אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלויזיה " ישנה " אבל רואים בה מצויין TV יותר טוב מכל מסך LCD פשוט שראיתי עד 3000 ש"ח . הקטע שניסיתי לראות אינטרנט דרך הטלויזיה ורואים לא ברור ממש מטושטש ורק אם אני שם את הרזולוציה 240*320 רואים טוב אבל ממש קטן רואים בקושי חצי אתרים ותוכן ... שאני שם את זה מעל 600*800 רואים פשוט מגעיל ולא ברור . אם אני שם סרט דרך האינטרנט רואים מצויין אבל מלל כיתוב רואים על הפנים שזה מעל לרזולוציה של 320 . איך אפשר לראות בטלויזיה 1024*768 ולראות גדול וברור ? ממרחק של 5 - 4 מטר מהמיטה חשבתי שזה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי אבל זה נראה לי בולשיט יש לי GF 4 SE עם יציאה של SVIDEO אבל ב LCD 19 של המחשב רואים טוב איתו ... גם עם ה LCD 19 שאני רוצה לראות כיתוב / מלל מרחוק עם הרזולוציה הגבוהה בק…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי מחפש מערכת קולנוע ביתי קטנה במחיר של 1000 ~ שקל. משהו קטן ובסיסי לשמוע ולראות סרטים (דיסקים צרובים, MP3, DVD, קורא הכל גם DIVX) המלצות יעזרו ויתקבלו בשמחה. תודה רבה זאביק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה TV מדגם הנ"ל ... ומשהו לא מסתדר לי. המפרט של ה TV: http://www.proview.com/Product/Product_Page.aspx?sn=439π=121&ii=3451 לפי מה שרשום שם, היא תומכת HD 480p/720p/1080i עכשיו אני יודע שהרזולוצית מקסימום שלה היא 1360X768 אבל משום מה אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה הזאת במחשב (יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GTS עם דרייבר הכי מעודכן) אצלי אפשר 720X1280 אבל זה רושם Not Supported. בנתיים אני עובד על 1024X768 שזה גם טוב. 2 שאלות: 1. איך אפשר להגיע למצב שאני אוכל להגדיר את הרזולוציה במחשב על 1360X768? 2. אם אני ממשיך להשתמש ב 1024X768 , זה יכול להציג תכני HD כמו שצריך? תודה! 8)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אולי מפה תבוא הישועה. אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית. מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי נגן IPOD, אני מודע לכך שהמגבר שלו חזק וכל עוד אני משתמש באוזניות שבאות עם המכשיר אני לא יכול להנות ולהפיק את המיטב מהמכשיר. לכן החלטתיל להקצות סכום של 300 ש"ח (אפשר לחרוג) בשביל אוזניות טובות ואיכותיות שישמשו אותי ליום יום. השימוש העיקרי שלי הוא בתזוזה (הליכה, אוטובוס וכו) לכן האוזניות צריכות להיות אטומות, לא גדולות במיוחד (כמה שיותר קטנות) וקומפקטיות.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בישביל הנגן, אוזניות איכותיות (לא מתפשר) הקניה מתבצעת בסין (הונקונג) ככה שהמחיר בארץ הוא לא פרמטר (מה שעולה בארץ 300 שקל, עולה שם 100) אין לי ניסיון עם אוזניות קטנות, אבל אני רוצה פרקטיות עם איכות, האם לשמוע פסיכודלי באוזניות קטנות זה מוריד ערך ? האם הצליל יהיה נמוך בצורה דרסטית מהאוזניות הסגורות שלי למחשב ? ההתלבטות העיקרית שלי היא בין2 הדגמים שצויינו בכותרת אבל אני לא ממש מבין, פשוט ראיתי ''יקר'' 2 חברות מתחרות, מה עדיף ? מה מומלץ ? מה הכי איכותי ?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H, כרטיס הקול המובנה בא עם Realtek HD Audio Manager שבו אפשר להגדיר מה היא כל יציאת סאונד. תמונה לדוגמא (לא שלי, סתם אחת שמצאתי באינטרנט): ישלי אפשרות לבחור לכל יציאה בין Line-out לבין Headphone. ברמקולים אני כמעט ולא שומע הבדל אם אני שם על Line-out לעומת headphone. לעומת זאת באוזניות הheadphone יותר חזק מאשר line-out. מה בדיוק ההבדל? (הגברה חזקה יותר? התאמה אחרת לאימפדנסים שונים או משהו כזה..?) כדאי באמת לשים את האוזניות על headphone ואת הרמקולים על line-out? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את האוזניות, אך לפני כן אשמח לשמוע חוות דעת עליהן מאנשים שיצא להם להקשיב להאזין לאוזניות ברמה באמרת גבוהה [HD600/K701/K1000/D2000/ATH900 ושותפותיהן] ולדעת איך הן עומדות ביחס לרמה מבחינת: גודל במה, יצרת תמונה תלת מימד בסראונד [אם הן מצליחות בכלל], פירוט, באסים [ואימפקט] , טבעיות הצליל וכל פרמטר שעולה בראשכם. בתודה מראש! עריכה: אני זקוק גם לחוות דעת על ה -Razer Megalodon[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 16:52:49 תגידו, אתם רציניים? 100 צפיות ו-0 תגובות?!אשמח לשמוע גם ביקות על ה-PC350 של סנהייזר [אם כי הן לא סראונד (*נראה לי)]. ואם אף אחת לדעתכם אינה מומלצת, אשמח להמלצה על אוזניות פול-סייז אטומות עד 1000 ש"ח. [ישנה אפשרות קנייה מאתרים בחו"ל]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בקשר איזה נגן כדי לרכוש: Iriver iFP895 או Iaudio U2 המחירים זהים לכן אני מעוניין לדעת בקשר לאיכות צליל והנוחות של שניהם. תודה רבה. עמית.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הרמקולים, הם עושים רעש חזק,מין כמו "פוווו" כזה.. אתם יודעים,מה ששומעים ברמקולים. זה ממש מציק,לפעמים,בלילות,כשאני מדליק אותם,חצי בית יכול להתעורר מהרעש. רמקולים : CREATIVE SBS 2.1 SPARKS
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי האם יש מצב שהוא מראה כתוביות בעיברית שלא בגוף הסרט? כיוון שבפורמט SRT עברית הוא עדיין לא תומך.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה כאשר אני צופה בסרט באיכות 1080P במחשב (לפטופ) אני רואה מצויין איכות פשוט מטורפת ! כאשר אני מעביר את זה לדיסקונקי ומחבר למסך הטלויזיה שלי ( Hisense ) אני יציין שזה מסך לד . 50 אינצ' רואים חשוך וכהה נורא ואפילו עם טיפה נקודות כאלה מוזרות מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה קורה שבמחשב (לפטופ) אני רואה ממש מצויין ובטלויזיה שהיא בהרבה יותר חדשה ומתקדמת לא רואים בהתאם ?? אשמח לתשובה ..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש אוזניות IEM, הנסיון שלי עם אוזניות מסתכם באוזניות של אייפון ו Senn's PX100 שיש לי כבר כמה שנים טובות * אוהב לשמוע - בערך 70% אלקטרונית - טראנסים, דאבסטפ 30% מיינסטרים- בכל הסיגנונות pop, reggai rap וגם קצת ישראלית * המקורות שלי יהיו - אייפון, מחשב נייד, VSX 521 פיוניר * לגבי הסאונד - חשוב לי שתהיה הפרדה מרוגשת בין הצלילים ובאס מאוזן + שמתאים למוזיקה שאני שומע * אטימות גם נושא חשוב, ישמשו בעיקר ללימודים והתנתקות מהסביבה * וכמובן נוחות כי ישמשו לזמן שימוש ארוך (3 שעות ומעלה ) חשבתי על הדגמים הבאים: vSonic gr07 Bass Edition (מניח שהBE עדיף בשבילי) hifiman re-400 gr06 Yamaha EPH-100SL Shure se215 האם הgr06 יהוו בכלל שדרוג מPX100? או שעלי להתקדם הלאה ל7 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, רכשתי לפני כחודש שתי זוגות של אוזניות כאלו מאליאקספרס, בזוג אחד שמעו נהדר ובזוג השני שמעו באותה איכות אבל בווליון הרבה יותר נמוך, הוא ממש לא הצליח להגיע לגבהים שהזוג הראשון הגיע אליו, ניסיתי לפנות חמטכר והוא הציע רק לעשות ריסט לאוזניות. ועכשיו מגיע הקטע המוזר אשתי בטעות כיבסה את האוזניות (אלו ששמעו בהם נמוך) ולאחר שהיא כיסבה אותם שמעו בהם מעולה, בדיוק כמו באוזניות הראשונות! אז למה אני כותב פה אתם שואלים? כי לפני יומיים האוזניות חזרו לווליום המקורי שהם היו בו, ושוב שומעים בהן חלש. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נסגר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ומערכת קולנוע ביתית עכשיו מהכרטיס מסך מחיבור hdmi יוצא כבל למערכת סאונד ותמונהה מעוברים. עכשיו הבעיה שאם אני מכבה את הטלויזיה גם המסך מחשב מתנתק ומתכבה כלומר שנניהם תלויים אחד בשני.כמו כן המסך מחובר ב dvi לכרטיס מסך,וכאשר אני מנתק את הכבל מ ה hdmi אני עובד רק אם המחשב וזה המוזר כלומר שניהם תלויים אחד בשני כלומר כאשר הכבל מתנתק מהמחשב אני מקבל רזלוציה רגילה של 1440X2560 יש לי מסך של דל U2713.אז אשמח לעזרה אולי צריך לקנות מתאם משהו?מזכר לנקבה אתם תמליצו.אגב ניסיתי לחבר את הכבל מהכגרטיס מסך ה HDMI לחיבור נ וסף בטלויזיה LG 32 ורוראים רק תמונה בלי סאונד. תודה מראש לעוזרים היקרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי בעיתון מכירה של מערכת קולנוע מושלמת (כולל DVD) של Daewoo, אין עליה פרטים, לפי התמונה זה עם סאב, 5 סטלייטים ונגן DVD. המחיר שלה הוא 400 ש"ח. השאלה שלי מופנית לכול מי שמכיר את המערכת הזו, האם היא שווה את ההשקעה (המחיר נראה ממש טוב ;D)? מה דעתכם על החברה בכלל? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-