אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מערכת ישנה של חברת Aiwa. כל מספר חודשים לא מבוטל, אני נתקל בבעיה של פתיחה לא רצוייה של המגש בעת הדלקת המערכת. כאשר אני מנסה לסגור אותו הוא נסגר אך מיד נפתח בחזרה ככה שאין באפשרותי להשתמש בתכונות ה CD של המערכת. אני יודע שזאתי בעייה גורפת במערכות מסוג זה, ורציתי לדעת אם ניתן לתקן את הבעייה ללא צורך בשירות של טכנאי מוסמך ובמידה שכן מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעייה. אשמח לתגובות מהירות. תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי ליפני חודשיים נגן IAUDIO U3 נגן חבל על הזמן כל פעם שאתה שומע שיר בו אתה מתחיל להרכיב קליפ לשיר. רציני! בקיצור אני רוכב על אופניים ונסעתי הרבה לרכיבות עם הנגן ואחרי איזה חודש אתם יודעים כשמכניסים תנגן לג'ינס ובאמצע נסיעה ניגמר שיר ואתה רוצה להחליף שיר וזה דרך הנגן כמובן אז כל פעם הייתי צריך להוציא את הנגן מהג'ינס וזה בעיה לידחוף לשם תיד באמצע נסיעה אז בקיצור התחלתי להוציא תנגן מהחוט של האוזניות אז אחרי חודש הכנסתי,הוצאתי.. וככה זה המשיך ויום אחד נסעתי ופיתאום אני מתחיל לישמוע רק באוזניה אחת ואני בהלם ואמרתי איך זה יכול ליהיות בנגן איכותי שכזה (זה קרה ביגלל שהחוט ככה ניקרע כביכול לאט לאט מהחיבור של האוזניה) בקיצור היתבאסתי ישר והתחלתי להיכנס לדיכאון מזה מזה של יום כיא…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ראיתי שהוא שולח לישראל, ומעניין אותי לדעת מה איכות השירות שלהם, והאם כדאי להזמין. תודה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה חברות שמישהו הולך לסדר לי מחיר עלהם של פילפס פנסוניק וטושיבהמעל איזה דגם באזור ה3000 אתם ממליצים? תודה זהו ב10 לחודש הבא הכסף נכנס! הצבא נגמר ויש כסף!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אם אני קונה כרטיס קול למחשב ומחבר אותו ישירות לרסיבר דרך כבל אופטי האם איכות הסאונד תהיה טובה יותר מאשר הכרטיס המובנה על הלוח אם ? חשוב לי לציין שגם בלוח אם יש לי יציאה אופטית השאלה אם כרטיס הקול משחק פה תפקיד? לדוג' http://ksp.co.il/?select=.1082..34..800.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אוזניות מדגם LX-3000.עד לפני כמה זמן הם עבדו בסדר גמור והכל היה בסדר לפני כמה ימים הם התחילו לעשות בעיה.הבעייה היא שאני יכול לשמוע את מי שאני מדבר איתו,אבל אני לא יכול לדבר איתו,זאת אומרת אני לא יכול להוציא צלילים מהמיקרופון.בנוסף המיקרופון עושה רעשים כאלה מוזרים מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בסט רמקולים בתקציב של ~1000 ש"ח לסלון. לאחר התייעצות הגעתי לשני הדגמים הנ"ל. תהיתי מי מביניהם עדיף. נכון להיום הייתי מעוניין לחבר לרמקולים הן את ה-ps3 והן את המחשב (סלוני, מיועד לצפייה בעיקר בתכני HD). תודה על העזרה, גיא
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי טלוויזיה 32" Full HD (של סוני) וכרטיס מסך 8800 GT. לכרטיס המסך שני חיבורי DVI וS-Video. באיזה חיבור עדיף להשתמש לטלוויזיה? זה משנה בכלל? והאם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להיות מודע אליהן בשביל לנגן סרטים באיכות הטובה ביותר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות רמקולים חדשים,(לצורך העיניין 7), הרמקולים התחילו לזייף בשירים ובסרטים (בניי 10 שנים +-) עירבוב של 2 סוגים ADS and Alpha Tech הריסבר הקיים הוא Yamaha rx-v565 בן שנה וקצת. גודל החדר הוא 5 מטר על 2.75 מטר (רוחבXאורך). אחרי בירורים רבים בכמה חנויות הגעתי לשלושה אפשרויות של סטים: 1) Canton GLE 490.2 -> קידמיים GLE 455.2 -> סנטר GLE 410.2 x2 ->סראונד 2) PSB Image T-65 -> קידמיים Image C40/60 -> סנטר Image B-4 x2 -> סראונד 3) B&W+Klipsch 684 -> קידמיים HTM 62 -> סנטר S-1 Klipsch x2 -> סראונד העדיפות שלי היא על הPSB, מה ההמצלצה שלכם. אולי קראתם ביקורת רעה על אחד מהם מישהו אולי שמע אותם או כל דבר אחר זה יעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום זה שוב אני בקשר לאוזניות. אני חייב אוזניות טובות ואין לי אפשרות לקנות מחו"ל וגם אין לי סכום כסף גדול מדי להוציא (400 שקל בערך) אז שמעתי שה-Grado sr60 הן אוזניות בעלות איכות סאונד טובה ושהן איכותיות אבל החסרון שלהן זה שהאוזן מתעייפת מהר מאוד מלשמוע בהן ושאין לא נוחות אז רציתי לדעת אם זה משמעותי או שמתרגלים לזה וזה רק מציק בהתחלה. מצד אחד אני חייב אוזניות אז אם זה משהו לא רציני אני אקנה אותן אבל אני לא רוצה לקנות אוזניות שאני לא אשתמש בהן בגלל אי נוחות. מה אתם אומרים מהניסיון שלכם?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שמחבכר בין המחשב לטלויזיה... שווה? איך האיכות?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בקשר לאוזניות כפתור ישנם שלושה דגמים עם אותו עיצוב: Sennheiser CX300 Creative EP630/635 Sony MDREX51LP בעקרון חשוב הבאס וצלילים נקיים ונטרול רעשי סביבה וגם שהאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה מתוך האוזניות. הבנתי שיש בעיה עם החוטים כשנוגעים בהם ולכן אני פתוח גם לאוזניות נוספות ולאו דווקא מסוג כפתור. מה המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קצת ענייה לפורום הזה, אבל אולי מישהו יוכל לעזור בכל זאת... איזה TV כדאי לקנות בסכום של כ-500 ש"ח ? תודה...
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 על הקופסה רשום שהוא כורא כתוביות צרבתי כמה סרטים עם כתוביות בסיומת SUB. וזה לא קורא אותם :-\ לפי מה שאמרו לי אני צריך להוריד איזו תוכנה ולהתקין המחשיר עצמו 1. איזו תוכנה זאת איפה אני מוריד אותה ואיך אני מתקין אות ? 2. מה הדרך הנכונה לצרוב את הסרט כך שהכתוביות יעבדו ? בתודה מראש Mc ;D
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר כזה פשוט עכשיו וגיליתי שנהרסות לי היציאות בלוח אם של האודיו באחד שומעים רק מרמקול אחד וגם הכבל נכנס ויוצא מהשקע שלו בלוח ביתר קלות מאשר ביציאה שלא השתמשתי בה ושמתי לב שיש עיקום בקצה של הכבל הנוחכי שלי(ונראה לי שזה מה שהרס לי את היציאות בלוח) הכבל הוא האורך 1.5 מטר ודיי פשוט נראה לי אני רוצה לקנות כבל חדש אבל ארוך יותר ראיתי שיש כבלים כאלה של 5 מטר והשאלה אם אין להם היתנגדות גבוהה האורך יוריד איכות? אחרי חיפוש בזאפ מצאתי אתץ הכבל הזה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7715372 מה אתם אומרים עליו? ואם יש אופציות אחרות יותר טובות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר בסביבות ה400~500 שקל. אני מאוד אוהב בס אז חשוב שלרמקולים יהיה בסים טובים אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/7964 שנמצאת בתקציב ל http://tms.co.il/product/2543 שחורג ב120שקל ממה שאני רוצה להוציא אז המערכת השניה באמת שווה הפרש של 200 שקל ? ןיש משהו יותר טוב במחירים האלה ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לנצל את המבצעים שיש כרגע בבאג וב KSP ולרכוש אוזניות חדשות עם מיקרופון לאייפון. הסתכלתי קצת וראיתי 2 זוגות שעניינו אותי: Q350 של AKG ו +SE115m של Shure. אני שומע בעיקר רוק אך גם יוצא לי לפעמים לשמוע בלוז, קלאסי ופסיכודלי כמו פינק פלויד וכו' אשמח לקבל המלצה מכם לאוזניות מתאימות תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-