אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, נתחיל מזה שאין לי מושג ירוק בכול מה שקשור לעולם הקלונוע הבייתי....הבנתי שיש הבדל בין רסיבר לבין מגבר...רק שלא בדיוק הבנתי איזה. התקציב הוא בין 2-1K כאשר הנטיה היא יותר לגבול התחתון,יחד עם זאת אני לא רוצה לרכוש זבל. הבנתי שרסיבר ורמקולים הם נושא נפרד,האם בעת רכישה של רסיבר מקבלים רמקולים מינימליים או שהרסיבר נמכר ללא רמקולים כלל? הבנתי גם שיש אפשרות לחבר כבל HDMI וככה גם התמונה עוברת דרך הרסיבר....למה זה טוב ואיך מתבצע? השאלה העיקרית היא איפה בכלל מתחילים...מה אני צריך לחפש ולבדוק לפני שאני בוחר רסיבר? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש באם האשכול הזה כבר נפתח בעבר. חשבתי לשתף אתכם בטיפ קטן שנתקלתי בו לאחרונה, זה חזר על עצמו ב-2 ניידים שהיו לי וקראתי באנגלית מאמר שזו בעיה כללית. המדובר על כרטיסי קול של חברת Realtek מסדרת high definition audio אלו כרטיסי קול שנפוצים כיום במחשבים ניידים רבים. וינדוס 7/ויסטה יודע להתלבש אוטומטית על ההתקנה שלהם ובאופן עקרוני מפעיל אותם בסדר אבל כשבאים להקליט באמצעות המיקרופון של הנייד, או לחילופין, שרוצים להקליט ישירות את הסאונד שיוצא מכרטיס הקול ולאו דווקא מהמיקרופון - אז מתחילות הבעיות. מסתבר שוינדוס 7/ויסטה לא יודע איך להפעיל שם את פונקציית ההקלטה, לפחות זה מה שהיה לי ב-ACER ASPIRE ONE וב-ASUS F6V אגב, הורדת הדרייברים מאתרי היצרן של הנייד לא …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות סרט בטלויזיה מבלי להפריע לעבודה הרצופה מחשב היום יש לי כ. מסך של ATI עם יציאת s-video ויצאה לסאונד על לוח האם. האם כשאני מחבר את יציאת הסאונד לטלויזיה אפשר להגדיר שנגיד במחשב אפשר לשמוע מוזיקה ובטלויזיה לא ישמעו אותה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה רזולוציה יכול להעביר יציאת VGA וכמה היציאת HDMI יש לי מחשב נייד עם NVIDIA gtx 260 תודה מראש לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני חושב לקנות כרטיס קול חדש למחשב שלי. נכון לעכשיו יש לי אחד מובנה בלוח, ואני רוצה להחליף אותו כי יש לו הרבה רעש סטטי בצליל שהוא מוציא, וגם כי יש לו אפקט הד שנשמע זול בטירוף במשחקי מחשב. אני חשבתי לקנות את ה-Xonar DX, אבל רציתי לדעת כמה דברים לפני זה: האם זה כרטיס טוב למחיר שלו? האם יש כרטיסים באותו טווח מחיר שהם יותר טובים ממנו? מה ההבדלים העיקריים בינו ובין ה-D2X? כמו כן, עכשיו במחשב שלי יש מעבד E4300 2G זכרון כרטיס מסך ATi X1950 512mb וכל זה עם ספק הכוח HEC-TRT400 האם ספק הכוח יוכל להתמודד גם עם כרטיס מסך בנוסף לכל הדברי האחרים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרמקולים שלי התחילו לעשות בעיות, ובהתחשב בזה שיש לי אותם המון זמן (6 שנים נראה לי) אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש רמקולים שיהיו טובים, ושיהיה נוח לשנות בהם את הסאונד (שהמתג לא יהיה על הבאס נגיד). חשבתי ללכת על הMICROLAB X-13 שיש עליהם ביקורת באתר אבל הם טיפה גדולים לי, אני מעדיף משהו קטן יותר. יש לכם המלצה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אזניות שיתאימו עד כמה שאפשר גם למשחקים, גם לסרטים/סדרות וגם למוסיקה. יהיה נחמד אם אפשר גם להוציא אותם מהבית ולחבר לנגן. תקציב: 450 -550 כמובן שמעדיף לשלם שקל תשעים ;D בגלישה סתמית ולא קשורה, מצאתי את הדבר הזה: http://www.astrogaming.co.uk/product-listing.asp?action=search&category=17 שנראה מתאים וגם המיקרופון הנשלף ימצא אצלי שימוש אבל מצד שני אני חושב שזה יותר גימיק ולא בטוח שהם איכותיות אשמח לדעתכם על הנ"ל ולהמלצות נוספות. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע משולבת של פנסוניק http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=scpt75&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=he בהתחלה לא עבד לי כל הרמקולים רק 2 שיקחתי בהגדרות .. עכשיו יש לי בעיה קודם אני שומע בסאב חלש .. ובסרטים אני שומע רק מהסנטר ..! מזה חייבעזרה דחוף לגביי הסנטר הזה .. זה משגע אותי תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום את הסוג הזה - טלויזיה Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש סוני קודם כל רציתי לדעת מה אתם חושבים עלייה..טובה לא משהו..והיא עלתה לי 4600 דבר שני חברה..רציתי קצת מידע על כמה דברים : סטרימר...בין מה למה מחברים אותו?? קורא כל סוג של HD ואם כן איזה כדאי? עד 1000 ש"ח דבר שני...יש לי יס מקס רגיל..לא מתכוון לשנות את זה..כבל SCART יעזור לי באיכות?? דברי שלישי...יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם...רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך לקנות...עד 1000 ש"ח ..לא למשחקים..נטו לסרטים בחיבור לטלויזה ואם כן איזה כבל לקנות ?? HDMI DVI VGA?? תודה מראש חברה חייב אותכם! תפציצו בידע!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך LCD בגודל 42" כמובן שיהיה FHD עם HDMI, לא ממש משנה כל הקוראי USB וכל הצעצועים למיניהם שמוסיפים היום לטלביזיות רק שיראו בה טוב, התקציב הוגדר לפחות מ6K (ש"ח) אבל ממה שאני מכיר את המחירים זה אמור להיות אזור ה4K לא? בכל מיקרה המסך יקנה רק לאחר צפייה בו בעין ואישורו ע"י הגורמים הממנים תודה על ההמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר ניסיתי הכל ואני די נואש, יש לי חיבור vga במחשב ו rca בטלויזיה (טלויזיה יחסית ישנה כפי שאפשר להבין) אני לא מצליח לחבר אותם בשום צורה ולגרום לצג המחשב לעבוד גם על הטלויזיה..... אם למישהו יש רעיונות שלא כוללים קניית ממיר ב200 ש"ח אני אשמח לשמוע ולהחכים.....תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי מסך SAMSUNG T260HD שמחובר בכבל HDMI למחשב למסך יש רמקולים פנימיים אבל באיכות גרועה מאוד, אבל בשימוש עם כבל HDMI האודיו מושמע אוטומטית מהרמקולים של המסך אבל שום אודיו לא יוצא מהיציאה של המחשב עצמו, ככה שרמקולים חיצוניים שמחוברים למחשב עצמו לא עובדים לעומת זאת בחיבור המסך למחשב דרך כבל DVI או VGA הרמקולים החיצוניים עובדים מישהו יודע איך לתקן את התופעה? תודה מראש למגיבים אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הבנתי, הכרטיס קול במחשב מעביר את האותות הדיגיטליים - as is לרסיבר, והרסיבר אמור לעשות את הפיענוח. אם כך, בעצם, אין משמעות לכרטיס קול איכותי, כל עוד משתמשים ביציאה הדיגיטלית. אז מה הסיבה לקנות כרטיס קול איכותי יותר? חיצוני? החיבור שלי הוא מהמחשב לרסיבר באמצעות כבל אופטי. בעקרון לרסיבר יש כניסת HDMI, שבשביל להשתמש בה, עליי לשדרג או את כרטיס המסך, או לקנות את ה Xonar. אך אם באמת אין הבדל.. מה הטעם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע מזה מנגנון 100 הרץ ממה שהבנתי זה גורם להחלקה וגורם לתמונה להיות יותר ראליסטית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם הרמקולים האלה משתווים למערכת חלקים סבירה? יש לי כרגע מגבר 315 NAD+ רמקולי מדף של MISSION ובגלל המקום אני רוצה מוניטורים החדר הוא 12 מ"ר. לפי הביקורות שקראתי ה-SOLO6 מאוד כדאיים למחיר השאלה אם הם ברמת מערכת סטריאו סבירה או שאלו ציפיות מוגזמות מדי? אשמח אם מי ששמע אותם יכול לתאר למה בדיוק לצפות ביחס למערכת ביתית תודה, יגאל
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני שאני מאבד את שפיותי אני זקוק לעזרתכם..... היה לי מחשב...למחשב הזה חיברתי אוזניות לרמקולים של לוגיטק ושמעתי נהדר... כעת יש לי מחשב חדש.....למחשב הזה אני מחבר את אותן האוזניות לאותם רמקולים של לוגיטק....ואני שמעתי ווליום נמוך בכ-50% מהווליום המקסימלי במחשב הקודם. כשהאוזניות לא מחוברות הסאונד חזק וטוב....אבל זה לא יעיל כל עוד אני לא גר לבד..... הורדתי דרייברים. הייתי בלוח הבקרה. הכל על ווליום של 100% קניתי אוזניות זולות של סילבר-ליין כדי לבחון האם הכרטיס קול שלי שונא ספציפית את האוזניות הנוכחיות...וגם בהן אני שומע חלש... מה אני אמור לעשות? מה? לקנות אוזניות יקרות..? שבגלל שזה מוצר סטרילי אני לא יכול להחזיר אותן אם הן לא טובות? אני אפילו לא יודע מה הבעייה ומדיבור עם…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במחשב כמחשב רגיל אך הוא גם מחובר לטלויזיה באמצעות HDMI אני עם win7 ובהגדרות שמע יש לי אפשרות להחליף בין הרמקולים לבין ה spdif וכך אני שומע מהטלויזיה עד כאן הכל ברור עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשמוע בשניהם יחד אותו דבר? אני יודע שאפשר במקביל לשמוע שני דברים שונים אך אני לא מוצא דרך ששניהם ישמיעו אותו הדבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות וכרטיס קול איכותיים לשימוש לשמיעת מוזיקה. אני מוכר את הרמקולים שהיו לי כבר שנתיים (LOGITECH X530) כיוון שהם עשו את שלהם ואני מחפש משהו יותר איכותי (והבנתי שאוזניות יעשו את העבודה מעולה). נאמר לי שלא מספיק לקנות אוזניות איכותיות אלא גם צריך כרטיס קול איכותי, תקנו אותי אם אני טועה. תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות + כרטיס קול? תקציב 800 ש"ח +- אבל אם יש יותר זולים שעדיין יעשו את העבודה אני אשמח. אני בעיקר שומע רוק ומטאל, אם זה עוזר במשהו . אם התקציב נמוך בבקשה תגידו לי, תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-