עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע לא מותקן אצלי שום CODEC ,מה שאומר שרוב סרטוני\קבצי הוידאו לא נפתחים... איזה CODEC כדאי להתקין בכדי שאני אוכל לצפות בסרטונים מבלי לפגוע\להוריד מהאיכות של הסאונד?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by or,

אני מתכוון מבחינה של עוצמה/איכות צליל 1- PHILIPS A3.500 1000W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_233&products_id=674 2- Luxeon lx-998h http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm 3- Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 4- Altec lansing ADA-880W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_7_156

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מעוניין במערכת רמקולים טובה של 4 רמקולים + סאב עים כרטיס קול 5.1 מה אתם מציעים ??? תודה

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by J.a.C.k,

אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בסביבות ה3000 שח יש לי אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20342 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12041 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18624 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5525

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או אולי משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by oren778,

הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by המפרט,

פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. Started by 69,

נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...) אם זה עוזר, במנהל ההתקנים זה נקרא PCI multimedia audio device (עם סימן שאלה/קריאה צהוב כמובן...)

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by alon27,

שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. שלום חברים יש לי טלויזיה חדשה של סמסונג היא מראה שחור לבן הבנתי מפורומים שהיא בטח על ntsc וצריך להעביר אותה לpal אבל אין שום אופציה כזאת עברתי על כל התפריט של הטלויזיה והיא לא קיימת יש שם איזה משהו שנקרא plug and play שלפי הספרון אמור להיות שם כל מיני הגדרות אבל נראה שכבר התקינו את זה ואני כבר לא יכול לשנות שם כלום תודה מראש הדגם:LA32B450 LCD TV

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, רכשתי טלוויזית LG חדשה 32". שניסיתי לחבר אליה כונן חיצוני ראיתי שהטלוויזיה אינה מסוגלת להציג כתוביות בעברית. בדקתי בתפריטים (הם בעברית) פשוט אין את השפה העברית.. רציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה ואם יש פיתרון חלופי כמו קניית סטרימר וכו'. תודה

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. בעקבות בירורים בכל חנות שיש והתמודדות מול העובדה הקשה שאין את ה-Z560 של לוג'יטק בארץ ומרבית הסיכויים שלא יהיה להרבה זמן אני נאלץ להחליט על מערכת רמקולים חדשה בטווח של עד 1,100 שקל , המערכת יכולה להיות 4.1 או 5.1 , היא צריכה להיות איכותית כמה שיותר ובקיצר אני כבר סומך עליכם . שימושים : הרבה מוסיקה (בעיקר אלקטרונית , רוק , ראפ והיפהופ) , משחקים , וסרטים . המערכת תצטרף לכרטיס קול אודיגי 2 כנראה . המערכות שהעליתי בחכתי (אתם מוזמנים להציע אחרות שאין ברשימה) : 1. ATP 5 . מספר שאלות לגבי ה-ATP 5 (לא רוצה לפתוח ת'רד חדש...) : - האם המערכת באה עם שלט ? - האם בארץ ה-ATP5 שמוכרים הוא למעשה ATP 4 ? אני שואל כי שמעתי שיש בעיות ב-ATP 5 והן תוקנו ב-ATP 4... - מה ההבדלים בין ה-ATP 5 לA…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  15. שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה! ). האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להת…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by eyal00,

אני מעוניין לקנות רמקולים ואני מתלבט בין שני רמקולים אני מתלבט בין ה2500 של creative http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=260105&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=0&aff=Zap או שאני יכול להוסיף עוד 100 ש"ח ולקנות את הJBL הזה: http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=778 שווה את התוספת?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by ExploiT,

שלום כולם הרגע קיבלתי icemat sibira משהו חייה אמרו לי שאם אני יחליף את הכרטיס קול o/b epox 8kda3j קיצר realtk אז אני יקבל יותר ביוצעים מבחינת סואנד וגם פחות עומס על המעבד מה אתם אומרים ? כדאי ? איך הכרטיס קול הזה ? האם כדאי אולי לקנות כרטיס קול usb של icemat שאמור להתאים לאוזניות האלה הנה הפרטים Icemat Siberia USB soundcard Surround sound, in your headphones! Be sure that you always have the best sound, no matter where you plug in your headphones. The Icemat Siberia USB Soundcard is a full surround soundcard in a small package. USB: 2.0 Surround sound: Virtual 7.1 Equalizer: 12 channels Jack: 2x3,5mm. USB (cable included) Operating systems: Win XP/Win 2000/Win98/Win…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. Started by asaf-g,

היי אני לא מצליח לשמוע שום דבר ב-fifa 2004. התקנתי לאחרונה כרטיס קול חדש.. אולי זה קשור.. בכל מקרה, אני לא יודע מה הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by ohad2890,

יש לי טלויזיה דיי ישנה ואבא שלי הביא לי DVD לחדר ואחרי שחיברתי אני מחפש תערוץ של הDVD ואין אני יכול לשמוע את הסרט אבל לא יכול לראות... =\ אולי אני צריך לחבר את הDVD לממיר? יש לי ממיר של הוט.. תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Y.R,

התקנתי win מחדש וגיליתי שנימחקו לי כול מני דברים.. בניהם הדרייבר של הכרטיס קול שהיה לי האמנתי שאני אמצא ברשת בקלות מקום שממנו אפשר להוריד דרייברים אבל להפתעתי זה התברר כמשימה דיי מסובכת... אני לא מוצא שום אתר נורמאלי יש לי רמקולים של creative. הבעיה היא שאני לא בטוח איזה כרטיס קול אבל הדרייבר הקודם שלי היה soundmax אפשר בבקשה לינק לאתר שנוח להוריד ממנו?

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום אז ככה לא מזמן רכשתי פלאזמה 42 ' של LG PG 200R , עד כה היא מצויינת ואפילו בחיבור בננות רגיל לממיר YES MAX רואים באיכות מצויינת . אני רוצה לצפות בסרטי HD שיש לי על המחשב (שהגיעו בדרך לא דרך :wink: ) הבעיה המחשב רחוק מאוד מהטלויזיה ולכן אני צריך פיתרון אחר. עד כה חשבתי על מחשב HTPC , אפילו לא יעודי אלה לקנות איזה מחשב פשוט ביד שנייה (בסגנון פנטייום 4 עם מעבד 2.4 נגיד) כרטיס מסך עם DVI ולשים אותו באיזור הפלאזמה , הבעיה היא שאפילו המחשב שלי שחזק יותר ועם זיכורון גבוהה ניתקע כל הזמן בזמן שסרטי HD רצים עליו לכן זאת לא כל כך אופציה אני מניח. האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה . האופציה …

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. הרמקולים תקינים ועובדים זה בטוח לא הבעיה היא שבבקרי קול שאני נכנס ללוח בקרה ובבקרי קול הכל אפור אני מתקין שוב פעם את הדרייבר אין לא עוזר עדיין לא טוב וזה פתאום הפסיק לעבוד לא התקנתי כלום חדש ולא נגעתי בכלום הכשיו בביוס זה מראה שהכל בסדר זאת אומרת שהכרטיס על auto כמו שצריך הדגם של הכרטיס קול הוא ac97 ובמנהל התקנים הכל בסדר אין סימן שאלה או משהו צהוב על הבקרי קול ואני מנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו מהתחלה ולא עוזר מה עודג אפשאר לעשות

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש המערכת הפעלה שלי היא 64ביט אקספי בהתקנה של הלוח אמ יש את הדרייבר של סאונד והכל אבל הוא אומר לי שזה מחייב sp1 ובערכת כבר יש sp2 וגם כשאני מנסה להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוספוט הם אומרים שאני לא צריך את זה כי יש לי את זה כבר.. הלוח אמ הוא p35-ds3l אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.