אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כלומר, היגיון פשוט יגיד, שהחדש עדיף ! התפתחות טכנולוגית וכו'.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע בעזרת איזה כבל... (MINI-PL 2 MINI-PL) אבל איך מגדירים את זה במחשב ומערכת? תודה מראש לעוזרים נ"ב האם אני יכול לעשות את אותו הדבר בעזרת כבל RCA 2 MINI-PL (פשוט יש לי כבר אחד כזה.. אני שומע את המחשב במערכת)?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בידי כבל RCA 2 MINI-PL מחובר למערכת סטריאן עם טייפ... איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, קניתי DVD של פיונייר 400A. הבנתי שכדי לראות כתוביות כמו שצריך, צריך לעדכן Firmware. איפה אני מוצא את העדכון הזה? ואיך אח"כ אני מעדכן איתו את ה DVD? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מדובר בממיר עתיק עוד מהתקופה שהוט בחיפה והצפון נקראו מת"ב. הממיר משמש את אבא שלי לצפייה בטלויזיה. עדכון תוכנה אמור לשפר דברים ואולי גם להוסיף תכונות חדשות לממיר ולתקן באגים. עדכון 21.8.2012: מצאתי בגוגל בקלות יחסית איך מעדכנים את הממיר הנ"ל: 1. מנתקים את הממיר מהחשמל. 2. לוחצים על הכפתור Esc. 3. תוך כדי לחיצה על הכפתור Esc, מחברים את הממיר לחשמל וממשיכים להחזיק את הכפתור לחוץ עד להופעת מסך עדכון תוכנה. 4. הממיר מעדכן את עצמו ולאחר מכן עושה ריסט וזהו.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלו אותי איך מעלים שירים בפורמט MP3 (אם אפשר בדרך הפשוטה ביותר) למכשיר iPod. לי אין אייפוד ואף פעם לא התעסקתי עם אחד כזה. באופן טבעי השאלה עוברת אליכם 8)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לשמוע דגובות.!! תודה-THANKS
-
קניתי את ה Klipsch Promedia GMX D-5.1 חיברתי הכול .התקנתי גם יפה על הקיר ובכ"ז שאני מעביר בDecoder סוג סראונד יש לי רק 5CH Stereo ו Pro Logic II Cinema/Music שאני מעביר לדולבי דיגיטל זה פשוט מדלג לmode הבא ... הכניסה שלי היא אנלוגית (RCA) מהאקסבוקס שלי. ואין לאקסבוקס יציאה אחרת. הרבה אתרים אמרו שהמוצר תוכנן לאקסבוקס בין השאר למה אני לא יכול לשים DD שאני מחבר ? תודה רבה נ.ב. במחשב החדש שלי איך אני יחבר את הרמקולים למחשב ? יש כרטיס קול מובנה על הלוח אם .. 5.1 .. AOpen AX4C Max אבל זה יציאה כזאת .. והכניסות בDECODER הם Coax In - חיבור RCA Analog In - חיבור RCA Optical In - חיבור כבל אופטי אז איך אני יחבר את זה למחשב ? תודה רבה רבה לכל העוזרים 1!!
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לציין שיש לי כרטיס סאונד לא O\B והיום כשהפעלתי חלונות ולחצתי על היוזר המסויים ב-WINXP פתאום נשמע רעש מוזר (כשהיה אמור להתנגן הסאונד של ההתחלה של המחשב) והמחשב עשה לעצמו RESET. מה שתיארתי קורה פעם אחר פעם כשאני מפעיל את המחשב ועכשיו ניתקתי את הכרטיס סאונד והכל עובד טוב. אין לי כח לכרטיס הזה שהוצאתי אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל את ה-O\B כי אני רוצה שיהיה לי סאונד במחשב :-\
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הממיר מחובר למחשב באמצעות כבל RCA (צהוב, אדום, לבן), כרטיס טלוויזיה PVR-150. אני צופה בטלוויזיה באמצעות media center, והתמונה בפורמט 4:3. חיפשתי בכל ההגדרות של מדיה סנטר, וגם שיניתי את ההגדרות בממיר לתמונה רחבה 16:9, אבל עדיין התמונה היא בפורמט 4:3.... יש למישהו מושג מה צריך לעשות? איך מקנפגים את זה? אפשרי בכלל?? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה שמקודד דיסקים מקוריים לקבצי flac וגם הסבר קטן איך עושים את זה, ואיך אני יודע שהקידוד היה מוצלח? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך מקליטים מקלטת לדיסק(הקלטת זה של סאונד לא וידאו) איך מקליטים ו מה אני צריך ... תודה מראש רז
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מיני דיסק של סוני , ואני רוצה להעביר שירים מהמחשב לקלטת המיני דיסק. איך ניתן לבצע זאת? אם איזה כבלים? אם אפשר מדריך של כל השלבים אני ממש ישמח! תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מיני פלייר ממישהו של SONY מדגם- MZ-R70 הבנתי שכל מה שזה עושה בעצם זה מקליט קול (זה בעצם טייפ יפה, ויקר). השאלה היא איך אני יכל ,אם אפשר, להקליט מוזיקה מהמחשב על הדיסק ושזה יהיה מופרד בין שיר לשיר ולא כרצועה של 74 דקות. יש אפשרות? (יש כניסה אופטית במכשיר ויציאה במחשב אם זה משנה).
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 והגיע לי איתו כבל אופטי ויש לי בכרטיס קול יציאה לכבל אופטי (audigy platinuim) יש למישהו מושג איך אני מעביר שירים מהמחשב למיני דיסק בצורה אופטית? תריך להוסיף איזה משהו שניקרא אינפרא אדום ללוח בקרה? או שאין לי מושג... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מצאתי הרבה תוכנות שעושות את זה, אבל כולן שרוורים עם הגבלת זמן של חצי דקה. מישהו מכיר תוכנה בלי הגבלת זמן ובחינם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול GTXP ואני רוצה להקליט מהמיני דיסק שלי למחשב שירים שישמר כ MP3 דרך הכבל האופטי איך עושים את זה אני יחזור בשש אז אם יש שאלות תכנסו בשש. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-