עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rofben,

אני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים אוזניות בסין... לא אכפת לי אם הן IN EAR או OVER EAR. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. האם תוכלו למצוא אוזניות שמתאימות לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shukiller,

יש לי LCD שך סמסונג דגם C530. יש לה USB שקורא X264 וMKV. כולל כתוביות. הכנסתי סרט מסוג MKV ואותה משום מה היא לא הצליחה לקרוא (שאר MKV דווקא כן). יכול להיות שגם בMKV יש דרגות? כי הסרט נפתח במחשב. רק הטלויזיה לא מצליחה לפתוח אותו. 720p.BluRay.x264-HUBRIS אלו הפרטים על הסרט. את הסרט הבא: .Bluray.1080p.DTS.x264-CHD היא קראה בלי בעיות... וגם את זה את זה בלי בעיות: 720p.BluRay.DTS.x264-EXQUiSiTE יש הבדלים בפורמטים? תודה על התשובה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום, אני מנסה לחבר רסיבר של ימאהה עם HDMI באופן הבא: DVD עם HDMI מתחבר למגבר ליציאת DVD מהמגבר ביציאת HDMI OUT מחובר לטלויזיה אני רואה את התמונה בטלויזיה וגם שומע את הסאונד מה- DVD ברמקולים של הטלויזיה, אבל למה אני לא שומע כלום ברמקולים שמחוברים לרסיבר? האם זה אמור לעבוד בצורה הזאת? למה הוא מעביר את הסאונד לרמקולים של הטלויזיה ולא לרמקולים של הרסיבר? אם אני מחבר את הסאונד עם RCA אדום לבן רגיל אז כמובן שכן שומעים אבל השאיפה היא להשתמש רק בכבל HDMI בלי תוספות מיותרות.. אולי זה איזה פונקציה של המגבר שאני לא מכיר? אני לא זוכר כרגע בדיוק את הדגמים הספציפים של המכשירים אבל אם צריך אני ינסה לברר בהקדם תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oricooli,

אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by גד :),

מה כדאי במחיר זול - תועלת מול עלות

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by GWeizman,

שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rankomemy,

יש לי נייד ישן של HP 6910P. יש לו כרטיס קול שאמור להיות עם דרייבר של SOUND MAX על מנת להגדיר אותו. הכרטיס כרגע עובד, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לשלוט בהגדרות הדרייבר (יציאות וכד''). כבר למעלה משעה אני מחפש באינטרנט דרייבר שיתאים לWIN7 וכמה שזה נשמע חובבני אני לא מצליח! מהאתר של HP אין גרסא ל7. SOUNDMAX (שאמור להיות ) מותאם לWIN 7 מותקן אבל לא נפתח חלון אפליקציה של הגדרות.. גם ניסיתי להתקין דרייבר של רילטק (פתרון שנתנו ברשת) ולא עובד...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yolh4f,

בעיה אחת קשורה לטלוויזיה בעיה שנייה אין לי מוסג שמעו בערוצים רגילים שומעים חלק הכול בערוצי HD לא שומעים קול בVOD סרטי HD כן שומעים קול איפה הבעיה ??? ועם אני מחבר תטלוויזיה לרמקולים של המחשב כן שומעים קול יש לי עוד בעיה אחת שאני משנה הגדרות במסך הגדרות צבע תמונה וכול מיני ואחרי איזה חצי שעה ההגדרות חוזרות למה שהייה בהתחלה ...... למה זה ככה ? איך עושים שההגדרות יהיה במצב קבוע ??? ההגדרות פשוט מתאפסות לי לברירת מחדל כול פעם ואפילו שאני מכבה ומדליק תטלוויזיה עוד פעם ההגדרות של הטלוויזיה חזרות לברירת מחדל כול פעם ויש לי מסך של סמסונג C530 ועוד שאלה אמרו לי בהתחלה שהמסך תומך בעברית אני ממש לא רואה שהמסך תומך בעברית ...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Talon,

היי אני מעוניין לחבר את הלפטופ למערכת קולנוע ביתית 5.1 אני רוצה לקנות כרטיס קול USB? מה כדאי לקנות, ואיך מחברים את זה למערכת עם איזה חוטים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב.. 2.1 או 5.1 אין לי מושג מה עדיף. באמת איכותיים (גם במחיר של 800~ שקל) בעיקר למוזיקה, באמת להשיג איכות שמיעה.. וגם אני אחבר אותם לLCD בחדר ורואה סרטים וסדרות אז..אתם יודעים. המלצות?..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Josephus,

עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלויזיה של WinFast שהתחבר למחשב בחיבור PCI, אבל עכשיו כשעברתי ללפטופ אני נאלץ לקנות כרטיס חיצוני. הדרישות שלי הן מינימליות - חיבור ממיר hot לצפייה במחשב באיכות טובה. התקציב הוא 200 ש"ח +-. שתי כרטיסים שמצאתי במחיר די דומה הם - AverMedia - http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=28626 Home Video Creator - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8773 קודם כל נראה לי שהם עומדים בדרישה שלי (אם אכן S-video זה היציאה של הממיר), תקנו אותי אם אני טועה. שנית אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי איזה מהם עדיף ולמה. כמו כן, באיזה עוד חיבורים הם תומכים ? למשל, האם הם מתחברים לוידאו סטנדרטי (כדי שאני אפטר סופסוף מכל הקלטות הישנות)? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן. אני מתכנן על קניית אוזניות, HD200 של סנהייזר. השאלה שלי היא האם ייתכן מצב ויהיה צוואר בקבוק בגלל כרטיס הקול המובנה שיש לי. לוח האם שלי הוא Asus M2N-E. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by swg,

^ במחשב אחר הם עובדים יופי. במחשב הזה שומעים ממש חלש. הדרייברים מעודכנים, הכבלים חדשים. הכל פיקס, חוץ מזה ששומעים מאד חלש. מה אפשר לעשות? להחליף כ.קול, או שיש עוד צעד לפני...? תודה

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by igal182,

יש לי רסיבר של JVC דגם rx-5042 אני רוצה לחבר אותו למחשב, דרך איזה חיבור בדיוק ברסיבר אני עושה את זה ? תחת איזה שם? איך בדיוק אני עושה את זה? אם אפשר פירוט לפי שלבים. תמונה אחורית של הרסיבר : http://gamma.nic.fi/~jelu99/jvc3.JPG הכרטיס קול במחשב הוא מובנה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by rankomemy,

האם מישהו ניסה להאריך את הכבל של הסאב שמתחבר לרמקול הימני-קדמי? זה מעין חיבור VGA ... ע"פ הוראות היצרן אסור להאריך אותו כי הוא עלול לגרום לנזק....

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by TicTacToe,

כל המלצה תתקבל בברכה, אין לי כ"כ מושג בתחום.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. לעומת זאת כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית הכל תקין ושומעים בשני הצדדים. מה אפשר לעשות? הדרייבר הוא AC'97 SoundMAX

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Benz0r,

מרחק הצפייה שלי הוא: 3 וחצי מטר. המסך הוא לחדר . כמו שכתבתי בכותרת: 42 אינץ' , תקציב סביבות 4000 ש"ח. אני לא כלכך מבין ואשמח לעזרה. השאלה האם הם מספיק איכותיים? אני רוצה מסך איכותי שאני אוכל לראות סרטי FULL HD 1920X1080P באיכות טובה, חשוב לי מאוד לראות שידורי טלויזיה רגילים באיכות טובה ואולי קצתXBOX. מעוניין שתהיה גישה טובה לכניסות שלו. הכוונה שלא אצטרך לדחוף את הראש מאחורי השידה כדי לחבר בננות חח השאלה אם יש הבדל בין LCD ופלזמה...בחיאת אנשים תעזרו תודה מראש...מתכוון לקנות בראשון לחודש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by TicTacToe,

האוזניות שיש לי כרגע גוססות ואני מעוניין להשתדרג. איה אוזניות לגיימינג עם 5.1 יש כאן בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני לא צריך משהו מקצועי וכזה. פשוט שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה. חשבתי על ה-sennheiser hd202 ב160 - מה אתם אומרים עליהם? ד"א צריך כרטיס קול ייעודי בשביל זה או שה-on-board מספיק?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  22. עריכה: AUDIGY SE עולה 160 , האם כדאי להוסיף 100 בשביל : X-FI XTREME AUDIO ? ואיזה הבדל יש בין : Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Audio אחד זה PCI-E השני זה? שימושים: מוזיקה סרטים , משחקים והאם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בטווח המחירים הזה? עד 300 ואני יעבוד עם ATH-AD700 ואני צריך מאריך לחבר את האוזניות לכרטיס קול , איכות טובה לא יקר מדיי , 20-30 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל '37 מסוג LED לחדר שלי, הסתכלתי בשתי דגמים ואני מעוניין בעזרה מאנשים שמבינים/שיש להם את אחד מהדגמים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769692 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054 איזה מהטלויזיות יותר טובה מבחינת הנתונים לתמונה הכי טובה איזה סוג LED יותר טוב תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. קניתי את הכרטיס בשביל יציאה אופטית (באסוס XONAR לא היה), ואם זה כבר אופטי, אז לא ממש משנה באיזה כרטיס. בכל אופן, עכשיו אני יושב פה ומנסה להבין למה אני לא מצליח לשמוע את הסנטר בסרטי MKV. הסנטר מקבל סאונד ושומעים בו מצויין בכל פונקציה אחרת (מוסיקה, אינטרנט וסרטי DVDRIP) אבל בMKV עובד רק הסראונד. למה והאם תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בדקתי את הפרמטרים הנחוצים: בהירות, יחס ניגודיות, זמן תגובה, רזולוציה והחלקת תנועה. לדאבוני, בבדיקת הפרמטר האחרון (החלקת תנועה) בזאפ נתקלתי בביטוי "תדר תנועה". שאלתי, האם החלקת תנועה שווה משקללהחלקת תנועה, האם היינו הך? פרט לכך מה דעתכם על הטלוויזיה הבאה? טלויזיה Philips 37PFL5405 LCD ‏37 ‏אינטש פיליפס טכנולוגיה: LCD , High Definition: Full HD , יחס גובה לרוחב: 16x9 , גודל מסך: 37 אינטש , טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח , רזולוציה: 1920X1080 , יצרן: Philips , מסך שטוח: שטוח לחלוטין , תדר תצוגה: 100 Hz. תודה

דיונים חדשים בפורומים