800H, אני משתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס WinFast PVR2 ויש לי Windows Vista 32 bit, בקיצור אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב המדיה סנטר שלי מחובר כרגע לרסיבר בשני חיבורים: HDMI וקואקסיאלי. ברגע שאני מנתק את הקואקסיאלי, אין בכלל סאונד. כשאני נכנס לאפשרויות של התקן ה HDMI ומבצע את בדיקות השמעת הצלילים והפורמטים, מתקבלת ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------- ל- WINDOWS לא הייתה אפשרות להשמיע את צליל הבדיקה. תמיכה בתבנית זו תהפוך לבלתי זמינה -------------------------------------------------------------------------------------------------- כרטיס המסך במחשב הינו: Sapphire ATI Radeon 2600XT לוח אם (עם כרטיס קול מובנה): GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 רסיבר של דנון 2308 אז מה ניתן לעשות כדי שאוכל לקבל סאונד רב ערוצי דר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב מחובר לטלויזיה בעזרת כבל DVI-HDMI, הטלויזיה היא LA32A450 של סמסונג וכרטיס הקול הוא asus xonar d2. כפי שמצוין בכותרת, כאשר אני מחבר את הטלויזיה למחשב אין לי סאונד בכלל
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב בעזרת כבל DVI ל HDMI. מתקבלת תמונה על הטלויזיה, אבל אין שום סאונד... בכרטיס מסך הזה הסאונד אמור לעבור על החיבור הזה בלי צורך לחיבור נוסף לסאונד. אם אני נכנס לאפשרויות הסאונד של ויסטה, הוא מזהה את הטויזיה כ: digital output device (HDMI וכתוב על זה working. אך עדיין הטלויזיה עצמה לא משמיעה ציוץ פיספסתי איזה משהו שצריך להגדיר?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות עד 300ש"ח, מעדיף שיהיו פתוחות שלא יבשלו לי ת'אוזן יש אוזניות של חברות אחרות שניתן לקנות במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רמקולים Edifier M1360 2.1 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35026 ניסיתי לבדוק אותם גם בלינוקס LIVE ללא התקנה ולא עזר חיברתי אותם לנגן MP3 ולא עזר חיברתי רק את הרמקולים לבד ללא הסאב לנגן MP3 ושומעים כאשר אני מדליק את הסאב אני אכן שומע "בום" שהוא נדלק אבל אין שום צליל רמקולים חדשים לא השתמשתי בהם כלל מערכת הפעלה חלונות 10 עם כל העידכונים תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לבדוק אם הבעייה עם הדריבר, אבל EVERST אפילו לא מציג לי שום מידע בקשר לאודיו ככה שאין לי מושג איזה דריבר להוריד
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ? תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 9400 , מערכת Win7 ומסך טלויזיה דק SAMSUNG 37 אני משתמש ברמקולים של הטלויזיה. אין רמקולים חיצוניים רכשתי כבל DVI-HDMI וכמובן הנחתי שהכניסת טלויזיה תחפש את האודיו מהכבל HDMI אך ברור לי שאין לכרטיס מסך יציאת קול ושDVI מעביר רק תמונה ניסיתי לחבר את האודיו לטלויזיה בכל חיבור IN (גם RCA וגם PA) בתקווה שיהיה לו תיעדוף על הHDMI. כמו כן ניסיתי את כל כניסות הHDMI וגם חיפשתי שליטה בתפריטי הטלויזיה אך עדיין לא הצלחתי לגרום לסאונד לעבוד לאחר חיפוש ממושך בפורומים הפיתרון הכי קרוב שמצאתי הוא איזשהו עדכון לדרייבר של NVIDIA שבמבצע מספר שינויים ברישום אשר מנטרלים את הכבל מחיפוש אודיו וכתוצאה מכך גורמים לטלויזיה לחפש אודיו ממקור אחר, …
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני התחדשתי בכרטיס קול : Asus Xonar HDAV1.3 Slim שמחובר דרך HDMI לרסיבר : Denon 1610 והבעיה היא שאני לא מקבל שום קול דרך הHDMI אך אם אני מחבר דרך כבר קואקסיאלי אני כן מקבל קול.. האם ישנו הסבר הגיוני לבעיה הזאת? או שאיך אני גורם לכרטיס לשדר קול דרך הHDMI?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני אסביר בדיוק מה חיברתי: מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו) עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-