אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
גיליתי שלא רק אוטו צריך הרצה חח אז איך כדאי לעשות את זה נכון? (אני קונה אוזניות בקרוב) מצאתי את האתר הזה שיש בו מין קובץ קול שנותן קולות בשביל הרצה http://www.jlabaudio.com/burn.php האם זאת השיטה הכי מומלצת?(הבנתי שמומלץ שההרצה תיהיה 100-200 שעות) איזה עוצמה? הכי חלש?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב את השמות של השירים כי זה מופיע לי במספרים איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בעיקרון לקחתי מסבתי מספר דיסקים של חברות הקלטה נחשבות [דויצ'ה גרמופון, דק'ה, סוני וכו'] והבעיה היא שהם מלוכלכים ומרביצם גם קמצ שרוטים... אני רציתי להוריד אותם למחשב ב-FLAC ורציתי לדעת האם השריטוט ישפיעו על הסאונד? האם הם יוסיפו לכלוך, בעיקרון לא שומעים GRAIN כשמקשיבים להם, והאם יש תוכנה שיכולה "לתקן" את ההפרעות?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הצלחתי להשתמש בתוכנה.....מישהו מוכן להסביר איך אני מכניס סרטים לתוך ה-H320? :s05: תודה מראש וסליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום! הכוונה היא כזו: אני רוצה לקנות לוח אם וחייב יציאת SPDIF קואקסאלית. הבעייה היא שזה נהיה מצרך נדיר (אני מחפש תושבת 1155 ויציאת וידאו). ראיתי שהרבה לוחות באים עם יציאה SPDIF חשמלית על הלוח עצמו. לדוגמא זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3655 בmanual כתוב שיש כזאת יציאה, בנוסף יש שרטוט. כדי לחסוך את ההורדה של הmanual אני אגיד שזה נראה בדיוק כמו חיבור של נורת הארד דיסק ללוח - שני פינים כשאחד הוא אדמה והשני SPDIF_O. השאלה היא איך מתאמים בין כזה דבר לחיבור בננה נקבה כדי לחבר כבל קואקסאלי רגיל? וגם: בכלל אפשר להשתמש בזה כדי לשדר SPDIF? או שכל הסיפור לא באמת עובד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החוט של האייסמט שלי, נקרע. החוטים בפנים מוזרים אחד אדום שני צהוב עם סיב ניילון בתוך כל אחד מהם. ניסיתי לחבר אותם כמו חוט חשמל רגיל אבל זה לא עובד. יש פה משהו שאני מפספס? החיבור של החוטים האלה שונה איכשהו? אוזניות יקרות חבל לי עליהן. ומחר אני חוזר לצבא אז אם ינתנו תשובות בזמן הקרוב אני אשמח. תודה :-[
-
- 2 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שאלות נוביות - אני כניראה יקנה כרטיס קול של קרייטיב והחלטתי ללכת על X-FI ExtremEMusiC והשאלה הראשונה היא איך ניקרא הדגם של הכרטיס הזה רק עם פאנל חיצוני שמאפשר כניסה של חיבורים שונים? ולשאלה השניה מה המחיר של הכרטיס הזה בהונג קונג? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משום מה...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא ברכיבים הפנימיים של הסט, אז אם אפשר הסבר כמה שיותר מפורט מכל היודע דבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך ניתן להעביר את הפורמטי Lossless החדשים דיגיטלית מהמחשב לרסיבר?הבנתי שspdif לא יכול להעביר אותם כי אין לו מספיק רוחב פס.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500 וכרטיס קול של קרייטיב אודיג'י הראשון, יש לי סרט DVD ואני רוצה לשמוע את הסרט באיכות של DTS... אני מניח שאני אמור להיות מחובר דרך החיבור האופטי נכון? על איזה אפקט בחיבור הזה אני אמור להיות? דרך איזו תוכנה להשתמש? מה להגדיר בכרטיס קול? הכרטיס קול שלי בכלל תומך ב DTS?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה שדרגתי אאת הווינדוס XP שלי לוינדוס 7 , עכשיו שמתי לב שכאשר אני מפעיל את האפשרות "מערבל סטריאו" אני לא יכול לדבר, הוא פשוט מבטל לי את האפשרות במיקרופון, זה ממש מעצבן למשל בשיחות בסקיפ כאשר אני משמיע שיר לחבר אני לא יכול לדבר איתו בו זמנית, שמעתי שיש שיטה לסדר את זה שיהיה אפשר להשתמש במיקרופון ולהשמיע שיר... אם מישהו יודע על מה אאני מדבר ואיך ניתן לסדר אאת זה , בבקשה תגיבו כאן תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני יהיה קצת יותר מפורט - הסאבוופר שלי ממוקם צמוד לקיר מול דלת הכניסה לחדר שלי והחדר נמצא בסוף המסדרון... מה שקורה שאני שומע מוסיקה או רואה סרט ויש קטעים שיש בהם קצת באס אז שומעים בכל המסדרון מן "וווווםםם" כזה של באס כי הפיר של הסאבוופר מופנה לכיוון המסדרון, והחדר שלי אבא שלי הוא בדיוק בצד השני של המסדרון והוא שומע את כל ה"וווווםם" הזה וזה מפריע לו... אז איך אפשר לעשות שאני עדיין יוכל להינות מבאסים מבלי שזה ישגע את אבא שלי?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש TVOUT מכרטיס GF MX 220 (בקרוב כנראה R9500) איך אפשר לשפר בצורה מקסימלית את איכות התמונה? אני לא בטוח איך להגדיר את הצבעים יש איזהו מדריך או דרך מיוחדת לדעת ? ואיפה אפשר לקנות כבל באמת אבל באמת איכותי של AV ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה הקרובה חברת RIO תפסיק להתקיים, ולא תייצר יותר נגני מוזיקה חדשים.. זאת לפי החלטת חברת האם שלה לפרק אותה, מחוסר רווחיות RIO היתה אחת מיצרניות הנגנים (FLASH) הראשונה, ולאורך השנים חידשה ע"י המצאות כמו ה RIO KARMA (אחד מהמגנים הכי משוכללים עד היום), וה RIO CARBON (אחד מהנגני MP3 הקטנים הראשונים בשוק, ועד היום נגן טוב), וגם היה לה ליין די איכותי של נגני FLASH ספורטיבים...... חברת האם תמשיך לתמוך בבעיות שיש עם המכשירים הקיימים, ומכרה את כל הטכנלוגיה של הנגנים לחברת SIGMATEL שמייצרת את מרבית ה DSP שיש בנגני ה MP3 כיום... כולם ציפו להמשך של ה RIO KRAMA שאמור לשלב את היתרונות שלו עם הממשק של ה RIO CARBON, אך כנראה שזה לא יצא לפועל כבר... http://news.com.com/The+day+Rio…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במארזים מסויימים (וגם בפאנלים "5.25) יש בחלק הקדמי של המארז כניסות 3.5mm לחיבור אוזניות ומיקרופון. החיבורים האלה אמורים להתחבר לחיבורים מתאימים על הכרטיס מסך. השאלה שלי היא איך נקראים החיבורים לחיבור אוזניות ומיקרופון בכרטיס קול. יש לי על הכרטיס קול את החיבורים הבאים: AUX_IN (4Pin MPC2) CD_IN (4Pin MPC2) CD_SPDIF (2Pin CD Digital IN) MIDI_IO (MIDI Port Bracket 16Pin Header) SPDIF_EXT (SPDIF Input Extension Board 12Pin Header) SPDIF_IO (4Pin SPDIF connector) איזה כבלים אני צריך לחיבור הכניסות של האוזניות והמיקרופון במארז, ולאיזה חיבור בכרטיס קול אני צריך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הדבר שמטריד אותי זה הפסים השחורים למעלה ולמטה. גם אם הסרט 720 אז התמונה היא בערך רק 500 פיקסלים. אם אני אצפה בסרט 1080 התמונה תהיה גדולה יותר או שהמימדים ישמרו ויהיו אותו דבר? האם אפשר בכלל לצפות בסרט 1080 על טלויזיה 720? זה טוב יותר או שלא משנה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-