עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by zombie,

נמאס לי מהאיכות הירודה של הכרטיס טלויזיה ואני רוצה חיבור ישיר של הממיר למסך.. האם יש מתאם כלשהו שאפשר להתאים? ואיך אני יכול שאותם הרמקולים של המחשב יהיו מחוברים גם לממיר?(מפצל כלשהו?) בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by niner,

חבר שלי קנה 2.1 creative 2400 ב 415 שקל. רציתי לדעת אם הוא יצא פראייר. דעתי האישית היא שכן... איך הרמקולים?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by zxcvbnm,

יש איזשהו מפצל שמאפשר לחבר creative 2500 לחיבורים של הדיוידי?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by nore0,

עשו לי פירמוט התקנתי את iTunes וכשאני בא להכניס לתוכו שירים עולה לי ההודעה הזאת מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by vm,

היי אני מחפש אוזניות אלחוטיות טובות (אני לא אודיופיל, אבל שישמעו טוב) לטלויזיה שלי ( Toshiba Regza 42XV550). אני מעוניין שהאוזניות לא יהיו עם בטריות רגילות אלא עם בטריות פנימיות. בנוסף, איך האוזניות (יותר נכון המשדר שלהן) מתחבר לטלויזיה והאם אפשר לחבר 2 זוגות אוזניות (על אותו משדר? או שני משדרים לאותה הטלויזיה)? תודה על העזרה, עמרי

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by duzap,

נושא קודם על ה SPDIF לא ענו לי אבל לא נורא.. הסתדרתי בסוף קיצור: בקרוב אני מקבל את המערכת SONY-DAV DZ26, אני מתכוון לחבר אותה למחשב דרך SPDIF COAX, ול TV דרך SCART. עכשיו ב TV שלי אין יציאות SCART (מה שמפתיע אותי, כי זה טלוויזיה של טושיבה לא הכי ישנה בעולם אבל לא הכי חדישה גם..) אלא יש לה רק יציאות RGB. עכשיו השאלה שלי אם אני מביא מתאם SCART ל RGB, ויחבר לטלוויזיה אני יקבל סאונד של 5.1? או רק של 2 ערוצים...? אם אני לא יקבל סאונד היקפי, יש דרך לעשות את זה? או שרק עם הממירים החדשים זה יהיה אפשרי דרך HDMI... עוד שאלה: יש לי בממיר חיבור SPDIF אופטי, אם אני יחבר אליו כבל אופטי, אני יקבל אודיו של 5.1 100%?

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by liho,

יש לי בבית בסלון מגבר מבית technics שלא היה בשימוש... אני רוצה לדעת איך המגבר נחשב?איך החברה? המגבר יחסית ישן תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by shugy100,

קנית י מחשב חדש i3 win 7 כ.מסך מובנה אני מחבר אותו לטיוי ולא רואה תמונה הטיוי מקבל רענון של 50 הרץ מחבר למסך מחשב הכל בסדר משחק קצת עם הרזולוציה ו קצב הרענון מחזיר לטיוי הכל בסדר אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב חושך והטיוי מקבל 50 הרץ והכל חשוךיש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by tal7420,

שלום. יש לי סנהייזר HD485....שלפתע החליטו ששומעים רק בצד ימין שלהן.... ניתקתי וחיברתי מחדש כל כבל רלוונטי....וכלום לא עזר... פתאום יום למחרת אני מרכיב אותן ושמע בשני הצדדים כמו שצריך...אבל לאחר כדקה שוב הסאונד מצד שמאל נעלם... האם אתם מכירים את הבעייה? אני מקווה שזה לא אומר שעבר זמנן של האוזניות....הן בנות 4 בערך אבל שומעים בהן מדהים ועד עכשיו נהניתי מהן בטירוף..... תודה!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. Started by Load,

לפני כמה ימים ניסיתי לפתור איזה בעיה וכמו טמבל, נכנסתי לcontrol panel לSOUND וAUDIO CODECS והסרתי את כל ההתקנים שהיו שם (10 בערך) עשיתי ריסטרט ולא כול הקודקס הותקהו מחדש, ועכשיו אני לא שומע בחלק מהמשחקים ובסרטי DVD, מה אני צריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. שלום דוד שלי רוצא לקנות מערכת SEROUND ביתית יש לו קבר DVD הוא צריך רק רמקולים תקציב 3K-3.5K רצוי חנויות במרכז (הוא מרחובות)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by afikg,

יש לאבא שלי מערכת די.גי. קצת ישנה שהוא היה מתשמש בה פעם אבל היא איכותית ועובדת פיצוץ. הקיצר המגבר התחיל לעשות בעיות ואני רוצה להחליף אותו. לא מדובר בד.יגי. מקצועי אלא רק משו סולידי שיעשה את העבודה. אני רוצה לקבל המלצה למגבר טוב כדי להחליף לי במערכת. טווח מחירים עד 1000-1500. תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by yonamor,

שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by realmagic,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני לא מצליח להוציא ווליום נורמלי מהכרטיס קול שלו (נמוך מדי). הלוח אם שלי הוא Gigabyte ep43-ds3l וכרטיס קול און-בורד. התקנתי דרייברים (ויסטה 64) ועידכנתי קושחה ללוח. עוד רעיונות?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by liordavid,

שלום לכולם התחדשתי בטלוויזיה 55es6300 של סמסונג יש לי מחשב נייח עם 460GTX / נייד עם 260M , קניתי כבלים HDMI 1.4 האם יש סרטוני Full - SBS להורדה ? האם ניתן להפעיל על הלפטופ גם ? כיצד רואים במחשב הנייח ? יש לי Bsplayer / Power DVD Ultra ויש מקודדים Klite Full הרסיבר הינו Denon 1604 (דגם ישן יחסית) אבל יש בו Dolbi Pro Logic 2 ו- DTS ומחובר ל-6 רמקולים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by ravid,

קיבלתי היום את הכרטיס הזה והגירסה החדשה ביותר באתר היא מ 2003 כזה... ראיתי באתר אחד את זה: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=16993 והבנתי יש חדשים יותר,אז איפה אפשר להשיג את החדשים ביותר??? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. ראיתי המלצה במפרטים מומלצים על הרמקולים microlab x23 כשחיפשתי השוואות והמלצות לא מצאתי הרבה ונראה שהרמקולים האלו לא מוכרים כל כך. מישהו כאן משתמש ברמקולים האלו ויכול לספר עליהם קצת. ואיזה אלטרנטיבות יש לי בטווח מחירים של 800-1000 שקל. אני צריך רמקולים לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אני לא צריך משהו מקצועי אבל אני מעדיף להשקיע כסף נוסף בשביל רמקולים איכותיים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by El Cuervo,

טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום אני בקרוב רוצה לקנות ממיר וכרטיס TV כי אין לימקום לTV בחדר ואני רוצה ליראות TV במחשב. על מה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  22. אוקיי אז אני כנראה קונה את ה-ATP3 וקראתי כמה דברים על ברייק-אין שהוא משפר את הביצועים וכאלה. אני רוצה לדעת איך עושים כי אני רוצה לפתוח את הרמקולים כמו שצריך שיהיה סבבה לשמוע בהם. אז איך עושים את זה? ואיך זה בדיוק משפר את הצלילים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב בעיקר למוזיקה ולמשחקים חוץ מ creative איזה עוד יש שכדאי? ושאלה על וונילים, אם אני קונה פטיפון יש איזשהי אפשרות להעתיק מוזיקה לוונילים? יש לי קבצי MP3 במחשב יש איזשהי דרך להעביר אותם לוונילים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.